גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Dec 29, 2012.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז תראה מה קורה בקטע הבא:
    (העבר ל- 2:55 מתחילת הקטע)

ואן רייהן הורחק בצהוב שני על צלילה של שחקן פיינורד!

2. אלי מתחן Member

הצלילה זה לא רלוונטי כי אם השופט היה רואה אותה הוא גם לא היה שורק לעבירה.
    ופה מדובר על עבירה מאחורה כשהשחקן המוכשל עם הפנים לשער, זה שונה לגמריי מהמצב שהיה עכשיו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול לחרוש עכשיו משחקים כדי לנסות להביא את 'צדקתי', אבל זה מיותר כי בסה"כ אין לי בעיה שמויאל לא הורחק בגלל העבירה הזאת בצהוב שני. אין לנו ויכוח פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

למשחק:
    3-0 :aaa021:
    אם אנדלובו כובש אז מכבי חיפה מנצחת בקלות...אגב במחצית השנייה משחק בהחלט לא רע לגולסה. מקווה שבנאדו מוציא עכשיו את קטן כי יש עוד ליגה!

4. alexshw Member

יסלחו לי אוהדי בית"ר,אבל קבוצתם כל עלובה. מכבי חיפה ללא עמוד שדרה שלה ולמעשה ללא עזרא, שאומנם השתתף במהלך הגול הראשון אבל למעשה לא עשה כלום ביתר הזמן, ניצחה בקלות ובלי מאמץ מיוחד.

אני גם שמחתי לראות שתבוסה מוחצת לחובבנות ולגישה מזלזלת למקצוע הכדורגל.

ועוד מילה על אלי כהן, יש פה אוהדים שמחזיקים ממנו והם בהחלט צודקים בכך שיש לו עין לזרים והוא דוגל בכדורגל אטרקטיבי, אבל יש לו חיסרון מאוד בולט.
    דבר חריג שקורה בדברים שלא קשורים ישירות לכדורגל, או איזה עבירת משמעת גורמת לקבוצות שלו להתרסק. הוא מאמן שלא יודע להוציא קבוצות ממשבר, שאליו הם נקלעות תחתיו, אלא ממשיך להתרסק.

אז במכבי חיפה זה לא היה הבלגן עם הקהל, אלא עבירת משמעת של בניון,אבל תוצאה הייתה הרסקות במאני טיים ואיבוד האליפות.

Last edited: Mar 13, 2013
  5. קשר שמאלי Member

טאלב טוואטחה אחד משלושת השחקנים הכי טובים בארץ כיום
    קטן חזר להיות השחקן הכי טוב בארץ

6. wings Member

תענוג. אז אנחנו זוכים בגביע זו תיהיה עונה מדהימה.
    משהו לגבי אלי כהן.. כתבתי כבר מזמן מה אני חושב על אלי כהן עוד בתקופה שבית"ר היתה הלהיט של הליגה ואלי כהן הוכתר כמאמן הכי טוב בארץ.
    יכול להיות שהוא יודע כדורגל, אבל יש לו מנגנון של הרס עצמי ושמתי לב שזה די חוזר על עצמו שקבוצות שלו נכנסות לתקופה רעה ואז מתרסקות לגמרי. זה קורה לו עכשיו עם בית"ר, קרה לו בעבר עם מכבי חיפה, וגם עם קבוצות אחרות. זכור לי הפועל פ"ת שהוא הביא אותם לשפל שאיזו קבוצה מהארצית הדיחה אותם מהגביע.
    אבל כמובן שלבית"ר יש מספיק צרות ואלי כהן לא בצמרת הרשימה...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האדום המכוער של קריאף רק הדגיש את חוסר האונים המוחלט של בית"ר היום. אני באמת חששתי מהמשחק הזה, אבל נראה לי שמול בני יהודה בליגה נצטרך הרבה יותר יכולת מאשר היום. קשה לי להאמין שקבוצה בסדר גודל של בית"ר לא מצליחה בביתה להלחיץ הגנה עם שחקנים מחליפים כמו פיליאבסקי ודגני.

