גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/11.

1. הרצליה Member

כנראה שמישהו קרא את ההודעה שלך, פרדה הורחק מהמשחק מחר.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא מדוייק;
    http://www.one.co.il/Article/197989.html

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מכבי פ"ת שכל כך בכו בשבוע שעבר שחייבים לדחות את הדיון
    פתאום ביקשו לקיים את הדיון מהר מהר מחר על הבוקר בשביל שפרדה לא יהיה מורחק ( והוא מורחק בכל מקרה. )

קבוצה של אפסים.

4. ראיין אדלי Member

די עצוב לי לראות שחצי מהקבוצות שהגיעו לשלב המכובד הזה הם קבוצות בלי מסורת ובלי קהל... לראות את ר"ג ריק זה לא נעים בכלל...
    הזמן של הקהל של נתניה להוכיח את עצמו, מאמין שהשנה דווקא נתניה תיקח את הגביע.

5. שער 7 Member

לנתניה : כדאי לכם לבקש הרבה מקומות בחצי הגמר. הרי אוהדי מכבי פ"ת/אשדוד/רמת השרון/הרצליה לא בדיוק יריבו איתכם שם...

וזו לא הודעת נאחס. מעולם לא ניצחתי באיצטדיון הקופסא בכל המשחקים שבהם נכחתי שם. בכלל העיר הזאת עושה לי רע (גם זו לא הודעת נאחס).
    ב- 3 השנים האחרונות אחמד סבע כובש נגדנו בצרורות (גם זו לא הודעת נאחס, עובדה שהוא כובש כל שבוע מאז).

תאשים את הקבוצות הגדולות עם המסורת שגרמו לעובדה שככה ייראה איכסטדיון רמת בעע.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/12
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני הייתי רוצה לראות באצטדיון רמת גן את הכתום של בני יהודה או הכחול של הפועל פתח תקווה וזה נורא ציער אותי לשמוע על הקלות שבה קבוצות כמו מכבי תל אביב וביתר ירושלים הודחו, אבל זה מה יש. אני מתאר לעצמי שמכבי חיפה תגיע לחצי גמר ותזכה להשתלט על חלקים נכבדים ממנו, כשגם המנצחת בקופסא תגיע במלוא תפארתה.

וגם אם יהיה כמה כסאות ריקים בחצי גמר, אפשר לחיות עם זה.

7. abcd Member

לצערי זה מזכיר לי הודעות דומות שנכתבו בערך באותו זמן בעונה שעברה וכמו שאז ידעתי איך זה ייגמר גם השנה אני אופתע מאוד אם זה ייגמר אחרת. ההגרלה התאכזרה אלינו פעם שניה ברציפות וקיבלנו את הקבוצת גביע הכי טובה בארץ לפחות ב-12 שנה האחרונות. הצד החיובי (שעדיין הלב מסרב לקבל)הוא שכדי לקחת גביע צריך להיתקל בהם מתישהו ועדיף שזה יהיה אצלנו מבר"ג המקולל.
    אבל עדיין בעיר שאין בה דרבי וגם לא משחקי עונה והעתיד נראה אפור מרגע לרגע, חצי גמר זה ההזדמנות היחידה של כולם לצאת מהחורים ובגלל הצ'אנס לראות 10-12 אלף צהובים בר"ג הייתי מעדיף לקבל הגרלה קלה גם אם זה אומר שהסיכוי לזכות יקטן משמעותית בחצי גמר עם הפועל וחיפה.
    קנאה גדולה בקבוצות אחרות שמדלגות לחצי הגמר ובמיוחד במי שמסתמנת כמחזיקת גביע הטוטו של הליגה לאומית לשנת 2012, מכבי חיפה

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אמרתי כבר לא פעם
    לשחק את חצי הגמר והגמר בטדי.

9. זכאי Member

חכה שנה ויהיו לך 2 אלטרנטיבות נהדרות לחצי הגמר (טדי, סמי עופר).
    הרגשה שלי? כל עוד יש לוזון, זה יישאר בר"ג, שבבעלות ההתאחדות, או מקסימום יעבור למושבה, אם 4 הגדולות לא תגענה למעמד

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם יש חצי גמר של - נתניה, מכבי פ"ת, רמת השרון ונצרת עילית

חייבים לשחק בראש הזהב
    נתניה יביאו את הקהל שלהם וייראה לפחות דיי מלא

וגם אם יש חצי גמר של - הפועל ת"א, מכבי חיפה, רמת השרון ואשדוד
    אסור לעשות אותו ברמת גן, ובגלל שראש הזהב לא מספיק גדול בשביל הפועל ת"א ומכבי חיפה ובלומפילד זה מגרש ביתי אז חייבים להעביר את המשחקים לטדי.

11. Civil Anti Madridista

זאת עונה שהכל יכול לקרות, כל אחת מהקבוצות האלה יכולה לקחת גביע. אפילו הרצליה בלי להעליב

הגדולות פשוט חלשות להחריד. אני מקווה לגביע ירוק מאז 98

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אמרתי אחרי השמינית שבעונה שבה קריית שמונה לוקחת אליפות יהיה נחמד לראות גביע של נתניה או אשדוד ולא שוב אחת מהגדולות
    אבל אמרתי בתחילת העונה שמכבי חיפה לוקחת גביע ואני עדיין חושב ככה.

