גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Dec 29, 2012.

1. EuropeGuy Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. EuropeGuy Member

לא מסכים איתך.
    היתה כתבה שהופיעה בספורט 5 שבה נאמר "אלי כהן הודיע למועדון זה או אני או ערן לוי",
    ולדעתי על זה אלי כהן התחרפן. שממה שקרה שם התקשורת הוציאה כתבה כזו שכביכול שמה אותו עם ערן לוי באותה המשוואה. בזמנים קשים כמו שעברו על בית"ר יש רגעים שהכל מתפוצץ לך מול הפרצוף.

הרי אלי כהן בנה כאן משהו אדיר השנה, תלכיד לוחמני וניצחונות משום מקום, פתאום הכל נהרס לך, והתקשורת חוגגת על חשבונך ורוקדת על דמך, איך היית מרגיש?

כבר מהרגע הראשון שהוא ענה לו במחצית הבנתי שהוא כועס על התקשורת,
    וכשפשכצקי ראיין אותו בסיום, התשובות הקצרות שלו היו שאלה של זמן האם הוא יתפוצץ על השדר או שפשוט ילך, כי פשכצקי די התעלם מהכעס של אלי כהן.

3. Ice Cream חסה

זה לא שהליגה שופעת מגנים טובים, ובטח לא בית"ר. גם אם מגרלשווילי לא תמיד במקום הנכון בהגנה (באחד על אחד אין לו בעיה), זה כי זו השיטה של בית"ר. מבחינה התקפית הוא נכס. חדד טיפה פחות טוב, אבל גם הוא מועיל המון במשחק ההתקפה של הקבוצה. זה שבנוער הוא שיחק קשר זה נכון, אבל זה לא רשום לו בתעודת הזהות.

קראתי עכשיו שמכבי כבר שמונה שנים לא עברה את השמינית. אין, גם כשהוא כבר פרש והפך לסוכן שחקנים, הוא לא יכול לעזוב את מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

4. EuropeGuy Member

אני חושב שבית"ר חייבת לכוון בכל הכוח להגעה לאירופה.
    על הנייר היא צריכה לעקוף סה"כ עוד משוכה אחת גדולה (מכבי/חיפה) וכנראה שהיא תפגוש אחת מהן עוד לפני הגמר. בגמר כנראה זו תהיה אחת משלושת הקבוצות שיסיימו ראשונות בליגה (במקרה של הפועל מסופקני) לכן יש לבית"ר הזדמנות לצאת מהעונה הזו בצורה טובה מאוד.

גם בליגה הסיפור לא גמור. עם קהל מאוחד כמו בסיום המשחק הערב, יש על מה לדבר.

Last edited: Feb 27, 2013
  5. Ice Cream חסה

התכוונת ודאי, הפועל/חיפה. נראה לי שבשביל אירופה צריך להמציא מסמכים כלשהם על תקציב לעונה הבאה או משהו בסגנון (ב-2008/9 כבר פספסנו אירופה בגלל זה) ובשביל שלב או 2 בליגה האירופית מול קבוצות נידחות מאיזור נידח חבל על הוצאות הטיסה והמלון. בבית"ר זה לא משהו שבא ברגל בקיץ...

אני זוכר שמול אום אל פאחם הייתה הוראה של מנהיגי הגוש המעודד (כלומר מנהיגי הלה פמיליה) להתחשב במפעל וחשיבותו ולשים את המחלוקת בצד, לא אתפלא אם זה היה גם היום למרות שוב כמה שלטים בגנות כהן, קורנפיין והאוהדים שמעודדים.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דומיניק גלאבינה, מלך גביע המדינה :aaa8: :aaa8:

Last edited: Feb 27, 2013
  7. Don Joan Roman Member

אל תטעה הם לא הצטרפו לכלום וקיללו אבל כשהקבוצה נותנת את הדם אז הקהל הופך את היציע בלי קשר לפמיליות

8. Ice Cream חסה

עוד 18 שעות הגרלה, העלות לרבע הגמר:
    ליגת העל:
    מכבי חיפה
    הפועל תל אביב
    בית"ר ירושלים
    עירוני קרית שמונה
    בני סכנין
    הפועל רמת גן
    ליגה לאומית:
    הפועל ראשון לציון
    ליגה א':
    אסי גלבוע

לקראת רבע הגמר יש 42% ששחקני אחת הקבוצות מליגת העל יצטרכו יום אחד לשים את השעון המעורר לקצת יותר מוקדם מ-10 בבוקר כדי להגיע עד 13:00 למשחק מול אסי גלבוע, ואוהדי הקבוצות ינסו לנווט למגרש בגוש תענך בין יעל ואביטל, ליד צומת יזרעאל.

