אני גם לא אוהב את אובר הסינדרלות, נקרא לזה ככה. אולי אם זה אומר שנראה עוד כתבות טובות של רז זהבי הליצן - אז כן. הגרלה די בינונית עם נקודה משמעותית אחת - חיפה נגד ק"ש. כל-כך הרבה שנים במכבי חיפה מחכים לגביע, הקבוצה הגדולה של גרנט לא הצליחה לעשות זאת(רוסו החמיץ את הפנדל האחרון ומנע דאבל), גם לא הקבוצה הדורסת של רוני לוי; אלישע הספיק להפסיד שוב ושוב בגמרים, בעיקר להפועל ת"א. האם דווקא בעונת שפל חיפה תצליח לעשות זאת לראשונה מאז 1998, דווקא מול מחזיקת הגביע הטריה? המשחק ייערך בסמי עופר וזה יתרון קל. די מרוצה מההגרלה עבור הפועל, מאמין שבבלומפילד לא נעשה בושות, אבל כפר-סבא קבוצה שלא קל להכניע אותה. בכל-מקרה לא יכולנו לבקש משהו יותר טוב. אם הייתה יריבה מליגה נמוכה ממול אז ההכנסות מהמשחק היו הרבה יותר נמוכות. באר-שבע תצטרך לעשות את הבלתי-יאומן ולנצח את הפועל רעננה. לדעתי הכישלון הגדול של באר-שבע אשתקד היה הגביע. מאז השער האדיר של רוסו נגד מכבי הם לא זכו, וחירבנו במכנסיים כמה פעמים כמו בגמר ההוא ב-2003 אחרי שאופיר חיים פרץ בבכי מרגש. באותה עונה באר-שבע ניצחה את הפועל ת"א וגם פירקה את מכבי חיפה בחצי הגמר. הדרבי של פ"ת גם יכול ליצור מעט עניין. הקבוצה של רב"ש נראית כרגע יותר מוכנה מנטאלית, יותר חזקה לא רק על המגרש.
הייתי גם אומר שסמי עופר יתן יתרון קל, אבל ראינו איזה יתרון זה נתן במשחק הקודם נגדם... לצערי השנה קשה גם להגיד שדווקא למשחק הגביע השחקנים ינפיקו את "קסם הגביע" ויתעלו על עצמם ויביאו 100%. הגרלה הכי קשה שיכלו לקבל חוץ מהאלופה
לאור ההיסטוריה שלנו בשנים האחרונות של הגעה לשלבים המאוחרים ואף פעם לא לשתות מהבאר, מעדיף להיות מודח כמה שיותר מוקםד.
קשה לי לראות את עירוני ק"ש מצליחה לנצח פעמיים את מכבי חיפה ב'סמי עופר'. יש לי תחושה שמכבי חיפה תעבור. הדרבי הפתח-תקוואי הוא גולת הכותרת מבחינתי. הלוואי ויהיה שידור מלא של המשחק.
באמת אמרו? חיכיתי לזה האמת. יש עוד 8-9 ימים ואני אישית (ובטוח שעוד הרבה כמוני) היו צרכים להגיד מראש אילוצים לעבודות וכו׳. מקווה שמחר יפרסמו ואצליח להסתדר .,
אוי ואבוי , הייתי מוכן לקבל כל קבוצה בחוץ אפילו שוב מעלות תרשיחא ולהיות מודח רק לא דרבי אין סיכוי לנצח דרבי שני בתוך חודש וחצי במיוחד לא בכושר הנוכחי של הקבוצה מכבי תעבור ולדעתי גם בפער של 2-3 שערים. וזה שעוד לא פורסם מועדי המשחקים זה שערוריה , עוד שבוע ויום המשחקים זה אמצע שבוע אנשים עובדים יש חיילים יש ילדים זה לא כמו מחזור ליגה שרובו משוחק בשבת והמשחקים בראשון ושני בשעות מאוחרות וקבועות ( 20:15 ו20:50 ) ואז אפשר להבין אם זה מפורסם כמה ימים לפני אבל שזה אמצע שבוע זה חייב להיות מפורסם מקסימום 3 שעות לאחר ההגרלה
טוב לאחר בירור עם גורם ערוץ הספורט הסיבה שלא פורסמו עדיין המועדים היא שאין הסכמה בין ערוץ הספורט למנהלת בנוגע לשידורים המשחק בין מכבי חיפה וק"ש אמור להיות המרכזי של יום רביעי והדרבי של פ"ת אמור להיות המרכזי של יום שלישי אבל יש ויכוח על שיבוץ שאר המשחקים הישיבה שנערכה הבוקר התפוצצה והיו צעקות רבות מתוך החדר בכל מקרה זה אמור להתפרסם עד הערב אני מריח פה איזה החלטה בזיונית כזו שתגרום למשחק גביע להתחיל ב5 בצהריים רק כדי לאפשר שידור.
לי זה מריח כמו עוד פיצול הזוי של 8 משחקים על פניי 3 ימים, גועל נפש צרוף. 8 משחקים צריכים להתפרש על פניי יום אחד...
לא אין סיכוי, זה יתפרס בוודאות על יומיים, הם בסופו של דבר יגיעו להסכמה על שיבוץ המשחקים, מה שנראה לי לא הגיוני זה להתחיל את המשחק ב-21:00, שאם הוא יגלוש להארכה ובפנדלים כמו שקרה באשקלון נגד בית"ר, אנשים ייצאו הביתה ב-24 בליליה.