13. הרצליה Member

בפעם האחרונה שמכבי הרצליה הגיעה למעמד רבע גמר גביע המדינה זה היה אחד הערבים הכי הזויים שהיו לי בחיים ובטוח הערב ההזוי ביותר שהיה לי מבחינת כדורגל, הגענו כקבוצה אמצע טבלה בליגה הלאומית למשחק חוץ נגד הפועל פתח תקווה בתקופה של דרור קשטן נראה לי שהם היו משהו כמו מקום חמישי בליגת העל בזמנו, פיגרנו 2-0 אחרי 85 דקות, הבקענו בשלוש דקות שני שערים שבאחד מהם הכדור לא עבר את הקו ובשני היה נבדל ברור והמשחק הלך להארכה שהסתיימה עם שער אדיר מיותר מחצי מגרש ששלח אותנו לחצי הגמר ומשם להפסד הכואב למכבי בפנדלים.

אני בהחלט מאמין שאפשר לנצח היום, כמובן שאנחנו קבוצה פחות טובה על הנייר אבל בכל זאת רמת השרון זאת קבוצה שביום נתון אפשר בהחלט לעבור בכל מגרש.
    בעקבות סיום אירועי העונה שעברה, המשחק שלנו נגדם במחזור הלפני האחרון שהם שיחקו על תיקו בבית אחרי שהם כבר עלו ליגה וההרכב שהם העלו במחזור האחרון נגד ראשון לציון שמנע מאיתנו לסיים את העונה לפחות במקום השלישי, היה בי רצון מאוד גדול לראות אותם מתרסקים העונה ויורדים חזרה לליגה שבה הם צריכים לשחק באמת, זה לא יקרה והם יישארו בליגה, אנחנו לעומת זאת יכולים לסגור איתם את החשבון הרבה יותר מהר ממה שחשבתי.
    צהוב עולה.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=92860&lang=he

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.up2me.co.il/images/85037373.Xxx הפועל רמת השרון - מכבי הרצליה http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/14.Xxx

שלישי, 18:00, אצטדיון "גרונדמן" ברמת השרון

http://www.up2me.co.il/images/83151517.Xxx
    בשלהי אפריל 2010, רשמה רמת השרון רגע היסטורי - כאשר העפילה לחצי גמר גביע המדינה. באותה תקופה, נראה היה כי מדובר בהישג חד פעמי שלא יחזור על עצמו, אך מאז עברו הרבה מים בנהר: הקבוצה מהמורשה עלתה לליגת העל ורשמה עונה מצוינת (הבטיחה את הישארותה באופן מעשי), וכעת, שנתיים בלבד לאחר אותו יום קסום - היא שוב מוצאת את עצמה בעמדה מצוינת להגיע למעמד המכובד באצטדיון רמת גן. בדומה לשחקני הקבוצה ולצוות המקצועי, גם בקרב תושבי העיר העשירה והמנומנמת ישנה תחושה שמשהו גדול עומד להתרחש הערב; על כן (ואולי בעקבות הורדת מחירי הכרטיסים ל10 שקלים בלבד), אצטדיון גרודנמן צפוי להתמלא מפה לפה - בפעם הראשונה העונה.
    מבחינה מקצועית, נראה כי שייע פייגנבויים ומנחם קורצקי יתנפלו בכל הכוח על הכרטיס לחצי הגמר, ויפתחו בהרכב החזק ביותר העומד לרשותם. למעשה, רק שינוי אחד צפוי להתבצע בהשוואה לחומר השחקנים איתו פתחה רמה"ש במשחקי הליגה האחרונים - כאשר גיא ליפקה יחליף את נאור פסר המוצהב בעמדת המגן הימני.

הרכב משוער: גל ניר; גיא ליפקה (אבי סופר), סביטי ליפנייה, עשהאל בן שבת, עמיר נוסבאום; יוסי אופיר, גל בראל, אוגניאן דמיאנוביץ', אלן מסודי, ברוך דגו; תומר סוויסה

http://img.mako.co.il/2012/03/19/286043_C.Xxx
    רוצה לשחזר את ההיסטוריה. שייע פייגנבויים

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_55x50/14.Xxx
    במכבי הרצליה שוררת אווירה אופטימית למדי לקראת ההתמודדות. על פניו, מצפה לחבורה של עופר טלקר קרב קשה במיוחד במגרש חוץ, מול קבוצת ליגת על - אך לאור תוצאותיה האחרונות של הקבוצה בקמפיין הגביע העונה (נצחון 1-0 על מ.ס גבעת אולגה במגרש נידח בחדרה, והיהלום שבכתר - התעלות סנסציונית מול הפועל ב"ש, בוסרמיל, שהביאה את ההרצליינים עד הלום), נראה כי העובדות הללו משחקות דווקא לטובתה. הפעם האחרונה בה הגיעה הקבוצה מהרצליה כה קרוב לחצי גמר גביע המדינה הייתה בעונת 2004/5; אז זה הסתיים רק בהפסד כואב למכבי ת"א, בפנדלים, בגמר הגדול. האם היא תהיה חתומה על מסע קסום דומה גם העונה? אם להסתמך על המוטו של איש קטן ואלמוני, שעל שמו נקראה העיר, בהחלט מדובר במשימה אפשרית. אחרי הכל - אם היא תרצה, אין זו אגדה...

הרכב משוער: דן פוזזנסקי; דניאל רז, רגב וולק, בני חדד, רן מלכה; תום מונד, מיכאל קירטבה, אבי מלכה, אסף קריספיס; ידין זריס, שימי אלמלם

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3814022/38139972800100408258no.Xxx
    גם הם רוצים לשחזר את ההיסטוריה. שחקני מכבי הרצליה חוגגים בוסרמיל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/4/12
  15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לבסוף, בית הדין דחה את הערעור בעניינו של דני פרדה, מה שאומר שהוא לא ישחק מול אשדוד בגביע היום.

(באמת מעניין עצם ניסיון הערעור, שכן השחקן מורחק גם בלי עונש 'נוסף' שינתן לו \ לא ינתן לו).

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/12