גביע המדינה 16/17 - אחרי 36 שנים בני יהודה זוכה בגביע !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/16.

1. Raulito Madridista

כבר הרבה זמן שלא קרה שלא הייתה אף סינדרלה שהדיחה קבוצה מליגת העל בשלב הזה, או שאני טועה?
    אני מקווה שההפתעות לא מחכות למשחק של הפועל ביום ראשון. מחאמיד שיחק בקבוצת הנוער, דודו ביטון שוחרר אז עם איזה שחקן נעלה מחר בשפיץ? לא צופה הפתעות במשחק בין לוד למכבי ויהיה מעניין לראות את קרויף על הקווים, ובית"ר תתגבר על כפר-סבא אני מניח.
    מסכימים שהעובדה שעכו הייתה כפסע להדיח את בני-יהודה מראה עד כמה התחתית חלשה השנה וקבוצות הליגה הלאומית, אלה שבולטות, נניח נתניה ועכו - לא נחותות?

המשחק המרכזי של הגביע היום: מכבי חיפה נגד מכבי פ"ת. אני נזכר בחצי הגמר ההוא ב-2000/01. כולם חשבו שיהיה גמר בין מכבי חיפה האלופה שבדרך לבין הפועל ת"א האלופה היוצאת ומחזיקת הגביע היוצאת, שתי הקבוצות הטובות בישראל. אבל דגו ניצח את הפועל בדרבי עם צמד ומכבי חיפה איבדה יתרון של 2:0 מול מכבי פ"ת והפסידה 3:2. גיא יצחק נדמה לי כבש את השער המטורף ההוא. אני לא אתפלא אם נראה את מכבי חיפה מודחת היום למרות ששיחקה טוב מאוד נגד בני-יהודה. ורמוט בכושר טוב אבל מכבי חיפה ממש לא חדה, היא מגיעה למשחק מאוד-מאוד לחוצה ומכבי פ"ת יכולה לגנוב איזה גול ואז להציג הגנה חזקה ולבזבז זמן. גידי קאניוק כובש העונה יותר מרוב החלוצים בארץ ומכבי פ"ת קבוצה קשה ומאוד ממושמעת, נדמה לי שתמיד שהיא כובשת ראשונה היא מנצחת. חיפה תצטרף לשחק יותר טוב מהיכולת הממוצעת שלה העונה ולהפגין סבלנות, חוכמה, יצירתיות ואופי.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שאני אפילו לא חושב שאנחנו פייבוריטים לנצח את המשחק הזה, לדעתי דווקא פתח תקווה כרגע קבוצה יותר מאוזנת מאיתנו.
    לגבי ההרכב, ואצק בחמישי היה בספק בכלל להיות בסגל ועכשיו הוא פותח בהרכב..לא יודע. מריח לי כמו פציעה ארוכה אחר כך.
    היה יותר חכם לפתוח עם נטע שקיבל מנוחה מלפני שבוע ובמידת הצורך להעלות את ואצק כמחליף.
    נטע לבד לא יכול להחזיק את האמצע אבל כשלידו יש את ויוי יכול להיות שזה היה מספיק.

3. Civil Anti Madridista

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15873104_1291207324272733_1844232283752471720_n.Xxx?oh=43e36ee6aa56798c0960f2752f152a8d&oe=58DC6FF9

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אוהב את השטות הזו של בלם כקשר אחורי, לא אהבתי שמוריניו עשה את זה עם פפה ולא אוהב את השיטה הזו כרגע עם ואליינטה

oranfu, Nigel de Jong ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

רנה כמו מאמן חסר מושג קלאסי רק מאלתר מתחילת העונה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט חצי שעה מאחורינו. מכבי חיפה מתחת לכל ביקורת. כנ"ל שני הליצנים שמשדרים את המשחק. פשוט תת רמה. מכבי פ"ת בסדר גמור. קבוצה נחמדה.

