גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/11.

1. Mr Mahamid Member

תקציר מלא למשחק אום אל פאחם ועפולה

2. LIVERPOOL87 Member

השער העצמי של אום אל פאחם הוא השער העצמי הכי מכור שראיתי, וראיתי הרבה.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

צודק, אוהדי סכנין, לוד וכו' צדיקים ולא שרו אף שיר אף פעם בגנות היהודים, וישראל בפרט (המקום שלו הם שייכים!).

הקהל הכי מגעיל בארץ? עוד אחד שמושפע מהתקשורת השמאלנית, מה הפלא...

ובסדר, כל עוד השאיפה היחידה שלכם בחיים לנצח אותנו, אז זה רק מראה פה מי הקטן ומי בסה"כ 'לקח 6 פעמים אליפות' חחחח. פאתט.

4. Raulito Madridista

הפועל ת"א ממשיכה הלאה אחרי 3:0 בינוני על מכבי יבנה בבלומפילד. טוב לראות שגם בעונה פח יש גבול לבושות ולפחות בינתיים אין סינדרלה על חשבון הפועל. נכון שבית"ר ומכבי הודחו במשחקי חוץ, אבל בכל-זאת. אני אגב צפיתי את ההדחה של מכבי וזה לא משנה אם היא יצרה יותר מצבים והחמיצה, לא מדובר במשחק אחד אלא בתסריט שחוזר על עצמו. אין דבר כזה חוסר מזל בכל שבוע. מכבי מעדיפה לעשות עקבים במקום לבעוט לשער.
    שימו לב להדחות המבישות של השתיים מהגביע בעונות האחרונות:

מכבי ת"א: 4:0 מול הפועל עכו!(2005-06), הדחה מול סכנין מהלאומית(2006-07), בית"ר שמשון!(2007-08), הפועל ירושלים(2011-12)

בית"ר ירושלים: הכח רמת-גן(2005-06), בני-לוד(2011-12)

ועכשיו קצת לגבי הכדורגל - עצוב לראות את הפועל משחקת בבית מול קבוצה לא מאותה הליגה - תרתי משמע, עם חלוץ אחד בלבד וגם זה מהראן לאלא שאובד עצות בזמן האחרון. כשדמארי עלה מהספסל וכבש את השני אז נרגעתי. איגבור הרי למה שיתאמץ ובמקום להוכיח שהוא שווה את הדקות הוא ממשיך ללכת על המגרש. אלרואי חייב לסיים משחק כזה עם שער אבל הבן-אדם לא פוגע מאז מכבי חיפה. עבאס כבש גולאסו אמיתי אבל באף משחק ליגה לא ראיתי ממנו כלום והוא כן קיבל את הצ'אנסים, לטעמי הגיע להפועל מהר מידיי ואולי צריך להשאיל אותו לקבוצה אחרת. איך קיבלו את אורי קרגולה בבלומפילד? אני לא הייתי במשחק, אצטרף בשלבים היותר מאוחרים בעזרת השם.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/12
  5. alexshw Member

מכבי חיפה הציגה משחק לא מדויק בצורה מפחידה, חוסר אינטלגנציה וחוסר ריכוז.
    תורג'מן ועזריאל זה 2 גרוטאות.

מגאדיר כבר התייאשתי.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אני לא מסכים לגבי עבאס.
    בעיקרון, אם הוא היה משחק 90 דקות כל משחק, אז הייתי שופט אותו אחרת, אבל לדעתי יש לו כישרון ופוטנציאל ענק, הוא רק בן 23. באשקלון הוא היה בורג חשוב מדי כשאם הוא לא היה משחק, אותו בורג היה גורם להתפרקות של המכונה. שי עד החודש-חודשיים האחרונים לא הציג כדורגל ובכל זאת היה מקבל לשחק 90 דקות כל משחק, בזמן שעבאס מתייבש על הספסל. אני חושב שהגיע הזמן שמאמני כדורגל בישראל יפסיקו לפחד לעשות שינויים שיכולים להישמע הזויים באוזניהם של אחרים, זאת אומרת שלמשך שני משחקי ליגה עבאס ישחק על חשבונו של אבוטבול יכול להישמע מוזר אבל בסך הכל עבאס לא פחות טוב מאבוטבול, היתרון של אבוטבול זו המנהיגות שלו והחיבור שלו עם הקהל (לדעתי).

כמובן שלא נותר לי אלא להסכים איתך לגבי אלרואי ואיגייבור, אני באופן אישי כבר מזמן הייתי מעיף את איגייבור חזרה הביתה לניגריה, מה הוא עושה פה בכלל (או בעצם - מה הוא לא עושה פה, שעל זה אפשר להרחיב רבות). אלרואי מזכיר את תחילת העונה, בה אמנם הוא לא ממש קיבל דקות מקשטן ולא הרשים בכלל ואז 3 חודשים אחרי פתיחת העונה גרם לכולנו לאכול את הכובע. כרגע הוא ממשיך להיות לא יציב כשבסך הכל הוא לא עושה יותר מדי על הדשא, הייתי מצפה ממנו להכניס לפחות פעם אחת במשחק כדור עומק מהאגף לאחד החלוצים אבל גם את זה הוא לא עושה, הוא רק מנסה להעביר אחד ועוד אחד ועוד אחד ובסוף לשחרר בעיטה שתעוף ליציע.

