גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יוסי תורג'מן דווקא בסדר, הבעיה שעל כל פעולה טובה (ויש לו שליטה מעולה בכדור ויכולת כדרור טובה מאוד) הוא עושה אחת רעה, בדרך כלל מוסר את הכדור ליריב.

אף אוהד באר שבע לא מופתע מהתוצאה. אני אמרתי לחבר 0-2/3, לא חשבתי שבמחצית, אבל היה ברור שזה יכול ללכת לשם. 2 משחקים וחצי - 9 שערי חובה, שער זכות אחד.

אנחנו באמת הקבוצה בכושר הגרוע בליגה כרגע שלפנינו משחקים כל כך מכריעים. זה יכול להיות כואב מאוד.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מגיב במחצית לעולם, עכשיו זה זמן מתאים.

קבוצה בלי כבוד.
    השחקנים עלו בלי מחויבות ומבזים כל רגע על המגרש.
    קלינגר עם הרכב הזוי. לא מאמין שאני אומר את זה אבל אולי צריך זעזוע בדמות פיטוריו של קלינגר.

איפה החילופים בפיגור 2-0?
    איך יכול להיות שאנחנו נראים כאילו אנחנו ב9 שחקנים מפתיחת המשחק?
    בושה וביזיון, אם היכולת תמשך ככה אנחנו גם יכולים לרדת מובסים ומושפלים.

אדלי הכבד פותח כבלם כשהמקסימום שהוא יכול להיות זה קשר אחורי, סוארס מוסט לעמדת הבלם ומאבד את כל האיכויות שלו, השניים פשוט מעיפים כדורים בפאניקה בכל פעם. אבי יחיאל האיטי והמסורבל מגן ימני, קלינגר עושה לראזאק מה שעשה לפרננדש והופך קשר קידמי טוב לקשר אחורי רע, ליאור ז'אן פותח כקשר אחורי גם הוא למרות שלא תורם כלום, מי זה תורג'מן הזה לעזאזאל?

כמה אכזבה מקלינגר. ההרכב היום וניהול המשחק עד עכשיו מזכירים לי זמנים שחורים בניהול הקבוצה.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בסדר?
    הוא פאקינג קשר שמאלי ובכלל לא נמצא בקישור או בשמאל. מפקיר כל פעם את האגף, משאיר את דויזאדה לבד, לא עושה הגנה, הרבה שנים לא ראיתי קשר שמאלי שאין לו הבנה מינמלית בסגירה באגף, עזרה להגנה או מיקום על המגרש. אפילו רביבו עושה יותר הגנה ממנו.
    זה שהוא עומד בצד שמאל כמעט כחלוץ לא הופכת אותו לסביר אלא לחסר כל הבנה בכדורגל. מתאים לליגות הנמוכות. מה הוא עושה אצלנו רק קלינגר יודע.

אילוז ומשה אסולין נכנסו לוי וז'אן יצאו.
    למה להוציא את ערן לוי? למה לא להכניס את ליאור אסולין? רק קלינגר יודע...

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ואיזה מסכנים האוהדים שעשו את הדרך הארוכה...

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה שתגיד. זו דעתי, ואני רואה ממנו ניצוצות של כדורגל. רן מלובני הגזים עם "כישרון בלתי רגיל" אבל לדעתי הוא שחקן בסדר בשבילנו והוא לא הסיבה שבגללה נפלנו.

למה ערן יצא? כי הוא כרגיל התעצבן ויכל לפוצץ שם איזה שחקן ואני בטוח שהוא שבר שוב את חדר ההלבשה, כמו ברמת גן.

בן אדם אפס, איך כולם התלהבו ממנו שהוא הבקיע נגד 2 הגנות ליגה א' (כן, גם אשדוד) ואני זוכר שציננתי את ההתלהבות והנה כולם מגלים את זה. את ערן לוי אי אפשר לשנות.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר 0-4 והרחמים על האוהדים של ב"ש שעשו דרך ארוכה מאוד בשביל לראות את השחקנים שלהם מובסים ומוותרים על המשחק, אם ק"ש תמשיך ככה זה יכול להיות אפילו יותר.

אבל מי שחתום על התוצאה הזאת זה שמעון אבוחצירה, 8 משחקים בק"ש מאז שהגיע - 5 שערים ו-5 בישולים(כולל המשחק היום) והיום עם גול ו-2 בישולים ואת הפנדל הוא סחט, היה חלוץ סביר שיצא ליוון ולא עשה שם יותר מדי אבל הנה הוא חזר ונראה מצוין, רק מראה כמה אפילו רק להשתייך לקבוצה אירופאית(גם אם זה "רק" ליגה יוונית) יכול לשדרג שחקן צעיר עם פוטנציאל, משחק גדול של אבוחצירה שהשתלב בצורה מצוינת בק"ש.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/11
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שחתום על התוצאה אלה השחקנים וניר קלינגר. עשינו את קריית שמונה גדולה. הוצאנו אותם ממשבר.

nave, אם אתה קורא לתורג'מן שחקן או רואה ממנו ניצוצות אני מציע לך לקנות משקפיים.
    שחקן של ליגה נמוכה, לא תורם בכלום, רק קלינגר יודע איך הוא הביא אותו. תודה לאל שהוא יוצא.
    קלינגר מנסה לשמור על התוצאה ומכניס את ביסו. ביזיון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/3/11
  8. Vatos Member

קלינגר צריך ללכת לבית, נקודה.

דרך אגב, אם אבוחצירה עסקינן, איך הייתה התקופה שלו בלריסה? קצת אוף-טופיק אבל מעניין אותי..

