גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. הרצליה Member

בשנה שעברה הן לא נפגשו בגביע...

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/11
  2. riquelme1 Member

חיפה פיבורטיית ברורה, בכל אספקט היא מגיעה במצב טוב יותר מהפועל, היא זכתה באליפות ונמצאת במצב רוח מעולה, היא מגיעה מנטלית הרבה יותר טוב, הפועל לעומת זאת עם ניצחון אחד בלבד בכל הפליאוף העליון, משחקת כדורגל חלש, עם פציעות של ורמוט, שכטר, פצ'אלקה, ובמצב מנטלי זוועתי.

לחיפה גם יש הרבה יותר אופציות בספסל, גולסה, גדיר, הלוואי עלינו....

גוטמן חייב להפתיע ולתת מרץ מיוחד לשחקנים, אחרת הגיע של חיפה, ואולי אפילו בקלות.

אני לא אופטימיי, אבל זה רק משחק אחד, ונקווה לטוב מעונה שהיה ברור שתסיים כמו שהיא נגמרה.

3. איגור .פ. Member

יאללה ההתרגשות עולה מרגע לרגע,אני אמנם אשקלוני אבל מעל 10 שנים אוהד מכבי חיפה,חוויתי אכזבות דברים טובים,פדיחות והכל אך דבר אחד לא חוויתי וזה דאבל הגיע הזמן שמועדון כמו מכבי חיפה יקח שוב גביע לאחר 13 שנה.

אך מגיע לחיפה הקבוצה הדומיננטית בשנות ה2000 לקחת סוף סוף דאבל.

לגבי מה צפוי לנו המשחק מאוד שקול יהיה,ויכול ליפול לכאן או לכאן,אבל לפי דעתי ולא בגלל שאני בעד חיפה מה שקורה בהפועל תל אביב בהנהלה והדיבורים של השחקנים רק יזיקו להם היום,או שיקרה המצב ההפוך והם יתפוצצו היום יהיה שקול,אני לא רואה מצב בו יהיה הרבה שערים אך אני מקווה שהלילה הזה יהיה ירוק.

4. N כמוני Member

לא יודע, התחושות טובות, אבל כך היה גם לפני שנתיים מול בית"ר, כך היה גם לפני 10 שנים מול מכבי ת"א, עם החמצת הפנדל של ג'ובאני, די מדהים שמ98 מכבי חיפה זכתה ב8 אליפויות, אבל אפילו לא בגביע אחד, כל פעם בעטנו בדלי בגלל או עשינו שטות כזאת או אחרת. כולם מדברים על זה שהפועל מפורקת, ובאי ודאות, אבל היא בטח במצב יותר טוב משל בית"ר לפני שנתיים, ומכבי ת"א במשחקו האחרון של ניר לוין. אין ספק שהגביע יהיה היום מתוק מאוד, אני מאוד רוצה סופסוף לזכות בו.

5. shlomydavid מנהלים

כבר 9 ימים שאני בהיי מטורף, האליפות הזאת הייתה כ"כ מתוקה שזה בלתי ניתן לתאר במילים.
    אבל הגיע היום, היום שבו צריכים לשכוח ממה שהיה ולחשוב רק על דבר אחד - איך מחזירים את הגביע הארור הזה לכרמל אחרי 14 שנה !
    אנחנו מחכים לו כ"כ הרבה זמן, וידענו כ"כ הרבה אכזבות, אבל יאללה רוצים כבר ת'גביע !

6. המבין Member

יאללה מכבי, הלוואי שניקח דאבל אחרי 20 שנה!

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 כבר לא יהיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    טועמה מנצל עד תום הגנה שערורייתית של משומר. היה ונשאר מגן בינוני ומטה.

8. Doritoz FCBJ - RMCF

איזה פאדיחה בהמנון של ישי לוי. אולי זו ההתרגשות (למרות שזמן מנוסה כמוהו לא אמור לחוות כזה דבר), אולי זה הלחץ לא לטעות שהכריע אותו. אבל עדיין, פשוט בושה שקורה דבר כזה במעמד כזה חשוב ועוד מול הנשיא.
    אני לא מקנא בו עכשיו. השאלה איך הוא הגיב אחרי זה כשהוא ירד מהדשא, עישן איזה בוף או שתה מים?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה מדבר?

וחוץ מזה אפשר לחשוב...אז ישי לוי לא ידע/התבלבל...לא זוכר מי זו היתה בסופרבול עשתה את זה מול כל האומה האמריקאית ו-200 מיליון בטלוויזיה ועוד 80 אלף במגרש...פה זה מול 10 אלף מפגרים שצופים בטלוויזיה ועוד 40 אלף במגרש.

