גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/11.

1. Mr Mahamid Member

אבו סובחי לא קלל את העם היהודי כמו שקהל בית"ר עושה ולא קלל את הנביאים שלכם כמו שאתם עושים..
    הוא אמר בקיצור "אני שונא בית"ר".. וגם אני שונא בית"ר וגם כל התושבים הערבים שונאים בית"ר וגם חלק נכבד מהעם היהודי המבין בכדורגל נקי רחוק מפוליטיקה וגזענות שונא את בית"ר.. איפה הגזענות?
    ואם הוא גזעני אז למה יש לו כ"כ הרבה שחקנים יהודים במועדון?

חחחחחח מצחיקים אתם.. אי אפשר להשוות הגזענות המגעילה של "רוב" אוהדי בית"ר בדעה אישית של בנאדם

2. Mr Mahamid Member

יש לי הרגשה שאחת מהן תפגוש אותנו בשמינית הגמר
    אהיה שמיח אם זה יקרה..

אם נפגוש את בית"ר כפ"ס אז קבוצה מליגה נמוכה.. תוגדר כהגרלה טובה
    ואם נפגוש אותכם (הפועל) אז יש לנו הזדמנות ל"נקום" במובן הספורטיבי.. כי פעמיים ניצחתם אותנו ולא היה מגיע לכם!

למי שלט יודע.. ההגרלה ביום שלישי הבא בשעה 19:00

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל פתח תקווה והפועל חיפה, שתי קבוצות שרציתי לראות בשלב הבא, הודחו. שתיהן מצטרפות להדחתן של ביתר ירושלים, מכבי תל אביב, בני סכנין ובני יהודה. בכלל, הרבה קבוצות שהשאיפה שלי הייתה לראות מגיעות לשלבים המאוחרים כבר הודחו. מדובר ב-6 קבוצות מתוך מאגר 11-12 הקבוצות שאני מייחל שתגענה למעמד חצי הגמר באצטדיון רמת גן.

4. Love Is Red Member

ידעתי שמכבי חיפה יותר טובה וידעתי שמכבי באר שבע ביום נתון מסוגלת להפתיע והיא כמעט גם הפתיע, אבל הם הצליחו לבעוט בדלי ולתת לחיפה פנדל מטופש והם מחצית ראשונה רעדו.

אבל אפשר לומר אחריי היומיים הללו וזה קצת מפחיד ההבדלים בין ליגת העל לליגה הלאומית לא גדולים כל כך :\

ונראה לי זה מצביע על הרמה הירודה של ליגת העל ולא על רמה איכותית של הליגות הנמוכות....

5. Don Joan Roman Member

לנו ברוך ה' אין נביא(והייתי מוסיף עוד משהו אבל באמת שאתם לא שווים את זה) יש אחד שיושב במרומים ומסדר הכל(חוץ מכדורגל ) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ולא אמרתי שהוא בן אדם גזעני, הוא בכלל לא בן אדם, וזה גם לא משנה אם יש לבית"ר אוהדים גזעניים או לא, יש דברים שלא צריכים להיאמר על ידי אדם שמתיימר להיות יו"ר של קבוצת כדורגל כי אם קודם לכן 25 אחוז מהקהל לא רצה לראות ערבי בקבוצה, אחריי ההתבטאויות האלו זה כבר עלה ל40 אחוז.

לגביי השאלה לגביי היהודים: הוא צריך אותם, זה למה, אם הם לא ישחקו בשבילו מי יעלה אותו ליגה? כל השחקנים הערבים הטובים או הולכים לבני כסאחנין, או הולכים לקבוצות ישראליות, אז חייב להיות גם כמה ישראלים.

נ.ב מה שהוא עשה למתן בראשי, זה יותר גרוע מכל גזענות.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי מסכים. עם כל הכבוד לק"ש, ובאמת כל הכבוד לה אם תזכה באליפות, אנחנו ראינו בימים האחרונים שהפערים הצטמצמו. זה יכול להיות לטובה אם הקבוצות מליגות יותר נמוכות מעלות את הרמה שלהן, אבל לדעתי החולשה של הקבוצות הגדולות בארץ רק ממחישה שההתפתחות לא עד כדי כך טובה לנו. אז הפועל ת"א ניצחה, אבל ממה שהבנתי גם לה זה לקח יותר ממאמץ של משחק אימון רגיל. מכבי ת"א החמיצה והחמיצה ובסוף שילמה על כך. זה שרומיאו עוד נותן לצהובים מתנה גם לא מספיקה לקבוצת הצמרת הישראלית. בית"ר שקועה בבעיות שלה וההפסד שלה ללוד אפילו כבר לא מפתיע. מכבי חיפה לא משכנעת מול מכבי ב"ש.

