גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תיכף המשחק בלויטה יוצא לדרך, שמח לגלות שורד ואזולאי בהרכב, מקווה שסיידו יביא הערב את הכישרון שלו לידי ביטוי.
    אותה תוצאה מהמפגש בעונה שעברה לא תחזור, הירוקים מהשרון לא יעשו לנו חיים קלים.

ההרכבים
    הפועל כפר סבא: יניב מזרחי, יניב צ'יצי'אן, איתי עוזרי, אלירן סיימון, סמי אלייקים, אסי וסיהון, דידי אונגר, שי דוד, אבי אבינו, פטריק דופלה, גאגה צ'קטיאני.
    מכבי חיפה: ניר דוידוביץ', אייל משומר, אריק בנאדו, אנדרי פילאבסקי, טאלב טאווטחה, ג'ון קולמה, עידן ורד, אייל גולסה, סיידו יא יא, שלומי אזולאי, תומר חמד.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה עולה ליתרון (19') אחרי שער סולו נחמד ביותר של עידן ורד. מדובר רק בהגנה של כפ"ס, אבל השער יפה מאד. רק לא מבין למה דבאלישווילי לא משחק? מישהו יודע?

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/11
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

פציעה קלה, צפוי לחזור להרכב מול סכנין בשבת.

שער פנטסטי של ורד, עוד הוכחה לעומד על הקווים שמקומו של הילד אך ורק בהרכב הראשון.
    עריכה: והנה השער השני, חמד מנצל חור גדול בהגנת המארחים, לאחר בישול של טוואטחה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם תומר חמד בכובשים כשהוא כובש שער בדקה ה-25. אני רק מקווה שהקבוצה לא חושבת שהניצחון כבר בכיס ותמשיך לתקוף. אגב, קראתי היום שמסיללה עומד לחזור, מה יהיה עם טוואטחה? אני לא חושב שטוואטחה הפך לשחקן שאי אפשר לשים אותו על הספסל, אבל הבחור ממשיך להרשים. הוא בישל את השער השני.

בנתיים פיצץ אלירן סיימון את עידן ורד והשופט מוציא רק צהוב. שחקן שבכוונה הולך עם שני רגליו קדימה צריך לעוף למקלחות. תודה לאל שורד לא נפצע קשה.

עכשיו שיטרית נותן מתנה לכפ"ס, אבל דווידוביץ' עוצר את הפנדל המקומי. למה לא היה לדעתי פנדל? החוק אומר: יש רק פנדל מתי שהיד משחק בכדור, לדעתי בהילוך החוזר הראו מצויין שברגע המגע של פיליאבסקי בכדור היד עף מאחורי גופו. כך שזה תנועה טבעית והבלם האוקראיני לא נגע במכוון בכדור. בכל מקרה מכבי חיפה צריכה להזהר ולהמשיך לשחק.

5. WellNeverDie Member

חראם על קרית אתא. היה מביש, ולמרות השביעיה - השוער שלנו היה מעולה ומנע מצב דו ספרתי לא נעים כל כך.
    אגב, ב10 הדקות הראשונות שיחקנו טוב - כנראה התעייפו, ואז בא הכדור החופשי הנהדר של טועמה. בנוסף, פסלנו לנו גול שאני לא יודע אם באמת היה אופסיד - עדיין, תנו לשחקן להתכבד בגול בגביע (ליאור דהן אם אני לא טועה).
    מסכן אניימה, כל המשחק השתעמם - הקהל של קרית אתא צעק לו כל המחצית השניה והוא מנופף לשלום באמצע המשחק מרוב שיעמום.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה פנדל היות והיד של פיליאבסקי מנעה מהכדור להגיע לחלוץ כפר סבא (נדמה לי צ'קטיאני).
    כפר סבא היתה שווה שער במחצית הראשונה, אך לא עשתה זאת וחבל מבחינתה. אני מרוצה מסיידו, עשה כמה פעולות חיוביות במשחק, רואים שיש לו כדורגל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בכפ"ס: 2-0 למכבי חיפה
    לדעתי אחרי השער השני משהו קרה לטובה אצל המארחת והיא התחילה לשחק. אילולא הפנדל היה נכנס אני לא הייתי כל כך רגוע. אני מקווה שבהפסקה אלישע לוי יכול להכניס לראשם של השחקנים שהמשחק הזה עדיין לא גמור (ולא רק בגלל השופט הביתי).