10. danielone Member

איזה כייף לראות את האצטדיון המביש הזה מפוצץ. אווירה מצוינת גם חיפה צבעו בירוק וגם הפועל באדום, כייף לראות משחק בטלוויזיה. שהאצטדיון עם 40,000 אוהדים.

11. Doritoz FCBJ - RMCF

הוא התבלבל בתחילת ההמנון ואז שתק והמשיך...........
    ועדיין, זה מעמד חשוב. אני יודע שזה מתבקש להשוות בין המקרה של הסופרבול לזה, אבל אין מה לעשות, זה אחד הערבים הכי חשובים בספורט הישראלי, אסור לעשות טעויות!

12. riquelme1 Member

1-0 להפועל, אבל יש לנו כל כך הרבה מזל, הפועל פשוט כל כך אפורה עם ההרכב הנוכחי ועם כל החיסורים, ההגנה של הפועל מזעזעת וחיפה יכולה להבקיע כמעט בכל שנייה.

אין מה לעשות, אין לנו שחקנים שיודעים להניע כדור, אולי אביחי ידין ואבוטול קצת באמצע, זהבי הוא לא שחקן של הנעת כדור בכלל, וכל הזמן שהוא משחק באמצע ההנעת כדור של הפועל שבלוני ומחרידה, אני מת על זהבי אבל הוא חייב לשפר את האספקט הזה.

טוטו תמוז וסהר כל כך בוסרים, מאבדים הרבה כדורים, טוטו תמיד מנסה פעולה אחת יותר מדי, סהר בכלל רץ כמו קרפדה, הוא כל כך כשרוני אבל משחק בלי שכל.

גם טועמה למרות הגול הוא לא שחקן להנעת כדור, בקיצר הפועל סופר אפורה עם ההרכב הזה לא משנה מי יעמוד על הקווים, כי ההרכב על הנייר הוא התקפי.

חייב לשמור טוב בהגנה, ולעשות אולי איזה חילוף, חיפה שווה שער ואפילו יותר מיזה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0 להפועל ת"א בהפסקה.
    אני בהחלט מגיע בטענות לשחקני הקבוצה שלי שלמעשה נתנו מתנה לאדומים, אבל אלי גוטמן חזר לימיו היפים. מה נתניהו אמר פעם בעבר? הם מ-פ-ח-ד-י-ם...לדעתי אלישע לוי צריך להוציא את דבאלישווילי ולתת לעידן ורד לשחק. יכול להיות שתוך דקה כבר שיוויון.

ברור שלמכבי חיפה מגיעה שיוויון, אבל אין כמו בן שהר ומר צוללני טוטו תמוז להכריע את המשחק בגניבה אדומה שחשבתי שכבר עבר מן העולם. מכבי חיפה צריכה לשמור על ריכוז ולא לעשות שטויות. ברצוני גם להעיר למאיר לוי שלא צריך לקנות צלילות של האדומים. לא ברור לי למה משומר קיבל צהוב (באדיר צריך לפרוש), ותמוז לא.

התוצאה הזאת שבירה מאד...

14. riquelme1 Member

אלי גוטמן לא אשם במהומה באיך שהפועל משחקת, ההרכב שלו הוא ההתקפי, השחקנים שמשחקים שם לא מסוגלים להפיק כדורגל התקפי, אין ורמוט, אין קשר אמצע ששיודע להצטרף מהקישור, אין שכטר, ותקבל קבוצה אפורה שמסתמכת על הברקות, ונראת רע גם נגד קבוצות חלשות.

וגם אין דגלאס דה סילבה, ויש שתי בלמים שמפחדים להחזיק כדור, לעומת הברזילאי שהיה מתחיל התקפות בצורה כל כך טובה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי, את האמת? ההגנה של מכבי חיפה לא יותר טובה. שהר ותמוז יכולים תוך שנייה לגמור בשבילכם את המשחק הזה. בסה"כ הקבוצה שלי לוחצת טוב וברגע שהיא משחקת בקצב הנכון היא נראית מאד מאיימת, אבל ביותר מדי פעמים היא איבדה כדורים שטותיים (בעיקר רפאלוב וסיידו). שוב, השיוויון אולי באוויר, אבל אני בהחלט חושב שיש סיכוי לא קטן שהפועל ת"א שמה את השני שלה...

אני חושב שאם דבאלישווילי יוצא אולי הפקק באמצע יהיה פחות משמעותי ונוכל דרך האגפים לשבור לגמרי את ההגנה הרעועה של האדומים. אין מה לעשות, באדיר פשוט גמר את הסוס, פרנסמן לא מתקרב לרמה של דאגלס דה סילבה והמגינים גם לא בשיאם. זה לא אומר שמכבי עוד תשווה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx