לפי מה שאני מבין הכוונה של ערוץ הספורט היא ל5 משחקים בשלישי ו3 ברביעי כאשר המנהלת רוצה 6 בשלישי ו2 ברביעי במידה ויהיו 6 בשלישי אני לא אתפלא אם יהיה שידור ב5,7,9
פורסמו תאריכי ומועדי המשחקים: המשחק שיוציא את שלב שמינית הגמר לדרך יהיה הדרבי של פתח תקווה, וזה יקרה ביום שלישי הבא ב-19:00 (שידור ישיר ב-5LIVE). ביום שלישי ב-21:00 (גם כן בשידור ישיר ב-5LIVE) תארח מכבי תל אביב את הפועל אשקלון, מוליכת ליגה א' דרום, שהדיחה את בית"ר ירושלים בסיבוב ח'. הלאה. ביום רביעי ב-19:00, בשידור ישיר ב-5SPORT, הפועל באר שבע תתארח אצל הפועל רעננה. באותה שעה בדיוק, בשידור ישיר ב-5LIVE, הפועל תל אביב תארח את הפועל כפר סבא. ביום רביעי ב-21:00 - גם כן בשידור ישיר ב-5LIVE - מכבי חיפה תארח את הפועל קריית שמונה. שלב שמינית הגמר יושלם ביום חמישי, עם שלושה משחקים שיועברו החל מ-19:40 במסגרת "ערוץ הקיבוץ" של 5LIVE: הפועל עפולה - מכבי סקציה מעלות תרשיחא (19:40), מכבי יבנה - מ.ס. שיכון המזרח (19:45), אחי נצרת - מ.ס. אשדוד (20:30).
וואי ממש מעצבן ש8 משחקים פרסו על 3 ימים..נורא! וכדי לרצות את הקהל הם עשו ששני משחקים מתוך ה8 ישודרו ב55 הרגיל.. רק חסר שאת רבעי הגמר יפצלו לרביעי-חמישי ורביעי-חמישי..
על פי ההתאחדות הפועל תל אביב-כפ״ס וחיפה-ק״ש. על פי מה שכתוב למעלה (מאתר ערוץ הספורט) רק רעננה-ב״ש. 2 מקורות אמינים, 2 פרסומים שונים. מעניין מי צודק.
אני נוטעה יותר להאמין שרעננה באר שבע והפועל נגד כפס ישודרו בפתוח. בכלל לא מבין למה מכבי נגד אשקלון בתשלום, המשחק שהכי לא צריך להיות בתשלום מכל "המשחקים המעניינים". אגב ביזיון בעיניי שלא מחליטים בדיוק כמו בליגה, שהמשחק המרכזי בגביע, בכל סיבוב, מחויב להיות בערוץ פתוח!!! חובה שהמנהלת תעשה את זה לקראת ההסכם שידורים הבא
בסופוש ל דבר רק רעננה-ב"ש בערוץ פתוח. ואתה צודק לגמרי בשורה האחרונה. אם אני לא טועה עד העונה משחק אחד לפחות מכל סיבוב כן היה משודר בערוץ פתוח, לא? בכל מקרה מה שקרה העונה הוא בזיון שמפצלים את שמינית הגמר ל3 ימים..ואני מקווה לפחות שרבעי הגמר יהיו 4 משחקים ביום ולא 2 משחקים ביום, לא לשכוח שרבעי הגמר הם בשיטת בית-חוץ העונה, ככה ש8 משחקם יתפרסו על 4 ימים במקום ש8 משחקים יתפרסו על יומיים ..
לא אמרתי שהם לא יכולות לעוף, אמרתי שחוץ מהן אין כמעט פערים בין הלאומית לליגת העל ולכן יש סיכוי להרבה הפתעות..