גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/11.

1. ייא Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אגב, יהיו במות בדדו באמת במקרה של גביע?
    או עזבו במות. מתכוננת חגיגת ענק של האוהדים שם עם הגביע? השחקנים מתכננים לרדת בחוף לחגוג אתכם?

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אז למה הקהל הדבילי שלכם חגג את השער? בקיצור, שיהיה לכם טביב.

3. ertyo Member

מה אתה מבלבל אתם לוקחים את הגביע.
    השחקנים שלנו משלשלים כשהם רואים את הפועל

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/12
  4. שער 7 Member

השחקנים שלכם משלשלים כשהם רואים אותנו?
    להזכיר לכם שעד 2010 הייתה לנו טראומה מקריית אליעזר והיינו מאבדים כבר בעתלית את הנקודות?
    וחוץ מזה, בגמר 2008 בית"ר באה מולנו אחרי עונת אליפות, אחרי שהפסידה לנו בשני גמרים רצופים בפנדלים (אירוע אכזרי בפני עצמו), ואחרי שלא זכתה בגביע 19 שנה. תוסיפו לזה את היריבות המוכרת + האמוציות שמתווספות לכך, ותקבלו את התוצאה.
    ככה זה בכדורגל, מי שצריך יותר (לאו דווקא מי שרוצה) גם משיג את התוצאה.
    זו לא תבוסתנות, אלא ראייה נכונה של המציאות. בכדורגל שלנו מומנטום יכול להשתנות בשנייה. הפועל יותר מדי התאמצו היום, וכידוע, מי שמתאמץ במשחקים פחות חשובים, שלא יתפלא שבמאני-טיים הוא סובל מתשישות.

5. ertyo Member

עד ה2010 אלה הייתם אתם.
    עכשיו אנחנו.
    בשנתיים האחרונות אתם נותנים לנו נוק אאוט גדול.
    ומוסיפים לזה גם גביע שבו אנחנו לא מצליחים,אז אתם פייבוריטים וגם תזכו.

6. alexshw Member

אני חושב שהפועל רוצים לא פחות, הרי גם הם לא לקחו אליפות ומקצועית הם קבוצה עדיפה. עזבו רגע נאחס. הם קבוצה יותר מסודרת, לא בנויה על שחקן אחד, עם יתרון בולט במצבים נייחים.

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

סעיף 4 בחתימה שלך מראה בדיוק מה זה, מהיום שאני מכיר את אוהדי הפועל (אולי אפילו מאז ההקמה) עד עכשיו זה המילה היחידה שאתם מכירים. ושיהיה טביב לאורמוש

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://212.143.3.82/users/61391/gallery_large/121399167632818482.Xxx

אמרו עליו שהוא מגעיל; אמרו עליו שהוא מרחיק את הצופים; אמרו עליו שהוא נטול עניין; אמרו עליו שהוא איבד את הרומנטיקה. ובכל זאת, ב20:00 בערב יום שלישי, יגיע הכדורגל הישראלי לרגע השיא שלו - ומעטים הם האוהדים אשר יעזו להחמיצו: גמר גביע המדינה 2012, אשר יפגיש בין מכבי חיפה להפועל תל אביב, מסתמן כאחד מהמשחקים היותר טעונים שנראו במחוזותינו בעת האחרונה. משני צדדי הזירה עומדות קבוצות מורכנות ראש, אשר חוו עונת נפל ועתידן לוט בערפל (כל אחד מסיבותיה היא) - ושתיהן יעשו הכל, ללא צל של סייג, כדי לזכות בתואר החשוב שימתיק את הגלולה המרה. אם כך... אדום או ירוק? האימפריה של יעקב שחר או הקבוצה של אלי טביב? הפועל בפעם העשירית או מכבי חיפה בפעם השישית? כל השאלות הללו יזכו לתשובות הולמות בשעות הלילה המוקדמות, בתקווה שהן יביאו עמן משחק כדורגל הגון ומרתק. גמר גביע המדינה 2012, מ-ת-ח-י-ל-י-ם!

