גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

4 פעמים, היה עוד מפגש בגביע הטוטו העונה 1-0 עם שער עצמי של שרון לוי.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

באמת איפה היו כולם? הא..אף אחד לא שמע על זה, כי הקהל התל אביבי לא רמס את אנשי האבטחה כדי להתפרץ למגרש. כי רק שפוגעים לקהל הבית"רי באגו אז הם לוקחים את החוק לידיים ועושים מה בראש שלהם.

עכשיו הכל מובן.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה ניצחון טיפוסי להפועל הישנה והטובה, במשחק שהיא לא עלתה על היריב (ושחקנים הפועל יכולים לברבר עד מחר המשחק היה שווה כוחות גם כשבית"ר היתה ב-10 שחקנים הפועל למצבים שלה הגיעה רק לקראת הסיום) פנדל שלא היה, אדום שלא היה (השני בפנדל כמובן) וכרגיל 1:0 קטן בזכות מתנה של השופט. התגעגענו לזה...הפועל ניצחה בזכות השופט.

כל השטויות שאנשים כותבים פה למה לא כתבו על קובי מויאל וזה, לכו תנענעו עץ קוקוס, זה רק מראה על האופי של שחקני הפועל, במקום לחגוג עם הקהל שלהם, רצים לצד שני בשביל "להחזיר על מאורעות טדי" כאילו אפשר לחשוב רצחו שם 43 אנשים בדם קר. יאללה דפדפו.

הכי פאתטי מכל שחקני הפועל טוטו תמוז, התגובה שלו אחרי המשחק עשתה בי חלחלה לא מתבייש עוד להגיד פנדל ברור, בתגובה של אפס מאופס, ועוד מתגרה באוהדים של בית"ר אחרי השריקה, למה כי צעקו לו שיתנו לו בננה? כנראה שיש אמת בצעקות האלה אם זו ההתנהגות שלו. תהיה גבר תגיד השופט שרק מה שראה וזהו (או שתהיה ספורטיבי למופת כמו רובי פאולר לדוגמא ותגיד שלא היה פנדל, אבל זה גדול על אנשים כמוהו, אגב הריאיון הזה, זה מה שמלמד את הדור הבא גם לנצח ברמאות, וההתנהגות של כל השחקנים הן של הפועל ושל בית"ר בסיום זה למה הדור הבא של השחקנים ימשיך להיות אנשים של פח אשפה מהאספסוף של הרחוב), מה אתה עוד מלהיב יצרים ונותן הצדקה להתחזות המגעילה הזאת שלך (וכן זו היתה התחזות למופת, בטח נוכח העובדה שאל הכדור הוא לא היה מגיע גם אם היה לו את המהירות של סופרמן).

בן סהר עם אצבע משולשת משחק אותה כאילו לא עשה כלום...לא נורא בשנה הבאה הספסל באספניול יזכיר לו שרק בביצה המקומית הוא יכול להיחשב לכוכב ולשחק אותה גבר מול אוהדים, מעניין אם הוא היה משחק אותה גבר גם מחוץ לכותלי האיצטדיון, תחושה שלי שלא.

ואני לרגע לא מצדיק את הצד השני של בית"ר, אבל לשם שינוי הם היו אלה שנגררו ולא שהובילו את הביזיון שהלך שם ואל תדאגו, ביום רביעי, לא תראו נציג אחד באדום בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל, מהצד השני: הורדת 2 נקודות, רדיוס בלי קהל ל-2 משחקים והרחקה של שחקנים ל-3 משחקים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/11
  4. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1021148-5.Xxx

