גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. Los Che Member

הגיע למכבי חיפה, היא הייתה הרבה יותר טובה בדקות שלה, תענוג לראות את הנעת כדור והפירגון בין השחקנים, איזו נגיחה של תומר חמד, אחד השערים היפים של העונה. לא האמינו בבחור בו יותר מידי והוא הוכיח מעל ומעבר למצופה, הגיע למאנטי טיים והשכיח למעשה את העזיבה של ארבייטמן והבינונית של דבלשווילי.
    חוץ מזה, הקו שמאלי שלה עם רפאלוב והתמיכה של מסיללה מאחור הוא מהקטלניים ביותר, למסיללה יש שליטה בכדור של קיצוני התקפי אמיתי.

לנתניה היה הרבה מזל לדעתי, היא קבוצה צעירה מוכשרת ומחוברת אבל לא ברמה של חיפה היום שאילולא הנאיביות היתרה(בגול השני הוכח כמה ריבאונד על קו ה-16 חשוב כל כך, משם הגיע הפנדל שלה) בהגנה שלה הייתה מנצחת בדרך פחות דרמטית.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/11
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

5 גמרים ב6 שנים.
    הישג מדהים וחסר תקדים.

3. Don Joan Roman Member

4 זכיות בחמש גמרים? יכול מאוד להיות שכן, הפעם לא תקבלו מתנות אבל אתם מספיק טובים לנצח גם בלי עזרה.

חבל שנתניה ו/או ק"ש לא עלו אבל זה היה ברור שהיריבות שלהן עדיפות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/11
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה כיף לחזור מרמת גן ולהגיב אחרי ניצחון.
    חמד אדיר, אין ספק, ההתרוממות שלו בכל פעם מדהימה אותי מחדש. אני כל הזמן אוכל את עצמי על כך שבזמן האחרון הוא משחק באגף ימין, רודף אחרי שחקני ההתקפה של היריב, במקום לשחק באמצע ביחד עם דבאשוילי. השינוי הזה אגב הוא רק מאז חזרתו של קטן שאמור לשחק באגף ימין אבל בפועל הוא משחק איפה שהוא רוצה, שזה בדרך כלל באמצע.
    הגולים של נתניה הגיעו משום מקום, ואם צריך לספור את מצבי ההבקעה לדעתי חיפה היה בסיכומו של הערב טובה יותר, וניצחה בצדק.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה ניצחה את המשחק בצדק ומגיע לה להיות בגמר. אנחנו לא הצלחנו לפתח את המשחק שלנו וגם לא נתנו מענה להתקפות של מכבי חיפה.
    סך הכל, פערי הרמות באו לידי ביטוי ולוא דווקא בגלל האיכות. מכבי חיפה העלתה מהספסל את עידן ורד ואייל גולסה, שבלי קשר להיותם שחקנים נהדרים, הם כבר היו במעמדים גדולים (אחד לקח גביע מדינה, אחד שיחק בליגת האלופות), כשאצלנו רוב השחקנים שפתחו בהרכב בחיים לא שיחקו במעמד מחייב שכזה.

אני חושב שהיה נכון יותר לפתוח עם דלה ימפולסקי בימין, כפי שראובן עטר נהג לעשות תמיד כדי להצר את צעדיו של טספו מסיללה ואת פירס מוגרבי משמאל, כדי לעשות את אותו הדבר עם אייל משומר.

בשורה התחתונה, אני חושב שמגיעה תודה גדולה לשחקנים על משחק הקרבה פשוט מדהים. לא שיחקנו טוב, אבל לפחות נתנו כל מה שהיה לנו.

http://estb.msn.com/i/F3/C04B149B3DF1FE75199E2ADB71C0F2.Xxx
    נשבע שאני מאוהב לכם בחיים!

6. gilad16 Member

המון מחמאות לשחקנים על המאמץ וההשקעה במשחק, מכבי חיפה פשוט קבוצה יותר טובה אישית וקבוצתית והגיע לה לקחת את המשחק הזה. למרות היתרון והמשחק הצמוד, לא הייתה לי את ההרגשה שבאמת אפשר לעבור.