9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/4.Xxx מכבי חיפה - הפועל תל אביב http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx

שלישי, 20:00, אצטדיון "רמת גן"

http://images.one.co.il/Images/Teams/Logos_55x50/4.Xxx
    אחד מהגורמים אשר הופכים את הכדורגל לענף כה פופולארי הוא "אלמנט הנזילות"; חרף העובדה שמועדוני העולם משקיעים את מירב מאמציהם במשך כמעט 9 חודשים, די באירוע זניח יחסית, כמו תוצאת משחק בודד או שער המובקע בתוספת הזמן, כדי לשנות כליל את הפרספקטיבה (הן מצד האוהדים והן מצד חברי הקבוצה עצמם) על העונה החולפת. בשורותיה של מכבי חיפה, התחושות לקראת גמר הגביע הקרוב מתיישבות היטב עם המתואר בפסקה הנ"ל: בדיוק כמו השער של סרחיו אגוארו, אשר העניק למנצ'סטר סיטי את אליפות אנגליה ותייג את העונה שלה כהצלחה כבירה, כך גם התוצאה בגמר הגביע תקבע מחדש את נקודת המבט במועדון על השנה האחרונה. בעוד שהפסד ישים את החותמת על עונה רווית אכזבות בכל החזיתות, הנפת הגביע לראשונה מזה 14 שנים תציג את מכבי חיפה מודל 2011/12 באור שונה לגמרי - כווינרית ששברה בצורת ארוכה וסגרה תקופה קשה בטעם מתוק במיוחד.
    אין צורך באינטלקט יוצא דופן על מנת להבין שחניכיו של אלישע לוי יעלו על כר הדשא מחר כאשר "מד המוטיבציה" שלהם מרקיע שחקים; אחרי הכל, גם הם רוצים לסיים את העונה המסויטת אותה חוו עם גביע היסטורי, בתוספת הבטחת הכרטיס למוקדמות הליגה האירופית. עבור אלישע עצמו, מקבלת ההתמודדות הזו משנה תוקף - בהתחשב בעובדה שהיא תהווה את הפעם האחרונה בה הוא ידריך את מכבי חיפה (לפחות לעת עתה). גם הוא, מטבע הדברים, ירצה לשים את ידיו על התואר המיוחל (המאמן מבית שאן כבר הוביל את הקבוצה לשתי הופעות בגמר הגביע, אך בשתיהן יצא עם ידו על התחתונה), ובכך לחרוט את שמו באותיות זהב בדברי ימי קבוצת הפאר מהכרמל. את ציפיותיו של אלישע ניתן היה לדלות מתוך דבריו במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: "אני מקווה שבסופו של דבר, בניגוד למפגשים הקודמים, נידע להתעלות ולקחת גביע. בסוג כזה של משחק, במיוחד אחרי שאיבדנו סיכוי להגיע לאירופה דרך הליגה, המשחק הוא סופר חשוב, אין ברירות אחרות, צריך לגייס את כל הכוחות בעזרת הקהל, שריגש אותי בפרידה. העתיד שלי לא חשוב עכשיו. אני לפני המשחק הכי חשוב שלי ושל המועדון, אני רוצה לעשות מה שלא עשיתי עוד. אנחנו אמורים להיות מאוד רעבים".

בין כל הפאתוס והרגש אשר זכו לתפוס את מירב נפח במת סיקורנו עד עתה, יש לזכור כי קיים גם פן מקצועי למשחק - ובהקשר של מכבי חיפה, הוא דווקא מעניין למדי. נכון לרגעים אלו, לא ברור האם הירוקים יוכלו ליהנות משירותו של קפטן הקבוצה, יניב קטן, אשר נקע את הקרסול במשחק הליגה האחרון (שהתקיים גם הוא, אגב, מול הפועל תל אביב). נוסף על כך, נראה כי אלישע מתלבט באשר למערך אותו יש להעלות בגמר הגביע: האם זה יהיה 4-4-2 עם מוחמד גאדיר ו-וויאם עמאשה בחוד, או 4-5-1 עם שחקן בודד ב"שפיץ"? באשר לשתי השאלות הללו, עושה רושם כי רק הזמן מסוגל לספק לנו את התשובות הראויות.

