גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תאריכים ושעות למשחקי סיבוב ח':

יום שלישי, 1.2:
    13:00, הפועל עפולה-הפועל באר שבע
    18:45, מכבי נתניה-בני יהודה.
    19:35, הפועל אשקלון-עירוני בת ים.
    19:35, מכבי הרצליה-מכבי טמרה.
    19:35, עמידר רמת גן-הפועל רעננה.
    19:35, הפועל ירושלים-מכבי באר שבע.
    19:35, הפועל עכו-עירוני ג'ת אלהאלי.
    19:35, סקציה נס ציונה-עירוני נתיבות.
    20:45, הפועל פתח תקווה-מכבי תל אביב.

יום רביעי, 2.2:
    13:00, עירוני קריית אתא-הפועל תל אביב (צפו להברזה המונית בבתי הספר בקריות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx )
    18:45, הפועל כפר סבא-מכבי חיפה.
    19:35, הפועל חיפה-עירוני דליית אל כרמל.
    19:35, הפועל ראשון לציון-בני סכנין.
    19:35, הפועל קריית שמונה-אחי נצרת.
    19:35, מכבי פתח תקווה-מ.ס אשדוד.
    20:45, עירוני רמת גן-בית"ר ירושלים.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

13:00? איזו הגזמה. מסכנים אוהדי הפועל ת"א והפועל ב"ש. לא היה קורה כלום אם שני המשחקים היו בשעה 16:00 לפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/11
  3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אי אפשר. בעפולה ובקריית אתא אין תאורה. מחשיך מוקדם וב16:00 אין שום סיכוי להתחיל את המשחקים, ב6 כבר מחשיך וזה עוד בלי שלוקחים בחשבון הארכה.

הכי מאוחר שאפשר זה 13:00, כך שגם אם ישחקו שעתיים עדיין יהיה אור.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/110/548.Xxx

גביע המדינה - סיבוב ח' יוצא לדרך!

לאחר שבעה סיבובים עד כה במפעל גביע המדינה, מגיע לו השלב בו מצטרפות קבוצות ליגת העל, הלוא הוא סיבוב ח'. לפניכם לוח משחקי סיבוב ח' בגביע המדינה, המתפרס בימים שלישי ורביעי, בתאריכים 01-02/02/11:

משחקי יום שלישי, ה-01/02/11:

הפועל עפולה - הפועל באר שבע (13:00)
    מכבי נתניה - בני יהודה (18:45)
    הפועל ירושלים - מכבי באר שבע (19:35)
    מכבי הרצליה - מכבי טמרה (19:35)
    הכח עמידר רמת גן - הפועל רעננה (19:35)
    הפועל עכו - עירוני ג'ת אלהלי (19:35)
    הפועל אשקלון - עירוני בת ים (19:35)
    סקציה נס ציונה - עירוני נתיבות (19:35)
    הפועל פתח תקווה - מכבי תל אביב (20:45)

משחקי יום רביעי, ה-02/02/11:

עירוני קריית אתא - הפועל תל אביב (13:00)
    הפועל כפר סבא - מכבי חיפה (18:45)
    הפועל חיפה - מכבי דלית אל כרמל (19:35)
    מכבי פתח תקווה - מועדון ספורט אשדוד (19:35)
    הפועל ראשון לציון - בני סכנין (19:35)
    עירוני קריית שמונה - מכבי אחי נצרת (19:35)
    הפועל רמת גן - ביתר ירושלים (20:45)

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קשה לי להאמין שעפולה תצליח לחולל סנסציה, למרות שאני מאוד מקווה שזה יקרה, בעיקר מפאת העובדה שהתקדמות בגביע המדינה היא, בדרך כלל, גם התקדמות מקצועית בעונות שאחרי, ראו ערך: בני סכנין, הפועל ר"ג, רמת השרון שנמצאת בקו עלייה ויתכן שפספסתי עוד קבוצות ששנים לפני הזכיה/ההתקדמות שלהם בגביע המדינה לא שגשגו בליגות שלהן. הצלחה של הפועל עפולה העונה במפעל, יכולה לסלול את דרכה בשנים הבאות לצמרת הכדורגל הישראלי, היות וזה יוסיף ביטחון ורעב למועדון וכמובן רצון להזרים כסף מצד הבעלים.