אני לא ממש עקבתי אחרי מה שקורה בחדר ההלבשה של בית"ר, אבל לראות את ערן לוי זה פשוט עלבון לענף שאנחנו כה אוהבים. אלי כהן פשוט צודק שהוא לא סופר בחור שלא מוכן לשמור על משקלו. הוא מעולם לא היה רזה, אבל הוא באמת נראה עוד יותר כבד מאשר לפני מספר שבועות.

אם לא נקבל את ק"ש בחצי הגמר אז ברור שעל הנייר משחק הגמר יהיה מובטח. היות שלהתאחדות יש מספיק סיבות שלא לאפשר חצי גמר שכזה אני רוצה להאמין שנקבל גמר יפה. אמרתי כבר אתמול, מבחינתי אפשר לקיים את חצאי הגמר בבלומפילד או במושבה. לא נראה לי שחוץ ממכבי חיפה שום קבוצה תביא יותר מאיזה אלפיים איש לאיצטדיון.

8. Raulito Madridista

אלי כהן לא יודע להוציא קבוצה במשבר? בעונה שעברה הוא קיבל את בית"ר במצב אנוש והביא אותה לרצף נהדר, הם לא הפסיקו לנצח.

ועכשיו לעניין: מזל שיש את בית"ר ירושלים. חמישייה בבלומפילד, שלישייה היום מול מכבי חיפה בחצי הילוך במשחק בית - מתחרה ראויה עם הפועל לתואר הקבוצה הכי גרועה בליגה בחודשיים האחרונים. היא אשכרה מטשטשת את הכישלונות שלנו שבוע אחרי שבוע.

אוסקר גארסיה מביא למכבי ת"א אליפות אחרי עשור ריק ובזמן האחרון היא גם מפרקת כל מה שזז בבלומפילד - אבל מאמן העונה שלי הוא אריק בנאדו. מדהים איזה מהפך עשתה מכבי חיפה תחתיו, ונראה שהוא יהיה זה שיסיר את קללת הגביע שרובצת מעל מכבי חיפה מאז 1998 - מליון הפסדים בפנדל, הדחות משפילות מול הפועל רמת-גן וכן-הלאה. כמובן שהכל גם במסגרת היריבות שנשארו. בוקולי וקטן מעל כולם ואנדלובו אולי הבקיע אבל הוא חסר דברים בסיסיים בכדורגל.

שלמה שרף פרשן שלרוב אני מעריך למרות העילגות כי הוא מבין את המשחק, אבל לגבי ערן לוי הוא פשוט לא אובייקטיבי. המחליף איבד כדור באגף ושרף, אדם רזה ממש, אמר 'מה הוא מנסה לעשות עם כובד המשקל שלו' והוא גם 'תקף' את בית"ר שבונה את עצמה על שחקן כזה. רוב העונה הזו ערן לוי היה בסדר. ואגב, זיהיתי לא מעט בית"רים שקיפלו את העניין אחרי הגול השלישי. אז קל לבקר את אוהדי הפועל שחותכים לפני סיום הדרבי(פעם ראשונה שעשיתי את זה במשחק של הפועל והייתי בהמון), אבל כנראה שצריך עור של פיל כדי לא לעשות את זה. ויאללה נחזור לבאיירן-ארסנל.

9. alexshw Member

אבל זה לא המשבר שהוא הכניס אליו את הקבוצה, אלא יובל נעים. כמו שקורה הרבה פעמים ובטח בבית"ר שניזונה במיוחד מהתלהבות ומוטיבציה, הגיע מאמן חדש והפיח רוח חדשה.

אבל ברגע כשאצלו משהו משתבש, אז יש ישר נפילה גדולה.
    מאמן מודרני ומצליח חייב להיות גם מנהל טוב, ואלי כהן פשוט מנהל חרא.

