גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מגזים אתה שי...גם מקום שלישי מביא אותנו לאירופה בדיוק כמו בשנה שעברה...וזה די בכיס שלנו...

לא מחפש תירוצים, אין לי מה לחפש, זה הכדורגל. זה גביע, אי אפשר לתקן, באנו שיחקנו לא טוב, עשינו שינויים שעזרו אבל ההגנה היתה ביום גרוע, הפסדנו זהו...

2. Love Is Red Member

מה?
    מה איבוד עניין?
    יש את הפועל תל אביב ויהיו אולי סינדרלה-לות, הכל פתוח והכל יכול להיות והגביע יהיה מעניין עד הסוף, במיוחד אם תהיה סינדרלה עד חצי הגמר לפחות או אם הפועל באר תגיע לחצי גמר-גמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בכל אופן גביע לדעתי חשוב בדיוק כמו הליגה, כלומר לקבוצה כמו מכבי תל אביב שאמורה לשאוף לכל התארים הגביע אמור להיות חשוב בדיוק כמו אליפות בליגה ולכן זה דיי מוזר לי שהם הפסידו, אבל היו כבר דברים מעולם בגביע וזה מה שמעניין וכייף בגביע, הדרמות הדברים המפתיעים.

לשמחתי הרבה כאמור באר שבע הצליחה לנצח את עפולה, אבל באר שבע אחרת הפסידה לירושלים ונתיבות לא הצליחה לעשות הפתעה...

בסך הכל אם תהיה סינדרלה אני לא אתפלא אם זאת תהיה ג'ת אל-האלי

כולי תקווה שהשנה גביע המדינה יהיה מעניין ויפה כמעט כמו תמיד.

ובהצלחה בליגה לקבוצות שהודחו.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

עומר , ההגנה שלכם כבר 2 משחקים חלשה מאוד
    וזה לא נגד קבוצה שדורסת

אם הייתם משחקים טוב בשבת והיום חלשים אז עוד מילא
    אבל פעמיים באותו שבוע נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה

ביכולת הזאת נגד הפועל ת"א זה יכול להיגמר בתבוסה קשה .

חוץ מהמשחק נגד אשדוד שגם הוא היה מחצית אחת טובה
    אין שינוי במשחק של מכבי ת"א מאז פיטורי נמני
    גם נגד סכנין בחוץ נראתם רע ורק לקראת הסיום קולאוטי ובוזגלו נכנסו ועשו שינוי

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא צריך לספר לי את זה אני יודע בדיוק...אני רואה את מה שאתה רואה, איווניר לא מתאים למכבי ואני לזכותי יאמר שטענתי את זה עוד לפני שהוא מונה, שכבר אז נתקבלה ההחלטה הלא נכונה, הלוואי שיוכיח לי שטעיתי ויזכה באליפות אבל בלי אליפות עם כל הכבוד למכביזם ולחוזה 6 חודשים ולתירוץ שהוא לא בנה את הקבוצה (בינינו עם חומר השחקנים בשוק כל מאמן היה בונה את אותה קבוצה בדיוק) הוא יכול ללכת הביתה, ביום ראשון המבחן האמיתי שלו.

5. Charlton Member

חחח מי מתאים למכבי תל אביב בדיוק עומר?
    יש עליכם נאחס לא מוסבר.
    גם אם ניסתכל על הרכש הישראלי שאתם מביאים כל הזמן, משהו במועדון לא פוגע.

תראה את יואב זיו- היה מצויין בבית"ר, למה במכבי ת"א הוא לא מצליח לשחזר את אותה יכולת?

אלירן עטר- בבני יהודה היה מצויין. לפני שנתיים היה בשיא, אבל היה פחות אגואיסט, איך הוא מרשה לעצמו לשחק ככה?

ועוד כמה שחקנים שבטוח שכחתי.
    (ואת אלברמן לא מזכיר, הוא עבר פציעה קשה ואני לא מצפה ממנו לחזור לשיא שלו)

6. Fanatic Member

דווקא את זיו ועטר הזכרת?
    זיו משתפר ממשחק למשחק, ועטר? כמה שהוא אגואיסט הוא אחד השחקנים היותר טובים שלנו העונה.