הימור שלי למנצחות:
    הפועל עפולה - הפועל באר שבע
    מכבי נתניה - בני יהודה
    הפועל ירושלים - מכבי באר שבע
    מכבי הרצליה - מכבי טמרה
    הכח עמידר רמת גן - הפועל רעננה
    הפועל עכו - עירוני ג'ת אלהלי
    הפועל אשקלון - עירוני בת ים
    סקציה נס ציונה - עירוני נתיבות
    הפועל פתח תקווה - מכבי תל אביב

אני לא צופה הפתעות במשחקי היום, אולי מחר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/11
  6. אורי אדום בנשמה Member

מודה, אני מת מפחד. משחק סופר מוקש..

7. Love Is Red Member

גביע המדינה תמיד אבל תמיד ריגש אותי ואין לי מושג אפילו למה ובטח שיותר ריגש אותי מהליגה וגביע הפחטוטו.

אני מקווה שיהיו הפתעות אבל לא על חשבון באר שבע שאני מקווה שתצליח להביס את עפולה או לכל הפחות לנצח אפילו 1-0 כי בגביע אין חשיבות לכמות אלא לתוצאה הסופית, משמע ניצחון גם אם בחוואה ואני אשמח, את היכולת שישמרו בהפועל באר שבע למשחקים קשים יותר (לא שאני מזלזל חס וחלילה בעפולה אבל אפשר וצריך לנצח אותם 1-0 לפחות...).

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מסכים איתך אורי, וכתבתי פירוט באשכול שלנו. יאללה הפועל תנו לי מתנת יום הולדת ואל תעשו פאדיחות!

בנוגע לשאר המשחקים:
    - מאמין שהקופסא תנצח את בני יהודה, לא חושב שנראה הרבה שערים, מדובר בשתי קבוצות עם התקפות חלשות ולא-פוגעות. לדעתי יילך להארכה אולי אפילו לפנדלים.

- מאוד רוצה שמכבי באר שבע תנצח בטדי, אבל קשה לי לראות את זה קורה. לופא קדוש, שועל גביע ותיק, מגיע עם הפועל ירושלים במומנטום טוב מול מכבי הלא יציבה..לצערי הסיכויים לטובת לופא.

- יש גבול לכמה לוזרית מכבי הרצליה, עם כל הכבוד, מכבי טמרה בבית לא אמור להוות שום מכשול.

- הקבוצה של לחמן מגיעה למשחק מוקש בוינטר. מה שקורה בליגה לא רלוונטי, כי גביע זה גביע. אני חושב שאם רעננה יחיו על גול אחד כל המשחק כמו שעשו מול רמה"ש, הם יחטפו. יש אפשרות להפתעה, כמו שקרה לרמה"ש, גם רעננה תעדיף להתרכז בעליית הליגה ולא לחלק את הכוחות ובסוף ישארו בלי כלום, לא גביע ולא עליית ליגה.

- לבת ים שתתארח באשקלון גם כן יש סיכוי להפתעה. אשקלון לא קבוצה כזאת גדולה, לעומת זאת גם בת ים לא בתקופה טובה. למרות זאת, אני הולך כאן עם הקבוצה של עזורי ב90 דקות.

- נתיבות חוזרת למגרש בנס ציונה, בו הנחילה הפסד ראשון לפני חודש לרמת השרון. זה המשחק שאני מסמן כהפתעה, לא חושב שנס ציונה תצליח לנצח ב90 דקות למרות שהם יכולים להיות מה שנקרא "קבוצת גביע", כזאת שמדשדשת בליגה אבל בגביע מפציצה, והם קרעו את בית"ר שמשון בסיבוב הקודם. בכל זאת, נתיבות מגיעה עם המון כוח ורצון ולמען האמת גם כישרון יש בקבוצה הזו.