גל, אם זה מה שכתוב בחוק אז היה פנדל, אבל לדעתי ארבל ושרף התייחסו רק לנגיעת היד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אי אפשר לצפות משחקני הגנה להשאיר את הידיים בחדרי ההלבשה ולא כל נגיעת יד היא עבירה. מה לגבי הצהוב של סיימון? לא היה אדום? שי דוד גם קיצץ אחרי זה את משומר ואילולא המשחק שנמשך גם הוא היה צריך להיות בחוץ עם שני צהובים. זו דעתי לפחות.

עריכה:
    3-0, עלי עותמאן

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון 3-0 למכבי חיפה בכפ"ס. בסה"כ ניצחון קליל למרות שהיו דקות שכפ"ס בהחלט סיכנה את שערה של דווידוביץ'. ממשיכים הלאה בגביע ובסוף השבוע יש ליגה.

9. alexshw Member

שערי בכורה בקבוצה לעותמן וורד. שמח שנמנענו מפדיחה ועברנו בלי בעיות והארכות מיותרות.
    אין לי ציפיות מהגביע גם העונה. מקווה שהפעם זה יתחבר יותר. בכל אופן צפוי לנו בשבת בונקר גדול בקריה וכדי לנצח, הקבוצה תצטרך לשפר משמעותית את משחק ההתקפה שלה מהשבועיים האחרונים.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אם אני לא טועה זה שער בכורה של עות'מאן בקרירה בכלל .

11. alexshw Member

הפתעה גדולה מאוד בקריה, כשדליית אל כרמל מליגה ב' גוררת את הפועל חיפה להארכה, אחרי 0:0 ב - 90 דקות.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מ.ס אשדוד עושה מעשה הפועל פתח תקווה, מפסידה בליגה אבל מנצחת בגביע, הפעם הקורבן היא מכבי פ"ת המדרדרת של פרדי דוד, שמפסידה 1-0 משער של עידן שריקי במחצית הראשונה.

עירוני קריית שמונה שלטה ושלטה, אבל זה נגמר 0-1 קטן מול אחי נצרת משער של נג'ובו. אדריאן רוצ'ט הורחק בצהוב שני מפוקפק לקראת הסוף.

אי אפשר להגיד שהניצחון של הפועל ראשון לציון על סכנין מפתיע, ובכל זאת כל הכבוד לכתומים, 1:3 מרשים על בני סכנין. רן יצחק, גל ספיר ורן בן שמעון כבשו, אחמד אדיב צימק.

שני משחקים עדיין לא הסתיימו:
    תיקו 0-0 חלש במחצית הראשונה בין רמת גן לבית"ר ירושלים.
    דליית אל כרמל מותחת את הפועל חיפה להארכה, אבל לא עברו 2 דקות בתוכה וגל אראל מעלה את הפועל חיפה ליתרון, המשחק עדיין מתנהל נכון לעכשיו.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להמציא חוק שקובע ששתי הקבוצות לא יעלו לשלב הבא?
    לאף אחת לא מגיע לעלות לשלב הבא, משחק זבל, שחקנים זונות, אני נגעל ומשתעמם בו זמנית.

ליבואה אין מקום גם בקבוצת הנשים של בית"ר.

14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

1-0 לבית"ר משער של חן עזריאל .

15. alexshw Member

מתי הגרלת שמינית הגמר?