הרכב משוער: ניר דוידוביץ'; אייל משומר, יוריצה בוליאט, אדין צוצאליץ', טאלב טוואטחה; יאיא סיידו, גוסטבו בוקולי, עידן ורד, יניב קטן (אייל גולסה); מוחמד גדיר (דלה ימפולסקי), וויאם עמאשה

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/988233/IMG_7795_wa.Xxx
    רוצה לעזוב עם הגביע ביד. אלישע לוי

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_55x50/5.Xxx
    שלושים ושבעה משחקי ליגה, עשרה משחקים בליגה האירופאית, שישה משחקים בגביע הטוטו וארבעה משחקים בחצי הגמר עברה הפועל תל אביב בדרך למשחק גמר גביע המדינה הערב מול מכבי חיפה. ללא ספק, ניתן לומר שזו העונה המאכזבת ביותר של הפועל אך עם זאת, הפועל מסיימת במקום השני כסגנית האלופה, מגיעה לגמר גביע הטוטו וגמר גביע המדינה. אבל לא כדורגל יהיה מה שייזכר מעונת 2012\2011 של הפועל תל אביב, אלא דווקא כל מה שמסביב לכדורגל. הבמבי בין מוני הראל ואלי טביב בתחילת העונה, התפטרות ההנהלה הגבוהה בחודש ינואר, מחאת האוהדים נגד אלי טביב, השאלה האם טביב מוכר או שלא – כל אלו היו חלק בלתי נפרד מהפועל תל אביב העונה ונקווה, כי בעתיד יחזור השקט למתחם חודורוב. מלבד כל הבלאגן שמסביב, הפועל גם שיחקה כדורגל; המחזורים האחרונים בפלייאוף העליון היו מאוד מאכזבים עבור האדומים, שניצחו בסך הכל שני משחקים מתוך שבעת משחקי הפלייאוף. בשני המשחקים האחרונים הפועל לא ניצחה, כאשר היא מפסידה בבית 3:1 למכבי נתניה ומסיימת את העונה עם תיקו 1:1 בקריית אליעזר מול מכבי המקומית, משחק מקדים לגמר הגביע הערב. על אף שהורדו לקבוצה שלוש נקודות במהלך העונה, הפועל מסיימת במקום השני בטבלה, מה ששולח אותה בעונה הבאה לשחק במוקדמות הליגה האירופאית.

קשה שלא להתייחס לעובדה כי זהו הגמר השישי בשבע השנים האחרונות בו הפועל תל אביב לוקחת חלק. אם נתחיל מההתחלה, אז בעונת 2006\2005 הגיעה הפועל לגמר, פגשה את בני יהודה וניצחה 0:1 משער של איליה יבוריאן. ב2007\2006 פגשה בגמר את הפועל אשקלון, נגררה איתה לדו-קרב פנדלים וניצחה בסופו של דבר. ב2008\2007 הפועל פגשה את בית"ר ירושלים, כאשר מי שזכורה לאוהדים האדומים מאותו גמר היא בעיקר בעיטת הפנדל של ברוך דגו, אשר יכול היה לנצח את הגמר עבור הפועל במהלך דו קרב הפנדלים ואת הפנדל שלו הוא החטיא, כשבסופו של דבר בית"ר זכתה והשלימה דאבל. בעונת 2010\2009 הפועל פגשה בגמר שוב את בני יהודה, ניצחה 1:3 וזכתה בגביע שבסופו של דבר נכנס לארון יחד עם צלחת האליפות. בעונה שעברה, עונת 2011\2010, הפועל פגשה את מכבי חיפה וגברה עליה 0:1 משער של סלים טועמה כבר בפתיחת המשחק.

בגזרה המקצועית של הקבוצה, ניצן שירזי ייאלץ להסתדר ללא שי אבוטבול ועומרי קנדה הפצועים, כאשר גם גל שיש, המגן השמאלי, לא כשיר ולא ייכלל בסגל הקבוצה למשחק. לפי האימון המסכם של הקבוצה, ניצן שירזי יעלה במערך של 4-5-1 עם חלוץ בודד בחוד. מי שבספק למשחק הוא נוסא איגייבור, הקשר הניגרי הצעיר, אשר נפצע בכף רגלו באימון האחרון לקראת המשחק. מי שיחזור להרכב הוא המגן הוותיק, יגאל אנטבי. ההרכב שיפתח צפוי לכלול את אדל אפולה בשער, איאד חוטבא, וואליד באדיר, מרקו שולר ויגאל אנטבי בהגנה, אביחי ידין, רועי גורדנה, מירקו אורמוש, נוסא איגייבור (סלים טועמה) ואלרואי כהן בקישור כאשר בחוד, מי שיפתח יהיה עומר דמארי. הפועל תצליח להיות הקבוצה הראשונה שזוכה שלוש פעמים ברציפות בגביע המדינה?

http://i49.tinypic.com/4qokns.Xxx
    הפועל חוגגת במשחק האחרון מול מכבי חיפה. האדומים יסיימו את העונה עם תואר?