Last edited by a moderator: Feb 28, 2013
  9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שאפו לבית"ר
    לא ראיתי את המשחק אז לא אגיב עליו אבל לא האמנתי שהיא תעבור את מכבי ת"א

יש לי הרגשה שנקבל עוד משחק גדול ברבע
    הפועל ת"א נגד חיפה או הפועל ת"א נגד בית"ר

אבל עם המזל של הפועל ת"א בטח היא תקבל את אסי גלבוע בבלומפילד חחח

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו נקבל את הפועל בבלומפילד אולי את סכנין בדוחא ואם אני ממש מתפרע אז מכבי חיפה בקריה, קשה לי לראות אותנו מקבלים הגרלה שהיא לא אטרקטיבית לצופה הנייטרלי והלוואי ואני יופתע ונקבל משחק נוח יחסית כמו ראשון או אסי גלבוע בטדי כי התגעגעתי לאווירה של חצי גמר גביע באיצטדיון.

והיה גם משחק היום.
    באמת משחק מרגש שלנו, לדעתי הרבה יותר גדול מכל בחינה כמעט(חוץ מתצוגת הקהל) מ0-2 שלנו באותו מגרש לפני חודש. השחקנים התעלו על עצמם ומהדקה הראשונה ראו שהם באו לנצח את המשחק, שינוי עצום מהמשחקים האחרונים שכל שחקן עלה עם 10 טון ברגליים ורק חששנו כמה נקבל.
    בן-שושן חלש מאוד ובמצבו אחרי הפציעה(שהוא סחב יותר משנה) אני לא מבין למה ישר אלי זרק אותו להרכב, מהלך שפוגע בעמית ובקבוצה.
    סדאייב גם מאוד חלוד ואני לא בטוח שהוא רץ על המגרש יותר מערן לוי, יש לו סגנון משחק מאוד מוזר ויקח זמן לעקל אותו, עד עכשיו לא ראיתי אותו בועט לשער ועושה רושם שהוא יותר מחפש את הדריבל מאשר את הבעיטה לשער, צריך לתת לו זמן לצבור ביטחון ולחזור לכושר.

ערב גדול, חזרנו להיות בית"ר תוססת ושמחה ועכשיו הפנים לראשון למשחק מול נתניה וכמובן מחר להגרלת הגביע.

11. Ice Cream חסה

טעות משעשעת...

כהן אמר על סדאייב שהוא נפצע פעמיים גם אחרי שהוא כבר נחת בארץ והתחיל להתאמן.

12. זכאי Member

אפשר לדעת מאוהדי בית"ר שהיו היום במשחק איך היתה האווירה היום ביציע שלהם?
    היה עידוד?
    קללות?
    התעסקו בטפל או בעיקר?

קרייזי בלו, האגדה על המזל של הפועל בהגרלות זה הדבר הכי הזוי שיש, שרק בגלל השנאה להפועל זה תפס
    שנה שעברה למשל, ברבע הגמר, קיבלנו את ההגרלה אולי הכי קשה שיכלנו לקבל - נתניה בחוץ
    השנה בסיבוב ט כבר קיבלנו קבוצת ליגת על בחוץ (וככה גם ב2010)
    ובאירופה זה בגלל הדירוג נראה כולם שאנחנו מקבלים קל.. אבל שוב, זה בזכות הדירוג הגבוה שעבדנו קשה כדי להשיג אותו ולא בזכות מזל
    קיצר סתם אגדה

13. Ice Cream חסה

נתניה בחוץ מי ישמע... אריות הליגה.

14. זכאי Member

תסתכל על הקבוצות שהיו שנה שעברה ברבע גמר הגביע...
    נתניה, שבשמינית עברה בחוץ את מי שאז היתה בדרך לאליפות, היתה הפייבוריטית בעיני לא מעט אנשים לזכיה במפעל, וכשקיבלנו אותה זו היתה הקבוצה שדורגה הכי גבוה (חוץ מאיתנו) מבין הקבוצות שיכלנו לקבל, ובחוץ. זאת היתה ההגרלה הקשה ביותר האפשרית.
    מה שכן, לבית"ר אכן אין מזל בהגרלות בשנים האחרונות. פעמיים אנחנו בבלומפילד, פעם מכבי בבלומפילד, ב2007 היה גם חיפה בקרייה.
    אבל להפועל אין יותר מזל מאשר יש למכבי ת"א או למכבי חיפה

15. Love Is Red Member

הפועל בטח תקבל את אסי גלבוע תגיע להארכה ותכבוש מעמדת נבדל ותנצח....

אגב אפ תשימו לב גם הפועל באר שבע וגם מכבי תל אביב לא עברו את שמינית הגמר כבר תקופה ארוכה, האם מדובר בקללה?