גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/12/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nave, אל תגזים. ק"ש קבוצה נחמדה עם אפשרויות יותר גדולות להצליח באירופה מאשר רמת גן. אני חושב גם על הדרוג שלנו ועל הנקודות שמאפשרות לנו לגדול ולשלוח יותר קבוצות לתחרות אירופאיות. עם ר"ג אנחנו כבר נצטרך לחגוג ברחובות עם היא תעבור איזו קבוצה קטנה מאסטוניה או מדינה כזאת.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הבשורה הכי גדולה להפועל ר"ג היא שבעקבות הזכיה בגביע, משפחת ארקין יכולה לחזור בה מהודעתה
    ולהמשיך לתמוך בקבוצה, גם אם זה במחיר שהבן (אחיין?) ימשיך לעמוד בין הקורות.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

צודק, לא חשבתי על זה כך. הרומנטיקה בטלוויזיה אפפה אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

יש בזה משהו למען האמת.. נציגה מבוזבזת באירופה.. שיהיה להם בהצלחה, נקווה שלפחות יעברו סיבוב.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמן לי Nave, בסה"כ תמיד נחמד שקבוצה נחמדה זוכה בגביע. זה אולי טוב לחובבי הרומנטיקה בינינו (ואני אחד מהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ), אבל לכדורגל שלנו באירופה הזכייה הזאת יכולה לחזור בנו כבומרנג. אל תשכח שק"ש שיחקה בעונה החולפת בשלב הבתים של הליגה האירופאית...

5. Raulito Madridista

כמה אירוני ומרגש המשחק הזה שכולנו אוהבים, הכדורגל. לפני שבוע וחצי רמת-גן ירדה ליגה והמועדון היה גמור, ועכשיו כנגד כל הסיכויים הם זוכים בגביע מה שמביא להתפרצות שמחה אמיתית, יפה. כמו ב-2003 בידיוק: מכבי אלופת המדינה, רמת-גן מחזיקת הגביע(חיפה שנייה, בית"ר ניצלת מירידה). משהו כמו מיליונר שזוכה בלוטו ואחרי יום נדרס למוות רק בסדר הפוך. בידיוק כמו ששלמה שרף אמר - הגביע הזה הרבה יותר חשוב לרמת-גן כי ק"ש תישאר מועדון מסודר ובולט בכדורגל. עם כל הסימפטיה לקבוצה של איזי - היום הם לא הופיעו להוציא את הגול. רמת-גן עשתה את הסוויץ' המנטאלי בצורה מעולה. מגיע לאלי כהן קצת נחת.

6. Telkiyski Member

אדירים הפועל ר"ג
    העיקר כולם לפני המשחק ברדיו הימרו על קרית שמונה, מי ישמע הם צ'לסי ורמת גן זה סן מרינו.
    קבוצה מרגשת.

וכמובן בדרך למגרש בנתניה אין חניה ופקקי ענק, וגם זה כשאפילו לא מלא.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/13
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה צופים היו במשחק?

8. OriRR Member

למרות שחשבתי ק"ש יקחו אני שמח שרמת גן זכו.
    לא מחבב במיוחד את הצפוניים ודווקא לאורדונים יש לי פינה חמה בלב.

הם הולכים לשחק בליגה האירופאית נכון? מאיזה שלב הם נכנסים?

9. Love Is Red Member

תנו לי להבין עוד פעם הם זוכים שהם עונה לאחר מכן יהיו בליגה השנייה?
    שיתנו לקריית שמונה לשחק באירופה...
    אנחנו נושפל אם הם ייצגו אותנו...

10. Eric Cantona Member

מה זה "תנו". יש חוקים ויש זוכה והיא הישגה לה מקום לאירופה לעונה הבאה. זו לא איזו החלטה שהאיגוד יכול לקבל כדי לראות איך לקדם קבוצות ישראליות באירופה. אין דיונים על זה. זו עובדה ונגמר.

11. ENGLAND Member

יש גביע ישששששששששששששששששששששששש

רמת גן עשתה היסטוריה, רמת גן אולי קטנה אבל הביא גביע עם הלב והנשמה. וחבל שלא נלחמו ככה בליגה.
    בושה האיצטדיון הזה בנתניה איזה פקקים מטורפים וזה שחצי איצטדיון ריק, רבע שעה מהפתיחה נשארו עוד 1500 איש בחוץ.

לגבי משפחת ארקין לפי מה שאני יודע הם בספק להישארות במועדון אבל ישארו ספונסר שיתרום בקטנה. ומצב די גדול שימכרו או יעבירו את הזכויות באירופה לקבוצה אחרת.
    חבל שלא נתנו לצקאנה גם להניף.

ישששששששששש

12. ייא Member

מזה משנה מי תשחק באירופה. קש או רג? שתיהן יעופו כבר בסיבוב הראשון, קש לא מדורגת גם ככה. מיותר הכרטיס הרביעי הזה לאופ'א

13. yedidel Member

ר"ג פעם שעברה חטפה 4-0 מלבסקי סופיה.
    חבל, מאוד רציתי שקרית שמונה תיקח, היה מצרף אותה רשמית למועדון הצמרת.

ההסטוריה חוזרת זה לא מילה... השנה נגמרת ב3, קבוצה מהפריפריה עוברת את מכבי חיפה בחצי ומגיעה מול הפועל ר"ג של אלי כהן ובוקסה, מכבי ת"א אלופה... 1-1 בתום ההארכה ונגמר בפנדלים מושלמים של הפועל ר"ג. פשוט תסריט חוזר.

14. Ice Cream חסה

הבעלים הוא ניר ארקין, שאיתי זה אחיו.
    מהראיון שלו אתמול (פעם ראשונה שיוצא לי לראות ולשמוע אותו בלייב...) הוא משדר התנשאות וניכור והתחמק בכח מהשאלות על עתידו. אני לא נותן לזה סיכוי, מקסימום הוא יעזור וישפוך קצת כסף במציאת סידור כלשהו לקבוצה בחסות העירייה.

8000-9000
    באופן מאוד מאוד מפתיע (למרות ההסעה ששרצקי ארגן) הרוב המוחלט היו של אוהדי ק"ש שכמעט מילאו את היציע שלהם.

בדיוק מה שגם אני חשבתי.

רק אני שמתי לב איך במהלך החגיגות הגביע נופל להם מהידיים ומנסים למלט מהבמה את שמעון פרס שתקוע בין קונפטי לבין החגיגות של ברנרד אוננגה (מישהו הצליח לראות מה מקועקע לו על הגב?) וליאור ראובן. איזה שכונה זה נראה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

מברוק לר"ג. קבוצה מדהימה ומרגשת שלקחה את הגביע הזה בזכות. אלי כהן מאמן מדהים.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה תמיד ככה עם החגיגות.

זה אומנם קשה, אבל צריך להגיד לשחקנים - שנייה תמתינו עם ההתרגשות והכיף, נשיא המדינה פה, והוא לא בדיוק בן אדם בן 40.

כאשר נשרקת שריקת הסיום, השחקנים צריכים מיד ללכת לטקס. עם כל הכבוד לגביע המדינה, נשיא המדינה לא צריך לחכות ולעומת זאת הקהל כן יחכה לחגיגות גם אחרי הטקס.
    הדבר השני הוא שמיד לאחר ההנפה השחקנים צריכים לחגוג באיפוק עד אשר יצליחו "למלט" את פרס מהבמה. זה באמת נראה מביך. אני תמיד פוחד שיקרה לו משהו בטעות, או שהבמה הזו תקרוס מהעומס שכל השחקנים מפעילים עלייה.