גביע המדינה 14/15 : מכבי ת"א זוכה בגביע לאחר 2-6 אדיר על ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/14.

1. Turgi Guest

אם היא אמר את זה הוא אפס!
    במשך שנים הוא לקח פה כל מה שזז. אף אחד לא פצה פה! אם לא גאידמק הוא לוקח פה שבע שמונה ברצף!

2. קשר שמאלי Member

בדיחה טובה.

3. Raulito Madridista

טרבל זה דבר גדול ודבר עצום אז שאפו למכבי.

גמר גביע הוא המקום בו הפערים אמורים להצטמצם. בית"ר של הדאבל ירקו דם כדי לנצח את הפועל של דגו וראובן עובד. אותה הפועל ניצחה את אשקלון רק בפנדלים שנה לפניכן. ובאר-שבע היום התבזתה ובענק. זו תבוסה שתיזכר לעד. אלישע לא נקי אבל חאלאס. השחקנים הם לא ילדים. הם ביזו את המקצוע. לאלישע לא הגיע לסיים ככה.
    אני שמח שברדה הוחלף בשלב מוקדם ולא היה חלק מהביזיון.
    המשחק הזה מראה לבאר-שבע עד כמה היא חייבת להשתדרג בעונה הבאה. יש יותר מדי שחקנים הזויים כמו אג'ידה.

הפער של מכבי משאר הליגה הולך וצומח בכל שנה. חיפה תתקשה מאוד לתת פייט בעונה הבאה. שלא נדבר על מצב בו מכבי מעפילה לליגת האלופות ומכניסה עוד ים כסף. ממחר מכבי צריכה להתכונן לצמפיונס ולהכריז מי המאמן. מעניין מתי השושלת הזו תיעצר.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי כרגע מעל לליגה, אבל מחר יופיע מישהו אחר שינהל קבוצה בצורה יותר טובה. אייאקס שלטו 4 שנים בכדורגל ההולנדי עם צלחות אליפות ועוד כמה פרסים, והנה עכשיו פ.ס.וו אלופים. אני לא משווה בין המועדונים, אבל מה יגידו אוהדי מכבי אם מחר זהבי אולי הולך?
    היום אלה היו החבר'ה האחרים שהשפילו את ב"ש, אבל כמה פעמים האקס של הפועל ת"א הציל את הקבוצה שלו?

בעיניי דברים יכולים מהר מאד להשתנות למרות שהיום מכבי ת"א פשוט ראויה לטרבל. לדעתי יש רק מקום לדאגה אם הקבוצה של גולדהאר ישתתף בכל עונה בשלב הבתים בליגת האלופות כי אז מכבי יכולה באמת לברוח לליגה, אבל כמו שכבר אמרתי הכדורגל זה לא הכדורסל. מחלקת הכדורגל לא משתתפת אוטומטית בליגת האלופות לכן מוקדם מדי לחשוב שהליגה בכדורגל מתה.

גולדהאר וקרויף ג'וניור העלו את הרף ועכשיו תורם של ראשי הקבוצות האחרות למצוא תשובה לשליטה הזאת. ואגב, מי אומר שג'ורדי יישאר פה שנים? או גולדהאר? הצמד הזה עושה עכשיו אחלה עבודה, אבל הם לא יישארו שנים בקבוצה כמו שעשו מזרחי ופדרמן. בטח ג'ורדי יעזוב כי אתם לא חושבים שהוא יקבל הצעות מפתות מקבוצות באירופה? שוב, בכדורסל מכבי שייכת לרמה הכי גבוהה, בכדורגל? אתם יודעים את התשובה.

5. Civil Anti Madridista

עטר ושכטר הגיעו למכבי חיפה בינואר רק בגלל האצטדיון החדש, כמות המנויים העצומה והעובדה שג'ורדי נתן לזה לעבור.
    אם היינו בקריית אליעזר היום אין שום סיכוי שמהלך כזה היה מתבצע.

6. עידן444 Member

שים לב אלכס... היחיד שאתה מדבר עליו כאלטרנטיבה הוא יעקב שחר...
    כלומר, שחר הוא התקווה היחידה אבל הוא אידיוט(לטענתך... או שסתם לא הולך לו כי מביא מאמנים לא טובים...)...
    וכל השאר הם לא תבוסטנים, הם ריאליים...
    אתה מצפה ממני לפתח ציפיות שנתניה עם שקל וחצי תרוץ לתארים? קצת התבגרנו...

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לפניי שנה או שנתיים, לדעתי זה היה אחרי השלישייה האדירה של מכבי לרשת של חיפה בקרייה, עשו כתבה נהדרת בוואלה ספורט על ראדה פריצה ובעיקר על האופי שלו, האופי הווינרי והקילרי שלו, שמשפיע על כל הקבוצה שמסביבו ומרים אותה. אז מאז פריצה התחלף בזהבי, והשבדי עצמו נפצע פציעות מעצבנות ונעדר לא מעט, אבל עדיין הוא נשאר אותו הפריצה.

