גביע המדינה 14/15 : מכבי ת"א זוכה בגביע לאחר 2-6 אדיר על ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/14.

1. abcd Member

5 מליגת העל + נתניה, ראשל"צ ומעלות

2. Turgi Guest

כששכטר וטבח צוללים זה מגעיל. כשיוסי צולל זה "אירופאי"

זה היה מביך, ואני אחד שחושב שצלילות זה חלק מהמשחק.

EO11 אוהב/ת את זה.
  3. Civil Anti Madridista

אירופאי במובן של מבין את הלך הרוח. כל הלחץ היה על פפיר אחרי הפנדל השערורייתי לק"ש, ובניון ידע לנצל את זה לטובתו.
    צלילות זה גועל נפש, והמקרה מאתמול קרה ויקרה עוד הרבה מאוד פעמים.

4. Turgi Guest

בניון עשה את הדבר הנכון מבחינתו. לא מאשים אותו לרגע.
    הצביעות של התקשורת שתמשיך לקרוא לאחרים צוללנים ואותו לקטלג כ"אירופאי" - זה מה שמפריע.
    יוסי עשה קריירה יפה באירופה. הכי מכובדת שידע כדורגלן ישראלי כנראה. זה לא אומר שכל נוד שיוצא לו צריך לבוא בכותרת "אירופאי".

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז מתי פעם אחרונה היו 4 קבוצות ומטה מליגת העל ברבע ?

6. השולס עולה Member

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הנושאים אוחדו.

ביום ראשון ב15:30 הגרלת משחקי רבע הגמר. להזכירכם, לראשונה, העונה יתקיימו משחקי רבע הגמר בשיטת בית-חוץ.
    המשחקים יתקיימו ב10/11.2 וב3/4.3.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אומר זה שטוען שגילי ורמוט השחקן הכי טוב בליגה, למרות שכל כולו היה עונת קסם פנומנלית אחת בקריירה, יחד עם חברו שכטר. אפילו בגנט ההישג הכי טוב שלו היה להיכנס לסגל של הקבוצה!! בגנט! ליגה שברק בדש היה כוכב בגיל 30 עם 9 שערי ליגה...
    ב. 3,700 הטריחו את עצמם? רק היראו כמה הקהל של הפועל הוא בזוי ולא שונה מהשאר (כן, גם מכבי כשיהיו פח שוב, יחזרו לכמויות של 7-8 בבלומפילד, ומכבי חיפה כשיגמר האפקט יגרמו לסמי עופר להיות שומם, הכל בלוף אצלנו בליגה), כשטוב באים, כשרע מחפשים משהו אחר לעשות, לא נאמנות, לא קהל הכי טוב בליגה, לא בטיח (חצי שער 5 היה ריק, שער 7 ו-8 נאדה כמובן)

9. Raulito Madridista

אני אגלה לך סוד: בהפועל של הדאבל יותר החזקתי דווקא מאיתי שכטר. היה לו יותר אומץ במשחק, הוא היה דומה יותר למנהיג. בחיים לא אמרתי שורמוט השחקן הכי טוב בליגה. סתם אם אתה שואל אותי - חמשת השחקנים הטובים בליגה: ערן זהבי, מאור בוזגלו, טב"ח, ורמוט והובאן. סתם דחפתי קשר מרכזי כי רוב שחקני ההתקפה האחרים באותה הרמה.

בתור אוהד מכבי אתה לא מכיר מה זה שהקבוצה שלך היא בית זונות אחד גדול, אז אל תטיף לנו. לא הייתה במצב של הפועל וגם לא של בית"ר. במכבי היה בסה"כ כישלון מקצועי. אז באתם בשחור כי שלחו את אבי נמני הביתה. לא הייתה למכבי מעולם סכנה קיומית. הפועל ת"א הנוכחית היא הרבה מעבר לקבוצת כדורגל גרועה. גם לפני עשר שנים הייתה קבוצה פח, אז מה. הקהל הגיע ומילא את המגרש שבוע אחרי שבוע. גם בעונת 2007-08 הפועל הייתה פח אשפה עד שבא גוטמן ובלומפילד לא היה כזה שומם. כל יומיים סיפורים על זה שגילי עוזב, בעלים מנותק מהמציאות שלא אומר שהקבוצה למכירה בכלל ולא נוקב במחיר, שורה של שערוריות, בעלי מניות שעושים רק נזק ורבים כאילו הם בני שנתיים וזו הבמבה הראשונה שהם אכלו - ועוד ועוד...