מברוק לבית"ר כפר סבא, סינדרלה אמיתית, יהיה מעניין לראות מול מי הם יוגרלו בשמינית ואם הם ימשיכו לרבע גמר. באמת כל הכבוד לבני לוד על הניצחון מול בית"ר, נתנו להם פייט, כל הכבוד גם לאבו סובחי ואני אומר את זה לא כי הוא ערבי ולא כי אני "שונא" את בית"ר, אלא פשוט כי הוא לא פחד ואמר את האמת בפנים, ותראו איזה בלגן הוא עורר רק מכך שאמר את האמת שלו. כל הכבוד גם להפועל ירושלים, הוכיחו לכולנו ולא בפעם הראשונה שהרמה החלשה של מכבי העונה היא רמה שלא מנצחת אפילו קבוצה מהלאומית (וכמובן שהם יביסו אותנו בדרבי). רחמים על ניר לוין, הבן אדם פשוט חסר אונים ורואים כמה הוא שונא את התפקיד שהוטל עליו. אין לי ספק שברגע שתישרק שריקת הסיום של המחזור האחרון בליגה תרד לו אבן גדולה מהלב והוא יוכל לחזור בשקט לתפקיד שלו במחלקת הנוער. לא משנה מה הוא עושה, כמה התקפי הוא עולה ומול איזו קבוצה: זה לא הולך. המזל שלו זה שהבוס יודע שזאת לא אשמתו..

מילה אחרונה אני אומר על שובל גוזלן, שמקבל מאלישע לוי הרבה דקות בתקופה האחרונה. הנער הצעיר הזה הוא חלק מדור השחקנים החדש שמגיע מקבוצת הנוער של מכבי חיפה, הדבר שיעקב שחר לעולם לא יפסיק להתגאות בו. באופן אישי הוא מאוד מרשים אותי, כמו שהוא בישל לגאדיר מול באר שבע לדוגמא, אף על פי שהוא חלוץ ויכל להבקיע שער ראשון בקריירה (אאל"ט) בבוגרים הוא העדיף לפרגן ויצא גדול. היום בגביע מול מכבי באר שבע הוא עלה לשחק בדקה ה70 אני חושב ונראה שאלישע מטפח כאן יופי של שחקן.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה אומר את זה אך ורק (!) כי אתה סובייקטיבי ושונא בית"ר.
    אם אותם מילים בדיוק היו נאמרים מצד בית"ר ולא מצידו של אדון אבו-סובחי, זה היה מקבל מימדים של גזענות ושנאת ערבים. אבל כשזה ההפך? זה ספורטיבי.

תחי השיוויוניות! יחי הצדק בין הגזעים!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

באופן אישי אני לא אומר את זה בגלל זה. כתבתי כאן אתמול פוסט די ארוך על זה אבל זה לא נשלח בגלל שהאינטרנט התנתק לי, אז אנסה בקצרה לתמצת ממה שאני זוכר שכתבתי:

אתה לא יכול להתעלם מהעובדות. אמנם לא כל הקהל של בית"ר הוא גזען, אבל חלקו (קטן או גדול) לא שר שירי הלל לערבים ולנביא מוחמד, בלשון המעטה. אגב, אני לא ערבי וגם לא שמאלני. אני חושב שלצאת ככה בתקשורת ולומר דברים כמו "הם צריכים לשבת בכלא, הם קהל גזעני", "הם באים למגרש רק כדי לקלל את הערבים", "מה הם רוצים מהנביא מוחמד?" זה מצריך הרבה מאוד ביצים ושוב, תראה כמה בלגן הוא עורר רק מכיוון שאמר את האמת שלו, שאגב, אני די סבור שלא מעט אנשים תומכים בדעתו.

עכשיו, יכול להיות שאתה צודק שאם לדוגמא, איציק קורנפיין היה מתראיין בתקשורת ואומר שאוהדי בני לוד באים למגרש כדי לקלל יהודים וכו', זה היה מוצג כגזענות נטו. אבל בעיקרון אני חושב שכל מה שהוא אמר, בין אם אני חושב שהוא צודק, טועה וכו', היה מאוד מיותר וגם יכול היה לגרום לעימותים קשים בין הקבוצות. אבל שוב, בעיקרון: כל הכבוד לו על הביצים לצאת ככה בלי לפחד לומר את האמת.

