אל תיקח את זה קשה.לי זה דווקא כמו חירטוט קלאסי מבית היוצר של דורון בן דור שמנסה לחמם עניינים מן הסתם. קטן התראיין לפני שבוע בערך,הוא גם דיבר על הקיזוז ואמר שנכון שזה לא כיף,אבל אין מה לעשות וקבוצה חזקה צריכה וחייבת להתמודד עם זה,אני באמת מאמין שהשחקנים,לפחות מבחינת האופי למדו את הלקח מהעונה שעברה,השאלה אם הם מספיק טובים ליישם אותו. את כל זה נדע עוד חודש בדיוק.
ועקבת אחריו לפני שהוא כמו שאתה אמרת 'היה כחול'? יכול להיות שהוא באמת לא עשה כלום, אבל משום מה העצורים תמיד 'ילדים שאפילו לא פוגעים בזבוב'. תפסיקו כבר לעשות מהסדרנים והמשטרה כאלו הם האשמים הגדולים באלימות במגרשים. יש מספיק חבר'ה שמנצלים את המצב כדי למצוא בכדורגל מקום נחמד בשביל להוציא את האגרסביות והתסכול בחיים שלהם כדי ללכת מכות. אחר כך בוכים ובמקרים מסויימים גם אנשים חפים מפשע מקבלים בגללם מכות. הגיע הזמן שקהל האוהדים יתחיל לעשות חשבון נפש!
אני מאמין שהוא כן עשה משהו ואני מאמין שלא עצרו אותו סתם אבל חביבי יש הבדל בין לעצור בן אדם לבין לפוצץ אותו מכות אתה מסכים איתי? בנוגע לאמסלם וקורנפיין: הדבר הראשון שאני מצפה מאנשים שבתוך המערכת של הקבוצה שלי זה לבוא ולעזור לאוהד שחוטף מכות מכוחות אבטחה שאמורים לשמור על הסדר.
שמע, אני יכול לישון בשקט, אבל אם זה באמת חירטוט כמו שאתה מגדיר את זה אתה גם יכול לצפות משחקנים להזהר מהאיש הזה. אם הוא כותב דברים שלא נאמרו אפשר להעמידו לדין על הוצאת דיבה. אני פשוט רוצה שבמכבי חיפה יתעסקו בבעיות שלנו ושלא נדרדר לרמות שראינו אתמול בבלומפילד. יש לי הרבה ויכוחים עם יעקב שחר, אבל תודה לאל שהוא ברב הזמן מתנהג כמו איש תרבותי. אנשי ההנהלה של הפועל ת"א ובית"ר עוד יכולים ללמוד והרבה מהאיש הזה. אגב גם גולדהאר מתנהג בנתיים לגמרי רגיל. גם את זה אני מעריך כי כבר ראינו בעבר את הרמה של אנשים עם כסף גאיידמק ואגיאר...
בקטע שראיתי בערוץ הספורט לא ראיתי בשום אופן 6 אנשי שיטור שעשו לינץ' באדם חסר ישע...אני ראיתי כמה חבר'ה שעם כח סביר (אף אחד לא מרביץ שם) מובלים חשוד לחדר העצורים. אמסלם וקורנפיין עם צעקות רק מחמירות את המצב. מצטער, אבל מה שאתה מנסה לתאר כרגע לא הוכח. ואני חוזר שוב, אנשים בתוך המערכת צריכים להתעסק בקבוצה ולא באוהדים. אלה שמתפרעים צריכים להבין שהם לבד במערכה. במקום להרגיע אתמול את השחקנים, ולעודד אותם התעסקו אמסלם וקורנפיין בדברים שלא להם. ממה שצולם רק רוני לוי התנהג כמו איש מקצוע אמיתי, האחרים התנהגו כמו חובבנים.
