גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/11.

1. ראיין אדלי Member

עוד הפתעה בגביע המדינה, שהפועל ירושלים הדיחה את מכבי ת"א...
    de Middenweg - יש הבדל גדול בין הפועל ירושלים ולוד לבין מכבי ב"ש, למכבי ב"ש אין את הכלים לעשות את זה ולצערי הם יאכלו מחר תבוסה. מקווה שאני טועה.
    מתי ההגרלה לשמינית הגמר?

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/12
  2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לצערי זאת כבר לא הפתעה. כבר הרבה זמן שהנמושה התורנית מדיחה את מכבי ת"א מהגביע.

3. Don Joan Roman Member

בניגוד לבני לוד שלה יש את אבו ענזה ועוד שחקנים נחמדים והפועל ירושלים שיש לה שחקנים מנוסים כמו טל ורם סטי ורפי כהן למכבי ב"ש יש סגל צעיר וחלש יותר, היחיד ששווה שם משהו מבחינה התקפית זה עומר מולאי, נקווה שהוא ויוני יביאו לנו קצת נחת עם משחק טוב.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט תענוג לשמוע שלוד מעיפה את בית"ר,במיוחד(ולפני עוד) התבטאויות של אבו סובחי, שני הפסדים לבית"ר תוך 3 ימים לשתי קבוצות ערביות זה משהו שלא קרה ולא יקרה :aaa021:

5. Mr Mahamid Member

זה יקרה שנה הבאה כשהיא תרד לליגה הלאומית ותפגוש את מכבי אום אל פאחם ובני לוד (אם לא תעלה השנה) ואת אחי נצרת..
    איזה יום מתוקקקק כשמכבי אום אל פאחם עושה היסטוריה ומעפילה לשמינית הגמר יחד עם בני לוד שהדיחה את בית"ר...
    מתי ההגרלה לשמינית הגמר, ומתי יתקיימו המשחקים?

6. הפועל_כפר_סבא Member

בין כל הסנסציות של הערב כמעט אף אחד לא שם לב למה שקרה בשכונת התקווה בין הפועל כפר סבא לבית"ר ת"א רמלה המקומית.
    משחק מטורף שהתחיל עם טעות קשה בהגנה שלנו ו-0:1 לרמלה אחרי 24 דקות.
    בדקה ה-78 רן יצחק (ולא שי דוד) מצליח להבקיע את שער השיוויון אחרי עירבוביה ברחבה אך בדקה ה-88 אילן וקנין (עם אחת מהופעות השיפוט הגרועות ביותר שראיתי, חתיכת מהמר!) נותן לרמלה פנדל שאותו כובש מור גולן ובאותו רגע המשחק היה גמור.
    וקנין העלוב הוסיף רק 3 דקות למשחק אך רגע לפני השריקה אלירן סיימון הנשמה נוגח עם כל הלב את שער השיוויון הדרמטי.
    בהארכה שלטנו בצורה מוחלטת אך לא השכלנו להכריע את המשחק.
    ואז הגיעו הפנדלים, כבר 5 שנים לא נקלענו לבעיטות הכרעה מ-11 מטר כשבפעם האחרונה שזה קרה הפסדנו להפועל ר"ג ועם המנחוס שלנו זה היה נראה אבוד.
    אבל בערב הזה המזל החליט להיות איתנו ובסופו של דבר הפועל כפר סבא מנצחת 2:4 ועולה לשמינית הגמר לראשונה מזה 3 שנים!

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/12
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אה, ההתבטאויות של אבו סובחי לגיטימיות?
    סבבה, אז מצידי גם הקריאות של קהל בית"ר לא גזעניות.

אני אדבר עם בן-עזרא שיוריד לכם 5 נק'... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

עריכה:

אההה, ההתאחדות גינתה, אבל לא עשתה שומדבר...
    נשברו הביצים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כיף לראות שלקבוצות הערביות אין שום שאיפה חוץ מלנצח את בית"ר...

9. alexshw Member

הפולטקורקטיות = צביעות.
    ברור שהטיפול בבית"ר שונה מאשר הטיפול בסכנין או במצב הזה בבני לוד.
    צריכה להיות אחידות.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד לפני יום שבת, בו שיחקנו מול הפועל באר שבע והבנתי שהיינו מעולים (שיחה עם משה אוחיון), היתי משוכנע שסקציה נס ציונה תדיח אותנו. אחרי יום שבת, הבנתי שזה יהיה לנו קשה מאוד. ידוע שאנחנו קבוצה טובה, אבל העונה יש לנו כמה חסרונות, כשאחד מהבולטים בהם הוא המנטלי.
    אני שמח שבסופו של דבר עשינו את העבודה ועברנו שלב.

קשה להגיד שהופתעתי מהדחתן של ביתר ירושלים ומכבי תל אביב. לפחות אצל האחרונה, מדובר בהרגל מגונה שהיא פיתחה לעצמה בשנים האחרונות. לא נותר, אלא להצטער על כך שכבר בשלב כה מוקדם המפעל מאבד שתיים מהקבוצות המעניינות יותר שיש בכדורגל שלנו.
    ולמרות זאת, אני שמח מאוד שנראה את הפועל ירושלים בשלב הבא. אולי החשיפה בגביע וחיכוך עם התקשורת תעלה מחדש את סוגיית האיחוד המתבקש.