באושר! ובעוני. זה מה שנזכור מהערב ההזוי ההוא בבלומפילד. אווירה מצויינת מצד שני הקהלים, משחק לחימה ללא פשרות במשך כל תשעים הדקות, ואז בא שופט שהמעמד הזה גדול עליו. כל-כך כיף להעיף את בית"ר שנה שנייה ברציפות. הכדורגל - עני, דל.
    דאבל עוד אפשרי העונה אבל אנחנו משחקים מתחת לכל ביקורת, גועל נפש. גם מול עשרה שחקנים לא תיפקדנו ומדהים איך כל שחקני החלק הקידמי כל-כך אפאטים וחלשים. כל משחק אני חושב שאין יותר גרוע ממה שקיבלתי בשבוע שעבר וכל פעם הם מצליחים להפתיע אותי מחדש. שמעתי שקטלו את ורמוט בשידור - בצדק. בן במשחק גרוע מאוד גם כן, זהבי פרווה ותמוז אולי גרוע אבל הלוואי שכולם היו רצים כמוהו למרות שהפועל נלחמו אתמול יחסית. לא עשינו אתמול כלום מול קבוצה נחותה מאיתנו משמעותית, גם כשהם היו בעשרה שחקנים והייתה תחושה שהם יתנו את הגול ניצחון.
    רק שלושה שחקנים בהפועל ראויים למחמאות - צמד המגנים ושי אבוטבול שבא לקבל כדור ללא הפסקה וחילק כדורים נבונים. שיש עשה עבודה מעולה בהגנה ובהתקפה גרם להרבה קרנות. וקנדה - הוא כל משחק ההתקפה שלנו, השחקן שנותן הכי הרבה לב ונשמה על המגרש. איך אפשר לדרוש לספסל אותו אם הוא משקיע כל-כך וכל דבר טוב בהתקפה מגיע ממנו. אז הוא מנמם בהגנה - גם באדיר ופרנסמן עגלות. כל שחקני הפועל שולחים לקנדה כדורים קשים מאוד וסומכים על המהירות האדירה שלו, איך שהוא עובר שחקנים כמו מים. אם רק היה יודע להרים. בכל-מקרה אני מצדיע לעומרי שעושה שמח.

כל זה לא מוריד ולו במעט מהשמחה האדירה שהייתה אתמול בבלומפילד ושירת 'פלייאוף התחתון' בסיום.
    מבחינת כדורגל - ציון 8 לבית"ר ואפילו יותר. שיחקה חכם מאוד על כדורים ארוכים מאחורי באדיר האיטי וקנדה הישנוני(בהגנה), משקוף וקורה והתגוננות נהדרת בעשרה שחקנים. לאוהדי בית"ר יש בהחלט סיבה להיות גאים בקבוצה שלהם, רוני לוי מוציא ממש מים מהסלע.
    אבל אי-אפשר להתעלם ממה שקרה אחר-כך - כמו שמויאל הבן-אלף(קשר אחורי מצויין, וואחד ביטחון, אבל ספורטאי אפס) התגרה באוהדי הפועל בטדי - הפועל החזירו לו באותו מטבע. שוב אלימות, מספיק כבר, קבוצה של פרחחים. תשחררו אגרסיות, תיהיו מתוסכלים מההפסד, הכל מובן - אבל מה אתם עושים מהומה, בטח כלפי השחקנים. בן-סהר אומר שהוא קיבל אגרוף לפנים. אתם פשוט חיות.
    האם זה היה מר יותר כאשר טוטו היה זה שכבש את הפנדל?
    אבל קורנפיין יגיד שהוא ממשיך למגר את האלימות במגרשים כשהשחקנים שלו מתעסקים רק במכות.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מעניין איך קובי מויאל ירד מדממם לחדר ההלבשה אז די כבר לשחק אותה צדיקים גם השחקנים "הנאורים" של הפועל הם ברברים.

נ.ב.

ולפני שמישהו פה ישתולל ויביא לי הוכחה ששחקני מכבי חיפה התפרעו במשחק גביע בעונת 67/68, אז סבבה גם אנחנו ברברים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/4/11
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואחמדיניג'אד אומר שלא היתה שואה אז? אז הוא אמר...הוא גם אמר שהוא לא יחזור לשחק בישראל ולא יבוא להפועל, והוא גם אמר שבינואר הוא עוזב במהלך חודש ספטמבר. אז הוא אומר. הוא אומר הרבה דברים, זה לא אומר שכל דבר אמת. יש את מה שאומרים ויש את מה שרואים, טוטו תמוז אומר שהיה פנדל 100 אחוז וכל כל ילד בן 5 ראה שלא נגעו בו בחיים נגיעה של פנדל. אז הוא אומר. ואם בן סהר יתקשר אליך ויגיד שיש זהב מתחת לבלטות של שער 5, תלך לחפש? גם מוטי איווניר אמר שהוא יכול לקחת אליפות ויש למכבי סגל מצוין ואחרי שבוע הוא אמר שהם לא ברמה של הפועל וחיפה ואחרי התיקו הוא אמר שהסתכלו להם בעיניים ולא נופלים מהם ואחרי שבוע אמר שהמנוסים לא טובים ואחרי זה אמר ואמר ואמר ואמר ואמר ואמר ואמר. אתה יודע כמה מקרים שחקנים/מאמנים אמרו דברים בכל מיני אירועים? אז הוא אמר.

למה אתם קופצים מכל פיפס שכתוב בוואן או ספורט5 או לא יודע מה או כי מישהו התראיין ואמר שהיה X Y ו-Z. אז הם אמרו? לא משנה מה הם אומרים, משנה מה מצלמות הטלוויזיה רואות!

אגב למישהו יש ספק שאם זה הפוך גוטמן נותן את אחד מנאומי הצ'רצ'יל שלו על השיפוט/ספורטיביות/שתו לי אכלו לי? לפחות הוא לא נתן את נאומי הליקוק שלו עם האגרוף על הלב "זה מועדון" חחחח כנראה שאחרי מה שחכמון עשה, זה באמת לקח לו את המילים מהפה כי לשם שינוי הוא לא דיבר על זה. לא נורא, העיקר שלא ייקח ללב.

ואתם יודעים מה הדבר הכי עצוב בהפועל? שיש להם מאמן גדול, קבוצה גדולה, הטובה שלהם בהיסטוריה, אבל בכל זאת מה שיזכרו מהם זה את הבכיינות של העונה שעברה וגם של השנה קודם כל לפני שידברו על כדורגל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מי אמר את הדברים האלה:
    (מצוטט מדיווח מ-ONE)
    לא רק שביעות רצון היתה בהפועל בסיום המשחק, אלא גם סוג של תחושת נקמה בעקבות ההפסד בטדי לירושלים העונה, ושחקנים בקבוצה אמרו בסיום: "לא מתעסקים איתנו בבלומפילד אל מול הקהל שלנו. החזרנו להם כמו שצריך על ההתגרויות שלהם בנו ובקהל שלנו בטדי. אין יותר מתוק מלנצח את בית"ר בדקות הסיום מפנדל, ועוד כזה שהם בוכים שלא היה, ולהעפיל על חשבונם לשלב הבא".

איזו רמה. מדובר פה פשוט בבן אדם שמתנהג כמו חוליגן, ילד קטן, שבמהרה צריך להתבגר. באמת כל הכבוד למישהו שאמר את זה, וואו, איזה גבר. יש הרבה אנשים שטוענים ששחקני כדורגל לא בדיוק אינטלגנטים. אני חושב שמי שאמר את זה בדיוק הוכיח את זה...מול זה ראינו איך רוני לוי התנהג. כל כך חבל שפחות מדי אנשים כאלה מסתובבים בכדורגל הישראלי.

לפי הדיווחים יש מספר אנשים שיועמדו לדין:
    אביחי ידין - מצחיק לראות את התגובות שלו ושל אנשי הפועל ת"א. שיתבגרו ומהר. זה נשמע כמו "אימא, הוא הרביץ לי". כל השטויות האלו בגלל ששחקן בית"ר עשה פרובוקציה במשחק הקודם. אם טענות ילדותיות כאלו האדומים יבואו לבית הדין? בחיי, איפה הבגרות של האנשים האלה? אני ממש לא מבין את זה. ניצחתם את בית"ר בגלל פנדל מפוקפק. תשמחו עם האוהדים שלכם, למה בכלל להסתכל לעבר מה קורה בצד השני של המגרש? באמת, שמישהו מהאדומים פה יסביר לי את זה.

איציק קורנפיין - מה האיש חיפש כשרץ באמוק ליד אלי חכמון? מה בכלל הוא מסתובב על הדשא? במקום להרגיע את השחקנים כמו שרוני לוי עשה, קורנפיין התנהג כמו שור שאיבד שליטה על עצמו. הגיע הזמן שההתאחדות יחוקק חוק שימנע מאנשי הנהלה לעלות על כר הדשא!

אלי דסה - היחיד שעליו אני די מרחם. עשה טעות קשה ברחבה, הפסיד למעשה משחק בגלל ששחקן צלל מעל רגלו, אבל לא צריך לקבל עונש חמור מדי. שני החבר'ה שכבר ציינתי צריכים לספוג עונשים כבדים, לא הבחור הזה שבגיל 18 כנראה הרגיש כאילו כל העולם נגדו. אני מקווה שילמד מהמקרה הזה, שיקבל את העונש כמו גבר ושילמד מזה.