השוטרים והסדרנים פועלים באובר אלימות. לא משנה מה אוהד עשה, אם זה לקלל את אימא של מישהו או קללות גזעניות, כל עוד השוטרים החליטו לעצור מישהו זה בסדר גמור ולגיטימי, עדיין זו המשטרה, אבל יש דרך וצורה לנהוג בעצורים. אני לא מעט שנים במגרשים וראיתי המון תקריות שהשוטרים והסדרנים מתנהגים בברוטאליות באוהדים, אם זה אוהדי מכבי או אוהדי קבוצות יריבות. הם חשים יותר "גברים" ולוקחים את הכוח שיש להם בידיים יותר מדי רחוק. זה קורה בכל המגרשים, לא רק כלפי אוהדי בית"ר. דוד אמסלם שם לב להתנהגות לא נכונה של הסדרנים אז הוא הגן על אותו אוהד. טוב מאוד שהוא עשה את זה ולא התעלם. נכון שזה לא מקומו ולא תפקידו, אמרתי את זה כבר ואני לא מצדיק אותו על מעשיו אבל אני שמח לראות שגם אנשים בהנהלה מנסים לעשות צדק ומגנים על האוהדים שלהם, זה מראה שלקבוצה אכפת מהאוהדים. שי, אולי כי אתה לא הרגשת את זה על בשרך או לא ראית את זה במגרשים אז זה פחות קורץ לך, אבל אני ראיתי והייתי בלא מעט מקרים שהשוטרים והסדרנים הפעילו יותר מדי כוח על פארש, ולכן שאני רואה אנשי קבוצה מגנים על האוהדים שלהם, זה עושה טוב על הלב ומראה שגם לאנשים "בחליפות" אכפת מהאוהדים הפשוטים.
חוץ מזה שהוא סמל ושחקן נשמה הוא שחקן טכני ברמה גבוהה שהייתי רוצה לראות אותו פותח כל משחק אז אתה לא מבין שום דבר על מה שאתה מדבר עליו כמובן אז תעשה לכולנו טובה ותחזור לדבר על הקבוצה ההזוייה שלך ועל השימפנזות ידין את תמוז והקופיף הראשי איתי שכטר שחוגגים כאילו הם זכו באליפות... כולה עברו בחוואה קבוצה בפלייאוף תחתון!
באמת שכל הכבוד לאמסלם וקורנפיין, הם לא הפקירו את האוהדים, והגנו עליהם בכל הכח, מגיעה להם על זה הערכה.
אם זה אכן כמו שכתבת איך אביחי ידין לא ראה אדום מיידי? על דבר כזה אם טענותייך נכונות הוא צריך לשבת 30 משחקים בחוץ, ידין זה עוד אחד מ"הגברים" בתוך המגרש, אתמול בסיום המשחק קובי ניגש לדבר איתו והגמור שלך ברח כמו עכברוש ביבים קטנטן לתוך הרכש יחד עם הקופיף. ושי חדד לא בא מאחורה לבן סהר, הוא עמד לו מול הפנים בזמן שהוא והמחבל התקרבו אליו בתנועות מאיימות ודחף את שניהם, סהר חטף את הפצצה בפוקס לעורף כי הוא הסתובב. ושי אני לא יודע מהר אית בקטע של השידור זה לא מעניין אותי אבל הבן אדם לא מלא במכות כחולות בגלל שהוא הכה את עצמו. וקורנפיין חייב להגיש תלונה בויצמן יער נגד אלי חכמון.
אין טעם לדבר עם היצורים האלה,הם רואים מה שנוח להם. "הלכתי,שמעתי צעקה ופתאום ראיתי מאחורי 50 אוהדי בית"ר עם קרשים ואבנים." זה החירטוט הטיפוסי של אוהד הבועל,שאני בוודאות יודע שהם לא כאלה תמימים והם אלה שמתחילים עם הבלאגנים. שי חדד מלך! :aaa8:
עידן, אני חוויתי על בשרי איך זה לצאת מהאיצטדיון ולרוץ על חיי בגלל שפרשים מהמשטרה מנקים את הרחבה ליד האיצטדיון. במשך שנה היה לי כרטיס מנוי באייאקס וראיתי אינספור מקרים איך ברב הזמן צעירים מנסים להגיע לשטחים שמיועדים רק לאוהדי האורחים. ברגע שאני רואה הרבה משטרה אני מתנהג עוד יותר בסדר ואני ממשיך ללכת. לפעמים יודעים מצויין מתי שהעסק מתפוצץ! השוטרים והסדרנים פועלים ביתר אלימות כי הם לדעתי ברב המקרים גם עומדים מול קהל מוסת. פה בהולנד אומרים מדי זמן שהאלימות בכדורגל המקומי היא מראה למצב בחברה. אני