הצלילה של בניון היא אחת המביכות ביותר שראיתי בכדורגל, עצוב מה שנהיה ממנו. ואיך הוא לא בעט פנדל לעזאזל, איך?
    אני זוכר את יוסי מחמיץ בחצי הגמר ב-99/00 נגד הפועל, אבל כולם החמיצו מול שביט אלימלך של אז. בניון יצא לוזר.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בקשר למודגש - טוני וואקמה ודויד מנגה מגחכים להם בנחת.

בקשר למוגדל - אני רק יכול לומר לך שאין לך מושג. הקהל שלט במכבי במשך כמה שנים. כל מיני אידיוטים עבריינים הסתובבו חופשי בקריית שלום ושחקנים הגיעו והלכו עפ"י גחמות לא מקצועיות. ליאור אסולינים כאלה כמעט חתמו, ובסוף לא, ובסוף שוב כמעט, ובסוף לא.
    מכבי תל אביב בין 2005 ל-2010 בערך היא בית זונות של זונות צמרת, זונות קהל וליאור ז'אנים.
    אתה צודק, מכבי מעולם לא הייתה במצב של הפועל כיום, אבל זה הרבה כי הקהל הצהוב, כמה שהיה מפגר וניסה לשלוט במה שלא צריך לשלוט, מעולם לא הגיע לרמות ההאדרה העצמית של זה האדום. ולעזאזל, אנחנו קהל שחי בסרט.

עומר אוהב/ת את זה.
  11. עידן444 Member

הוא לא בזוי, אבל אתה כן צודק שהוא לא שונה מהשאר. למרות ש 3,700 מחמיא להם. 1,500 מתוכם היו אוהדי כ"ס.
    אגיד את זה בפעם ה- 1000. אין בארץ הרבה אוהדים. יש קהל. וקהל הצלחות.
    כולם אותו חרא. מכבי ת"א אחרי 30 שנה בלי שום הצלחות תאבד את הקהל שלה. אין בזה ספק.
    יש קהל אחד שהוא בעיני נאמן יותר מהאחרים. הקהל של בית"ר. לא רואה אף קבוצה בארץ שבמצבה הנוכחי של בית"ר תביא לנתניה 4,200 אוהדים(כנראה שאפילו לא חצי מזה). וגם הקהל הזה של בית"ר, אם יגיע למצב כמו בנתניה או ב"ש או הפועל פ"ת שרק אנשים בני 40-50+ זוכרים גם ימים יפים גם יהיה קטן משמעותית מהיום.
    יאללה, צאו מהסרט.
    היה כאן ויכוח לפני כמה ימים אם מכבי ת"א בימים שחורים הביאה 3,000, 4,000 או 5,000. בושה, בושה וחרפה, ובושה הכלימה. זה באמת משנה עם קבוצה שטוענת שהיא האהודה במדינה עם מאות אלפי אוהדים מביאה 3,000 או 5,000. מכבי ת"א מנציחה יותר מכל עד כמה אין בארץ הרבה אוהדים, אלא קהל של טרמפיסטים שביום שחור יביא 5,000(ואני בהחלט זוכר פחות), ו- 40,000 למשחק אליפות.

12. Raulito Madridista

אתה ועומר יכולים להיות אחד הגב של השני עד מחרתיים, זה לא משנה את העובדה שאתם לא מדברים לעניין.
    לי אין מושג? לך אין מושג. נו, אז מכבי החתימו שחקנים פח שהיו דומים לכל מיני 'ליאור אסולינים' - כישלון מקצועי בלבד, עונות שהסתיימו בחורף, וזהו. לא סכנה קיומית, לא אפשרות שימכרו את השחקן היחיד הנורמלי שלך ליריבה הכי שנואה, לא בעלים שמתחמק מאשמה ומצביע על הקהל. לוני פיטר את קשטן אחרי דאבל והיה בעלים גרוע וזה הכל, הוא לא הבין בכדורגל.
    'ההאדרה העצמית' של הקהל האדום היא ביטוי מגוחך.