9. הפועל_כפר_סבא Member

וואו, איזה יומיים מדהימים!
    בית"ר כפר סבא זאת קבוצה שהוקמה מחדש בשנת 2003 ומייצגת את שכונת קפלן בה אני גר.
    אין ספק שכשאייל לחמן נמצא על הקווים אז השמחה גדולה שבעתיים, ממש שמחתי לראות איך החבר'ה האלה עושים בית ספר לשודדים מראשל"צ ופשוט משפילים אותם בבית שלהם, הם עשו את זה בשמנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    מגיע למועדון הזה לשמוח, מועדון צנוע שמתקדם לאט לאט ועוד יגיע לליגה הלאומית, אני מקווה ומאמין שבעונת 13/14 הפועל כפר סבא תהיה בליגת העל ובית"ר כפר סבא בלאומית.

יאללה דרבי!

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הדברים שהוא אמר היו מסיתים בצורה קשה, ויכל להיגמר הרבה יותר גרוע מזה.
    אם זה היה נאמר ע"י קורנפיין אני לא הייתי מתפלא אם הוא היה מועמד לדין, ובנוסף כל העליהום התקשורתי.

איזה אמת הוא לא פחד להגיד? שהוא שונא יהודים? שהוא רוצה שנעים יתפטר? כל הכבוד לו. ספורטאי אמיתי.

וכן, אוהדי בית"ר תבאים למגרש רק כדי לקלל ערבים, 100% נכון.
    תסע פעם אחת למשחק של סכנין בדוחא, תגיד לי מה הם מקללים שם ואם שם אין גזענות ותחזור אליי. רק ששם להתאחדות אין ביצים 'להיכנס'.
    למה להכניס את הראש למיטה חולה כשיש את התקשורת שעוזרת בכך עם בית"ר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. הפועל_כפר_סבא Member

אגב, שימו לב לנתון המרשים הבא: כפר סבא היא העיר היחידה ששולחת 2 נציגות לשמינית גמר הגביע!

לא תל אביב, לא חיפה, לא ירושלים ולא פתח תקווה אלא כפר סבא! כבוד!

12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא אמרתי שום דבר על ספורטאי אמיתי או לא. הוא יצא לדבר, אמר דברים קשים ועמד מאחוריהם. אתה יודע מה, יש משהו במה שאתה אומר מבחינת זה שזאת הייתה הסתה, כי הוא הכליל כאן קהל שלם, מה שאני עושה שעושים במדינה שלנו ובכלל בכל עולם הכדורגל. זה כמו שאומרים שהקהל של הפועל שר שירי שואה. מה, כל אותם אלפים שמגיעים לבלומפילד ולמשחקי חוץ מדי שבוע שרים שירי שואה? ההכללה הזו טיפשית ומגעילה. מבחינת זה שאוהדי בית"ר מגיעים למגרש רק כדי לקלל ערבים - אני ציטטתי דברים שהוא אמר, כשאמרתי שאתה לא יכול להתעלם מהעובדות בעיקר התכוונתי לכך שחלק מאוהדי בית"ר מקדישים זמן רב מהשירה שלהם במשחקים לשירים נגד ערבים. מהפעמים שהייתי בדוחא אם לומר את האמת, לא ממש שמעתי שירים נגד בית"ר אלא בעיקר כי הם שרים בערבית או שהם לא שרים בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל שוב, בסך הכל אני מסכים עם מה שאתה אומר ואני חושב שהתקשורת "אונסת" את בית"ר בזמן האחרון וההתאחדות לא מרחמת מצדה (לא שהיא צריכה כן? יש דברים שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה).

13. Civil Anti Madridista

ואם מה שהיה בגביע לא הספיק, אז לוד והפועל ירושלים צריכות להפגש בשבת לא?

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

שישי, 14:45.

15. Don Joan Roman Member

האמת שלו? ואם האמת שלי היא שצריך לעשות "ניקיון" של כמה וכמה אנשים דרך פגזים והפצצות זה גם לגיטימי? שום דבר ממה שהוא אמר הוא לא לגיטימי, אבל לא נורא אלו חמש דקות התהילה שלו, עוד יומיים הוא יחזור לחור שממנו הוא יצא ויחכה עד הפעם הבאה שתהיה לו ההזדמנות להיפגש עם בית"ר ירושלים, אז הוא שוב ייצא רק שאז אני בטוח במאה אחוז שחכה לו קבוצה טובה יותר שתחזיר את האיש הקטן והמגעיל הזה אל צתוך המאורה שהוא צריך לשבת בה יחד עם אזברגה וכוסברגה ואבו ענזה ואבו טיזי.
    אני רוצה לראות בן אדם אחד אומר "הפועל ת"א לא מייצגת את המדינה, האוהדים שלה הם זבל שמאלני שפוגע בארץ שלנו, שגורם לאוייב להתחזק, צריך להכניס את כולם לכלא" ואותך מגיב ש"זו האמת שלו", אמת עאלק.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12