גביע המדינה 14/15 : מכבי ת"א זוכה בגביע לאחר 2-6 אדיר על ב"ש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Nov 30, 2014.

1. סמואל אטו Member

חייב לציין לטובה את ההרכב של מכבי אתמול שהוביל למשחק הכי שוטף שלה עד כה העונה.
    סוף סוף חלוץ מטרה(שגם כובש או מבשל שלוש משחקים ברציפות).
    סוף סוף ערן זהבי לצד חלוץ מטרה.
    יואב זיו ששוב מצליח לנצח את המבקרים ומוכיח שהוא לשוב בתור מגן תוקף( הרחיב את המשחק, ונתן תוקף לכניסות של זהבי לאמצע).
    וקישור שכולל בתוכו רק שחקן הגנתי אחד( שתרם למשחק הרבה יותר טכני ושוטף).

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה דילמה. אין שום שוער שאיתו נישן בשקט. מרציאנו זה הרע במיעוטו.. ועדיין, אין אף שוער אחר שצריך להילקח בחשבון לטעמי. מרציאנו עשה עבודה טובה במשחקים הקודמים, אין אף שוער טוב יותר, לכן ממשיכים ומקווים לטוב. כמובן שלישון בשקט אי אפשר כי לא מדובר בשוער גדול. פשוט השוער הכי בינוני ברשימה של שוערים רעים.

3. עידן444 Member

כנראה... הרכב מנצח לא מחליפים...
    לא הייתי פוסל את חיימוב.

4. השולס עולה Member

ספק חיימוב, יצא לי להיות בכמה משחקים של אשדוד לאחרונה ומרציאנו לא היה אשם יותר מדי. היה להם איזה תיקו 0-0 לפני שבועיים לא זוכר נגד מי שהוא לבד הביא להם תנקודה עם הצלות מדהימות. היתי ממשיך עימו ומודאג הרבה יותר מהחלוצים שלנו, חמד נעלם בחודש האחרון ודמארי נמוג בנובמבר כבר. 2 מ6 נראה לי אני קונה

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא חושב שאופי הקישור היה שונה כל כך מבדרך כלל. איינבינדר התקפי מנוסא?

עוד אחד שהיה מצוין אתמול ובכלל מצוין כבר תקופה - ייני. שני המגנים של מכבי נתנו המון אתמול, הרבה בזכות זה שהם בעצמם בעלי אינטיליגנציית כדורגל טובה, וגם כי שיתפו פעולה על הקו עם שחקנים אינטיליגנטיים.
    שמעתי שדובר על כך שמאז שזהבי יצא לא הרשמנו. אני חושב שהרבה יותר נכון לומר שלא הרשמנו אחרי שבן בסט נכנס - הוא ובן חיים רחוקים שנות אור מבדש וזהבי בכל הקשור לאינטיליגנציית משחק.

6. alexshw Member

למי שתהה, אז קהינדה יוכל לשחק נגד מכבי ת"א אם וכאשר. אין סעיף האוסר על שיתופו

7. Turgi Guest

יש סיכוי שיהיה תיעוד להגרלה או שהיא תעשה במחשכים?
    ואם כן מישהו יכול לודא שלא יהיו שתי ביצים קרות יותר מתוך הארבע?

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ההגרלה בשלישי ב18:00.

תשתדלו לא לגלוש פה לדיוני מכבי, יש להם דיון ייעודי. תודה.

9. Turgi Guest

מי אומר?

10. alexshw Member

וואלה. זה גם הגיוני, מה הסיכוי לפגוש אותו במהלך עונה? הם בליגה אחרת.

11. Turgi Guest

כשפגשנו את רמלה מושאל שלנו אצלם לא שיחק. או שזה היה אשקלון.
    אני לא רואה סרט שג׳ורדי נותן לו לשחק

