פשוט לא יאמן איזה כמה זהבי לא יודע להחזיק כדור באמצע, כמה איבודי כדור שמסדרים לחיפה התקפות. אוי לא גדיר...
דווקא עצר בעיטה מרחוק של בוקולי ונגיחה של חמד.... קדימה יענקל'ה, make my day, תגיד שאלישע לא ממשיך וכל הסבל הזה היה שווה.
רק פעם אחד, בנגיחה של תומר חמד. חיפה שלטה במשחק, והניעה כדור כי הפועל ויתרו על הנעת כדור מההתחלה, אבל הפועל הגיעה ליותר מצבים, והגיע לה לנצח. תודה לך על הפועל, גם בעונה עם כל כך הרבה פציעות, מכירת שחקנים, ריבים בההנהלה, הפועל מביאה גביע, מסיימת במקום השני ועושה קמפיין מכובד מאוד באירופה. תודה אלי גוטמן, עמרי קנדה המלך, שי אבוטבול, אביחי ידין.
וואו זה היה גמר דוחה.... המשחק הזה מבייש את המילה "גמר". קבוצה שבאה, שמה גול דקה 2, ומשם עפה אחורה לבונקר, מנגד קבוצה שלא מסוגלת לייצר מצב אחד ב-90 דקות... בשורה התחתונה, הפועל ת"א ואלי גוטמן פחדו ממכבי חיפה, אלי גוטמן הודה מהדקה ה-2 שאין לו ביצים לשחק פתוח שהוא מוביל, ואין ספק שאם למישהו היה ספק, אז הוא לא קיים אחרי היום, מכבי חיפה פשוט טובה יותר מהפועל ת"א, שחזרה לימיה האפורים, עם עקיצה ובונקר. גמר שצריך לדפדף הלאה, אם אני עורך עיתון אני לא מקדיש יותר מעמוד למשחק הזה.
הקבוצה הגיע שבעה ושיכורה מהאליפות. להגיע למשחק גמר מול קבוצת גביע הכי טובה בארץ ולפגר כבר 1:0 בחדר ההלבשה? אז אני לא מבין למה הופעתם. מכבי חיפה פשוט שמה זין על המפעל הזה כבר שנים. אין לה את הריכוז המספיק. מה אתם באים לגמר כמו למשחק גרבייג' בליגה? כל ה - 89 דקות היו בזבוז זמן אחד גדול. כרגיל במשחק גמר אפילו מסירה אחת לא חיברנו. לא נורא. אנחנו קבוצה אליפות וזה מה שחשוב. יאללה להתחיל בהכנות למוקדמות הצ'מפיונס. כבר הפסקתי להתרגש מהגביע. לא רוצים אותו, אז מה אפשר לעשות.
כך יעשה לאיש שהביא 2 אליפויות בשלוש שנים, הפסיד אחת על הפרש שערים והגיע לליגת האלופות...יזרקו אותו הביתה כאילו חיפה המוארה לשחק כל שנה בשלב חצי גמר הצ'מפיונס ואם לא זה כישלון. וואלה אולי פעם אחת מגיע לקהל מכבי חיפה להיאבק בתחתית על ההישארות, רק ככה הם יעריכו את המאמנים שמביאים להם הישגים, בין אם זה בכדורגל יפה או מכוער.
Mellow29 חאלס לחפור עם השטויות שלך, אלישע לקח אליפות, ושחר כבר אמר לפני יותר מ 10 שנים, כל עוד מאמן יזכה באליפות בארץ, בלי קשר להצלחה בגביע או באירופה הוא יישאר מאמן גם בעונה לאחר מכן, לכן די לחפור. בקשר למשחק הערב, זה היה נראה שכל פעם חסר לנו משהו, קטן, אבל חסר משהו כדי לתת את המסירה הזאת, את הטאצ' הזה שייתן לנו את הגול. זה לא קרה. ואם להגיד את האמת, גוטמן עשה מה שהרבה קבוצות אחרות עשו העונה והצליחו בזה, בעיקר בקרית אליעזר, בונקר עם יציאה למתפרצות. אין לי ספק שאם הפועל לא הייתה כובשת בדקות כל כך מוקדמות המשחק הזה היה מתפתח בצורה שונה לגמרי, אולי יותר זהה למה שקרה שהפועל לא כבשה בקרית אליעזר, אבל מיותר לעסוק בזה כרגע. חבל, היינו יכולים לעשות משהו שלא עשינו הרבה מאוד שנים, אבל בסופו של דבר המטרה הראשית היא אליפות, ולפחות אותה השגנו.
לא מתאים לך לירן, הפועל שיחקה במערך של שתי חלוצים, 2 קשרים קידמיים, ושתי קשרים אחוריים, עם זה לא התקפה אז מה זה? נכון שגוטמן שיחק זהיר יותר, אבל בהרכב הנוכחי להפועל כמעט ואין אופציה לשחק התקפי, זהבי היה נורא ואיום ושום הוכיח שבאמצע לבנות עליו משחק אי אפשר, הוא מוגבל ביותר טכנית, הוא רך מידי, אבוטבול וידין מתעסקים יותר מדי בהגנה, ותמוז וסהר לא מפסיקים לאבד כדור. גוטמן הוכיח יותר מפעם אחד שההפועל משחקת התקפי גם שהיא מובילה, אני לא צריך להזכיר את זה. בקשר לגמר, הסופר קלסיקו בחצי גמר היה לי פחות מכוער, במיוחד הראשון, אין מה לעשות זה משחקי גמר. גוטמן מודיע שהוא עוזב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
שטויות, לא ראיתי ולא שמעתי מכבי חיפה שבעה ולא אכפתית. היא מאוד רצתה את הגביע הזה, לא פחות מהפועל אני בטוח, היא פשוט לא קבוצה לדאבל. משחק התקפה עלוב ביותר. גוטמן זה גוטמן, גועל נפש של משחק הפועל נתנה, אבל זה מה יש.