- ראינו איך מכבי ת"א התקשתה מול פתח תקווה בשבת, ואני בטוח שהיא תתקשה גם היום, אבל היום כמו בשבת, בסוף יגיע הגול הכי מטומטם שיעלה את מכבי שלב.

מחזור גביע מהנה, אני כבר לא יכול לחכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבים לעבור היום את עפולה. השעה מגעילה, מזג האוויר יקשה מאוד עלינו כקבוצה הטכנית יותר (בבאר שבע גשם בלתי פוסק מתאר לעצמי שגם בצפון), אבל אנחנו איכותים יותר וטובים יותר.
    לאור העובדה שקשה לי להאמין שנגיע לפליאוף העליון השנה אנחנו חייבים לבוא עם טירוף בעיניים לגביע שכן זה התואר היחידי שעוד יש לנו בו סיכוי ללכת עד הסוף.
    קדימה באר שבע!

http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/175/293.Xxx

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך 100%, ואני עוד אוהד של קבוצה שיש לה תארים עוד פעם בעשור, ולא כמו ב"ש שגביע המדינה זה די הסיכוי היחיד שלה לתואר רציני(הרי אתם לא בונים על אליפות בשנים הקרובות). אוהב את המפגשים עם הפריפריות, למרות שכמו מרמורק בזמנו גם מחר אנחנו הולכים להיות עדים למגרש מזעזע.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גביע המדינה תמיד הכי ריגש.
    ההרגשה של זכייה באליפות לא משתווה לרגע שאחריי זכייה בגביע ועוד על יריבות מושבעות כמו מכבי חיפה והפועל ת"א.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוטוטו ואני בן דוד שלי יוצאים למשחק של הפועל עפולה מול הפועל באר שבע. שנינו נורא סקרנים לראות את הקבוצה העפולאית, כי תמיד רק שמענו עליה ועוד לא יצא לנו לראות אותה. על כל פנים, אני רוצה את הקבוצות עם הקהל בשלבים המאוחרים, כך שהגאווה העירונית (הלא ממש גדולה, יש לציין) שלי תרשה לי לספוג הפסד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

היו לי תקוות לנסוע למשחק, אבל עכשיו אחרי אותה ידיעה ארורה אתמול שחן עזרא עשוי ללבוש אדום (שאולי תידחה עד לסיום העונה נוכח פעולות של העמותה), אין לי כח אפילו לראות את המשחק בטלויזיה. כמו שאני מכיר את עצמי, אני כולי דיבורים ואני בסוף אראה את המשחק, אבל באמת שאני אהיה מבסוט אם אני אצליח לעמוד בזה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אני בדיוק יוצא למגרש בעפולה, נפגש שם (?) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ממה שהבנתי מאחד השחקנים הם לא לוקחים את המשחק ברצינות ורק באים להנות מהאוירה. מחזור הבא יש לקבוצה משחק הרבה יותר חשוב מול אום אל פאחם. אחרי כל ההשקעה הכספית העצומה במועדון השנה, משמעותה של אי עלייה לליגה הלאומית היא ככל הנראה בהתרסקות והופעה עם נוער מחוזק בעונה הבאה (מקרה חדרה לדוג').

14. הרצליה Member

עם הסתבכות קלה של 5 דקות הפועל באר שבע היא העולה הראשונה מתוך 16 העולות לשלב שמינית הגמר.
    צמד של ערן לוי,ליאור אסולין וויליאם סוארס קבעו 4-1 על עפולה שהשוותה זמנית משער של חיים סילבס.

מי שמחפש סינדרלה יצטרך לחכות בינתיים, אולי היא תגיע מכיוון טמרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הפועל באר שבע לא מתקשה בעפולה, הבטטה כובש את השני שלו במשחק והרביעי של הקבוצה (4:1), בדרך לשמינית הגמר.

כבר התחלת להנמיך ציפיות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx