גביע המדינה 12/13 - הפועל ר"ג היא מחזיקת הגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Dec 29, 2012.

1. קשר שמאלי Member

אני צפיתי את זה
    תקרא בעמוד הראשון
    אנשים אולי שכחו שמכבי בקושי רב ניצחה את רמת השרון ואת בני יהודה
    הניצחון 4-0 שלהם בדרבי לא עשה עלי רושם
    הפועל היתה קבוצה מפורקת
    גם ה6-2 שלהם על הפועל חיפה העלובה לא עשה עלי רושם

מכבי קבוצה נחמדה ותו לא.

Last edited: Feb 27, 2013
  2. אלי מתחן Member

בן שושן חלש. לסדאייב יש נסיבות מקילות, אבל מה שאף פעם לא היה ברור לי זה איך כל מאמן שעבר אצלנו נתן ל3 מהלכים מועילים בעונה של בן שושן מקום בהרכב בכל משחק.

3. WellNeverDie Member

הייתי בקרית אליעזר (אולי במשחק האחרון שלי שם אי פעם, מי יודע אם תבוא לי עוד רגילה עד סוף העונה...) ומאוד התאכזבתי. מכבי חיפה לא שיחקה כדורגל והחיסרון של צ'וצ'וליץ' מאוד מורגש בעיקר בפן של הנעת הכדור. הוא ידע לתקל או להשתלט על כדור גובה ולתת פס חכם קדימה לקשרים, ופילאבסקי פשוט בועט את הכדורים ויהי מה - והיום זה נכון גם לגבי קינן. ככה שלא ראיתי כדורגל ותבריזי דאג לשרוק על כל דבר מפגר כל 20-30 שניות ובאמת יצא משחק חלש מאוד.

אבל העיקר שעלינו שלב, ניצחנו בדרבי וגם זה בזכות משומר שדאג להרחיק מהקו. לא אכפת לי לעבור שלבים ככה אבל עדיין, מצפה לקצת יותר יכולת מההרכב הכי חזק שלנו.

4. Alta Tensione Member

המשחק הזה רק מעצים את תחושת הכעס והאכזבה מהעלק עקרונות שבגללם אנחנו היום לא נאבקים על המקום השני.

גברים אחד אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

בן שושן חוזר מפציעה של חודשיים, זה לא מספיק בשבילך כדי להעניק לו נסיבות מקלות?

5. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

בחיים לא היתה לי הרגשה מסריחה כמו שהיתה לי לפני המשחק הזה.

אופס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. אלי מתחן Member

הוא משחק בדיוק כמו ששיחק עד עכשיו בכל הקריירה שלו, יחס של 4 פעולות גרועות על כל פעולה טובה.
    מסתבר שגם בלי השמן יש קבוצה.

7. alexshw Member

ברכות לאוהדי בית"ר. זהבי, איפה הגביע? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    רק מוכיח שליגה וגביע מפעלים מאוד שונים.

8. קשר שמאלי Member

מזל גדול לבית''ר ששי חדד ומגרלשווילי הבלופים לא שיחקו
    מדובר בשחקני הגנה גרועים. הם לא ראויים להיות בבית''ר.

9. EuropeGuy Member

מבלי שעברתי עדיין על התגובות כאן, הרשו לי לאמר כמה מילים על המשחק של מכבי- בית"ר:

וואו!

ועכשיו קצת תוכן: אלי כהן אדם מרגש, והראיון איתו בסוף זה ראיון של מנהיג. איך שהוא העמיד את השדרן במקומו היה מופע שאני לא זוכר כבר זמן מה ממאמנים. הקהל צריך להיות מאוחד סביבו וסביב הקבוצה הלוחמת שיש לבית"ר.

אומנם הכישרון לא נמצא באותה השורה של מכבי תל אביב וחיפה, אבל כשיש לקבוצה מנהיג כמו אבי ריקן על המגרש, ופייטר שהרבה זמן לא היה בכדורגל שלנו כמו דריו פרננדס, כשעושה רושם שהמשבר הגדול שהיה בקהל של בית"ר כבר מגיע לסיומו, בית"ר יכולה לעשות את הבלתי יאומן ועוד להצליח להגיע לאירופה, או דרך הפלייאוף העליון במידה ויצליחו להגיע, או דרך הגעה לגמר שכנראה תקנה מקום באירופה.

