גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. alexshw Member

מחצית מבישה שבה קבוצה מליגה א' עשתה לנו בית ספר.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתם כלום ושום דבר כרגע.

זה פשוט משחק גביע אופייני.
    מצד אחד, האנדרדוג שמנסה לשחק טוב וגם מגיע (בגלל שהפייבוריטית לא ממש מגנה על השער) למצבים, אבל לא ממשיים.
    מצד שני, הפייבוריט שעומד סביר++ בהגנה ומחכה לתקוף כי ההתקפה של חיפה (סליחה, תומר חמד) הרבה הרבה יותר טובה מההגנה של ירושלים.

בקיצור, מכבי חיפה מעלה להילוך השני וזה 1-3.. השאלה אם היא תעשה את זה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת שאני עסוק גם בדברים אחרים, אבל כרגע בירידה להפסקה הקהל שרק בוז ושלמה שרף היה מאד ביקורתי כלפי הקבוצה. בין השאר הוא מחפש במגרש את ורד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מצטער שי, מסכים איתך שדווידוביץ' בירידה, אבל אדרי גם לא אופצייה בשבילי. אני מאד לא מקווה ששחר חושב שאדרי הוא המחליף של דווידוביץ'.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להגזים, אבל גם לא הייתם יותר טובים מהם...זה לא משנה בכל מקרה אתם תעברו אותם, אם לא ב-90 אז ב-120 כי הם יפלו מהרגליים וכמובן בגלל שהיכולת האישית לא תספיק להם להגן בחירוף נפש כמו שהם עושים ב-15 הדקות הראשונות...לא הם יהיו אלה שיעיפו אתכם, תצטרכו להמתין לגמר אז הפועל תעיף אתכם או לחצי/רבע שם תעופו על ידי הפועל אם תוגרלו מולם, ואני לא מתכוון להפועל חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

דאבל קל.

למרות שהלוואי ותיקחו גביע ולא הפועל...אבל הם פשוט בלתי ניתנים לעצירה העונה לא בגביע ולא בליגה, אולי בעונה הבאה כשחלק מה-"כוכבים" יעזבו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/11
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכולת לא משהו, אבל שער המחזור הזה בגביע כרגע נקבע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    רפאלוב עם שער נהדר.

6. Number 8 Member

איתי שכטר שהיה אדיר בעונה שעברה נפצע ולא משחק כבר מינואר, ביברס נאתכו גם שהיה מצויין עזב כבר בינואר בעונה שעברה, אביחי ידין וגילי ורמוט לא מציגים את אותה יכולת כמו העונה שעברה, גם דה סילבה עזב אבל במקומם של את טוטו תמוז, בן סהר, ערן זהבי, גם אבוטבול מתחיל לחזור לעצמו.

זה כבר משהו מעבר ל"כוכבים". רק עזיבת אניימה באמת יכולה להשפיע על הפועל(הוא לא יעזוב בקיץ הוא הפראייר הכי גדול בכדורגל) כי זה שוער כזה לא נראה עוד הרבה שנים בכדורגל הישראלי. היה את אובארוב, אחרי עשרים שנה אניימה ונצטרך לחכות עוד כמה שנים טובות. "הכוכבים" יעזבו ותמיד יביאו שחקנים שמתאימים בול להפועל.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוכבים שווה אניימה, סהר, שכטר, זהבי...כוכבים יעזבו והפועל תחזור להיות הקבוצה של ה-1:0 המגעיל והגניבות. גם גוטמן כנראה לא ישאר, אני לא אתפלא אם פתאום יגיע לחץ מהבית ללכת לנבחרת בעקבות ההתקף לב...

ורמוט הוא לא כוכב, סתם בלוף שעושים ממנו שחקן על. קודם שיעשה חודש אימונים בגנט בלי לבכות למאמן.

באתי לרשום שרפי כהן נותן רמה של ליגת העל שחצי מהשוערים בליגה בכירה לא נותנים והוא אכל את השני...ניחסאתי אותו.

8. Number 8 Member

את כולם אפשר להחליף מלבד אניימה. שכטר נפצע, בן סהר תפס את מקומו. ורמוט שנתן עונה גדולה אשתקד די חלש העונה, זהבי מחפה עליו. מסתבר שלכל אחד יש תחליף. גם שסהר יעבוד, תמיד יהיה מישהו שיחליף אותו. אף אחד לא חשב שטוטו תמוז יצליח בהפועל מלבד גוטמן והיום הוא לא מפסיק להפציץ.
    גם את גוטמן יהיה קשה להחליף אבל בנתיים אבוקסיס עושה עבודה מצויינת במקומו.

9. alexshw Member

אין תחליפים הולמים מהליגה שלנו לכל מי שאמור שם לעזוב.

