גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/12/12.

1. ייא Member

מכבי דוהרת לדאבל קל. ברכותי!

יבנה עושה הפתעה אמש, לסיקור המלא:
    http://tinyurl.com/ayttabh

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את דקות הסיום כבר לא ראיתי מנתניה, אבל לי אישית ברור שאם משיח לא היה עוזר למכבי ת"א המשחק עוד היה עלול ללכת להארכה. המשחק היה כל כך חלש שזה היה נראה כאילו 22 שחקנים לא היו בעוד שבוע כובשים. עד לפנדל שלא היה לא השוערים אפילו לא קפצו לעבר כדור...

בסופו של דבר משיח עזר מאד למכבי ת"א, אבל אני מסרב להכנס לכל מיני סיפורי קונספירציה ("משיח תמיד עוזר למכבי). כל קבוצות הצמרת מקבלת מדי פעם מתנות. אם אני כאוהד מכבי חיפה לא מודה בזה עדיף שלא אסתכל יותר כדורגל. רק לפני כשבועיים משומר הכשיל בצורה ברורה שחקן הפועל רמת גן בדקה השנייה. השופט לא שרק.

העניין הוא ואת זה תמיד שוכחים שיש עוד 89 דקות לשחק כדורגל...כמו שרמת גן התפרקה גם נתניה לא היתה בכלל במשחק. דקה אחרי דקה והקהל השתעמם למוות. ייא חושב שמכבי 'תדרוס לדאבל', אבל לא ראיתי אתמול לא דאבל ובטח לא דריסה. כן אני חושב שלפחות אתמול ערן זהבי נראה כשחקן שעוד יעשה את ההבדל העונה. ברגע שהוא נכנס מכבי ת"א שיפרה את משחקה.

היום נראה מה הפועל ת"א תעשה בווסרמיל. על הנייר אמור מכבי חיפה לנצח בקלות את אזור.

3. קשר שמאלי Member

ערן זהבי בדרך הבטוחה לדאבל שני בקריירה
    אני מוכן להתערב שהוא יבקיע בדרבי הקרוב

4. South Boy Member

אתה לא מכיר את הפועל באר שבע אין אלופה מאיתנו בלהחזיר למסלול קבוצות במשבר, בטח ובטח הפועל תל אביב..

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/13
  5. Telkiyski Member

האוהד מכבי שכותב פה, אני אשמח אם תתן לי דוגמא לשופט שבאופן גורף תמיד "טועה" לטובת קבוצה מסויימת בכל משחק שבו הוא שופט אותה.
    נניח שאני זורם איתך ומשיח הוא לא איזה שונא הפועל גדול, אז נשים בצד את ה7-3 נגד נתניה (וגם את הפנדל באשדוד השנה שהוא לא ראה בתור שופט רחבה שעמד מטר מגיעת היד של שחקן אשדוד), את מכיר שופט כזה?

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי את תקציר המשחק של בית"ר-אום אל פאחם.
    צריך להגיד את האמת. עד לשער השני של הירושלמים, ליריבה היו מספיק הזדמנויות להשוות. גם פנדל ברור שלא נשרק לטובתה. אחרי השער השני, כבר הקבוצה די התפרקה ובית"ר במתפרצות קטלניות סגרה את הספור.
    אגב, הפצצה של ערן לוי בשער השלישי... וואו.

7. Love Is Red Member

לדעתי האישית אום אל פאחם קופחה מאוד, אם היה פנדל והיה פנדל ברור השחקן היה אמור להיות מורחק, לא יודע אם הם היו כובשים את הפנדל אבל ב1-1 הסיפור היה שונה, ובנוסף הייתה לדעתי עבירה בגול השני, במחצית השנייה הם פשוט התפרקו אחריי השער של ערן לוי שגם קסיאס לא היה מצליח לעצור אותו.

אבל ההפתעה הכי גדולה היא הפועל עפולה לדעתי איזו קבוצה 2-1 אומנם עכו נחשבת לקבוצה חלשה בליגת העל שלנו אבל לעזאזל כמה חולשה מזכיר לי את ההפסד ההזוי של מכבי תלאביב לפניי שנתיים לבית"ר שמשון.

8. הרצליה Member

שנתיים? הזמן טס שנהנים תנסה 5.

משחק קשה במגרש מקולל, אם נעלה היום אני באמת אהיה מופתע.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בראשון. 1-0 למכבי חיפה במשחק חלש להחריד. חבל, אבל כנראה שרק התוצאה כרגע חשובה.
    בנתיים גם הפועל חיפה מובילה בבלומפילד מול בני יהודה. יהיה נחמד בסיבוב הבא דרבי חיפאי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפר סבא משווה דק' לסיום מול מכבי הרצליה.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאומן! נצרת עילית מובילה 1-0 מול סכנין, אחרי הדקה ה80 שחקן של נצרת עילית עובר את השוער ובמקום לגמור את הסיפור הוא מחטיא מול שער ריק, מספר דק' אחרי ההחמצה, קסום כובש שוויון והמשחק ילך להארכה אולי, הדקה 88 עכשיו.

12. EuropeGuy Member

בני סכנין משווה ל-1-1 מול הפועל נצרת עילית
    דקה 85. הסינדרלה הבאה כבר עלתה על הכרכרה אבל תצטרך לחזור להלחם על ניצחון.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הרצליה וגם נצרת עילית מקבלים שערים בדקות הסיום. נראה אם זה יכריע את המשחק לפייבוריטים. הפועל רמת גן מצליחה מוקדם במחצית השנייה לעלות ליתרון מול אשדוד.

14. EuropeGuy Member

התקווה שלי:

הפועל כפר סבא, נצרת עילית, קרית שמונה, הפועל חיפה, אשדוד ומכבי חיפה עולות

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0 למכבי חיפה. אזולאי כובש, אבל מיותר לציין ששוער בליגה הבכירה היה עוצר את הכדור הזה...