תודה ליובל (HapoelFan) על תרומתו לסיקור!

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה והפועל תל אביב: כרוניקה של מאבק

אם תבחרו באקראי חובב כדורגל ישראלי, ותשאלו אותו על היריבות בין מכבי חיפה להפועל תל אביב – הוא בוודאי ייקח אתכם למחוזות קרבות האליפות אותם ערכו השתיים בעשור האחרון (ובעיקר בשלוש העונות החולפות), השערים הדרמטיים של ערן זהבי וגילי לנדאו, הקונצרטים של יוסי בניון בתחילת המילניום ועוד כהנה וכהנה. קטונו מלהמעיט בחשיבותיהם של המאבקים הרבים אותם ידעו הירוקים והאדומים במסגרת הליגה, אך בסיקור המובא לעיל נתמקד בעיקר בהתמודדויות בין השתיים בגביע המדינה; ולמען האמת, גם הן טומנות בחובן היסטוריה ענפה ודרמות אינספור.

http://red-fans.com/art/ex/77.Xxx
    הפועל וגילי לנדאו אולי נאבקו עם מכבי חיפה על אליפויות, אבל גם בגביע היה להם מה למכור

הרומן בין החיפאים לתל אביבים במפעל השני בחשיבותו החל בשנת 1960, עת נפגשו השתיים בחצי הגמר (הפועל ניצחה משער של משה בורסוק); תריסר שנים מאוחר יותר, שוב היו אלו האדומים שיצאו עם ידם על העליונה בחצי הגמר – והתסריט הזה חזר על עצמו ברבע גמר 1974/5 (כשהירוקים עוד שיחקו בליגה השניה). ב1986, דווקא בשנה בה אותו שער של לנדאו גזל את כתר האליפות מראשם של החיפאים, הצליחה החבורה מהכרמל לרשום נצחון בכורה על היריבה התל אביבית: 1-2 בשמינית הגמר. אולם, מהר מאוד (1989) הושב הסדר על כנו, כאשר הפועל, ששיחקה אז בליגה הארצית, חוללה סנסציה אדירה והדיחה את קבוצת הצמרת של אמציה לבקוביץ' מהמפעל. ה"נקמה" של הירוקים הגיעה 4 שנים מאוחר יותר, בדמות שער בודד של אלון חזן אשר סידר למכבי חיפה את הכרטיס לגמר (שהסתיים בהנפה חגיגית).
    מאותה נקודה, קיבלו משחקי הגביע בין שני מועדוני הפאר נופך דרמטי במיוחד – בדמות הכרעות בפנדלים; שלוש ההתמודדויות הבאות הלכו לדו קרב מהנקודה הלבנה, כאשר שניים מהם נתנו את האות לפתיחתן של החגיגות באדום (כולל מאבק במהלכו עצר שביט אלימלך לא פחות מ4 בעיטות) – ואילו האחרון שבהם, אשר התרחש בעונת 2008/9, הסתיים בנצחון ירוק. הקרב האחרון בין הפועל תל אביב למכבי חיפה זימן מפגש ראשון ביניהן במעמד גמר הגביע; אז, לפני כשנה, היה זה שער מוקדם של סלים טועמה אשר הביא ל"גוטמן טים" את התואר האחרון בתולדותיה, ובכך גם גנז את חלומות הדאבל בירוק.

http://blog.tapuz.co.il/shy1/images/%7BD5DB9FAF-492F-4C5E-815B-2ED850832329%7D.Xxx
    בשנה שעברה, כששתי הקבוצות נפגשו בגמר, השער הזה עשה את ההבדל. מה יקרה הפעם?

אם להיכנס לרגע לעולם המספרים, הרי שבכל הקשור למאבקי גביע למיניהם – עומדת שליטתה של הפועל ללא עוררין. 7 נצחונות השיגו האדומים מול היריבה הצפונית במפעל, בעוד שהיא, מצדה, רשמה 3 בלבד. אם כך, נותרת שאלה אחת פתוחה: האם הגמר הממשמש ובא יזמן לנו הוכחה נוספת לחשיבותה של הסטטיסטיקה (נצחון של הפועל), או שמא הוא יעמיד אותנו על זניחותם של המדעים המדויקים במשחק הכדורגל (זכיה של הירוקים)?

