גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הייתי מתרכזב אם הייתי מצפה אחרת. יחסי כוחות היו ברורים לי, ידעתי שנפסיד, ידעתי שנובס, זה היה רשום על הקיר. לא בקרית שמונה אנחנו מסוגלים לצאת מהמשבר.
    משחק נוראי, עוד אחד כזה, לפחות מה-90 דקות האלו אפשר להוסיף עוד ייצור מצב אחד נורמאלי, 360 דקות, עדיין לא צריך כף יד אחת כדי לספור מצבים ראויים.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל באר שבע קבוצה נחמדה, אבל לא יותר מזה. לפטר את קלינגר לא יעזור למרות שאולי שחקן אחד או שניים יהנו מההפקר הזה. נכון, לפעמים מאמן כן עושה הבדל אמיתי כמו שאנחנו רואים בק"ש, אבל זה לדעתי גם בגלל השקט היחסי שבן שמעון מקבל שם מהאוהדים. בבאר שבע אין סבלנות לשום דבר...בסופו של דבר אני לא חושב שלפטר מאמן באמצע העונה יביא לשינוי אמיתי בקבוצה.

דבר אחר, מישהו מההתאחדות שם לב שהאדון יובל נעים חושב שהוא מעל לחוקי הכדורגל? התקרית היום בנתניה לא באה בהפתעה. במשחקים האחרונים הוא היה מורחק, אבל הוא פשוט היה פעיל באמון הקבוצה. בקרית אליעזר הוא קיבל אפילו מעין יציע משלו...סליחה, אבל ברגע שמאמן מורחק הוא באמת צריך להיות מורחק וזה אומר שהוא בטח במהלך המשחק לא מתערב במה שקורה בקבוצתו!

3. yedidel Member

אני לא חושב שיש מישהו שמתווכח עם ההחלטה להביא את קלינגר בקיץ. על פניו נראה מאמן מנוסה ומצליח, והוא היה העדיפות הראשונה של רוב האוהדים.

מה שלא ברור לי זה השינוי החד באופי שלו. ממאמן שהיה שולח ליציע שחקן שהיה מצייץ נגד המסגרת, הוא מחזיק סגל שכולל את ערן לוי, אסולין, רביבו וצגאי באותה קבוצה. פלא שאף אחד לא רץ?

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעות גדולה. הסגל שלנו הוא קטסטרופה. אין שום איזון בסגל.
    אין מגן ימני, אילוז הקשר ויחיאל הבלם מתחרים כל שבוע מי יוסט לשם ויעשה עבודה פחות גרועה.
    אין שחקני אגף אמיתים, צגאי פתח היום לראשונה העונה, כל היתר שמשחקים שם בדרך כלל - ערן לוי, דוד רביבו, ליאור אסולין ואפילו בסיט לא מסוגלים באמת לתפקד כקשר באגף.
    עד שגבאי הגיע היינו רק עם אסולין בחוד.
    הספסל שלנו קטסטרופה - דוידי, קידר, אדלי, משה אסולין, תורג'מן, נאסר, ז'אן, ביסו ובסיט, כולם שחקני ספסל שאפילו בליגה הלאומית אני לא יודע אם הם היו בולטים.
    אין חלוץ מחליף ראוי בספסל.
    אין מגן שמאלי מחליף בספסל.
    קלינגר גם לא הצליח עם הרכש שהביא. חלק משחקני הרכש שקלינגר הביא נכשלו וכבר לא כאן (פרננדש, ברננדו), חלקם סתם חלשים (יחיאל, כהן, ז'אן, תורג'מן) ורק מיעוט (גביש, לוי, ראזאק ולוי) מראים סימנים שהם מעל הבינוניות.