12. סמואל אטו Member

אייבינדר שחקן יותר טכני עם ראיית משחק טובה יותר לטעמי.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאן מצויה, לדעתי לפחות, הטעות שלך.
    אתה צריך לנתח את שחקני מכבי בהתאם לציפיות שלך משחקן שמשחק במועדון העשיר בארץ (לעומת המועדונים שאיתם הוא נלחם על התארים אפשר להגיד עשיר בפער ניכר), משחקן שמשחק במועדון שמתיימר להיות מועדון אירופאי בכל צעד שהוא עושה.
    השאלה היא לא מי טוב יותר, חואן פבלו או ברק לוי, אלא האם לדעתך חואן פבלו הוא מספיק טוב כדי להיות שוער ראשון במועדון עם החלומות והמטרות של מכבי ת"א. האם אתה חושב שחואן פבלו מספיק טוב כדי להמשיך עוד עונה כשוער הראשון של מועדון כמו מכבי ת"א.
    החלומות של מועדון מכבי ת"א הם לא לקרטע לאליפות ישראל, בטח כשהקבוצה היחידה שמתקרבת אליהם מבחינת תקציב מרוסקת.
    החלומות של מכבי ת"א הם להעפיל לליגת האלופות, החלומות של מכבי ת"א הם לזכות באליפות תוך הצגת כדורגל סוחף, החלומות של מכבי ת"א הם לבנות סגל חזק שלא יצטרך לעבור שינוי מסיבי כל קיץ על מנת להגשים את אותם מטרות. וזה נכון להיום לא מתרחש.

אני חושב שההבדל בין איגבור לאלברמן לראדי למיטרוביץ' הוא לא משמעותי. לכל אחד יש דברים שהוא טוב בו יותר ודברים שהוא טוב בו פחות. לא חושב שנכון להיום יש איזה באנקר גדול בין הארבעה. לא חושב שיש מקום מצד אחד להלל את איגבור ומצד שני לקבור את ראדי.
    מבחינתי אגב, בגלל היכולת שלו לכבוש, לבשל ולייצר מצבים, אני הייתי לוקח את ראדי לקבוצה שלי לפני כל השאר. שחקן אמצע שיכול לספק מספרים, בטח אחד שהוא לא זר, הוא דבר נדיר בכדורגל הישראלי. אני גם חושב שכשהולכים עם ראדי ונותנים לו ביטחון ודקות, הוא גם מאוד אגרסיבי וגם תורם המון הגנתית, ככה שמבחינתי הוא היחידי מבין הארבעה שמסוגל לתרום בשני צידי המגרש באותה איכות.

אני חושב שכאשר אנשים לא מסכימים עם הדעה שלך (לגבי איגבור, לגבי פבלו) אתה מקצין את הדעה החיובית שלך כלפי אותם שחקנים כדי לחזק את הדברים שלך, אבל בפועל אתה רק מגביר את הביקורת כי אתה יוצר ציפייה שאיגבור הוא איזה שחקן שובר שיווין כשבפועל הוא לא כזה.
    קח עוד דוגמא - לטעון ששוער שיצא 40 מטר מהשער לחלוץ, שכבר היו איתו שני שחקני הגנה, ואז אותו שוער לא הגיע לכדור, ובכך השאיר את השער חשוף לחלוץ, שזה מבחינתי הדבר הכי גרוע ששוער יכול לעשות - להוציא עצמו מהתמונה ולהשאיר שער חשוף, הביא לקבוצה שלו נקודה, כשבאותו משחק אותו שוער גם חוטף גול בין הידיים כשהקבוצה שלו כבר מובילה בסיום המשחק, זה הקצנה של המחשבות שלך על פבלו. בפועל פבלו גם נתן לנתניה ביטחון כשאפשר להם לכבוש את השער הראשון במשחק וגם עלה למכבי 2 נקודות כשהוא סופג שער בין הידיים אחרי שמכבי כבר מצליחה לעשות מהפך ולהוביל במשחק.

לירן likes this.
  14. עידן444 Member

ההגרלה גלויה כמובן. בעונה שעברה הקפטנים של הקבוצות הוציאו את הפתקים...
    לא נראה לי ששיר צדק, ערן לוי, אליניב ברדה, ולא זוכר מי היה הקפטן של מכבי פ"ת סיכמו ביניהם שק"ש וב"ש יפגשו בחצי...
    אני מניח שכך יהיה גם העונה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר רוצים לעשות שני משחקים בשני מגרשים שונים, לא מבין למה יום אחרי יום ולא לדוגמא אחד ב-6:30 בערב והשני ב-9. אני בדיעה מזמן שכבר לא צריך הצגות כפולות וזה עבר מהעולם, לא משנה מי 4 הקבוצות שיהיו במעמד הגמר, מה גם שזה לא שיש לנו איצטדיון של 60 אלף איש.