אותו הפריצה שנתן את השער הראשון בדרבי 0-4, אותו אחד שנתן את הצמד הגדול ההוא בקרייה, אותו אחד שהבקיע את השער המהיר במשחק העונה נגד באר שבע, אותו אחד שלא מפסיק לכבוש נגד בית״ר. אותו הפריצה ממשיך להגיע לכל משחק חשוב, ולהוכיח עד כמה ווינרי הוא ועד כמה אפשר לסמוך עליו ברגעי הכרעה. אותו הפריצה הוא זר עצום שנדיר לראות כאן, והיום זה היה גראנד פינאלה שרק ווינרים כמוהו יכולים לתת. כמו שאוחנה פרש עם תואר שחקן העונה ביד, כמו שמוריניו עזב את אינטר עם טראבל - כך פריצה עוזב את מכבי. בטעם הכי טוב שאפשר, עם הזכרונות הכי טובים שאפשר לזכור. ונכון, אני אוהד בית״ר ואכלתי המון חרא ממנו, אבל זר כזה אי אפשר שלא להעריך. ווינר, מקצוען, נדיר. בתור אוהד כדורגל אני מודה לראדה פריצה על השנים האדירות שלו כאן, ובעיקר על ההופעה הספציפית היום.

ובאר שבע? אני חושב שאת הצ׳אנס שלה היא פספסה. הלוזרית הגדולה של הכדורגל הישראלי רק ביססה את מעמדה כיום, וכנל מאמנה שלהפסיד גמרים ואליפויות בדקה ה-90 הוא יודע היטב. האמת? מגיע לשחקן שחקן שם לקבל 20 שערים לרשת, לראות 200 אלף אוהדים חוגגים מול העיניים. גם לאלישע. גם לאלונה. אבל לחלק מהאוהדים של באר שבע לא, ולהם יש לי קצת סימפטיה, ואני מאוד שמח שאני לא מבין את הרגשתם. מאוד מקווה שיום יבוא והם יקבלו פיצוי, כי עם כל חוסר האהבה שלי לב״ש, זה לא כמו הערכה לאהדה אמיתית כמו של אותם אוהדים.

David De Gea אוהב/ת את זה.
  8. קשר שמאלי Member

גור'די לפני שנתיים רצה את ידין וקיבל זובור
    מה אתה חושב מכבי חיפה זה הפועל עכו?

9. oFiRzZz Member

אבל לא הזכרתי פה באף הודעה שלי את המילה כסף ....

10. Civil Anti Madridista

לצערי זו המציאות. מה שיש לו ברגליים אי אפשר לקחת, אבל מספיק לראות אותו על הדשא בשביל להבין שהוא לא רוצה להיות פה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק אחד ממשפטי המפתח כמו האם זהבי נשאר במכבי?
    מכבי ת"א שולטת כרגע בליגה, אבל לא בפער שכזה כמו בכדורסל. אני כבר מוכן להמר עכשיו שבעונה הבאה היא לא תזכה בטרבל.

12. alexshw Member

לשחר אמצעים כספיים יותר גדולים, אבל גם ב"ש יכולה להתקרב למכבי ת"א אם תתנהל טוב יותר, כן יכולה להיות פה תחרות יותר גדולה, אבל הגישה של לחכות שהאחר יפול במקום לחשוב איך להתנהל טוב יותר היא לא נכונה, והיא לא מתאימה לענף תחרותי.
    צריכה להיות אסטרטגיה במיוחד למי שמחזיק בתקציבים של 40-80-110 מיליון שקל.
    במכבי ת"א היא קיימת באף קבוצה אחרת היא לא קיימת, אולי פרט לק"ש שהיא לא באמת רלוונטית.
    והפועל שעכשיו הביאה צוות ספרדי, אז אולי יש סיכוי שזה יקדם אותה מקצועית, וכתבתי על כך שהם מונו. למה לא?

שוב בוכים פה על שימון וכדורסל. לא צריך.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

כרגע למרבה הפליאה היא שולטת בפער יותר גדול מהליגה בכדורסל. כי שם יש לך את החוק הרוסי שדופק את מכבי והיא מפסידה אליפות כל 3-4 שנים(אגב גם העונה אני לא רואה אותה לוקחת את הצלחת,בטח אחרי הפציעה של סילבן)וגם כשהיא לוקחת אליפות כמו בעונה שעברה זה בשיניים. פה לעומת זאת היא כבר שנתיים ברצף הולכת לים חודשיים לפני תום הליגה.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  14. Turgi Guest

גולדהאר יכול לקנות את שלמה שרף ולנעול אותו במרתף?

DRORIKO, de Middenweg ו-EO11 אוהבים את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תגידו, מה הסתנוורתם? עד המחזור האחרון קריית שמונה החלשה הייתה מרחק 6 נקודות ממכבי, קבוצה קצת יותר חזקה ממנה (וזה לא בשמיים בכלל) הייתה יכולה לקחת למכבי את האליפות העונה.

de Middenweg ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.