11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראש בראש: האוהדים מדברים

"מעגל שעדיין לא נסגר"/שי (de Middenweg)
    אני עליתי בגיל 10 לארץ מהולנד ולא ידעתי דבר על הכדורגל בארץ. את הכדורגל גיליתי ע"י שחקנים כמו יוהאן קרויף בשנותיו האחרונות בקריירה ומרקו ואן באסטן. אם לא השער הדרמטי של גילי לנדאו שהיה בזמנו שנוי במחלקות הייתי אולי אוהד דווקא את הפועל ת"א. בסה"כ הייתי ילד ביישן שבקושי ידע כמה מלים בעברית עם אהבה לכדורגל. מלחמות 'הפועל', 'מכבי', ו'בית"ר', לא עניינו אותי. אני רק ראיתי את 'חוסר הצדק' של משחק האליפות ב-1986, המשחק הראשון בטלוויזיה הישראלית ששודר בשידור ישיר.

כבר מהר מאד התחברתי למכבי חיפה. אחד מהשחקנים שמיד אהבתי היה זאהי ארמלי. בליגה הבחור הפגיז, בגביע פחות. בשנת 1989 אחד השחקנים היותר אהובים עליי היה פתאום עופר מזרחי. גמר גביע, מכבי חיפה בפיגור 2-1 מול מלמיליאן ובית"ר. דרור קשטן על הקווים מעשן כמו קטר ועופר מזרחי קנה באחד מהשערים הכי יפים בגביע את עולמי. לצערי בית"ר לקחה את המשחק ההפכפך בפנדלים, אבל את השער של מזרחי עוד ייזכרו להרבה שנים.

עברו מספר שנים ויעקב שחר הגיע משום מקום כדי לרכוש ב-1992 את הקבוצה. לפני שהגיע מכבי חיפה עוד הספיקה לקחת דאבל מרשים. הימים הנחמדים של בכיכובם של ראובן עטר ואייל ברקוביץ הצעיר. גיא גת לא ישכח עד יומו מותו את הדקה השנייה כשנכנס בפראות באייל ברקוביץ'. השופט (נדמה לי עובדיה יוסף) הרחיק את שחקן פ"ת והמשחק 'נגמר'. הלבנים כחולים עוד הספיקו לעלות ליתרון ע"י מני בסון, אבל מכבי חיפה ניצחה לבסוף 3-1משערים של עטר, משה אייזנברג ואייל ברקוביץ'.

אין לי מושג למה, אבל הניצחונות בגמר על מכבי ת"א (שנת 1993, 0-1) והדרבי שנתיים אחרי זה לא ממש נמצאים בכונן הקשיח שלי. למה? אולי הטראומות בליגה מול מכבי ת"א השתלטו עליי...מה שכן, מכבי חיפה זכתה ב-1998 בגביע השלישי שלה בעשור. את המשחק הזה אני דווקא זוכר כי לא צפיתי ממש במשחק בגלל שבאותם הימים שיחקתי באולינג והשתתפתי בליגה מקומית. מה גם שהתענייתי בבחורה מקומית כך שאת שעריו של אלון מזרחי אני זוכר בעיקר מהטלוויזיות שהיו תלויות באולם הבאולינג...

בשנת 2001 עזבתי את ישראל וחזרתי להולנד. לקח מספר שנים שעד שיכולתי לחזור ולעקוב בצורה רצינית בקבוצה שלי בארץ. קודם דרך האינטרנט, אח"כ כשיכולתי לקלוט ערוץ ישראלי מיוחד שמשודר לישראלים הגרים מחוץ לישראל. לצערי מכבי חיפה הגיעה אחרי השערים של אלון מזרחי מול הפועל ירושלים לעוד שלושה גמרים, אבל בכולם הפסידה. האם דווקא בעונה שארצה לשכוח הקבוצה שלי יכולה לזכות בגביע נוסף?

תחילת מאי 1986 - 15 מאי 2012, האם המעגל מול האדומים מתל אביב יושלם? אנחנו נראה את זה בקרוב...