דבר אחרון, מכעיס אותי ששחקני מכבי חיפה עכשיו נכנסים לבלאגן הזה. העניין הזה לגמרי מיותר. שהם יתעסקו בעצמם בטח אחרי מה שקרה לפני עונה. הקיזוז בלתי ספורטיבי, מבחינתי הפועל גנבו לפני שנה בצורה לא ספורטיבית את האליפות, אבל זה לא אומר ששחקני מכבי חיפה בעצמם לא נחנקו ברגעים הכי קריטים! ההתייחסות למשחק אתמול רק תזיק לנו.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

באמת נראה לך שהפועל תהנה מטעות שיפוט וחיפה לא תקפוץ על המציאה? הצחקת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Number 8 Member

דוח השיפוט של חכמון

http://www.up2me.co.il/images/94757649.Xxx

נו אז היה ברור שמישהו משחקני הפועל התחיל להתגרות, כרגיל, והפעם זה היה אביחי ידין. בדרך כלל עומרי קנדה טוב בלהתגרות ובלחמם אבל אתמול הוא לא שיחק אז תמיד טוב לדעת שיש מישהו שיכול להחליף אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    גם הדברים ששי הביא שמישהו משחקני הפועל אמר(באמת מעניין מי זה...) נשמעים כמו של עבריינים מהבורר. "לא מתעסקים איתנו בבלומפילד". פשוט בושה וחרפה שיש שחקנים כאלה שמתבטאים ככה, אחר כך שלא ייתפלאו למה כל כך שונאים אותם ולמה יש מריבות בין הקהלים. זה אופי של פרחחים, חד וחלק.

בנוגע לעונשים - כולם צריכים להיענש בצורה כזו או אחרת. אם זה איציק קורנפיין שהתפרץ על חכמון, אם זה אוהדי בית"ר שזרקו חפצים, אם זה אלי דסה ששם ריצת אמוק אל חכמון וכמובן אביחי ידין הפרחח שגרם לכל ההתחממות.

10. Don Joan Roman Member

כן כן קובי מויאל חיה(אמת ויציב, הוא חיה רעה ומי שיתעסק איתו ועם הקהל שלו יחטוף), אוהדי בית"ר ברברים, בן סהר חטף אגרוף(וזה נכון, ו-וואחד אגרוף כזה שלא היה מבייש את טייסון וכמה חבל שזה היה בעורף ולא באף שהאיכס הזה היה מבלה כמה שעות בבית חולים) ואוהדי הפועל לא עשו כלום(נהמות ליבואה ולדסה ויריקה עליו אחריי ההרחקה זה כלום ושום דבר כזה קשור לנאורים באדום) והשחקנים שלהם בכלל מלאכים(ועזבו את זה שבאדיר נגח בהרוש, שרט את קובי מויאל, ובא בתנועות מאיימות על שי חדד, בן סהר "התמים" דחף את אבי ריקן וסימן אצבע משולשת פלוס יריקה לכיוון הקהל הצהוב זה כלום סה"כ) וגם חכמון לא טעה הוא צדק במאה אחוז וטוטו תמוז הוא בן אדם אדיר אחריי שהוא צולל ברחבה, מקבל פנדל לא אמיתי משקר בטלויזיה בשידור חי ומוסיף חטא על פשע וחוגג מול הפנים של קורנפיין.

ולא משנה מה נעבור בבית הדין(ואני בטוח שנעבור גיהנום שלא בצדק) אני בבחורים האלה ובקהל הזה גאה מאוד, בבחורים על זה שלא נתנו לנבלות באדום לחגוג לנו מול הפנים ובקהל על זה שעד שאלי חכמון לקח את המשחק לידיים התנהג למופת.

ו"שחקנים בקבוצה" זה אותם אפסים: אביחי ידין, בן שהר, טוטו תמות, עומרי קנדה והמחבל הראשי וואליד באדיר שגברים בחדרי חדרים ובמצלמות יודעים לומר "פגעו בי, הכו אותי" אדומים מבושה זה משפט שקיבל אתמול משמעות כפולה כמו גם שופטים באדום.

