היי אחי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ביום שישי אנחנו נגדכם , ניצחתם את אלאהלי ועזרתם לנו אז שלא תקלקלו את זה ותקחו מאיתנו נקודות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הזדמנות לראות את הגרסה שלכם למסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אתה מוזמן להגיע נקבל אותך בסבר פנים יפות .
נבוא בכיף !!! (למרות שקשה להגיע אבל לך תדע) רק שתדע ביום שבת במחצית נגד אל אלהי הגיע בור אוהד שלכם ואמר שבמידה ואנחנו מנצחים על האש עליו !!! אז תתכונן !
בכיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx רק תגיעו והשאר עלינו , אם תגיעו תקבלו חוויה נעימה מהמפגש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מי יודע ! אולי נפגש גם בגביע !! מצפה לנו מפגש קשה עם הגנה מעולה , מקווה לטוב אלאהלי כבר תקופה רבה שמנצחים בהפרש של שער אחד בדקות הסיום ! עד שהעמדתם אותם במקום ! אז תודה
שמחנו לעזור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אכן, ההגנה נהדרת (ספגנו 9 שערים כמוכם, אומנם ההתקפה עוד צריכה לעבוד אבל יהיה בסדר...) סויסה ואינג'יניר ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )אידלמן המנוסים עושים את העבודה שלהם כמו שצריך . בצדדים האחים הצעירים דהן, שחק וסהר (שאיתנו כאן בפורום) עושים עבודה נפלאה ותוסיפו לזה את השוער ערן שייזינגר עם ניסיון בליגת העל ובנבחרת ישראל
האמת שמשעלי לא עשה כלום העונה, זה היה השער הראשון שלו אצלנו. אמנם הוא לא הרבה לשחק עד עכשיו אבל ראו שהוא לא משקיע כל כך.. אבל במשחקים האחרונים חל אצלו שיפור ניכר ואחרי אתמול אני מקווה שהוא יקבל ביטחון ויראה לנו מה הוא יודע.
יאללה בואו נעורר קצת ת'דיון עם כמה תמונות יפות ממשחק הראווה נגד בית"ר ירושלים לפני שנתיים. נגמר 1-1 אגב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://images.one.co.il/Images/Packages/3640/557_372/10.Xxx http://images.one.co.il/Images/Packages/3640/557_372/2.Xxx אליפות אפריקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://images.one.co.il/Images/Packages/3640/557_372/4.Xxx http://images.one.co.il/Images/Packages/3640/557_372/5.Xxx http://images.one.co.il/Images/Packages/3640/557_372/9.Xxx באותו יום היה קהל שיא של בערך 4000-4500 אנשים שנדחסו שם כמו סרדינים... אני מקווה שמחר ניראה חגיגה לא פחות טובה! שו שו שולמית חדרה ללאומית! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx גביע מדינה ראשון לחדרה! הגיע הזמןןןןן :aaa025: *קרדיט לאתר ONE על התמונות הנפלאות.
יש לי הרגשה שהשנה כפ"ס תגיע רחוק בגביע, אני מקווה לדרבי באר-שבעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
חדרה פייבוריטית ברורה לקראת המשחק שיחל בעוד בשעה. מערך יחסי הציבור האדיר שסובב את יפו מחדיר אשליה שמדובר בקבוצה גדולה וחזקה, שזה דבר נכון מאוד לליגה בה היא נמצאת שם היא שולטת ללא עוררין. חדרה מצמרת ליגה א' היא קבוצה פנטסטית, מבריקה ומוכשרת. זה לא מבטיח לה ניצחון כי בכל זאת לא מדובר במשחק ליגה רגיל של שישי בצהריים, אלא באלפי צופים שיגדשו היציעים ושידור חי בטלוויזיה, ולכו תדעו אם מספר משחקניה האלמוניים של חדרה יעמוד בלחץ לעומת שחקני יפו שרגילים לפלאשים ולמצלמות מסביב למגרש. בעונה שעברה יפו מליגה ג' אירחה את אזור מצמרת ליגה ב' והובסה 0:4, היום יפו מוליכה את הליגה בה נמצאת אותה אזור שהביאה לה בראש. ההתקדמות האיטית (והנבונה) אולי תגרום לעובדה שיפו תודח עוד מעט ממעגל משחקי הגביע, אך אין לי ספק שבעזרת הניהול החכם והקהל התומך- יפו עוד תראה את הגב שלה גם לחדרה.
1-0 מוצדק ליפו במחצית ,השוער של יפו מצוין. אני מקווה שיפו תעלה ותקבל את הפועל תל אביב רק בשביל הסיפור ,מעניין מה אבוקסיס יעשה . ואם כבר עסקינן ביוסי אבוקסיס למה הוא לא משחק היום?
