גביע המדינה 16/17 - אחרי 36 שנים בני יהודה זוכה בגביע !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/16.

1. abcd Member

או שאני הולך ממש לאט או שאתה ממש מהר..
    עשיתי את זה פעמיים, לקח לי אני חושב 22-25 דקות בקצב בינוני, אולי המערבי מוסיף לי עוד איזה דקה-שתיים.
    ברור שזה הרבה יותר פשוט מהחלופות שלפני כן בבית יהושע ונתניה אבל לא הייתי מגדיר את זה נוח מאוד. יותר ברירת מחדל סבירה

2. עידן444 Member

האמת שזה באמת חתיכת קצב... חחח...
    על גבול הריצה קלה:)

3. עידן444 Member

כשהמשחק ב- 21:00 זו בעיה כי רכבת אחרונה מנתניה לת"א היא ב 23:16. אם הספקת אותה- סבבה. אם לא זה לחכות ל 0:32 שזו כבר רכבת לילה שיוצאת כל שעה עגולה לנתב"ג ועוצרת רק בהרצליה ות"א סבידור.
    אבל במשחק ב 19:00 זו הדרך הטובה ביותר ומניח שקווי האוטובוס די מתואמים להגעת רכבת למי שלא בא לו ללכת 20-25 דקות(למרות שפלאפל מוסא בדרך מומלץ... @amn כבר אישר אותו;))

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

2500-3000 זה בסדר גמור למשחק חוץ שמתחיל ביום רביעי ב-19:00. אם זה היה תלוי בי לא היה שם אף אחד.

5. amn Member

האמת שאני לא יודע בדיוק איך הלכנו: יצאנו מהרכבת והלכנו ימינה על הרחוב (עוברים גם בשדרה כזו של ביתנים ממוספרים) ואז הגענו למבוי סתום והלכנו עוד פעם ימינה לכיוון הפסים ואז הלכנו על השביל שמקביל לפסי רכבת עד ממש החיבור לחניה של האצטדיון. מניח שבימים של גשם זה לא מה שהייתי עושה.
    אני דווקא לא ידוע כמישהו שהולך ממש מהר, אבל אין לי הסבר. הסתכלתי על השעון מתוך עניין... וגם עיכבו אותי בכניסה כי הייתי עם לפטופ :|

ופלאפל מוסא מצויין! מחכה להזדמנות לאכול שוב. האמת שגיליתי במקרה אחרי אחד המשחקים האחרונים שלנו שהוא היה פתוח (אולי נגד רעננה בליגה?), אבל מיהרתי חזרה לירושלים, אז לא עצרנו. רשמתי לפניי לבדוק אם פתוח בהזדמנות קרובה, מקווה שיהיה פתוח!

oranfu ו-עידן444 אוהבים את זה.
  6. עידן444 Member

אז יכול להיות שבלי להכיר מצאת דרך הרבה יותר קצרה ואנחנו המקומיים הלכנו בדרך ארוכה יותר...
    בושה! :)

amn ו-abcd אוהבים את זה.
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בשמיים שמכבי , וביתר יעופו ברבעי הגמר .

מעניין אם יעבירו את משחקי החצי והגמר לאיצטדיון קטן יותר

8. Butragueño מנהלים

איזה דרך צריכה לעבור מכבי פ"ת בשביל לזכות.. שתהיה בריאה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפורמט עם שני משחקים ברבע הגמר הזוי.
    לא מבין מה ניסו להשיג בזה, גם מוציא את כל העוקץ מהמתח שאמור להיות וגם 4 הקבוצות החזקות שנשארו הוגרלו אחת מול השניה.

לגבי ההגרלה, אנחנו נעוף מול קש, פ״ת יקשו על מכבי אבל מכבי יעלו, שני המשחקים האחרים לא באמת רלוונטיים לכלום.

Drama2, oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסו לעשות שרק הגדולות יגיעו לחצאי הגמר , זה עבד להם יופי שנתיים , עכשיו כנראה מתפקשש קצת .