אכזבה גדולה מבניית הסגל של קלינגר. בחודש האחרון גם ניהול המשחק שלו הוא קטסטרופה. ההרכבים שהוא מעלה הם הזוים והוא גם לא מגיב לנעשה במגרש.
    הפועל ת"א עם 2-0 קליל במחצית הראשונה והוא לא עושה שינוי כבר במחצית הראשונה. גם היום קריית שמונה עלתה ל2-0 מהיר וקלינגר לא מגיב.

כל כך חבל. כל כך האמנתי בקלינגר והכול מתפוצץ לנו בפנים.

יום כואב ועצוב.

5. alexshw Member

קלינגר הוא מאמן שחיי על פוקסים.
    אבל לקבוצות מהדרג של ב"ש הוא ראוי. איזה כבר שוק מאמנים יש כאן?
    בינוני ומטה בדיוק כמו שוק השחקנים.

6. yedidel Member

אתה יודע, כל הזמן אמרנו שמאמן שלקח אליפות עם מכבי ת"א (משימה בלתי אפשרית לכשעצמה), ועוד בעונה שהיה לו את הסגל הכי פחות מרשים לעומת המתחרים שלו, הוא מאמן שמוציא מים מהסלע. אליפות לא לוקחים בפוקס, אבל כנראה שיש שנים ששום דבר לא מתחבר.

7. alexshw Member

כשהיריבה שלך מחמיצה פנדל בדקה 90, מפסידה משחק לקבוצת תחתית בלי שהיא בכלל בעטה למסגרת פעם אחת ועושה עוד מלא שטויות, זה אפשרי.
    עובדה שאחר כך הוא היה כישלון טוטלי במכבי ת"א. גם לליגת אלופות הוא הגיע מפאקס ומגולים מ - 700 מטר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/11
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לך מושג.
    בכל קבוצה אחרת האווירה ביציעים הייתה אווירה של אנטי כבר הרבה זמן.
    לאחר תבוסה משפילה בטדי עם 5-1, לאחר 3-0 משפיל של הפועל ת"א בוסרמיל, לאחר 3-1 בלי מלחמה ומחויבות מול הפועל פתח תקווה, לאחר 0-0 ביזיוני מול הפועל רמת גן, לאחר כל אלה הקהל שלנו ממשיך לתמוך בקבוצה ובקלינגר.
    בכל קבוצה אחרת בארץ כבר מול הפועל ת"א בוסרמיל הקללות ואווירת הטרור הייתה שולטת. רק אצלנו ממשיכים לעודד ולמחוא כפיים לשחקנים בסיום המשחק והנה שוב אנחנו מושפלים.

הקהל של הפועל באר שבע התבגר ומראה סבלנות שאני חושב ששום קהל אחר בארץ לא היה מראה אם היה במקום האוהדים שלנו. הבעיה שהאכזבות וההשפלות ממשיכות להגיע.
    דיבר איתי היום חבר שלי שהיה איתי בתבוסה בבית להפועל ת"א וגם שמע איתי את המשחק מול הפועל רמת גן. הוא בכלל לא אוהד הפועל באר שבע והוא אמר לי שאין לשחקנים האלה כבוד ואיך האוהדים שלנו עדיין לא עשו כלום אחרי שכבר חודש השחקנים האלה מבזים את המועדון שבוע אחרי שבוע.

אפשר להפסיד אבל להראות כמו היום. בלי הקרבה, בלי מלחמה, בלי מחויבות. כמו מול הפועל רמת גן, אפילו השדרנים והפרשנים באולפן מאבדים את הסבלנות לשחקנים שלנו ואומרים שהם צריכים להתבייש בעצמם.

חסרי סבלנות, אין לך מושג X2.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי אם אמצע תגובות שלנו משנ שעברה עם עזורי אלה יהיו את אותם תגובות בערך...

אז למה פתאום כל האוהדים השפלים האלה שותקים, הגיע זמן לזעזוע!@!

