גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. alexshw Member

יש שחקנים שמרוויחים מהדמיניות. גם העובדה שקטן שחקן הרכב נובעת מכך. אין לו מה לתרום לנו כבר בפן המקצועי והוא השחקן בעל השכר הכי גבוה בקבוצה. כן, הכל נובע מהמדיניות. שילמנו מליון יורו על קנוטו, שאף אחד לא ראה לפני. זה פאק ענק שחוזר על עצמו בגלל אדון זהבי והחברות עם שחר.
    סילבה הגיע בחינם.
    ברגע שיתייחסו לנושא הרכש ברצינות ולא כחלטורה, אז יהיה שיפור. הקבוצה שלנו יכולה להתקדם גם באירופה, אם יפסיקו להתקמצן על שני שקל ויפעילו את הסקאוטינג. יש סימנים חיוביים לאחרונה, נקווה שזה לא יפול עוד פעם על תירוצי האנגינה של הסוכן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/11
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שאתה זוכה באליפות, אבל מפסיד שלושת מתוך ארבע המשחקים נגד היריבה הכי גדולה שלך, אני חושב שאנחנו בבעיה. שמע, אני גדלתי על הפילוסופייה של אייאקס והכדורגל ההולנדי. בסה"כ הפכתי עם השנים הרבה יותר ביקורתי כלפי השיטה הזאת ולפעמים אפילו הרשיתי לעצמי למחוא כפיים לקבוצה ששיחקה כמו שמוריניו אוהב לראות, אבל ברגע שאתה מפסיד בצורה כה שלומיאלית לקבוצה מעצבנת כמו האדומים פילוסופיית ה'טוטאל פוטבול' מנצחת.

ללא ספק שאני הרבה יותר שמח עם האליפות מאשר אם היינו זוכים רק בגביע, אבל דווקא היום היינו צריכים להחזיר לאדומים על מה שקרה לפני עונה. מבחינתי הנקמה עוד לא הושלמה...

3. Mellow29 Kopite

לגבי החשיבות של מערכת הסקאוטינג אני מסכים איתך. הבעיה שגם אירופה שמעה על הטרנד של אפריקה ומזרח אירופה, ועכשיו נתקשה להביא בזול מציאות כמו יעקובו וננאד פראליה. בסה"כ לצערנו הסקאוטינג שלנו מבוסס על יוטיוב, אבל אני לא חושב שאנחנו בעמדה להאשים את שחר בקמצנות. בסה"כ בספורט שלנו אין עוד בעלים כמוהו, ואם כדי לקבל ניהול יציב במשך כמעט חצי יובל אני מוכן לסבול קצת "עקרונות" שהוא מתעקש לעמוד עליהם.

סילבה אגב, זה עוד פאק קטן של אלישע לוי. אוקיי, הנחיתו עליך שחקן. תחליט, אתה עומד על שלך ומתפטר? לא, לא צריך להתפטר - זה קיצוני. אז תעשה מה שטוב לקבוצה. הנחיתו עליו פאקינג שחקן נבחרת פורטוגל הצעירה, שחקן שבאנגליה היו מוכנים לשלם עליו 5 מיליון יורו - אבל אלישע לא יעשה דבר כזה כי קולמה חייב לשחק בהרכב! זה לא שהנחיתו עליו איזה סאדאת בוקארי, הנחיתו עליו פוטנציאל ענק ואלישע משום מה התעקש לא לנצל אותו.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי אל תדאג, החלום הרטוב שלך לראות את גוטמן בנבחרת יקרה באוקטובר, רק שאני לא בטוח שהוא יוכל להיות המושיע, אולי נראה אותו על הקווים במשחק בית ד' בסלבדור במונדיאל 2014 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אבי לוזון הודיע שהוא מתכוון להעלות להצעה את שיטת קביעת האלופה בעונה הבאה לפי הפעמון של גאוס.

5. alexshw Member

בהחלט נמשיך להסתתר אחרי תירוצי "הקשה להביא זרים כמו פעם" אם זה תמיד יפול על חוסר מוכנות להשקיע בזרים שנעשה עליהם סקאוטינג. מי שמחפש מוצא.
    אין דבר כזה שאי אפשר. אני באופן אישי מעדיף זרים איופאים. מתוך שוק השחקנים שיכולים להגיע אלינו, יש להם יותר יסודות.
    אבל כמובן אין לפסול שום זר בגלל מוצאו.