המגרש בחדרה אחד הגרועים שראיתי...בואו נגיד ככה אם חדרה רוצה להיות קבוצה לגיטימית בליגה השניה היציע חייב לעבור שיפוץ נוסף, מאיפה שמצלמים חייבים לבנות יציע גדול (ויש מקום) ומאחורי השער הימני יש מקום לבניית יציעון לאוהדי החוץ של כמה מאות...אגב יפה שיש משהו כמו 3,000 איש במשחק אולי יותר. אבל עדיין המגרש נראה על הפנים. (הרי אם שמים כיסאות על כל היציע התכולה יורדת באיזה כמה מאות של מקומות אולי אפילו אלף איש) בנוגע למשחק, אני לא חושב שזה בהכרח מוצדק למכבי יפו, לא ראיתי איזושהי התקפה מוחצת ממנה, בסך הכל הגיעה למצב אחד בלבד וניצלה אותו ל-0:1 מנגד לחדרה היו כמה מצבים מסוכנים אם זה בעיטה חופשית, ההצלה של בורשטיין אחרי ששי אבוקסיס עבר אותו ועוד החמצה של אבוקסיס במספרת א-לה יצחקי ועוד הצלה של בורשטיין מבעיטה מרחוק. ואיזה החמצה של ביטון, באמת יכל לסגור עניין כבר בדקה 48...החמצה ענקית. בורשטיין נותן משחק ענק.
יפו ניצחו כל הכבוד עכשיו נחכה להגרלה לראות את מי הם יקבלו. והיו 2 שערים במשחק היו צריכים להפסל ,שער של ירימי מיפו כי הוא אפשר להגיד הובקע בעזרת היד והשער שיפו ספגו נשמעה שם שריקה מהיציע וכל יפו הפסיקו לשחק כך שהשער לא חוקי אבל עדיין כל הכבוד ליפו. ולגבי הקהל כל הכבוד לקהל של יפו להביא 3000 צופים לחדרה ,יש קבוצות בליגת העל שאין להם רבע מכמות האוהדים של יפו.
בוא לא נגזים, יפו לא הביאו 3000...היה איזה 1000+ מיפו ואותה כמות מחדרה...ועדיין זה יפה כי יש קבוצות בליגת העל שלא מסוגלות למלאות מונית למשחק בית!
3000 זו הגזמה פרועה. הגיעו בסביבות ה-500 מיפו (4 אוטובוסים מלאים+רכבים פרטיים) שזה מספר יפה מאוד למשחק צהרי שישי בחדרה. היה תענוג לראות את יפו, התגעגעתי לכדורגל העממי של הליגות הנמוכות וזה הזמן לברך את רון ("רון עמיקם" בפורום) ועמיתיו על הפרויקט הנפלא. היה כיף לראות את הקהל, את השחקנים מתפללים בחדר הלבשה לפני המשחק, את התלבושת האחידה של אנשי המקצוע, ואת הקמע שהקפיץ את כולם- רעיון ענק שמקורו באנגליה. באשר למשחק (מהחצי שעה שראיתי)- חדרה הייתה עדיפה בהרבה ויפו עקצה פעמיים במתפרצות כמו שכתוב בספר. זה היופי במשחקי הגביע וכעת נחכה להגרלה. לדעתי זו הפעם הראשונה שאף קבוצה לא תרצה לקבל את הנציגה מהליג ה הנמוכה ביותר. למרות שתחסר את בורשטיין בשלב הבא (לבטח יעבוד עם הפועל ת"א), יפו עשויה מהחומר של סינדרלות גביע והיא בהחלט יכולה להגיע רחוק.
אין לי מילים כבר אין לי מילים.. מחצית ראשונה חדרה שוכבת על יפו, יפו במצב אחד שמה שער. מחצית שנייה כבר יותר שקולה מצבים יפים לשתי הצדדים אבל לחדרה יותר ועדיין שום דבר אפילו שער שני ליפו. הבעיה היא ההגנה, כל שחקן הגנה ניראה בן 15 לעומת הענקים של יפו שעוברים אותם בקלות. אין זה פשוט נמאס צריך להעיף את כל ההגנה להביא שוורים שרואים אדום בעיניים! אם אגברייה לא משחק זהו אין הגנה, עכשיו אנחנו מבינים כמה הבנאדם הזה חשוב בהגנה בלעדיו זה שחקני ההתקפה של היריבה מול השוער שגם היכולת שלו לא משהו, הגול השני שהוא קיבל פשוט גול דרדלה הוא כבר זינק לקחת אותו וניראה כאילו הוא נירדם באמצע. למרות שהגביע הוא בחשיבות שנייה לעליה ללאומית עדיין רצינו לראות משחק טוב של חדרה לא יכול להיות שקבוצות באות אל חדרה בבית וחדרה תפתח רגליים, בזיון. יש ניצוצות בהתקפה עם עידן דוד ושי אבוקסיס אבל הקישור חלש והגנה בלי אגברייה בזיון. יאללה שייע תעשה רה-ארגון בקבוצה שחרר שחקנים שלא נלחמים תביא לנו בלוקים, חומות. ועוד מילה על אוהדי יפו, ארגון יפה מאוד רואים שיש לכם תקציב מאוד גדול ואוהדים נאמנים רק חבל שהרסתם בסוף עם הקטטה מחוץ למגרש, לא יודע כרגע מי התחיל עם מי אבל ראיתי המון אוהדים של יפו נותנים מכות עם הדגלים שלהם לאוהדים של חדרה בלי רחמים. אני מקווה שאת העונש שלכם תקבלו על זה.