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לי תחושות רעות לגבי המשחק, ולאור הסטטיסטיקה השלילית שלנו נגד בית"ר כשהם עולים ראשונים ליתרון (לא ניצחנו אותם אף פעם כשהם הראשונים שהבקיעו), הנמכתי ציפיות לאחר השער של איינבינדר. אין יותר מדי מה להגיד על סכנין מבחינה מקצועית. הקבוצה טובה הגנתית, אבל לא מספיק טובה בפן ההתקפי, ובעיקר עם ההיעדרות של מוגרבי, נסאר וספורי, לא היה לנו מה למכור.

אגב, אני אשמח אם ח'אלד יקבל הרחקה כלשהיא. ח'אלד ח'לאילה ידוע כשחקן אגרסיבי שלא מוותר, ומי שלוקח לו את הכדור בדרך כלל חוטף מכה ברגליים, זה הנשק העיקרי שלו, ואפילו היחיד. אבל יש גבול, הבעיטה בראש של איינבינדר הייתה מוגזמת, ולצערי היא לא גרמה לו להוריד הילוך בעניין של העבירות, הוא המשיך לכסח את שחקני בית"ר, ואני די בטוח שבמשחק אחר (שבו לשופט לא אכפת שהאווירה תתחמם) הוא היה עף לחדר ההלבשה כבר ב-10 דקות הראשונות.

לגבי האווירה באיצטדיון,
    ראיתי את המשחק באינטנרט, ולא שמעתי טוב את הקהל, אבל אם יש משהו ששמעתי בבירור, זה כשהאוהדים שרו בהתלהבות את השיר "שיישרף לכם הכפר". אני לא מצפה מאף אחד לחשוב שזה שיר גזעני (למרות שהוא כן), אבל מוזר שבוני העיר על שירת "אללהו אכבר" במשחק נגד מכבי ת"א, אבל נאלם דום כשאוהדי בית"ר הרעידו את האיצטדיון עם השיר המחריד הזה. אין לי כוח ורצון להתווכח על השיר הזה, אבל זו דעתי.

לגבי שכטר,
    לא מעט שחקנים יהודים עושים "שמע ישראל" בתחילת משחקים או לאחר כיבוש שערים, ויש לא מעט שחקנים מוסלמים שסוגדים בתודה לאלוהים לאחר כיבוש שער, זכותם. זכותו גם של שכטר לחבוש את הכיפה לאחר כיבוש השער. אבל, יש הבדל גדול בין שחקן יהודי/מוסלמי שמתפלל נגד כל קבוצה, לבין שחקן שחוגג עם הכיפה נגד קבוצה אחת ספציפית (בישראל). שכטר עשה זאת במטרה אחת ויחידה והיא להזכיר לערבים שזו מדינת היהודים ושהם לא חלק מזה. בדומה לזהבי "לא יודע אם זו ישראל או רמאללה" ולקליימן "בושה שיש כדורגל במקומות כאלה".

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב כמה קבוצות חזקות עם קהל כבר יש כאן. וגם אם זאת המטרה עושים את זה רע מאוד, אם רוצים להבטיח שהגדולות יהיו בחצי שיעשו הגרלות עם דירוג. מה שקורה זה שההגרלה עיוורת וכל הגדולות מקבלות הגרלות קשות הרבה לפני החצי.

13. סיונרה Member

למען האמת שכטר עם הכיפה מתריס יותר נגדי בתור אוהד בית"ר-יהודי-חילוני מאשר נגד ערבים-מוסלמים.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע טוב טוב שהוא עשה זאת כדי להתריס נגד הערבים, ואני באמת לא חושב שיש ויכוח על זה.
    ושלא תטעה, אני חושב שזו זכותו.

15. סיונרה Member

למען האמת אני לא יודע כלום, יכול להיות שהוא סתם אהבל (ושכטר אהבל גדול) שזרם עם הקטע ולא חשב בדיוק מי נגד מי.
    אני יכול להגיד שזה מפריע לי בתור יהודי חילוני אוהד בית"ר לא פחות משזה מפריע לערבים. אני רוצה שיפרידו את הכדורגל מדת בדיוק כמו שאני רוצה שיפרידו את הכדורגל מגזע.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.