מסיר את הכובע בפני אוהדי בית"ר כאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Raulito Madridista

למה להשקיע, לרוץ ולשחק כדורגל אם אפשר לשחק חרא מול קבוצה נחותה ולתת את הגול מפנדל - שלא היה? והפועל ת"א ברבע הגמר. מעניין מתי הכדורגל ישתפר, אם בכלל, וברור שזה לא יספיק להמשך(בעצם למשחק נגד אשדוד - אולי, התכוונתי יותר במסגרת הגביע). אבל בואו נמשוך את הבלוף הזה עוד קצת. ואם אפשר שהשופט הבא שיתן לנו פנדל על פארש ויירד לשפוט בלאומית אחר-כך - רק תבריזי.

בהגרלה שזימנה משחק עם טייטל מכבי-בית"ר, הדבר הכי טוב עבורי הוא שניפרד מאחת הקבוצות האלה. ביי, להתראות. זהבי כמובן לא סגר את הפה לפני המשחק ולפי מה שהבנתי - מכבי שיחקה לא מספיק טוב. לא ייאמן איך היא הצליחה להפסיד לבית"ר עם המומנטום הקטסטרופלי שלי ועוד בבלומפילד. אבל עם כל הכבוד למכבי היא ממש לא קבוצה של דאבל - לא הפועל מודל 2010 ולא בית"ר של גאיידמאק. גאלבינה נתן גול גדול והפתיע אפילו את עצמו. מכבי תנסה לנקום בבלומפילד במחזור שיינעל את הליגה הסדירה. אגב, זה נראה עכשיו 'בלי ערן לוי הכל דופק בבית"ר', אבל האמת שהוא שעיר לעזאזל.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שאפו גדול לבית"ר, הרבה זמן לא ראיתי כזאת מלחמה מהשחקנים האלה. טוב שהם עשו את זה 3 ימים אחרי המשחק מולנו. רואים שלסדייב יש כדורגל אבל עדיין חסר לו דקות משחק. קובי מויאל היה מצויין היום לדעתי. חילץ לא מעט כדורים.
    מכבי לא מספיק טובה, כשהיא לא כובשת בדקות הראשונות של המשחק די קשה לה. המגן השמאלי החדש נראה לי די חלש. אולי כבלם הוא יכול להיות לא רע אבל הוא די מוגבל התקפית.

הימרתי לפני שבועיים שאם יש משחק חוץ שאולי מכבי תמעד בו הוא המגרש ב"דוחא" מול סכנין. עכשיו יהיה עוד יותר מעניין לראות איך מכבי תגיע לשם. ניצחון דחוק וקטן 1:0 כמו מול רמת גן, וההפסד בגביע יישכח. איבוד נקודות ויתחילו הדיבורים על משבר.

12. Ice Cream חסה

לא נכון. הייתה להם ירידה בזמן האחרון ובכללי השיטה של בית"ר כללה עלייה קבועה של המגנים, אבל שניהם, ובעיקר מגרלשווילי מגנים מאוד טובים לבית"ר. דווקא לקריאף היו היום הרבה חורים וסגירות שהוא לא הספיק, כמובן שזה לא נורא כי מול אלירן עטר גם ג'ורדי אלבה היה מפספס פעם ב-90 דקות, אבל בעיקר היום היה משחק הקרבה אדיר ושחקנים השתטחו וחזרו אחורה לא כמו אצל אלי כהן, אלא כמו אצל יובל נעים מול הפועל תל אביב.

עד עכשיו כואב לי בחזה מרוב הצעקות אחרי הגול השני, לא משהו שקורה לי הרבה כשאני בבית ולא באיצטדיון, וגם חסכתי ארוחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. וואלה שהצלחתי לעבוד אפילו על עצמי, איזה כיף!

אבי ריקן אחד השחקנים הכי טובים בליגה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אלי כהן העלה לי חיוך על הפנים, כשיצא על פשכצקי הקרציה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    מחמאות לבית"ר, לא ראיתי את המשחק אבל התוצאה בהחלט הפתיעה אותי, למרות שמדובר בגביע, מפעל שמייצר הפתעות מדי שנה.

14. Alta Tensione Member

יצא בראיון הזה יותר עלוב משיצא בכל הקטע עם הלוקר.

15. קשר שמאלי Member

מגרלשווילי מסננת בהגנה
    אף פעם הוא לא ידע לעשות הגנה
    הוא שחקן מהיר עם יכולת התקפית לא רעה
    שום דבר מעבר לזה. שחקן בינוני מינוס.
    ושי חדד הוא בכלל קשר. גם לו אין מושג בהגנה