7. Number 8 Member

אלברמן נפילה קשה. כל כך החזקתי ממנו... נכון שהוא עבר פציעה קשה אבל לפני שעבר הוא היה השחקן הישראלי הטוב בליגה והיום, כמה שזה קשה להגיד, הוא אחד הגרועים. זה כאילו שהוא איבד את הזיכרון באיך להיות קשר בקבוצה.

8. Charlton Member

עטר סתם טמבל, הוא לא משחק קבוצתי ואם הוא היה קבוצתי ולא כל היום חושב איך לעבור בלי בושה ולעשות פוזות הוא גם היה כובש כפול.

אלברמן חזר מפציעה וקשה לשפוט אותו אבל כן הוא גם לא משהו.
    ויואב זיו היה פייטר בבית"ר
    מה גם שיש לכם בעיה שהשחקנים משחקים כאילו כלום בלי נשמה ובלי מלחמה.

9. riquelme1 Member

יואב זיו תמיד היהמ גן בינוני, ומה שהיה בבייתר לא קשור, גם בבלגייה הוא היה פלופ ובקושי שיחק, הוא מגן זוועתי מבחינה הגנתית ומגן בינוני ומטה מבחינה התקפית, מכבי חיביים חיזוק בעמדה שלו, ואני לא מדבר על קלמי סבן שהוא פשוט בדיחה.

מוטי איווניר לדעתי טוב יותר מנימני, אבל אני לא מחזיק מימנו כל כך, כי לא אהבתי את העבודה שלו בנבחרת הצעירה והוא לא עשה שום דבר משמעותי בקריירה שלו.

גם איווניר לדעתי הוא לא הפיטרון למכבי.

אלברמן אף פעם לא היה עילוי.

10. Charlton Member

אלברמן לא היה עילוי
    חה חה חה

11. aloneli Member

הנצחון הזה בגביע הוא מתנה על זה שהגיע לנו לנצח גם בליגה,בכל מקרה כיף גדול לנצח את מכבי עם כל הכוכבים שלה.
    חייב לנצל את התקופה הטובה יחסית ולקחת נקודות בליגה לפני שנחזור להיות גרועים כמו שרק אנחנו יודעיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. The best of The best Member

רצו סינדרלות קיבלו קרוסלות.
    הראשונה לעלות על סיבוב אחרון ולעוף מהקרוסלה הייתה בני יהודה, ואחריה קבוצת המליונים של מיץ' גולדהאר, 2 קבוצות חזקות ואיכותיות עפות כבר בשלב כה מוקדם.

לגבי נס ציונה, משחק אימון טוב שהיה צריך להיגמר בתבוסה גדולה לנתיבות, ראוי לגנאי השופט שנשלח (שופט סגל ליגה ב' ו א') שופט שבאמת לא ראיתי דבר כזה אין לו מושג בושה ששולחים שופטים כאלה למעמדים כאלה, להשתפשף הוא יכול במעמדים אחרים, אפילו ניר ינקלביץ מההתאחדות כולל צותי החדשות שהיו, נדהמו מהרמה הנמוכה.
    אני רוצה את ג'ת אל אהלי בנס ציונה בשלב הבאה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לקרוא לבני יהודה קבוצה חזקה ואיכותית זה פשוט לעוות את המציאות. הקשיש על הקווים חירב כל חלקה טובה שהיתה למועדון הזה בעונות האחרונות.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי תהיה ההגרלה של הסיבוב הבא?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

המשחקים ב1.3, ההגרלה בטח תהיה בעוד שבוע.

לא ציפיתי שיהיה 0-7. שלא כמו אתמול (למרות שאני לא משווה בינינו לבין הפועל ת"א) האנדרדוג בכלל לא נלחמה ודיי היוותה תפאורה. ציפיתי לקצת יותר לחימה מהצפונים.