גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/12/12.

1. oranfu Member

לא הייתי אופטימי וידעתי למה. בלי 2 המגינים שלנו המשחק שלנו נפגע בצורה רצינית. חבל.
    אני רקמקווה שבמועדון יסיקו את המסקנות המתבקשות.
    א- לבדוק מה לעזאזל קורה עם הפציעות אצלנו.
    ב- אם קטן ממשיך להיות שחקן הרכב לא נעשה כלום גם עונה הבאה.
    ג- להחליף את כל החלוצים.

2. maor123 Member

אף אחד לא אמר שמכבי חיפה שיחקה היום מדהים, אני אומר שאני מרחם על הכדורגל הישראלי ועל חיפה, כי רציתי לראות אצטדיון מלא ולא 3000 אוהדים ומשחק שלא מעניין אף אחד.

3. Don Joan Roman Member

יאללה הביתה, סוף סוף הנאלחים האלה עפים עוד פעם מהגביע יאללה קריית שמונה אני הולך איתך לגמר ודן אייבינדר שחקן גדול, מברוק דנצ'וק

4. oranfu Member

כמה אני לא סובל את קריית שמונה. הלוואי הלוואי ר"ג ייקחו את הגביע.

5. alexshw Member

אם בעונה כזו הקבוצה לא מסוגלת לקחת גביע, אז היא עוד 50 שנה לא תיקח.
    מה הטעם לשחק במפעל אם ברגעים מכריעים כולם נעלמים ולא זוכרים איך קוראים להם. פשוט נעלמים?
    ובאמת שהפעם כל התנאים היו לטובתינו.

זה בדיוק המשחק שמסביר למה חיפה לא לקחה גביע 15 שנה וגם לא תיקח עוד 15 שנה. היא לא מסוגלת להתעלות. היא לא מוכנה מנטלית ופיזית לשלבים המכריעים(מלבד כמה פעמים שזה היה חוסר מזל, אבל לרוב זו בדיוק הסיבה)

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין מילים לתאר כמה אני מאוכזב מהקבוצה הזאת.
    ולא מההפסד, אפשר להפסיד לקרית שמונה, זה מהדרך ומהכלום שהיינו היום. לבנאדו היה כל השבוע להכין את השחקנים האלה למשחק כל כך חשוב, והוא כשל בצורה מוחלטת. לא ידע לשנות כשצריך, משהו בכלל שם לב שיש לחיפה עדיין עוד חילוף? איפה תורג'מן? למה לשחק שם שני קשרים אחוריים? זה גביע, אתה בפיגור, תכניס עוד שחקן התקפה טרי ברחבה. אבל בנאדו היה כמו כל הקבוצה הזאת בשוק מוחלט.

נשבעתי אחרי שבשנה שעברה הייתי במגרש ונשבר הלב בדקה ה 90 שאני לא אדרוך ברמת גן, בטח לא כשהקבוצה שלי תגיע לשם במסגרת הגביע. עצוב.

7. oranfu Member

אנחנו כבר שנים בקושי מסוגלים לנצח משחקים במעמד חד-פעמי. מאז עידן אלישע אנחנו כמעט ולא לוקחים משחק על עונה או גמר גביע. אנחנו טובים בריצות למרחקים ארוכים, אבל בנוקאאוט אנחנו על הפנים, זה מתחדד בגביע.

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנאדו היה נראה בהלם מוחלט כאשר הגיע לראיון בעמדה של ספורט5..ממש כאילו הודיעו לו הודעה מצערת.
    חיפה לא שיחקה בכלל מרגע הבקעת השער (שגם לו היה מזל גדול שנכנס), איפה מרכז המגרש המדובר שלה?
    חלוצים בשקל שלא עושים יותר מדי תנועה....כדורי אורך (מתנת פרידה מעטר?) לשום מקום...ומגינים שמפחדים לעבור את החצי.
    באמת שאם חיפה לא לקחה את הגביע בשנה כזו אז באמת אבוד לה.
    כל הכבוד לקרית שמונה, רק חבל שגמר הגביע יהיה מורכב רובו ממוזמנים של ההתאחדות!

9. oranfu Member

מרכז המגרש שלנו חלש. אנחנו משחקים עם 10 שחקנים. קטן הוא נוכח נפקד.
    חלוצים כבר כל העונה אנחנו טוענים שיש לנו חלוצים גרועים.
    ו2 המגינים לא תוקפים כי הם המגינים המחליפים, והם פשוט לא טובים.

אמנם בית"ר בטדי וק"ש בחצי זה לא הגרלה קלה, אבל יחסית, כשכבר יודעים שבגמר מחכה ר"ג (עם כל הכבוד לה) זו היתה ההזדמנות הכי גדולה לגביע. אבל אנחנו לא יודעים לקחת גביע. משהו DNA של המועדון. חבל מאוד. מאחל לר"ג לקחת את הגביע מכל הלב.