10. Number 8 Member

מישהו היה מאמין שאביחי ידין יהיה אחד הקשרים הטובים בישראל? שערן זהבי הבחור מרמת השרון יהיה כזה ווינר? שטוטו תמוז שבקושי הצליח לבעוט בבית"ר, לא יפסיק להפציץ בהפועל?
    נראה שאלי גוטמן יודע מה הוא עושה וזה גם מה שהופך אותו למאמן הטוב בישראל. אבוטבול שהיה מצויין נפצע לכמעט שנה, דה סילבה עזב, נאתכו עזב, שכטר נפצע ועדיין הפועל לא עוצרים וגוטמן מצא מחליפים לכל אחד.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מנצחת מכבי חיפה 2-1 ועוברת לשלב הבא. לי אין הרבה מה להוסיף.

12. alexshw Member

משחק בזיון של מכבי חיפה.
    נשאר לסבול עוד פחות משלושה חודשים.

אני יוצא בקריאה לשחר לפרק את הבית זונות הזה בעונה הבאה. ולא, אז פנה דרך למישהו צעיר ונמרץ.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שכל הרשימה הזאת תעזוב אבל עדיין עזיבה של שחקן אחד או שניים יכולה להיות משמעותית, אני יביא דוגמא "מהבית" ויש את המקרה שגל אלברמן דאז עזב את בית"ר והיא נראיתה בכמה דרגות פחות טובה מאותה קבוצה אשתקד למרות שכמעט כל השחקנים נשארו ואני בטוח שרק עם ברק יצחקי אחד אנחנו נמצאים עכשיו בסביבות המקום החמישי כי יש שחקנים שמשדרגים את השחקנים שנמצאים סביבם.

אז מלבד בן שהר שיעזוב בודאות(כי מלבד החוזה שיש לו באספניול האגו שלו ואמא שלו לא ישאירו אותו עוד שנה כאן) יש גם את שכטר, אניימה, ורמוט וזהבי שהם בעצם השלד החזק של הפועל והם נמצאים בשיא שלהם כאן וחייבים לעזוב(גם אם ישארו אחרי שהשיגו בהפועל הכל זה לא יהיה באותה מוטיבציה) וכמובן את אלי גוטמן שאחראי על התלכיד המצוין שנוצר בהפועל ויש לו את האופציה של הנבחרת או אירופה, להפועל יש את הכסף כדי להביא תחליפים אבל אף פעם אי אפשר לדעת אם זה יתחבר, תוסיפו לזה שהמצב הניהולי שם על הפנים ככה שהעסק שם נזיל.

עידן, טוטו הבקיע בעונה שעברה בבית"ר 18 גולים, לא מחזיק ממנו יותר מדי אבל גולים הוא נותן וזה לא הפתעה.

----
    אין הפתעות כצפוי, הפועל ת"א ומכבי חיפה גם ברבע.

ובחזרה לגביע, אז קשה לי להאמין שנראה הפתעה השנה בהמשך הדרך, הפועל או חיפה יזכו כי הם הכי חזקות וקשה לי לראות אותם מופתעות.
    עוד משהו ששמתי לב אליו זה שמתחילת ההגרלות לוזון מצהיר שהוא רוצה כמה שיותר קבוצות גדולות ברמת-גן(כנראה טראומה מהצ'יעמום שנה שעברה) ככה שאולי ההגרלות הלא אטרקטיביות עד עכשיו לא סתם כמו שבשנים קודמות קיבלנו על הסיבובים הראשונים משחקים גדולים מדי שנה, נקווה שהוא יסדר לנו הגרלה נוחה כדי להגיע לר"ג למרות שבלב שלם אני לא מאמין שבית"ר מסוגלת לזכות השנה בגביע.

14. Number 8 Member

טוטו תמוז הבקיע אשתקד 12 גולים בליגה בעונה שלמה ועד עכשיו הוא הבקיע 13 שערים בהפועל בעשרים משחקים. אבל תעזוב את השערים, זה לא הכל, הוא תורם הרבה מעבר, גם בבישולים והוא כבר לא עוד שחקן בהפועל, מה שגם בתחילת העונה בבית"ר הוא היה נראה זוועה וכולם הרימו גבה כשגוטמן הביא אותו להפועל.

וכמו שאמרתי, עזיבה של אניימה באמת תשפיע. אין מצב שהוא לא עוזב, נגמר לו החוזה ומספיק קבוצות ייקפצו עליו בליגה, מה שגם הפועל לא תקבל עליו כלום.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה שבשביל העניין של הכדורגל הישראלי והליגה מי שתזכה בגביע תהיה הפועל חיפה או נתניה, קבוצות שתואר יכול לתת לקהל שלהם דחיפה וגם לליגה לעונה הנוכחית במשחקים שנשארו ובטח שלעונה הבאה, עד כמה שזה נשמע קלוש...כמובן שמבחינה מקצועית זה גם יכול לעזור לקבוצות האלה במשחקים שנשארו להם בליגה. כך או כך אני מקווה שהפועל חיפה ומכבי נתניה יקבלו מחר בהגרלה את הפועל רעננה, מ.ס. אשדוד או בית"ר שהן היריבות היותר קלות עבורן...אני מקווה שייצא גם חיפה נגד הפועל חחח