ואגב, אני לא זוכר שהקהל של הפועל הפסיק לעודד או בא עם חולצות שחורות אחרי שאלימלך שהיה סמל קיבל בעיטה בתחת(לא כמו נמני, אבל בכל-זאת), או כשקיץ 2003 כמעט כל הקבוצה שוחררה עבור נזיק עדשים, ואלה שמות: אבוקסיס, טועמה, בלילי, בן-לוז, אפק, אסי דומב, כפיר אודי, גאבור הלמאי, דניס אונישנקו ועוד. עם כל הכבוד לאבי נמני - משה תאומים ושות' לקחו קבוצה שהייתה קרובה לזכות באליפות, עם הגנת ברזל וקישור והתקפה טובים, שזקוקה לעוד יהלום אחד - לקבוצת אמצע טבלה. והמחליפים? יוסי רוזן, כפיר אדרי, סולצ'גה, קרבאליו ורמי אבו-לאבן. אז אל תבלבל לי את המוח.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני אומר לך שהסתובבו עבריינים במתחם האימונים על בסיס יומי וניהלו בפועל את מה שקורה במועדון ואתה קורא לזה כישלון מקצועי בלבד.
    אלוהים, פשוט תקרא.

ומכירת ורמוט היא לא סכנה קיומית, אפילו להיפך. העניין הוא שאתה יורד על אוהדי מכבי ויחסיהם עם נמני, ובינתיים מכתיר אחד כזה בעצמך.

ההאדרה העצמית של אוהדי הפועל היא לא ביטוי מגוחך. אתם קהל שחצן ומנותק, שחושב שהוא מיוחד ומרגש, וכבר שנים אתם מזיינים את השכל על זה. אתה בלי לשים לב עסוק בלהאדיר את הפועל ברוב הודעותייך בפורום.
    אתם, ואני לא מתבייש להכליל כי זה לחלוטין מגמה, מטייחים כל מיני מהלכים מעוררי חשד (ההעברות מכפר סבא להפועל בזמנו, כל "המימון החיצוני" כיום) אבל קופצים בכל פעם שמישהו עושה דבר נקי אבל "לא מוסרי". אתם קהל שמתיימר להיות אנטי פאשיסטי, אבל בפועל ארגון האולטראס שלכם אלים במיוחד.
    דיי, שחרר.

ואני אגלה לך סוד - מחאות אוהדי מכבי בעבר לא היו רק בגלל נמני (הוא אכן היה טריגר). אבל זה לא כזה חשוב, כי לא עומר ולא אני אמרנו בדיון הזה שהקהל של מכבי טוב יותר בקטע הזה.
    זה שוב מתקשר להאדרה עצמית.

14. Raulito Madridista

תמשיך לתלות פוסטרים של איגבור בחדר.

מכירת ורמוט היא לא סכנה קיומית, אבל אתה לא קולט שיכול להיות שגם אם ורמוט ימכר עדיין הפועל תהיה בבעייה, שאר שחקני הסגל שנחשבים למובילים כמו ישראל זגורי, לוקאס סאשה ועוד - ימכרו ואנחנו נהיה 'קבוצת נוער'. איזה אוהד חרא אני שזה לא מתאים לי, אתה צודק. גם אם עומר דמארי דחפו למכבי, רמון עשה כמעט הכל שהוא יעבור לשם.
    למכבי ת"א היו עוד שחקנים באותה עונה. ראובן עובד, תמיר כהן, שטרואבר, וברוך דגו כמובן. מה אתה משווה בין מחט לתחת.
    שלא נדבר על זה שכל סיפורי העבריינים נשמע לי כמו הפלצה.

הקהל שלכם הכי מביך, בגלל שחקן אחד שעוזב אז לא מעודדים, הקבוצה מתה. מתי אני קפצתי אגב כשמישהו עשה דבר 'נקי אבל לא מוסרי'. אתה מוזמן להזכיר לי.
    הקהל של הפועל כן מיוחד בדרך שלו, הוא כן מעודד בפיגור בניגוד לקהל הקונצרט שלך. כנראה שכחת כבר את הימים שהיינו שרים לכם 'מכבי לקפל' ודקה אחרי שריקת הסיום לא היה אף אוהד צהוב בשער 11, או את השלט על הספינה השוקעת.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

חלאס כבר עם דיוני הקהל האלו.