גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא לי לראות את הרצליה יותר מכמה פעמים בימי שישי משעממים ולא היה משחק שהם הרשימו אותי, או שהיו באמת טובים (למעט נגד רמה"ש) ובמחזור האחרון הפסידה בבית 2:0 לנצרת עילית(שאמנם מתחזקת) אבל עדיין מאוד חלשה... אשדוד חלשה מאוד אבל לדעתי כן תעבור ולדעתי זה יהיה ב90 דקות

2. danielone Member

רעננה מחר פותחת את משחקי שמינית הגמר, אני מקווה ללכת למשחק למרות השעה המעצבנת, על הנייר רעננה אמורה לנצח אבל בגביע המדינה שום דבר לא ידוע!

3. The best of The best Member

מחר צפויה להיות "הצגה" במלוא מובן המילה בנס ציונה, אני לא אהיה בעיר בשבוע הקרוב! אוכל את עצמי אבל הולך לראות את מסי ושותפיו.
    הכרטיסים למשחק שהוקצו לקהל המקומי (מעל ל1200) אזלו!
    אוהדי הפועל חיפה צפויים להגיע בכמות של מעל 500, עמדת השידור הזמנית (עד שהחדשה תושלם) תופסת המון מקומות ישיבה ככה שאני מעריך (וזה בטוח) שהאיצטדיון יהיה מלא מה שאומר בסביבות ה2500 אנשים.
    יש לי הרגשה לא רעה לגבי מחר... אני אהיה רחוק אבל מאד קרוב, בהצלחה לנס ציונה!

4. הרצליה Member

המשחק נגד נצרת עילית הוא לא משהו שאתה יכול להסיק עליו על כל העונה הזאת כי זה היה המשחק הגרוע ביותר שלנו בשנה וחצי האחרונות, כלום לא הלך.
    אין שום קשר בין משחק אחד לזה שאחריו בהרצליה, אנחנו יכולים לנצח מחר את אשדוד ולהגיע למשחק ליגה קריטי נגד מכבי באר שבע ולהפסיד שוב, אי אפשר לדעת כלום בקבוצה הזאת.

מה שכן העובדה שהמשחק אצלנו בהרצליה לא ממש משנה משהו ביחסי הכוחות לדעתי, אם היינו יודעים לקחת נקודות בבית במשחקי הליגה אז היינן במצב אחר לגמרי בטבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לפי דעתי 2 המשחקים הכי מעניינים בשלב הזה הם בין ק"ש לבאר שבע ונתניה לפ"ת

שתי קרבות ליגת העל הראשון בין הפתעת העונה לבאר שבע שהתחילה עם צפיות גדולות ובשבועות האחרונים מתדרדרת וזו הזדמנות פז להציל את העונה

השני בין 2 הקבוצות הצעירות בליגה כשנתניה מפתיעה אפילו את עצמה ביכולת העונה והיא כבר בתמונת הפלייאוף העליון ופ"ת שבחודש האחרון היא הקבוצה החמה של הליגה וצוברת תאוצה שמרחיקה אותה מהקו האדום

חבל שאין שידור של נתניה ופ"ת
    אחלה משחק ששווה שידור ( יותר מהמשחק של ביתר... )

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קרית שמונה פייבוריטית ברורה, הכל תלוי בה, אני מאוד מקווה שנראה מהם היום משחק רפוי, לא מדויק, כזה שיתן לנו צ'אנס איכשהו לעבור לשלב הבא. אני פסימי מאוד לגבי הסיכויים שלנו, אנחנו נראים רע מאוד כבר 270 דקות רצוף, במשך זמן הזה אפשר לספור על חצי כף יד אחת את המצבים הטובים שהגענו אליהם, אם נראה כך, אין לי ספק שנקבל היום בראש.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ינון ברדה לצערי לא ישחק היום מול בית"ר י"ם בטדי. חבל כי מאוד רציתי לראות אותו מוכיח את עצמו מול בית"ר.
    לדעתי ההודעה שלך מתבססת יותר על רצון מאשר על מציאות.
    למרות שאני אשמח להפתעות היום, לטעמי אשדוד, הפועל חיפה, בית"ר י"ם, מכבי חיפה והפועל ת"א יהיו בשלב הבא. המשחקים הצמודים יהיו במפגשים של הקבוצות מליגת העל כשגם שם קריית שמונה ונתניה פיבוריטיות ברורות.

אגב, אם כבר מדברים על הפתעות, הייתי שמח אם היו מעבירים חוק שאם קבוצה מליגה בכירה מגרילה קבוצה מליגה תחתונה יותר הקבוצה מהליגה התחתונה מארחת.
    לא סתם הציפיה להפתעות היום היא בעיקר מהרצליה ונס ציונה שכן הם מארחות (למרות שלדעתי בסופו של דבר אשדוד והפועל חיפה יעלו).
    אולי הפועל ירושלים לא הייתה מנצחת את מכבי חיפה גם בטדי אבל אין לי ספק שהמשחק היה יוצר עניין רב יותר והיה צמוד יותר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר למשחק שלנו, למרות שקריית שמונה פייבוריטית אנחנו קבוצה גביע מובהקת ואני מאמין שאנחנו יכולים לנצח. לא מדובר באותה קריית שמונה של פתיחת העונה ומשהו רע עובר על הקבוצה של בן שמעון לאחרונה. לצערי גם אנחנו רחוקים מהיכולת במשחק מול אשדוד ואנחנו במשבר גדול ככה שאף אחד לא יופתע אם קריית שמונה תעלה שלב, אבל יש לי תקווה לניצחון היום.