סילבה זה לא פאק של אלישע. סילבה גם הונחת עליו מבלי להתייעץ. אחרי שנתיים הגיע זמן להבין שאלישע לא אוהב קשרים שלא אגרסיביים אפילו במעט. סילבה לא מתאים לפילוסופיה שלו והאמת מדובר בשחקן מנייר. הוא נפצע לשלושה חודשים באקדמיקה.

6. Raulito Madridista

התגובה הרצינית שלי תגיע מחר, בינתיים תסתפקו בזה:

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1064332-5.Xxx

הפועל ת"א מחזיקת הגביע 2010-11

כל הזמן אני אומר 'טועמה' והנה שוב הוא הוכיח שצדקתי. פשוט רקד על המגרש והגול שלו - וואו.
    אם מכבי חיפה הנוכחית הייתה משלימה זכייה בדאבל זה היה מבייש. גם את הכדורגל הישראלי וגם את קבוצות העבר של מכבי חיפה שהיו גדולות הרבה יותר ונכשלו במשימה לזכות בדאבל(להוציא את מכבי חיפה ב-91'). הפועל ת"א הזו הייתה ראויה להיפרד עם פרס ניחומים בדמות גביע.
    כדאי שחיפה תחזור לפרופורציות - דיברו שם יותר מידי כאילו הם דרסו את הליגה.
    אלי גוטמן מאמן ענק. כמה חבל שהוא עוזב, נקרע לי הלב לשמוע את הדברים שהוא אמר.

אולי תעבור לספורט אחר כי כדורגל זה לא המקצוע שלך. טיבעי שקבוצה כמו מכבי חיפה תחזיק בכדור במהלך המשחק, מה לעשות שגם לה יש איכויות? אתה עוד מעז להזכיר את הגמר ההוא ב-2007-08? כשהפועל הייתה קבוצת תחתית שניצלה מירידה ברגעים האחרונים לעומת בית"ר המיליונרית שלקחה דאבל בהליכה? הפועל היתה הרבה יותר טובה היום - נקודה.

כל-כך לא בכיוון - לא מתאים לך. מכבי חיפה לא טובה יותר מהפועל ת"א, על מה אתה מדבר? כמה פעמים אניימה נאלץ למתוח את איבריו במהלך המשחק היום? אולי פעם אחת. הפועל הגיעה לעוד ארבעה מצבים של מאה אחוז שער אבל החמיצה. אם בן-סהר לא בועט כמו אידיוט בדקה ה-46 אפשר היה לסגור את הבאסטה כבר בשלב הזה. חיפה לא הייתה קיימת היום - אף פעולה התקפית ראויה אלא סתם הרמות חסרות תכלית לרחבה. הפועל שיחקה טוב יותר על מתפרצות - מה זה שווה להחזיק בכדור אם לא יוצרים אף מצב הבקעה? הגול המהיר נתן להפועל את האפשרות לשחק יותר מבוקר. בשורה התחתונה חיפה לא הופיעה לגמר והקבוצה הטובה ביותר ניצחה בצדק.

ואיך אפשר בלי כמה משפטים לאדון עמי - מגיב כל שתי דקות, מתהפך כמו סטייק - נו באמת. חיפה לא בעטה לשער כל המשחק ואתה בא לי עם יציאה 'מובילים 1-0 אבל כל-כך הרבה מזל'. עם טועמה אי-אפשר להניע כדור...נו באמת. הוא היה מספר אחד היום על המגרש והוא השחקן היחיד בקבוצה הזאת עם שכל.

אתם באמת אוהדי הצלחות. רגע אחרי שריקת הסיום אף אחד מאותם 20 אלף לא נשארו למחוא כפיים על עונה יפה ולהודות לשחקנים שזכו לא מזמן באליפות. שלא נדבר על העידוד הבינוני מייד אחרי הגול של טועמה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אף קבוצה לא הייתה טובה היום,הפועל הייתה פשוט יותר תכליתית אבל זה היה מבייש למשחק גמר,סגנית האלופה מתגוננת החל מהדקה השנייה בשביל לשמור על יתרון כאילו שיחקה מול ברצלונה או ריאל מדריד.