Last edited: Mar 13, 2013
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מעבר לכדורגל ומעבר לאלי כהן, אנחנו קבוצה מפורקת ומועדון מתפורר ובאמת שקשה למצוא את המילים לתאר את הכאוס שעובר עלינו.
    לא זוכר משחק של בית"ר שיצאתי מטדי 20 דקות לסיום אבל ממשחק למשחק זה הופך לקשה לצפיה ולכאב לב גדול יותר, יצטרך לקרות זעזוע גדול מאוד כדי שהמצב הנורא הזה יפסק, אנחנו בצניחה חופשית ארוכה וכואבת בדרך למטה ואנחנו מועמדים רציניים מאוד לירידה(וסיכוי גדול שמשחק הירידה יהיה במחזור האחרון בדוחא - כמה סמלי).

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עם הסטיסטיקה שלנו מול בית"ר חבל שהן לא הצליחו להכנס לפלייאוף העליון.
    בכלל, אחרי שעוד במחצית הראשונה הירושלמים היו מסוכנים, אחרי ה 2:0 כבר הסיפור היה די מוכרע. אני מקווה מאוד שהשער השלישי של אנדלובו לא יקנה לו מקום בהרכב, כי דקה לפני כן הוא הרס לנו התקפה של שלושה שחקני התקפה על שני מגנים בעיקר בגלל טפשות.

דבר אחרון, פילאבסקי נראה כמו נסטה ליד דגני החלש.

למרות הניצחון היום, המשחק מול בני יהודה בראשון יהיה מאוד לא פשוט. חייבים לכבוש בדקות הפתיחה אחרת יגיעו ההחמצות ותסריט דומה לזה שראינו במשחק הקודם.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

העיקר שניצחנו העונה פעמיים את הפועל ולקחנו עוד רגעים יפים, סה"כ עד פברואר עונה מרגשת. כבר לא כואב לי, זאת לא בית"ר שלי, בית"ר שלי הייתה נלחמת היום מול אצטדיון מלא וגם אם לא מנצחת את חיפה לא מציגה תצוגה כזאת, בית"ר שלי לא הייתה מקבלת חמישייה מביכה ממכבי. זאת בית"ר של ארקדי, ואני לא מתקרב לטדי כל עוד הוא והבובה שלו נמצאים במועדון הזה. ואחרי המשחק הזה עוד רבים יצטרפו אליי. בית"ר הזאת מוזמנת גם לקבל תבוסות כל שבוע. אני לא אשמח, אבל גם לא יכאב לי.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כשמשחק של הקבוצה שלך נופל על יום ההולדת שלך, על אחת כמה וכמה כשמדובר במשחק גביע, יש שתי אופציות בסיום: שמח או עצוב.
    מאושר להיות בצד השמח. זה התחיל לא טוב מבחינתנו, כמו במפגש האחרון בין הקבוצות בקריית אליעזר, אבל בלא מעט משחקים העונה, כשמכבי חיפה עולה ראשונה על הלוח, היא בלתי ניתנת להכנעה.

בדומה למפגש האחרון בין הקבוצות, שוב אלי כהן פותח עם עמית בן שושן. אם זה הנשק שלך, עדיף שלא תופיע לקרב. אומרים שיש לי משהו אישי נגדו, לא מכיר אותו באופן אישי והוא נראה אחלה בן אדם. אני כמובן לא טוען שהוא האשם למצבה (אפשר להגות את המילה בשתי הגיות) של קבוצתו, אבל הוא לא שחקן כדורגל, כמוהו גם אייל משומר בצד הירוק. קטן היה טוב מאוד הערב, אין ספק שהעונה הוא קם לתחייה בזכות בנאדו. גם במשחקים פחות טובים שלו, ניכר עליו שהוא יותר מחוייב, רק שימשיך כך. עוד משחק חלש של עזרא לאוסף, מה יהיה איתו? אזולאי הוא לא יותר מסופר סאב, תורג'מן ראוי יותר להרכב הראשון.

שבוע ירוק!

14. alexshw Member

מזל טוב, עד 120! אחלה מתנה קיבלת.

15. תומס מולר Member

קטע גדול מאתמול
    http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1468897-18.Xxx