מקווה שהשחקנים מבינים שמדובר במשחק על עונה שלמה, להיות או לחדול.
    בסופו של דבר האוהדים הנהדרים שלנו הפכו עולמות כדי לארגן הסעה למשחק ותצא הסעה מבאר שבע לקריית שמונה. נקווה שהם יחגגו בסיום.

ההרכב שקלינגר צפוי לעלות איתו היום:
    אוהד כהן
    הגנה: דודזאדה, יחיאל, סוארז, אילוז.
    קישור: אדלי וראזק במרכז, לוי ונאסר באגפים.
    חלוצים:גבאי ואסולין.

http://msc.walla.co.il/archive/541939-5.Xxx

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הפועל רעננה עולה ראשונה לרבע הגמר, 0:3 חלק על ג'ת אלהאלי. שווה לצפות בשער השני ובשער השלישי.

10. danielone Member

כן אחי הייתי במשחק באמת שכייף שחזרנו שוב לרעננה ממש אווירה טובה. הביאו הרבה ילדים מבתי ספר ומהחוגים של הפועל רעננה. ככה שהיציע של רעננה היה כמעט מלא משהו כמו 700 ואצל האורחים היו עוד בערך 100 חלקם גם אוהדים של רעננה שהעדיפו לשבת בצד השני.אגב ראיתי שערוץ הספורט שלחו צלם ושדרן אבל לא היה שידור! כנראה רק בשביל התקציר. למרות שכל השידור הוא שידר בלי לשבת בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    נ.ב אם אתה זוכר שאלתי אותך למה לא עשו את המשחק של רעננה כמו כולם בערב כי עד אז כבר יתקינו תאורה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx צדקתה עוד לא התקינו! רק ראיתי שבצד המזרחי היה טרקטור שחפר כנראה בפינה! לשים את העמודים גם ראיתי בחניה בחוץ היה כמה עמודי תאורה. נראה כמה זמן ייקח להם לעשות את אחד הדברים הקשים בארץ. "להתקין תאורה"!

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

היה שידור באתר ערוץ הספורט ואתה מוזמן לצפות בתקציר באתר שלהם, כמו שאמרתי השער השני והשער השלישי יפים מאוד.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב"ש קבוצת גביע מובהקת? על סמך מה? סה"כ זכיה אחת בגביע ועוד גמר שהפסדתם להפועל ר"ג.
    ולמרות שק"ש קבוצה יותר טובה בבית זה משחק פתוח, אני לא יופתע אם ב"ש תעפיל לשלב הבא על חשבון ק"ש שהיא קבוצה מוכשרת שיכולה לעמוד בכבוד מול כל קבוצה אבל יש לה מדי פעם נפילת מתח כמו נגד בני יהודה בשבת האחרונה.

-----
    פורסם הסגל של בית"ר למשחק היום:

שוערים: הרוש, סיידוף.
    הגנה: דסה, ראובן, בן-יוסף, גונזאלס, מישאלוב, ריקן.
    קישור: מויאל, טל, קייג', חדד, גל לוי, ברוכיאן, סטיבן כהן.
    התקפה: עזריאל, בן-לולו, יבואה(צחי אליחן).

אז בן-שושן עדיין מחוץ לסגל וכנראה לא רוצים לסכן אותו לפני המשחק נגד הבועל בשני.
    קובי מויאל לא פצוע? לא מבין איך הוא בסגל.
    נקווה שיבואה הגרוע שבספק לא יתלבש למשחק וצחי אליחן מקבוצת הנוער יהיה בסגל, יבואה מזיק לבית"ר ואני בטוח שגם נגד ראשון הוא לא מסוגל להבקיע, אפס מאופס, ואם רוני לוי גם במשחק הזה לא יפתח עם שי חדד אז אני לא יודע מתי, חבל שבקושי משתמשים העונה בשחקן מוכשר כמוהו, מה גם שנכון לעכשיו הוא שווה הרכב על חשבון ברוכיאן ועידן טל שנראים על הפנים.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שבסוף נבצר ממני להגיע למשחק מול הפועל עכו, העדפתי הפעם לשמור על פרופיל נמוך. לפני 5 דקות נודע לי שאני נוסע בסוף לנתניה, אז אני מתארגן בטיל ויוצא לדרך.
    המשחק מול הפועל פתח תקווה מפחיד אותי מאוד. לכאורה, אנחנו אמונים לנצח, אבל למעשה, הם בתקופה טובה בדיוק כמונו, רק שעליהם אין את הלחץ לנצח. אני מקווה שהשחקנים יתעלו על עצמם.

http://up203.siz.co.il/up3/zhzqq1tzmbnx.Xxx

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב קלינגר מאכזב עם ההרכב הזועתי הזה, מי זה היוסי תורג'מן הזה בכלל.

15. אורי אדום בנשמה Member

ממש לא קבוצת גביע מובהקת, כבר 8 שנים שלא עברנו את שמינית הגמר.

נ.ב
    גם ב-84 עלינו לגמר הגביע (הפסד בפנדלים להפועל לוד).