אני לא זוכר בונקר של אף קבוצה בגמר גביע,אפילו לא של הפועל רמת גן שהייתה ליגה לאומית להזכיר לך מול הפועל ב"ש.

8. guyr12 Member

Raulito, כל ביקורת אפילו קטנה על מכבי חיפה תישמע מצחיק. אתם מועדון קטן, ואתה יודע מה מבייש את הכדורגל? הדאבל שלכם בשנה שעברה. גניבה מארץ הגנבות הייתה האליפות הזאת. אתם יודעים רק לבוא כאנדרדוג ולנצח, אם לא אתם לא יודעים מה לעשות. אתם יודעים רק לגנוב. מכבי חיפה מועדון גדול מזה, ולא יעזור מה תגידו, אנחנו בשלוש שנים האחרונות הקבוצה הטובה בישראל.
    הבונקר שלכם היום מבייש כל דבר שקשור לספורט ולכדורגל, לא הגיע לכם לזכות בגביע, בטח לא אחרי תצוגה מסכנה כמו היום שלכם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/11
  9. Don Joan Roman Member

משחק מגעיל, זוכה מגעילה, 2 קבוצות מגעילות, גול דרדל'ה ותודה אחת לאלי חכמון זה מה שנזכור מגביע המדינה לשנת 2010/2011, וכמובן גם את הזכיה בחמישית בשבע שנים של האדומים בתואר הכי מרגש בכדורגל הישראלי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/11
  10. איגור .פ. Member

הייתי במשחק ומבחינת אווירה לפני בקניון איילון היית מדהימה,במיוחד במקומה השניה שם,מתי שאוהדי חיפה חגגו את האליפות,בתוך האיצטדיון האווירה המשיכה עד הדקה ה2.

לגבי המשחק,גוטמן למד ממוריניו לעשות בונקרים,אניימה בזבוזי זמן מחרידים,וצילות של בן סהר(אני מבין למה אספניול לא רוצה אותו בחזרה)אני רק מקווה לגביו שזה שקר וחיפה לא רוצה אותו.

לגבי המשחק של חיפה רפאלוב ומשומר הם חירבו הכל היום,למעשה אני מאשדים אותם בהפסד ואת חמד שבדקה ה93 בעט החוצה מ3 מטר.

אני עדיין לצערי יאחל מזל טוב להפועל תל אביב ויאחל גם שיקח להם זמן לחזור לעצמם כמה שנים טובות.

11. Zizou10 Member

לצערי לא ראיתי את המשחק אבל יש לי הרגשה שהצדק נעשה. אני הכי שמח בשביל גוטמן שעם כל מה שהיה השנה בהפועל בהנהלה לקח תואר, במיוחד עכשיו שהרבה שחקנים הולכים להתקדם ולעזוב לכיוון אירופה, נוסיף לזה את הצנתור שעבר לא מזמן, בהחלט ראוי לתואר הזה בעונה די שקולה מבחינת שתי הקבוצות. את כל זה אני אומר כאחד שדי שונא את הפועל ת''א - אבל בהחלט אני חושב שהם היו ראויים העונה לתואר, גם אם לא אליפות.

12. Raulito Madridista

אנחנו מועדון קטן, טוב אחי. ממש טוב לצחוק על הבוקר לפני שהולכים לצבא. כאילו אתם מכבי כדורסל ואנחנו חולוניה.
    לנו לא הגיע לזכות בגביע? אלופת המדינה לא מסוגלת במשך תשעים דקות לבעוט לשער להוציא איזו נגיחה של תומר חמד בדקה ה-30.
    עוד פעם הדיבורים המפגרים על מה שהיה בשנה שעברה - תנוחו, הקבוצה שלכם התגברה על זה.
    אנחנו ממש לא אשמים שהקבוצה שלך במשחק מכריע נגד בני-יהודה ב'חוץ' לא מסוגלת לנצח אלא סומכת על בית"ר שלא תיתן לנו לנצח.
    דאבל יש רק במקדונלדס.