11. Number 8 Member

אגב תשימו לב לקטע שיש בספורט 5 על המריבה במנהרה - דוד אמסלם מגן על אוהד בית"ר שנעצר על ידי השוטרים. אמנם אמסלם מתנהג שם לא בסדר אבל עצם העובדה שהוא מגן על האוהד בית"ר, פשוט כל הכבוד. בהמשך גם איציק קורנפיין הצטרף והוא ואמסלם לא ויתרו לשוטרים שלטענתם משכו בברוטאליות את האוהד שנעצר.

ההתנהגות של אמסלם לא במקום אבל כל הכבוד לו שהגן על אוהד בית"ר ולא יישב בשקט. הלוואי שנראה עוד אנשי ספורט ש"מקריבים" את עצמם למען אוהדים.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, לא מעניין אותי אם 'שחקני הפועל תמיד מתגרים'. כנראה שבמשחק הקודם זה היה דווקא שחקן בית"ר בשם מויאל שהתנהג כמו לוזר וילד קטן. אני מתייחס אך ורק כרגע מה קרה אתמול, והפעם היה זה שחקן הפועל ת"א שסתם חימם את האווירה. אותי מצער שמצוטטים אידיוט ב-ONE שאין לו אפילו את הביצים לצאת בפומבי עם הצהרות ילדותיות שכאלו. מבחינתי גם השחקן הזה צריך להיות מורחק, אפילו עד סוף העונה, כי ברור שהוא בן אדם לא חכם ואוהב לחמם את האווירה. בכלל, יותר מדי שחקנים מרבים בצורה אלמונית לפנות לכל מיני עיתונאים כדי לחמם אווירה או להתסיס נגד המאמן. במכבי חיפה יש גם שחקנים כאלה. אם יש לשחקנים האלה ביצים אז שיגידו את הדברים האלה בפומבי, אבל מדובר בסכסכנים מסכנים שחושבים שהם משהו.

Nave, אני רוצה ששחקני מכבי חיפה יתעסקו בקבוצה שלהם. אני רוצה שהם יתעסקו בעצמם ואיך הם יימנעו בצורה ספורטיבית מהאדומים לא לגנוב לנו בחסות לוזון עוד אליפות. הם לא צריכים בפומבי לקשקש על טעויות שיפוט לטובת הפועל ת"א או על חוסר הספורטיביות בקיזוז. המטרה שלהם אך ורק לזכות באליפות ולהשתיק את כל אלה שחושבים שהם לוזרים. אם נזכה באליפות אז מותר להם לפתוח את הפה על מה שקורה עם השופטים ועל הקיזוז. כרגע שיתעסקו בקבוצה שלהם. לשמחתי ההתנהגות הזאת אצל האדומים יותר גרוע מאשר במכבי חיפה, אבל יש עדיין מספר שחקנים שלא מבינים את הפרינציפ. ברגע שיש לך תואר, אז מותר לך לפתוח את הפה ולרדת על כולם, לא לפני זה...

13. Don Joan Roman Member

הילד בן 21 קיבל מכות משש שוטרים, אני ראיתי את הבחור לפניי שעה וחצי וכולו כחול.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, פה יש לנו ויכוח קשה. צריך להיות הפרדה מוחלטת בין אנשי המקצוע לאוהדים. ההתנהגות המחפירה של קורנפיין ואמסלם רק נותנת ל'אוהדים' תמיכה מוראלית להמשיך באלימות. יש מי שמתעסק בסדר במגרש וביציעים ואנשי הכדורגל וההנהלה לא צריכים להתעסק איתם. אני לא יודע מה קרה מחוץ למנהרה, אבל אין שום סיבה בעולם שקורנפיין ואמסלם מתערבים בעבודה של אנשי השיטור והסדרנים. פשוט אין.

אני בהחלט חושב שיש מקרים בהם הסדרנים או המשטרה פועלים ביותר מדי אלימות, אבל הגיע הזמן שהציבור יתחיל להבין שברגע שיש מהומות הקהל הוא קודם כל אשם. אני לפחות חושב כך וזה לא עניין של מדינה.

15. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

וכמה שאני לא סובל את הצביעות הגדולה והבכיינות שלא קיימים באף מועדון בארץ למעט הפועל ת"א זה עדיין לא מצדיק את ההיתנהגות של אלי דסה שצריך להיות מורחק ממס' משחקים על ההתנהגות שלו, זו לא דרך.