גביע המדינה 14/15 : מכבי ת"א זוכה בגביע לאחר 2-6 אדיר על ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/14.

1. Messi#10 Member

מה אתם אומרים על היחס בווינר של הגמר?

הפועל ב''ש - 3.60
    X - 2.90
    מכבי ת''א - 1.80

2. zahipan Member

בכוח הם רוצים להפסיד כסף היום */aaarofl

3. Civil Anti Madridista

החיסורים אצל פאקו לא אמורים לעניין בכלל את ב"ש.

Turgi אוהב/ת את זה.
  4. Turgi Guest

תסביר?

5. Raulito Madridista

אני עוד זוכר את הבכי של אופיר חיים לאחר גמר הגביע ב-2002/03. באר-שבע העיפה בדרך את הפועל והביסה את מכבי חיפה בחצי הגמר, הכל היה מוכן מבחינתה לזכייה בתואר ובכלל מדובר בקבוצת צמרת של לופא קדוש, אבל בפנדלים הכל יכול לקרות וזה היה אכזרי מבחינתה. כמובן שזיכרון מתוק יותר הוא הגול של רוסו והפריצה של גוטמן ושות'.

אין ספק שמדובר בגמר גביע הרבה יותר מעניין מאשר בשנים האחרונות, הגמר הנורמלי האחרון שהיה כאן - עונת 2011/12. הפועל ת"א ומכבי חיפה ניסו לתקן עונה כושלת ואיגיבור כבש שער ניצחון דרמטי אחרי מסירה של טועמה וגאל אותנו מייסורי ההארכה. בכל-מקרה, אני חושב שאמנם הפציעות של מכבי(בהחלט חוסר מזל) בקו האחורי קצת מפחיתים את הפחד ששורר בבאר-שבע ומצמקים את הפערים - אבל למרות שמדובר רק ב-90 דק', האופי של באר-שבע מחורבן והיא לא יכולה לתת פייט.

אלישע לוי מאוד-מאוד-מאוד רוצה את הגביע אחרי שלושה הפסדים בגמר ואני בטוח שהוא הכי ישמח בעולם אם יזכה ולא יחשוב על זה שהוא לא ממשיך. גם השחקנים מלאי מוטיבצייה, אבל מעבר לסיפור סביב המאמן הייתה גם ההתפרקות נגד מכבי חיפה ומכבי עומדת בפני טרבל היסטורי והיא קבוצה טובה יותר ועדיין מרתיעה. הרבה תלוי בצמד שחקני המפתח. זהבי כל-כך מסוכן. בוזגלו צריך להתעלות. הוא היחיד בבאר-שבע שבאמת משחק נגד כל יריבה כאילו זו אותה קבוצה. בוזגלו יכול להוסיף מהירות בקו ואולי המצ'אפ מול יואב זיו(משחק?) יהיה המפתח מצד באר-שבע.

הגביע של מכבי שתזכה בטרבל, הלוואי ואני טועה. אני מקווה בכל-מקרה שבאר-שבע לא תספוג שער מהיר ומגוחך כמו בבלומפילד.

6. zahipan Member

ב-2003 פסלו לנו גול חוקי בתוספת הזמן!!

7. South Boy Member

הרבה זמן לא הרגשתי ככה, סהרורי שמתהלך ברחוב בלי כל תכלית וסיבה, בלי שיעבור לי שום דבר בראש חוץ ממה שיקרה היום בערב.
    קשה בכלל להתרכז במשהו אחר חוץ מהמשחק היום, עונה שלמה ושנים על גבי שנים של אכזבות כישלונות ומרורים מתנקזים ל-90 דקות שיכולות להתווסף לרצף האכזבות והכשלונות או לשנות חיים של אלפים, קשה לומר שהסיכויים לא נגדנו אבל אי אפשר להגיע למעמד הזה בלי אמונה, אמונה שהמחויבות ולחימה חסרת פשרות תביא את הגביע האבוד הביתה.
    אין כבר סבלנות לאף אחד אנשים כבר סופרים את הדקות במשך ימים שלמים, יהיו היום דמעות בודאות בסמי עופר רק נותר להתפלל שיהיו דמעות של שמחה.

8. yedidel Member

שיחקנו מול הגנה עם שמעון הרוש כבלם, והובסנו
    שיחקנו מול הגנה עם אופיר קריאף כבלם, סחטנו תיקו
    שיחקנו מול הגנה עם ידין כבלם, הובסנו

זה לא קשור. קשור רק לאיך שאנחנו עולים למשחק

9. עידן444 Member

צביקה הדר מתראיין...
    ברגע שנשאל איפה הוא יושב הוא אומר שזה הדבר הכי עצוב... כי הוא לא יהיה במשחק...
    מסתבר שקבעו לו הופעה ולא משנה כמה הוא ניסה, הבין שאין מצב לשנות שום דבר כי כל הכרטיסים להופעה נמכרו וזה סיפור...
    סיפר שכל מנהלי הלו"ז פוטרו כמובן :)
    מי שרוצה להתעודד, הוא אמר שהמשחק היחיד שהוא הגיע היה בשבת בחיפה... אז אולי טוב שההופעה לא בוטלה...

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  10. Civil Anti Madridista

ב"ש צריכה להתרכז בעצמה. בשנתיים האחרונות היא מעדה ביותר מדי משחקים שאסור היה לה לאבד נקודות, ולנוכח הגנת הטלאים שמכבי תעלה הערב היא זו שתצטרך להתאים את עצמה לב"ש. אגב, זה המשחק הראשון העונה שהובאן ואוגו יפתחו יחד נגד מכבי לא?

ועוד שאלה, יש חדש בנוגע לתפאורה מצד הקהלים?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה יודע כמה פעמים שמעתי את הדיון בזה ובסוף ההתגלה ההפך? אם אופיר קריאף הצליח לבנות תיאום תוך שבוע עם טל כחילה, תאמין לי ששחקן אינטליגנט כמו איינבינדר לא צריך יותר מזה. זאת הגנה טובה יותר מרוב ההגנות שבאר שבע לא הצליחה להתמודד מולן העונה.

12. alexshw Member

כאן מגיעים להכנה למשחקים של אלישע. כבר כתבתי שהוא צריך להפיק לקחים. קבוצה צריכה לנצל חולשת היריבה. האם לבית"ר הייתה רביעיה אחורית חדשה לגמרי? אני לא יודע.
    המשחק בשבת לא דוגמא לכלום. ב"ש לא באה כמו קבוצה מקצוענית

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/15
    סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי משחק שמאד קשה לחזות מה יקרה. באר שבע שיחקה בסוף השבוע בסמי עופר כמו חבורה שלמעשה מכרה את המשחק. זה נראה יותר כמו לזרות חול בעיניים של מכבי ת"א מאשר רצון באמת להתכונן למשחק העונה. אלישע ניהל את המשחק כמו משחק אימון. אז היום מבחינת רצון שחקני באר שבע יהיו הרבה יותר רציניים, אבל האם הם יכולים פתאום לתת את משחק חייהם? אני לא יודע כי למרות שגם מכבי ת"א העונה לא תמיד הבריקה כן יש לה את השחקן שלבד יכול להביא לטרבל צהוב.

כל תוצאה אפשרית, אבל אני הולך על ניצחון של מכבי ת"א. אולי 1-0, משחק לא ברמה גבוהה, אבל זהבי יעשה את ההבדל.

14. Love Is Red Member

תתעלמו מצחיפן, כל פעם העונה ששיחקנו מול הגנת טלאים ספגנו רביעייה, זה קרה פעמיים נדמה לי, פעם אחת מול נתניה, פעם שנייה ביום שבת, האם פעם שלישית נקבל גלידה וגביע? חחח ;)

15. Telkiyski Member

מתי אוהדי ב"ש יצאו מב"ש לחיפה?
    15:00?