כעפולאי, חבל לי שגם הפועל עפולה וגם הפועל אסי גלבוע הודחו. נקווה שמכבי נתניה תגיע בשלב הבא לנצרת עילית.

11. Don Joan Roman Member

אל תדאג, זה לא יקרה, 2 הדברים שציינת.
    אבו חומוס עוד יאכל את הכובע שהוא חבש לעצמו.
    שבוע שחור מאוד וכתם של בנזין על הסמל הכי עוצמתי וגדול במדינת ישראל, האחראים(קורנפיין, נעים ושחקני בית"ר) ישלמו זה בטוח, במיוחד המסריח על הקווים.

12. Love Is Red Member

יש לי תחושה משונה שמכבי ב"ש גם תצליח להפתיע ולהדיח את מכבי חיפה, אומנם אין שחקנים מנוסים אבל לאחרונה הגיע אלייה השוער המנוסה והטוב לדעתי גליל בן שאנן, ובנוסף יש להם קשר מוכשר שנקרא עוואד.

כלומר זה יהיה קשה לומר שמכבי ב"ש יכולה להפתיע כי יש לה את הכלים אבל אם היא תצליח לעמוד כמו שצריך אז היא דוקא כן יכולה להפתיע.

בנוסף לכך יחסית לקבוצת תחתית יש לה את קבוצת ההתקפה הכי טובה בתחתית הליגה הלאומית...

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי מה אתה רציני? בוא נעבור על דבר דבר שהוא אמר ותגיד לי איפה יש בזה גזענות... "אני שונא את בית"ר" לגיטימי,"הקהל של בית"ר הכי מגעיל בארץ" זה גזענות?, "לא איכפת לי מי נקבל העיקר שהעפנו את בית"ר-אני שמח שהקהל שלהם שקילל אותי כל המשחק חוזר לטדי עם הפנים למטה-אני מקווה שבית"ר תרד ויובל נעים ילך הביתה-מקווה שבית"ר תרד ליגה".... עכשיו בוא אדון צבוע תשווה את זה לקללות על עם שם ועל נביא, גם אני נגד הרבה דברים אבל מה לעשות שלאוהדי בית"ר אחרי הדברים שאמרו למשך שנים מגיע להם עונשים הכי כבדים שיש בעולם (ולא מדבר על הורדת נקודות)

אתם צבועים אם אתם אומרים על דברים כאלה גזענות...בית"ר הביא את עצמו למצב שכל ערבי בארץ שונא אותם ומאחל להם רק רע, אז יש הבדל בין לקלל את היהודים או נביא לבין להגיד שהקהל שלהם הכי מגעיל וגזעני (שזאת עובדה) ושרוצים שיפסידו וירדו ליגה

מה לעשות שהפכתם את עצמכם לאויבים מספר 1 לציבור הערבי בארץ... ומילא היה מדבר אוהד הפועל,מכבי,חיפה... אבל כולה מועדון כמו בית"ר שזכה ב 6 אליפויות בכל ההיסטוריה וכש 2 מהם זה בזכות התקציב הכי גדול בהיסטוריית הכדורגל

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כולה מועדון כמו בית"ר? המועדון שאחרי מכבי חיפה זכה בהכי הרבה תארים במדינה ב20 השנים האחרונות?

גם עוד 20 שנה סכנין, נצרת ואף קבוצה ערבית לא יתקרבו למה שבית"ר עשתה בכדורגל הישראלי גם מבחינת תארים וגם ממה שמסביב.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב אותך...אם כ"כ אכפת להם מאיתנו זה מראה על העוצמה שלנו כמועדון לעומתם, ואני אמנע מלומר מה אני חושב עליו ועל שאר ה"בני דודים" לפני שהמנהלים כאן קופצים עליי.

הרגשי נחיתות שלהם כל פעם שהם פוגשים אותנו עולים להם עד הגרון, בסופו של דבר חבל שלא הראנו להם על המגרש את יחסי הכוחות האמיתיים בין המועדונים(לא קבוצות כי כקבוצה אנחנו מיץ של הזבל) והיינו מחזירים אותם לחורים שלהם מאחורי המחסומים.

כמה חבל שקורנפיין, יובל נעים וכל האפסים שטוענים לפחות שהם שחקני בית"ר ירושלים ביישו אותנו באחד השבועות השחורים בהיסטוריה של המועדון, כמה חבל שאי אפשר לזרוק את כולם ולהתחיל מאפס, המועדון הזה זקוק לניקוי יסודי כי הוא נמצא בנקודת שפל חסרת תקדים, להפסדים פעמיים לערבים בשבוע זה נורה שחורה לא אדומה ויובל נעים וקורנפיין עוד אוחזים בקרנות המזבח.

מצידי שנלך עכשיו לפירוק, ממילא אף שחקן בקבוצה לא ראוי להישאר כאן.