מחלום לסיוט/יובל (HapoelFan)
    איך הזמן טס. לפני שנתיים בדיוק, בסביבות השעה 19:00 בערב, היינו כולנו משוחררים ורגועים. מי מאיתנו שהיו בבית וצפו במשחק בטלוויזיה ומי מאיתנו שהיו ביציע הצפוני בטדי לא ציפו שהערב יתפתח כמו שהוא התפתח ולמעשה, כולנו חיכינו למחזור מס' 35 של עונת 2010\2009 כדי לומר לקבוצה שלנו תודה. תודה על הזכייה בגביע המדינה, תודה על ההגעה לשלב הנוק-אאוט הראשון של הליגה האירופאית, תודה על רגעים מופלאים במהלך העונה כמו הרביעייה למכבי בדרבי והניצחון 1:0 בקריית אליעזר שהסיר את הקללה. אף אחד לא חשב שקשר אחד, בשם ערן זהבי, ישים את הכדור ברשת בדקה ה92 ולמעשה יבקיע את שער האליפות של הפועל תל אביב. בתכלס? אף אחד לא באמת חשב שמכבי חיפה לא תנצח את בני יהודה, בבלומפילד, מול 14,000 אוהדים ירוקים שעשו את הדרך מחיפה לתל אביב. אבל כן, כך היה, עונת 2010\2009 הוכתרה כעונה מהאגדות וזו ללא ספק הייתה הקבוצה הכי טובה שהייתה להפועל תל אביב בשנים האחרונות וקרוב לוודאי שגם בשנים הבאות. אבל הנה אנחנו, שנתיים אחר כך, עולים לשחק בגמר גביע המדינה מול מכבי חיפה. הפסימיות כבר מציפה אותי. לנו כבר יש את מה שמכבי חיפה רוצה כל כך – את המקום בליגה האירופאית בעונה הבאה ואם צריך לתת את הגביע לפי רמת המוטיבציה של הקבוצות, אין לי ספק שהגביע ייסע לחיפה. חוץ מזה, מה הסיכוי שהפועל תזכה שלוש פעמים ברציפות בגביע המדינה? הפועל, יש לך הזדמנות לעשות לכולנו טוב על הלב, לגרום לנו לחייך במשך כל השבוע ולסיים לנו את העונה עם טעם טוב. יאללהפועלמלחמה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/12
  12. alexshw Member

כל הכבוד שי ויובל. נהנתי לקרוא.

פסימי מתמיד. כן קטן או לא קטן. אפשר לחשוב שקטן אי פעם הופיע לגמר גביע.
    עזבו רגע את עניין הנאחסים ו - 14 שנים בלי גביע. למכבי חיפה נוכחית אין טיפת חוכמה במשחק. זו פשוט קבוצה טפשה.

הפועל קבוצה יותר מסודרת, שעדיפה גם במצבים נייחים.

בלי חוכמה אתה לא יכול לבוא וכאנדרדוג לנצח. זה נס אם ניקח גביע.

עכשיו אני רואה ששחר אומר שהשתתפות באירופה עלולה להפריע לעטר בבניית הקבוצה.
    מעצבן אותי הקטע הזה של שחר להגיד דברים בעיתוי הכי גרוע שיש.
    אז אולי פשוט תלך ותעניק את הגביע להפועל? באמת חבל על 90 או 120 דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/12
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מאמין שהגביע יהיה ירוק

14. ייא Member

מסכים עם זה שמעלי, את הפירוטים כבר הבאתי בדיון הקודם.
    שורה תחתונה: אין סרט שהפועל לוקחת 3 גביעים ברצף ומנגד חיפה חייבת לסיים את הבצורת.
    אין מנוס מקרנבל בחוף דדו הלילה.

15. Civil Anti Madridista

סחטיין על הסיקור

טוב הליגה נגמרה תודה לאל, נותר לנו גמר הגביע. על הנייר קיבלנו גמר קלאסי, הפועל ת"א - מכבי חיפה

הפייבוריטית מבחינתי היא הפועל ת"א. פשוט קבוצה טובה יותר השנה ממכבי חיפה, הוכיחה את זה גם בתוצאות השנה, כשגם התיקו במחזור האחרון היה די מאכזב בעבור האדומים

מכבי חיפה תלויה בקטן. ראינו 2 קבוצות שונות בקריית אליעזר, מהרגע שהקטן נפצע וירד מהמגרש חיפה נעלמה מהמגרש יחד איתו.

כאוהד חיפה אנחנו מחכים לגביע הזה הרבה מאוד זמן, ובגמר הכל יכול לקרות. מה גם שאנחנו נמצאים בגלגל של הפתעות ודרמות בשבוע האחרון, ככה שאני לא יתנגד לגביע ירוק סוף סוף