מה נשאר לנו אז? עוד ניצחון של 1-0 מינימלי של ק"ש למרות שהפעם ק"ש נאלצה לשחק דקות עם שחקן פחות. הדבר היחיד שאהבתי לראות היה הדשא המטופח בנס ציונה. אין לי דבר נגד נתניה, אבל בשביל ההשקעה הנהדרת של אנשי נס ציונה בכר דשא מצויין הייתי מאד רוצה לתת לקבוצה הזאת עוד משחק ביתי בגביע...

7. LIVERPOOL87 Member

לדעתי כל ההתקפה הזאת של אבו סובחי (מאיפה הבנאדם הזה צץ?) יצאה מכל פרופורציה.
    הבנאדם אולי קירב אליו את סכנין ונצרת, אבל אותי כאוהד נייטרלי הוא פשוט מגעיל.
    ההתקפה לפני המשחק ולחיצת היד, זאת פרובוקציה לשמה, ולמי ששמע אתמול את הראיון שלו בתוכנית של קוף ואיינשטיין שמע בנאדם גזעני ומבחיל לא פחות מהקבוצה עליה הוא עשה עליהום.

אם הוא חשב שבכך הוא השיג הערכה למגזר הערבי הוא השיג בדיוק את ההפך, הוא החזיר את המגזר 20 שנה לאחור.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

איפה ההתאחדות הייתה כשאוהדי מכבי גם התפרעו וקראו קריאות?
    איפה הייתה ההתאחדות כאשר אוהדי הפועל זרקו במכוון על שחקן רימון?
    איפה הייתה ההתאחדות כשזרקו מוט על מאמן קבוצתם - מכבי חיפה?

אם כל אלו היו תחת השם קבוצה 'בית"ר ירושלים', אני מוכן להישבע שהדברים היו נגמרים אחרת, גם בתקשורת - וממשיך בהתאחדות.
    ושאף אחד לא ישלה את עצמו.

אגב, חברנו אבו סובחי המשיך את המופע שלו בסכנין כשהמשיך, גם היום, לדבר נגד בית"ר - והפעם זה ע"י חימום הקהל של סכנין ושידולם לעניין. שאפו לספורטאי המצטיין, לבחור הנערץ על המגזר, לאיש למופת ולשלום!

REST IN PEACE http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא אמרתי אחרת.

10. Number 8 Member

מחר בשעה 19:00 תיערך הגרלת שמינית גמר גביע המדינה.
    8 קבוצות מליגת העל, 7 מהלאומית ובית"ר כפ"ס מליגה א' יגלו מי תעמוד בדרכן לרבע הגמר. המשחקים ב-20 וב-21 במארס.

11. הרצליה Member

הרגשת בטן חזקה לעירוני רמת השרון בבית, חזקה מאוד.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בדרך כלל לא אוהב להגיב לקראת הגרלות ושונא את הניחושים הללו, אבל הפעם אני עושה זאת רק בגלל תחושה חזקה מאוד שאנחנו הולכים לקבל את בני לוד בקופסא.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא אופתע אם נוגרל (בפעם המי יודע כמה) עם הפועל רמת גן.

14. alexshw Member

רוצה את בית"ר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

15. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

ההימור שלי להגרלה (תמיד אוהב לעשות את זה):

מ.ס אשדוד - הפועל תל אביב
    מכבי פתח תקווה - מכבי הרצליה
    מכבי אום אל פאחם - הפועל כפר סבא
    בית"ר כפר סבא - הפועל באר שבע
    מכבי חיפה - הפועל נצרת עילית
    עירוני קריית שמונה - הפועל בני לוד
    מכבי נתניה - הפועל ירושלים
    הפועל רמת גן - עירוני ניר רמת השרון