גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. הרצליה Member

מיקום הכדור לא קובע שום דבר.
    גם הכדור היה נמצא אצל סמואל יבואה בהתקפה של בית"ר ודסה היה מבצע עבירה ברחבה זה פנדל.
    העניין הוא שלא הייתה עבירה

2. ~Omri~ Member

אלי חכמון צריך לעבור לשפוט דוקים. זה יותר מתאים לו (וגם זה בספק). פשוט ביזיון.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ינסה להתעלם מריקלמה היצור ההזוי שאפילו בית"ר לא יכול לכתוב בלי שגיאת כתיב ואני לא אתפלא אם הוא בכלל לא ראה את המשחק אלא סתם כרגיל כותב כאן הודעות ריקות מתוכן עם אינספור טעויות כתיב.

לא היה פנדל ב-100000%, הכדור לא היה באיזור, דסה הוריד את הרגל וטוטו השימפנזה זינק עליו, רק שופט שבא עם ההחלטה הזאת מהבית יכול לקבוע דבר כזה, חכמון זיין אותנו לפני שנה בבאר-שבע במשחק הזכור והיום גמר אותנו לבד, גם אם השימפנזה היה מחטיא את הפנדל אז הוא היה מוצא סיבה לעזור להפועל לנצח, בלומפילד מלא משחק קצבי ושקול אבל אז מגיע שופט והורס את הכל.

דסה, סטיבן כהן, קורנפיין וכל השחקנים שנתנו מכות לשחקני הפועל הם גברים ואני מצדיע להם וחבל שדסה לא נתן לחכמון את המכות שהמסומם היה צריך לקבל.
    היום השחקנים באו ושיחקו יותר טוב מהפועל בבלומפילד אבל השופט מכר אותנו וגם הקהל נתן להם את הכבוד על זה, אין מה לעשות והכדורגל כאן רקוב, נקווה שחכמון יפסיק לשפוט לפחות את בית"ר.

4. Carlo Zampa Member

זה ישנה את חכמון ויסדר קצת את הדביל הזה
    מה זה זה רק ספורט? מה יהיה עם הסיסמא המטומטמת הזאת? 2000 אוהדים סתם קנו כרטיס בכסף בשביל לראות את האידיוט הזה הורס להם תמשחק? ביתר יכלה לעלות לחצי גמר והדביל הרס להם הרבה כסף מזה!

וואלה יופי... זה רק ספורט.בדיוק!

5. FelaKaT Member

כל מי ששולח את דסה מהכדורגל - שיפרוש לדוקים.

אוהדי בית"ר הזהירו כבר לפני המשחק הזה נגד "השופט" הזה, אף אחד לא הקשיב ולהלן התוצאות. אין ספק שלחכמון יש משהו נגד בית"ר (הרי הוא לא טעה, הוא המציא פנדל וכרטיס אדום). לחקור ולשלוח לכלא.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פנדל לא היה, אדום לבן לולו דווקא כן, מזכיר לי המקרה האמת את שלומי ארבייטמן במשחק ליגת האלופות. חוסר אחריות של ילד. לפחות שלומי היה כובש בלי הפסקה. בן לולו בעיקר מחמיץ.
    בנוגע להתנהגות של שחקני בית"ר, מבייאש, כן הייתי עצבני מאוד על ההחלטה הזאת, צעקתי בבית למרות שאני ממש לא אוהד בית"ר, אבל עדיין אנ לא זוכר שכנשרקו עבירות כנגד מכבי חיפה הגיע איתמר ציזיק / ינקל'ה והתחיל לקלל את השופט, לא מכובד.

אגב, לדעתי הביקורת ההכי גדולה כאן צריכה להשמע כלפי ההתאחדות שבחרה את המשחק ההכי קשה לשיפוט, עם הקהל והיריבות בין הקבוצות החמה ביותר, ונתנה לשופט הגרוע ביותר לשפוט אותו. איפה היו מאיר כהן / אלון יפת? אפילו איתן תבריזי וקינן כבר עדיפים. אבל דווקא חכמון שהוא בערך בדירוג מקום 8 בשופטים? לא מובן.

7. oFiRzZz Member

אם כבר פסח..
    חכמון, מה הוא אומר? "יאללה הפועל!".

קרדיט לוואלה..

8. Carlo Zampa Member

כולם כאן קשקשנים.נראה איך חכמון היה יוצא מזה אם הוא היה עושה דבר כזה בדרבי מילאנזי בין אינטר למילאן ושורק פנדל נגד קסאנו!

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ALON HARAZI, איתן תבריזי אוהד בית"ר ולא יכול לשפוט אותנו וגם אפילו שאלון יפת ומאיר לוי גם לא שופטים סימפטיים כלפינו אני בטוח שאיתם ביזיון כזה לא היה קורה, טעויות שיפוט היו ויהיו אבל היום זה היה מעבר, על גבול המכירה, מי זוכר בכלל את המשחק אחרי דבר כזה?

10. FelaKaT Member

אגב, את כל המהומה התחילו השחקנים הנאורים של הפועל שהרביצו לאוהד בית"ר.

11. הנתנייתי Member

איך הם הגיעו לאוהד בית"ר?

12. Carlo Zampa Member

אני חושב שאתם יודעים מה הולך עכשיו מחוץ לבלומפילד... והכל בגלל אלי חכמון

13. FelaKaT Member

כנראה שהוא פרץ למגרש.

14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי וואלה ספורט הייתה התגרות של אביחי ידין בקהל של בית"ר.

15. Igi Member