מה שסאן מנחם עושה על הדשא רק הדחליל ההולנדי על הקווים יודע. מלמד פרפר אותו עכשיו כמו בובל'ה. בנס זה לא נגמר בשער יתרון של מכבי פ"ת.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עטר וקהת בדרך לחדרי ההלבשה. פשוט לא ייאמן. בעיניי סוף משחק. אין לנו מחליפים ראויים. נשאר לקוות שנגנוב שער. אגב, שגיא כהן כל כך משוכנע ששחקנים כמו מוגרבי יכול היה לתרום עכשיו. מה שהיה צריך להעשות זה שכבר היו מגיעים מחליפים, אבל שחר כמו שחר. הכל באיחור. זה מה יש.

אגב, כמה שגיא גונן מרוויח בשביל השטויות שהוא פולט? בחיי, איזה ליצן. מוגרבי חסר, שחקני נוער לא מקבלים מספיק הזדמנויות אמיתיות (גוזלן). האיש הזה באמת הזוי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/17
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0 מכבי פ"ת. סאן מנחם עם בישול נהדר. אני אפילו שמח כי זה מגיע לשחר והקהל.

9. kufsa Member

אני מסכים איתך שיש לו עוד הרבה מה לשפר, אבל מהמעט שראיתי ממנו, הוא בהחלט יכול להיות בורג מרכזי בליגת העל עם הכוונה נכונה של צוות מקצועי. אני אוהב את החוצפה והביטחון שלו. אני גם שם לב שהחלק האחורי לא מפחד להסתכן עם מסירות בחצי שלנו ובמקום להעיף כדור תחת לחץ לחצי השני הם לא מפחדים למסור ולנסות לשחק מסודר כל עוד המסירה שלהם הולכת לעלי. וברור לי שהפיזיות והמהירות של ליגת העל זה סיפור אחר, ולכן אני אומר לכל החיים בסרט שחושבים שההגנה שלנו שמורכבת מדין ממור, שינה, ורגוץ וכחלון יכולה להמשיך לליגת העל, שהם צריכים להתעורר ומהר.
    ** מכרת את אוראל דגני במיליון, לא רואה למה את עלי מוחמד אי אפשר ;).

10. Butragueño מנהלים

1-0 מוצדק למכבי פ"ת, רמה מעלינו במשחק. ראשונים לכל כדור, יורדים לגליצ'ים ועם יותר רצון.
    אבו עביד סופר חלש. מהבלמים הגרועים בתולדות המועדון שלנו. כל כדור שלו הולך לאיבוד, כליבאת' ומלמד עושים לו בית-ספר.
    מנחם לא מסוגל להתמודד עם הפיזיות של מכבי פ"ת וקאניוק כבר עשה לו כאב ראש.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

אין מועדון בכדורגל ישראלי בו עובדים כל כך קשה על האוהדים כבר עשור והאוהדים עדיין אוכלים את הבולשיט.

אני משיג את התוצאות האלה עם תקציב של 25-30 מיליון שקל.

oranfu, kufsa ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. kufsa Member

אין לי מושג מה האופציה הזאת אומרת בפועל.. זו באמת שאלה טובה אבל אני בוחר להאמין באייל סגל שעושה עד עכשיו עבודת קודש. בוא נגיד שעדיף שתהייה ״אופציה״ כמו שאומרים, מאשר שלא תיהיה בכלל אופציה או שהשחקן יגיע רק בתור מושאל.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    אני באמת מקווה להשפלה. רק השפלות יעזרו להבריא את המועדון החולה הזה. לראות את ההבדלים בין התקציבים ואת היכולת על המגרש. זה פשוט הזוי. זה מגיע לשחר ולאוהדים.

14. Drama2 הסמל מעל הכל

ואליינטה מרוויח 400 אלף אירו על מה בדיוק ?
    גרוע מקוייאר שמרוויח פחות משליש.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

אל תדאגו יום שלישי גם עם אבו עביד בתור חלוץ אתם תצאו מטרנר עם נקודות