בהחלט נוטה להסכים עם זה. למה כשאייאקס או פיינורד נפגשות יש תמיד אלימות, אבל כשנבחרת הולנד משחקת האווירה שונה? למה יש ביותר מדי מקרים אלימות סביב משחקי הפועל ת"א ובית"ר ירושלים? האם האלימות המילולית של אותם אוהדים גם אולי גורמת למשטרה ולסדרנים להתנהג ביתר אלימות? בכל סכסוך יש שני צדדים, ואם מאשימים את המשטרה אז לא הגיע הזמן להאשים גם את האוהדים שמסיתים ומתנהגים באלימות? אתה יודע מה, לפעמים אני חושב שכדאי לתת למשחק כזה טעון להיות משוחק בלי שיטור וסדרנים. אני חושב שתראה מהר מאד שהבעיה היא קודם כל הקהל ולא השוטרים/סדרנים...בהולנד גם המשטרה והסדרנים לא אשמים שחלק מהקהל בא שיכור ומסומם לאיצטדיון...זה אולי לא קוה בארץ, אבל יותר מדי חבר'ה באים למגרש כאילו מדובר במלחמת עולם ולא ספורט... גם אני בן אדם מאד רגיש ולא תמיד אובייקטיבי, אבל מה לעשות שהחיים לא תמיד הוגנים. זה לא אומר שאני הולך להתפרע בגלל זה...תחשבו על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
פצצה מהכדור גאון שלי. סמל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx כמה זמן הוא משחק אצלכם? חצי שנה? כמה משחקים מתוכם הוא פתח בהרכב? סמל עאלק, באמת הוא מסמל את המועדון העלוב הבבוני האלים והמגעיל הזה שנקרא בית"ר ירושלים. וכן אור כהן, אנחנו מתחילים, כל המדינה טועה ורק אתם צודקים. אנחנו לא הקהל הראשון שסובל מהדברים האלה של בית"ר ירושלים, גם אוהדי מכבי כאן בפורום נוהגים לצחוק אבל גם הם סבלו מזה הרבה יותר מאיתנו. עלוב נפש שמצדיק אלימות.
תסלח לי על הבוטות כן,אבל אתה טיפש או סתם עושה את עצמך? לא מדובר פה על טעויות שיפוט או סתם משחק גרוע של השופט. מדובר פה על בן-אדם מהמר משתמש בסמים שהגיע לחבל במשחק כדורגל! מדובר פה על טוהר המשחק! אלי חכמון לא טעה או שגה בתום לב! הוא החליט הרבה לפני המשחק שאת המשחק הזה הפועל תל-אביב תנצח. ברגע שזה קורה אני גאה בכל אחד ואחד שמתפרץ לעברו,לא בגלל שמדובר בכבוד של בית"ר או של האוהדים אלא בגלל שהבן-אדם הזה הרס את הספורטיביות של המשחק אתמול. נ.ב. אם להיות ילד בן 18 לא נותן לך תירוץ להתנהג כמו טיפש עשרה,אז מה כן? אני מרגיש אני מתכתב עם ילד בן 10. גם אני הייתי זוכר עונות כאלה. במיוחד כשהן באות פעם ב-10 שנים.
תקרא לנו בבונים תקרא לנו אלימים תקרא לנו מה שבא לך כי זה באמת לא מעניין אותי,אני יכול להגיד לך שאני מעדיף שאוהדים של הקבוצה שלי יהיו אלימים מאשר שישירו מה שהקהל(האלים!) שלכם שר. בסופו של דבר אתם הכי מסוכנים,בסופו של דבר אתם הייתם קרובים יותר מכולם להרוג אוהד ועוד שלכם.רק יש לכם מזל שכל המדינה הזאת מחפה עליכם ועל המעשים שלכם כבר 10 שנים.
אני מניח שכאשר חושבים במושגים הלא הגיוניים האלה, אז באמת נורא קל להצדיק את ההתפרצויות של ראשי בית"ר. לא כל משתמש בסמים הוא נרקומן, לא יודע מאיפה הגיע הקטע של מהמר, וטעות שיפוט קריטית בדקה ה-88 היא מצערת מאוד, אבל אם היא חבלה במשחק, אלוהים יודע כמה משחקי כדורגל "חובלו" לאורך השנים בכל העולם. ולפני שמבלבלים את המוח על כך ששופט לא טעה אלא עשה בכוונה ומראש החליט מי תנצח, כדאי להביא שמץ של עובדות מעבר לטעות שיפוט *אחת*. גם בכדורגל ואפילו ברגעים הכי קשים ומרגיזים אפשר לשמור על היגיון.