כנראה פספסתי את שני הצמדים האחרים. בכל מקרה, בני יהודה כזאת נכה התקפית שזה מביך. הם נלחמים בהגנה ואפילו טל כחילה נראה כמו בלם לגיטימי הערב אבל אין להם שום יכולת לצאת עם הכדור קדימה. זאת קבוצה שהכוכב שלה זה אשכרה רועי גורדנה.
לא ליגת על אבל היה שחקן העונה בבאסטיה בשם ז'וליאן בן-חיים(Benhaim) שמחזיק גם באזרחות טוניסאית, כנראה לא יהודי.
אחת מהמחציות היותר גרועות שאני זוכר בגמר גביע, פשוט כלום ושום דבר. איך עושים תקציר לפח-זבל הזה? איך בוחרים מצטיין? ברור שבני-יהודה קבוצה מוגבלת, היא כמעט ירדה ליגה, עם כל הכבוד לכפיר אדרי - אין לה מאמן, אז האכזבה מן הסתם ממכבי. מיכה היחיד שמראה כדורגל שם. גולסה התראיין ל-'וואלה' לא מזמן ואמר שלא מצפים ממנו לכבוש בעמדה שלו והנה הוא הצטרף יפה מאוד מחוץ לרחבה ובעט בצורה נוראית. לא רק סאן מנחם אלא גם מאור קנדיל למד איתי בביה"ס והוא היה דווקא מהיותר טובים בחוג כדורגל שלנו. הוא מקשה מאוד על טב"ח והחבר'ה. מכבי רדומה כמו המאמן שלה אבל אני מניח שהיתרון האיכותי שלה יעשה את העבודה. אם בניון יביא את השינוי מהספסל זה בכלל מרגש. אגב, יצחקי כשיר פעם באף-פעם. מצד שני, אם בני-יהודה לא תגמור את האוויר בדקות הקרובות ותחזיק מעמד אני מאמין שלאט-לאט מכבי תתפרע ותפקיר. הבעיה שאם גלבאן למשל יעלה מהספסל אז במשחק מסודר אין לו את זה, הוא מאוד כבד וזה פחות שחקן שרץ על כר הדשא.
בני יהודה נותנת מה שיש לה, שזה כלום. מכבי תל אביב ביכולת די רגילה העונה, גם בתקופות של הנצחונות, הם לא שיחקו הרבה הרבה יותר טוב מזה. הם צריכים להעמיד את קיארטנסון למצב אחד וזה יכנס.
מפתיע. חבל שותאסקיס חירבן שם מתפרצת שצריכה להסתיים בגול. בהארכה אין לבני יהודה סיכוי, כושר גופני מדבר ומכבי טובה בזה בהרבה.
כל הכבוד לבני יהודה שהצליחה לגרור את המשחק להארכה. לצערי, הכושר הגופני יכריע לטובת מכבי ת"א. אלא אם יקרה נס... גלבאן?
לא ראיתי את מכבי ת"א בכושר גופני כזה טוב ב-20 דקות האחרונות. שתי הקבוצות התעייפו. אם בני יהודה תמשוך את המשחק לפנדלים יש לה סיכוי לא רע. אני לא תופס מזובאס, אבל הוא ענק פיזית, לדעתי יש לו יתרון.
לא מאמין שאני אומר את זה אבל מזל ששלמה שרף נמצא היום ליד יונתן כהן. יונתן כהן מקשקש ומפחד לומר מילה רעה על המשחק, שלמה שרף אומר את האמת, זה מבאס את יונתן כהן שהצופים צריכים לשמוע את האמת הברורה לכולם. לא יכול לסבול את יונתן כהן, מאוס וקלישאתי להקיא. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
ומצד שני אני לא מסוגל יותר לשמוע את שרף מאונן על יונתן כהן (השחקן) בטלווזיה. הפך אותו לכוכב המשחק בזכות 2 מסירות מדויקות. נוגע לחכמון... אוי חכמון.
משחק כל-כך חלש, מסכנים אוהדי הקבוצה המפסידה שיצטרכו לעשות את הדרך מירושלים הביתה שעה כל-כך מאוחרת. משחק שצריך להיות מוכרע רק בפנדלים, בעניין של מזל. גמר שאפילו לגביע הטוטו לא היה מתאים. מה יכניסו בתקציר של המשחק הזה? http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg1294636.Xxx והאמת שמכבי הייתה כל-כך חלש שמגיע לה להפסיד בפנדלים שהם עניין של מזל, היא לא הביאה לידי ביטוי ולו לרגע את יתרון האיכותי שלה. איפה היה טב"ח החלוץ? כמה מצבים מכבי יצרה? כל אלה שאומרים עד כמה בניון היה רכש מבריק במכבי ובלה בלה בלה, וזה לא שאני אומר שהוא לא שיחק טוב בחודשיים האחרונים - אז למה יוסי הכוכב נשחק רק בדקה ה-100 כשמכבי משחקת חרא משריקת הפתיחה בערך ולא מייצרת כלום? אפילו החילופים של המאמן הזה היו הגנתיים. אם סקאריונה היה עושה משהו מועיל זה נס כמו הצמד בישולים של משומר נגד אשדוד. לגבי בני-יהודה - מרשיץ' כל-כך ביזבז עכשיו את המצב שהיה, חבל שגלבאן לא היה זה שעמד שם. זה נשמע כאילו אני נכנס בשחקן על החמצה אחת אבל מעולם לא חשבתי שהוא כישרון כזה גדול והעונה הזו הייתה מלאת 'שערוריות' מצידו.