9. danielone Member

למה תמיד זה המסקנות שאתם מסיקים? הנה מלמליאן ונמני פוטרו לא מזמן לא השתנה הרבה... אנשים חושבים שאם המאמן יפוטר. כל הבעיות יפטרו. אבל זהו שזה לא. כך לדוגמה את קשטן בני יהודה רצו לפטר אותו היה בתחתית פתאום! כמה ניצחונות שהם חיברו והם כמעט בפלייאוף העליון. אפשר גם לקחת דוגמה מהכדורסל של קטש שאף מהגביע. אף מאירופה. הפסיד לקבוצות חלשות כמו חולון. וחזר בגדול למקום השני כי זה מאוד נזיל. אני ל חושב שאתם צריכים לכעוס על השחקנים קודם כל. ואחרי זה על המאמן כי יש מקרים שהמאמן אשם הפעם זה באמת לא הוא...

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/11
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יש לי זוג כבר דיי הרבה שנים. לא אותו זוג, כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל מקרה בסדר לא נמשיך להתווכח על תורג'מן. אני כן אוהב את הכדרורים והשליטה שלו בכדור. הוא לא הנושא לדיון כרגע, אלא מצב הקבוצה בכללי וזה גם לא לאשכול הזה..

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שהוא הנושא כרגע. הוא מייצג יותר מהכל את הפועל באר שבע של המשחק היום. לא מחויב, לא נלחם, לא איכותי ובלי שום הבנה של המשחק.
    כדרורים ושליטה בכדור, זה מה שעושה לך את זה? מה זה שווה אם זה נעשה בלי תכלית ואם כשתורג'מן מתופקד באגף שמאל הוא עושה הכל חוץ מלהיות באגף שמאל. לא תומך בהגנה, מפקיר את האגף, לא מתאים לרמות האלה.

קריית שמונה קבוצה נפלאה, מגיעים לה כל המחמאות וההצלחות אבל עשינו אותה גדולה היום.
    מכל הקבוצות שהגיעו לסיבוב הזה בגביע, כולל הקבוצות מהליגות הנמוכות, קריית שמונה קיבלה את ההגרלה הנוחה ביותר.

12. Vatos Member

הסיבה העיקרית שמפטרים מאמן היא על מנת לזעזע את המערכת, ברוב הפעמים זה עובד.

13. alexshw Member

בב"ש זה לא עובד בדרך כלל, פרט לאותו מינוי של לופא קדוש.

14. Raulito Madridista

בלי לראות אפילו דקה אחת מהמשחק - בושה איך שבאר-שבע התפרקה היום, התבוסה בוודאי לא מוסיפה לביטחון של השחקנים לקראת הניסיון שנראה מבדר כרגע להשתלב בפלייאוף העליון. לא חשבתי שגם העונה באר-שבע תיהיה קרקס אבל זה המצב, גם עם קלינגר משהו לא התחבר למרות שהסגל לא רע(כבר לא קיימת תלות בשחקן-שניים), והמאמן צריך לעשות חושבים. לפי הדברים שלו ניתן להבין שהוא לא פוסל אפילו אפשרות של התפטרות.
    ק"ש קבוצה שתמיד באה לשחק כדורגל התקפי ואני מאוד מקווה שהיא תישאר בפלייאוף העליון ועם רן בן-שמעון על הקווים בתוספת לאבוחצירא - אין סיבה שזה לא יקרה.

גם מכבי חיפה וגם הפועל ת"א שיחקו ביום ראשון לכן ישתפו שחקני ספסל -
    בצד של מכבי חיפה מדובר בראפלוב וגאדיר שחוזרים מפציעה ויוסיפו הרבה מהירות למשחק של הקבוצה שהיה ממש תקוע ביום ראשון, אם כי מדובר בקבוצה מהליגה הלאומית ואין יותר מידי מה להתרשם גם אם חיפה תתפוצץ מחר.
    הפועל קיבלה אף היא משחק קל מאוד ואני לא מתבייש לומר זאת - גם אם נבוא שאננים מול אשקלון בבית - זו תיהיה סנסצייה אדירה אם לא נעבור שלב. לטעמי אבוקסיס וגוטמן הגזימו מעט עם ההרכב שבחרו. אלרואי כהן לא פתח בהרכב מאז הגיע לקבוצה ומחר זו הזדמנות גדולה בשבילו להתחבר לשיטת המשחק ולעבוד על תיאום עם שאר השחקנים - אני מצפה ממנו להרבה. בן-סהר מוצהב ויותר טוב שהוא לא משחק - ישנוח וישמור כוחות לטדי. אם גילי ורמוט יישחק זה יהיה בזבוז - למה לא טועמה? גם שיתופו של באדיר מוטעה - זה בידיוק הזמן לפאצ'לקה.

יאוורארדי - נס-ציונה השוותה נגד הפועל חיפה. אני מאמין שהכושר הגופני העדיף ויתרון האיכות יבוא לידי ביטוי בהארכה במקרה הכי גרוע.

הביזיון של בית"ר ירושלים יסתיים היום, אני מאמין. בכל-זאת - היריבה היא קבוצה מהליגה הלאומית. כמוכן, כמאמר הקלישאה - לפעמים הגביע הוא מקום טוב להשכיח את הצרות בליגה. בית"ר בהחלט צריכה ניצחון לפני הפועל ת"א ולא חשוב מי היריבה.

15. danielone Member

במקרה הזה זה יעשה רק יותר גרוע. כי גם אם יבוא מאמן אחר הוא לא יביא כרטיס לאירופה. וקלינגר לא יוריד אותכם ליגה. ככה שעד סוף העונה לא כדאי להחליף מאמן!