ההישגים של אלישע לוי לא גורעים מהליקויים הבסיסים שלו באימון, בעובדה שכבר 3 שנים הקבוצה פשוט לא מסוגלת לחזור מפיגור מול הגנה צפופה או אפילו לייצר מצב, משחק שבלוני עם קטן שתוקע אותו באמצע ורפאלוב שתוקע אותו בצד. כל זה היה כשאלישע הגיע, ואם אחרי שלוש שנים הוא לא הצליח לטפל בבעיות של הסגל שהוא עובד איתו כבר 3 שנים, הוא מוזמן להמשיך הלאה. אני אגיד לו תודה על התארים שהביא אבל אני לא רואה אותנו מתקדמים לאנשהו ברמת הכדורגל שלנו כשהוא על הקווים. ואגב, עם הליגה שהייתה לנו, לא צריך להיות מוריניו כדי לזכות באליפות. מספיק לפעמים גם להיות אלי גוטמן או אולי גם מוטי איווניר בשנה הבאה, זה לא שהוא התחרה פה עם קבוצות גדולות במיוחד. Alon Harazi - חאלס לחפור תגיד לחברים שלך. אין פה שום קשר להצלחה בגביע או להצלחה באירופה, צריך להסתכל על התמונה כמכלול. הכדורגל שלנו לא מתקדם בשנים שאלישע נמצא פה! אותו כדורגל שהיה לפני שלוש שנים כשהוא בא, אותו יניב קטן שהולך ברגל ותוקע את המשחק, אותו ליאור רפאלוב שמביא שני משחקים גדולים ומוכתר ככוכב ואח"כ מחרב לנו את המשחק, אותה אימפוטנציה מול הגנה מצופפת שמעיפה כדורים למעלה, אותם שני מגנים שלא יכולים להגביה כדור נורמלי ב-90 דקות (תראה איך בהפועל חצי הרכב יודע להרים כדור כמו שצריך - אבוטבול, טועמה, זהבי). הקבוצה לא מתקדמת ומצידי שתיקח עשר אליפויות ברצף, אני אחגוג באליפויות אבל זה לא מסתיר את הבעיות שאלישע לא יכול/מסוגל/רוצה/מצליח לפתור. וכמעט שכחתי, כל הכבוד בסופו של דבר להפועל ת"א. אמנם הבקיעו שער די מוקדם אבל ידעו לשמור עליו, היו קרובים לעקוץ ומכבי חיפה מקדימה הייתה פשוט אימפוטנטית. זה אמנם לא נעים לעין אבל בסה"כ המטרה היא לזכות בתואר ואת זה הפועל ת"א השיגו, בעוד כמה שנים לא ידברו על הבונקר ועל כך ברכות להם. אלי גוטמן בן אדם מאוד קטן שלא מגיע לו לשמוח מדברים כאלה, אבל מאמן כדורגל הוא כן.
הפועל מועדון קטן. גועל נפש של מועדון וגועל נפש של קבוצה יש שם. בונקר מהדקה השנייה שלא נראה כמוהו הרבה שנים. תהנו עם הגביע שלכם, בטח עכשיו תשקרו ותגידו שזה יותר חשוב מאליפות, אז יש לי משהו אחד להגיד לכם: האליפות ירוקה, ואנחנו אלה שנשחק במוקדמות ליגת האלופות. שחצנים
ברכות לאדומים על הזכייה בתואר. כבוד וההערכה הם לא צריכים מאף אחד לקבל. לקחת גביע עם משחק כל כך עלוב רק משמח את האוהדים של הקבוצה הזאת. הכדורגל הישראלי הפסידה הערב. ליריבה של האדומים גם לא מגיעים שום מלים טובות. מכבי חיפה נתנה ליריבה שלה את המשחק הזה. יום התקפי גרוע ומאמן ששוב נכשל עשו את ההבדל. יש לי עוד הרבה שאלות בשביל אוהדי מכבי חיפה, אבל אותם כבר אשאיר לדיון שלנו. העונה הזאת נגמרה כמו שהיא אולי התחילה. כדורגל גרוע אפילו בסטנדרטים ישראלים. האדומים יכולים לשמוח, אבל תודה לאל שהם שזוב לא גנבו לנו דאבל. במשך 90 דקות אולי שיחקו 10 דקות כדורגל, חוץ מזה הם שיחקו כדוריד ליד הרחבה שלהם. לצערי מכבי חיפה לא עשתה עם זה דבר, אבל אולי גם זה לא מפתיע. ברב העונה לא הברקנו כך שהעונה הזאת נגמרת בחלוקה שווה של תארים, אבל עם כדורגל עלוב. אולי בעונה הבאה נראה קצת יותר כדורגל...
MELLOW29, אל תבייש את עצמך. בדיוק בגלל זה קוראים לנו אוהדי הצלחות. מה אתה רוצה? שום מאמן חוץ משרף לא הביא דאבל. מוזר לי שלא החתימו את אלישע עוד בשבוע שעבר. ברכות להפועל על הזכיה. היא ללא ספק קבוצת גביע טיפוסית. אני מעדיף להיות קבוצת אליפות טיפוסית.
פשוט גמר מביש....הפועל כל גמר מול קבוצה יותר חזקה ממנה פשוט עושה את זה,נגדנו ב07/08 הם רוב המשחק התגוננו והיום זה היה ממש בונקר למרות שחיפה הייתה ממש גרועה,בעיקר רפאלוב. מי אני שאתלונן בתור אוהד אינטר,אבל זה כבר מגעיל אם זה חוזר על עצמו פעם אחר פעם.