אני מבין שהפעם לא מדובר ב'אשם חיובי' כמו ששלמה שרף אומר. רפאלוב הוא שחקן העונה, התפלקה לו תצוגת נפל - אפשר לחשוב. משומר באמת הרים כדורים בלי כתובת אבל ידוע שיותר מידי שכל אין לו. בכל-מקרה אני דווקא כן חששתי מהיציאות שלו קדימה.
    תומר חמד אגב לא בעט החוצה בסיום - אבוטבול התערב ברגע האחרון והרחיק לקרן.
    עידן ורד היה מצויין מרגע שנכנס ואולי היה מקום לפתוח איתו במקומו של דבאלישווילי שזמן רב שאני אומר שהוא לא ברמה של מכבי חיפה.

הכדורגל בכלל הוא גם מגעיל, נכון? העיקר שכולם מגעילים חוץ מבית"ר ירושלים שהגישה במתנה לאשקלון את הניצחון בתקווה שסכנין תרד ליגה ולפני שאשקלון כבשה את השער בבית"ר עשו 'וידוא הריגה' עם הכנסתו של קוזוקין.
    אגב זו זכייה רביעית שלנו בגביע בשנות ה-2000 - התבלבלו שם בחדשות הספורט: 2005-06, 2006-07, 2009-10, 2010-11. הגענו לגמר גם בעונת 2007-08 אבל הפסדנו לבית"ר ירושלים בפנדלים כשהיא הייתה קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו. בסה"כ הפועל זכתה ב-6 גביעים ב-12 השנים האחרונות והגיעה 7 פעמים למעמד הגמר.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בונקר שמונקר. כאילו מכבי חיפה שתוביל 0-1 על הפועל ת"א בגמר גביע מדקה 3 תתקוף את הפועל ת"א כ-ל המשחק ותשאיר את ההגנה שלה חשופה לכל אורך 87+תוספת זמן הדקות הבאה.

ככה משחקים במשחקים מכריעים שהבדלי הרמות בקבוצות לא ניכרים, בטח שהקבוצה שעלתה להובלה היא כביכול קבוצת האנדרדוג שתעשה הכל כדי להציל את העונה הזאת עם תואר.

המשחק של מכבי חיפה היה לא טוב כמו לכל אורך העונה רק שהפעם, בניגוד לכמעט כל העונה, רפאלוב לא היה שם עם מהלך מבריק וחמד לא הושאר לבד כדי לנגוח לשער. אם כל הקבוצות היו משחקות בסגנון הזה נגד מכבי חיפה לאורך כל העונה, הם לא היו מגיעים רחוק.

רפאלוב בתצוגה מחרידה. משומר בדיחה עצובה. כל השאר היו בסדר פלוס מינוס. בגלל השער המוקדם המשחק הפך להיות לחוץ ומותח הרבה יותר, מה שהשפיע באופן ישיר על 22 השחקנים במגרש. אני בטוח שאף אחד כאן לא ציפה למשחק כדורגל גדול, ככה זה כמעט בכל שנה, בכל גמרים, אפילו בצ'מפיונס.

14. eran levy Member

נכון שלומר על הפועל ת"א שהוא מועדון קטן אלו שטויות מגובבות (ונראה לי שהן נובעות יותר מתסכול מאשר הסתכלות במראה) אבל לומר שהפועל חולון הוא מועדון קטן?!?!?! הפועל חולון הוא ממועדוני הכדורסל הגדולים והותיקים בארץ, טובי השחקנים הישראלים צמחו בו, ולמרות שבשנים האחרונות הזוהר שלה הועם היא עדיין שייכת לגווארדיה הותיקה של הכדורסל הישראלי. לומר על הפועל חולון שהיא קטנה זה כמו לומר על הפועל ת"א שהיא מועדון קטן.

15. קטלוני Member

אני מציע שתשב ותסתכל שוב על הגמר.מכבי חיפה לא הגיעה לשום הזדמנות רצינית.ממש לא הגיע למכבי חיפה גביע.
    4-1 בסיבוב השני ממש גניבה,נכון?