10. Igi Member

נאלחים? מה לעזאזל. ולגבי השער של חיפה, שתי הכשלות בתוך הרחבה=פנדל.

מאכזב לחזור מהמשחק הזה עם עוד הדחה מהגביע אחרי שהעפנו את בית"ר ואת הפועל.
    משחק גרוע של מכבי חיפה וחילופים לא טובים של בנאדו, למרות שקצת חבל לי עליו עם כל הפציעות שליוו את המועדון, במיוחד הפציעות של שני המגנים שלו שהכריעו את המשחק היום. לא היה משחק אגפים בעליל. אני לא מאשים את עזרא בזה שהוא איבד אין סוף כדורים, כי היום הוא היה היחיד שרץ וניסה. מה שחבל לי זה על האגואיסטיות המגעילה שלו בהחטאה המזעזעת מול השוער שהייתה יכולה לסיים את המשחק אם היה מוסר את זה לאזולאי. מה לעזאזל עשה שראנוב בגול המכריע אין לי מושג. עודד אלקיים צריך להיות משוחרר מהקבוצה בקיץ. צ'וצ'אליץ' היום רע ועשה טעות אחת קריטית ועוד 1-2 שכמעט הפכו למצבים מסוכנים. אם לא דקל, היינו סופגים לפני. בלם מצויין. לא שזה חדש, אבל אין לנו חלוצים ולא קיצוני שמאלי נורמלי. חייבים לאייש את העמדות האלה בשחקנים נורמליים כבר בקיץ.

ועוד משהו קטן, איכסטדיון רמת גן, מתי יבואו כבר הדחפורים?

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/13
  11. Love Is Red Member

מכבי חיפה עם הכי הרבה אליפויות ב20 שנה האחרונות אבל הכי מעט גביעים (נראה לי שיש תחרות עם הפועל באר שבע אפילו לגביי זה וזה מראה עד כמה המצב עצוב).

12. Civil Anti Madridista

לא להאמין שגם בסיטואציה כזאת חיפה לא לוקחת גביע. הכל היה מוכן על מגש ושוב בועטים בדלי
    ק"ש מנגד עומדת לסיים את העונה עם גביע אחרי האליפות בעונה שעברה, בהחלט הישג גדול

אגב, שמתם לב את כמות המתיחות מהכניסה להארכה? לא חושב שהיה שחקן במגרש שלא התקפל על הדשא לאיזה דקה או שתיים

13. ייא Member

לא הבנתי, היית במשחק אמש או לא?

14. tapuzo Member

ככל שיניב קטן כושל יותר כך שחר יותר מתגמל אותו.
    צריך להזכיר את השביתה האיטלקית המכוונת שעשו בתחילת העונה נגד עטר,
    לכולם ברור שזה הרס להם את העונה,
    לפתע נזכרו לשחק עם בנאדו? מישהו קונה את זה?

15. Raulito Madridista

אתמול זה היה רגע האמת של מכבי חיפה. לא המשחק מול מכבי בבלומפילד במה שהוגדר כצ'אנס אחרון, לא הריצה המטורפת למקום השני - ומכבי חיפה כשלה, וזו לא הייתה הדחה טראגית בפנדלים אלא סתם הפסד, שהיה צריך להגיע אפילו ב-90 דק'. אחרי הפנדל חיפה פשוט נעלמה. אריק בנאדו עם מפלה ראשונה כמאמן, אבל אחרי המשחק ראו בראיון עד כמה הוא עצוב מהעניין ונחוש לחזור לאותו מעמד בעונה הבאה, ואני בטוח מכבי חיפה בידיים טובות. בינתיים, 20,000 הירוקים עשו את הדרך הארוכה כשהם מאוכזבים.

מכבי חיפה והגיע - טרגדייה של 15 שנה:
    חיפה הפסידה ב-4 גמרים: 2001-02(מכבי בפנדלים), 2008-09(בית"ר ירושלים), 2010-11(הפועל ת"א), 2011-12(הפועל ת"א);
    והודחה גם כן הרבה פעמים בחצי הגמר: 1999-00(הפועל ת"א בפנדלים), 2000-01(הפסד 3:2 למכבי פ"ת אחרי יתרון 2:0), 2002-03(הפועל באר-שבע), 2005-06(בני-יהודה), 2012-13(ק"ש).

ברכות לק"ש, חבל שהגמר יהיה מעפן. ולגבי הפועל רמת-גן - טבעי שזגורי, שחקן העונה שלה, הוא זה שחתום על השער המרגש. מצד שני, הם עלולים לרדת ליגה וההבדל העצום בין חגיגה לבכי תוך ימים ספורים בין שתי המסגרות - זה עשוי להיות מאוד מרגש והורג.