סבלנות...מתישהו זה יגיע. לא יכול להיות אחרת. תענוג! אנדרדוג אמיתי זוכה בגביע. מגיע לבני יהודה, נלחמו, נתנו את הכל, מברוק. משחק גרוע, אבל שווה את הדרמה בסוף. וההפסד הזה יכול להיות הדבר הכי טוב בשביל מכבי ת"א לעונה הבאה. עוד בטעות הם היו חושבים שהסגל הזה יכול להתחרות בסגל הנהדר של ב"ש. כל כך הרבה כסף על כל כך הרבה בינוניות.
איזה קרב פנדלים עצום. וואלה הייתי במתח כאילו אנחנו שם. מפגן לוזריות מדהים, ייני כבר דמיין את ההנפה. אאוץ' שזה כואב. שמח בשביל בני יהודה. שי חקו אותה בענק.
the fuck.. 7 שחקנים צהובים משוחררים (אין להם חוזה), מאמן בסימן שאלה, ועוד שבועיים כבר המשחק הרשמי הראשון שלהם?
כמו עם הגול של אוגו בדקה ה-89, הקארמה הכתה בהם, בפעם שנייה השנה. איזה כיף. מגיע להם שהחגיגות היחידות שלהם בכיכר היו החגיגות העלובות כשהפועל תל אביב ירדה ליגה. איש המשחק שלי הוא כחילה. הזכיר לי את אבא כחילה בשנות ה-90, מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים לא מכניסים את הרגל. פייטר לא רגיל. כל כך הרבה תאקלים ברגע האחרון שמנעו כדורים משחקני מכבי או בלמו בעיטות של מכבי תל אביב. יכול להתפתח לאחלה בלם בליגת העל אם יקבל ביטחון ודקות קבועות. מזכירות בסגנון את הבלמים של פעם. וכמובן, ברכות לבני יהודה, הקבוצה הבכירה של תל אביב במסגרת האירופאית בעונה הבאה!
מאז שאני זוכר את טל בן חיים הבלם , כל פנדל שנשרק לזכות הקבוצה הוא היה הראשון להניף את הידיים ולבקש לבעוט . התפוצץ לו בפנים .
ביזיון שמסכם את העונה הכי גרועה של מכבי מאז שמאמן הפועל אימן את מכבי. לא הגיע לקבוצה הזו כלום. הכנה מחפירה, ניהול משחק מחפיר, רשימת בועטים מחפירה. ליטו הביתה, ואם לא חותם איזה אצילי תוך שבוע מהיום אז גם ג'ורדי, חלאס.
מאיפה האומץ של בני יהודה להכין שמפניות וחולצות ? הם באמת חשבו שיקחו ? לא רואה אחד בארץ שהאמין שהם יזכו
סליחה על הבורות... איפה מוצאים תקציר? כל משחק מחדש אני מוצא את עצמי קופץ בין ספורט5/וואן/ספורט1 לא יודע מי מעלה מתי.
כשקבוצה זוכה בתואר לאחר שנים ארוכות של בצורת זה מרגש, בטח כשזה לא מול הקבוצה שלך. מכבי חיפה כל כך עלובה שנותר לי (ולרוב, אם לא כל, האוהדים) רק לשמוח בכשלונה של מכבי ת"א, על אחת כמה וכמה כשמשחקים בה שחקנים כל כך שנואים, כמובן שהבוגד הבכיין בראשם. https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18622390_10155348954454399_8800124814290640083_n.Xxx?oh=f1c837c0062315e3f6b291ade92b54cb&oe=59AE54F6