7. Zizou10 Member

לצערי לא ראיתי את המשחקים, וקיוותי להפתעה אחת או שתיים אבל האמת לא הופתעתי. ובכל זאת כל הכבוד לנתניה וגם לק''ש על עונה מצויינת גם בליגה וגם בחצי גמר, נתניה בכלל קבוצה שמאד כיף לראות ראיתי את המשחק האחרון שלהם בשבת נגד הפועל ת''א וממש נהנתי. מקווה רק שיהיה גמר עם הרבה שערים ולא איזה 0-1 בהארכה.

8. מור!!! Member

אלי חכמון,פרק 2!

9. Los Che Member

על מה ולמה? ימפולסקי דרך על רפאלוב, מגע ברור בתוך הרחבה, הנפילה תיאטרלית אבל גם 90 אחוז מכלל הפנדלים המוצדקים נגועים בתוספת הצגה של השחקן המוכשל.

10. Santi Cazorla Member

לא יודע אם רק אני שמתי לב, אבל השחקנים של הפועל פשוט משחקים בלי כוח.. זהבי ושהר למרות שהבקיעו ניראים כאילו הם רק מחכים כבר ליסוע לשדה תעופה.. אחד לאיטליה אחד לספרד.. וגם אניימה בתקופה האחרונה פשוט לא משקיע.. מחכה כבר גם הוא לרגע שיעזוב כבר לצרפת.. ואני חושב שזה יחס מאוד לא מכבד, כי אם לא הפועל ת''א הם לא היו מגיעים עד הלום מה שנקרא.. וכן גם בן שהר שהוא סתם מושאל אבל לגדול הוא גדל בהפועל... אותו דבר זהבי ואת אניימה בני יהודה קצת עשתה אבל בעיקר הפועל..

11. Raulito Madridista

גמר גביע: מכבי חיפה - הפועל ת"א - הסופר-קלאסיקו הישראלי ללא ספק. אף-פעם שתי הגדולות האלה ששולטות בליגה בשנים האחרונות לא נפגשו במשחק הגמר - תמיד יש פעם ראשונה. יהיה גמר מצויין.

בנוגע למשחק אתמול - לא בטוח שהפנדל שחיפה קיבלה הייתה מוצדק. אחרי ההחלטה של חכמון כל המדינה הרימה גבה והגיזה בביקורת. אבל זה לא משנה. חיפה הייתה מעט טובה יותר והעפילה לשלב הבא בצדק. השער השני של חיפה פשוט דליקטס, אני בתור אוהד הפועל שממש רציתי שמכבי נתניה תעשה היסטוריה ותגיע לגמר(אי-אפשר שלא לחבב את הקבוצה הזו) - עמדתי ומחאתי כאפיים. כדורגל מהיר בנגיעה בתוך הרחבה על שטח כל-כך קטן - המושא של כל הקבוצות. אם חיפה הייתה משחקת ככה רוב העונה לא הייתי מלין על הכדורגל שלה. אני עדיין חושב שממש לא מגיע לה דאבל אחרי עונה כזאת.
    נחזור לנתניה - הפתיעה רבים למשך כמה דקות אבל היא תישאר רק עם המחמאות. מאחל להם שיגיעו לאירופה. ראובן עטר הוא מאמן העונה שלי.

ערב מוצלח מאוד של חצי הגמר לסיכום, 7 שערים זה לא הולך ברגל וגם המשחקים היו איכותיים יחסית(המחצית השנייה במשחק בין ק"ש להפועל).

12. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

פנדל של 100% וכל הכבוד לחיפה על אופי וכדורגל נהדר מאז נתניה שיצרו לנו גמר קלאסי, רק תנו לנו תאליפות!

13. Igi Member

מתי אגב יתחילו במכירת הכרטיסים לגמר?

14. פריד טאהר Member

ביום שני או שלישי (לדברי מזכירות "גרבר")

15. Number 8 Member

גמר גביע המדינה, הפועל תל אביב נגד מכבי חיפה
    25.5.2011, יום רביעי, שעה 21:00 בערב, איצטדיון רמת גן.