10. Vatos Member

אני לא אוהד באר שבע, אני אוהד כדורגל.
    אבל תסלח לי אדוני, איזה מאמן שמכבד את עצמו, אחרי תבוסות כאלה בשבועות האחרונים לא שם את המפתחות והולך?
    הגביע היה ההזדמנות האחרונה של באר שבע להוציא משהו מהעונה הזאת, כשבתחילתה כיוונו הרבה יותר גבוה, וגם בזה הם נכשלו.
    חוץ מזה, היה ברור שהעזיבה של מליכסון תעזעז את באר שבע לרעה, אבל מה אדון קלינגר עשה בקיץ?
    ערן לוי? תעשה לי טובה, הוא היה צריך להשאיל/למשכן/למכור כדי להביא מישהו שיוכל למלא את המשבצת, נכון שבליגה הישראלית כל השחקנים הטובים באמת בקבוצות היותר עשירות, אבל אני בטוח שהוא יכל למצוא פתרון הולם יותר.
    וחס וחלילה אני לא מזלזל בערן לוי, אבל הוא לא זה שהיה צריך למלות את המשבצת, במיוחד כשהוא נחשב לשחקן שלא ממש את הפוטנציאל שלו, מה שבטוח זה לא עזר לו.

11. alexshw Member

הבעיה של ב"ש שלקהל שלהם יש ציפיות ברמות של מכבי חיפה, הפועל ומכבי ת"א.
    אפשר להגיד שקלינגר זכה העונה בתואר. חודש מרץ והוא עדיין לא יצא בחסות המשטרה, לא קיבל קללות מכל היציע והאוטו שלו עוד לא ספג בעיטות.

ובעיה נוספת היא מחלקת הנוער, שאפילו לא נמצאת בליגת העל לנוער.
    קבוצות מהדרג האלה לא יכולות להרשות לעצמן מצב שכזה.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא מפה פה לאליפות, אם ליגה כזו חלשה שלא נרד ממנה אז למה לא לשחק פתוח משוחרר ויפה סטייל קרית שמונה?
    ה מה שמעצבן פה את הקהל

13. yedidel Member

מילא עיתונאים, אבל אתה אוכל את החרא הזה שמוכרים בתקשורת? לך תזרוק מקלות על רוני לוי

14. danielone Member

נתתי לך כבר דוגמאות טריות של קשטן בבני יהודה וקטש בכדורסל. ומנגד של מאמנים שפוטרו נמני/מלמליאן. לידיעתך אלונה וניר עשו מאמצים גדולים מאוד להשאיר את מליקסון ולא הצליח להם. ככה שאי אפשר להאשים אותם בנוגע למחליף לא היה מישהו מלבד ערן לוי. שזה שחקן עם עליות וירידות וב"ש תצטרך להתרגל לזה. אני לא חושב שקלינגר יתפטר או יפוטר באמצע העונה. אבל שום דבר לא ידוע והכל יכול לקרות!

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תראה מי מדבר. אוהד של קבוצה שמנצחת 0-1 ושורקים לקהל בוז.

תראה מה היה לנו בחודש האחרון:
    הפסד 1-3 לקבוצת התחת[ית] הפועל פתח תקווה
    הפסד 0-3 להפועל תל אביב, שסבבה לא ציפיתי לנצח, אבל גם לא להגיד תודה לאל שת"א ריחמו עלינו ולא הפסדנו 0-7.
    תיקו מביש נגד הקבוצה הגרועה בליגה, 0-0.
    ועכשיו.. 0-4 מול קריית שמונה.

4 משחקים - 10 שערי חובה, שער זכות אחד. תעשה לי טובה מה הקשר ציפיות או לא ציפיות. איך רואים שאתם מדברים בלי מושג. תראה איזה חודש יש לנו, אז מה אתה רוצה, שיברכו את ניר?

שלא תבין, אני לא חושב שצריך לפטר אותו, אבל פשוט קורע אותי מצחוק שאוהד של קבוצה שזרקה בקבוקים ומקלות על מאמן שהביא להם 3 אליפויות ושל אוהדים ששורקים בוז בניצחונות מעז בכלל להגיב בהקשר שלנו.