מזה שנים רבות, קבוצות ליגת העל מתחילות לשחק באותו סיבוב ט' מיתולוגי. העונה הם יכנסו בסיבוב הקרוב, סיבוב ח', הווה אומר 32 האחרונות.
אני שמח שאשקלון עלו ,אולי זה יגרום להם לשחק טוב יותר ,והשער של הסיבוב הוא של אשקלון. אני רק מקווה שאשקלון לא יקבלו את מכבי חיפה. כל הכבוד לנתיבות.
זה לא משנה איך נקרא הסיבוב- קבוצות ליגת העל תמיד היו צריכות לעבור 3 משחקים לפני שלב חצי הגמר. לצערי בישראל אי אפשר לקיים חגיגת גביע כמו בשאר אירופה, בעיקר בשל מצוקת מתקנים.
הצגה במעמד צד אחד למשך 70 דקות במשחק פשוט ע נ ק! אני לא יודע מה הראו או ראו בטלויזיה אבל אני היום חזרתי מסופק בצורה אדירה מהמשחק של נס ציונה. מחצית ראשונה הזר גיורגי החלוץ החדש שלנו פותח בהרכב זה כבר שינוי מרענן... החלוץ של רמהש עדיין לא עבר בבקרה והגיאורגי השני פתח על הספסל. שליטה פשוט אבסולוטית של נס ציונה במשך 35 דקות רצופות כשהחמצה רודפת החמצה ובתווך השכלנו לכבוש. החלוץ החדש מראה ניצוצות של חלוץ אמיתי אבל יחד עם זאת נראה כבד ואז נוכחתי לדעת שהוא בכלל היה פצוע חצי שנה ובגלל זה הוא התגלגל לליגה השניה בארץ...הבטיחו לי שמדובר בחלוץ אולי הכי טוב בליגה הזו. בקשר למשחק נס ציונה חשבה שהמחצית היא בדקה 35 וברגע אחד הפסיקה לשחק כשבת ים שולטת ומחמיצה מצב קורץ של טוביאק. חצי שני דין רפאלי הבלם המחליף... שוגה מאבד כדור ובנוסף גם עושה פנדל ובנוסף גם מקבל אדום... בן חמו הודף בצורה נהדרת עד דקה 65 או יותר נכון עד שבת ים השוו נס ציונה עסקה בלהסתגר... בשיווין נראה שנפל דבר החבר'ה כאילו לקחו אקסטזי ושרפו את המגרש בצורה מדהימה ויצרו מצב אחרי מצב כאילו לא יודע מה קרה וכאן ראוי לציון הקשר הגיאורגי שוטה "באבו" שהראה ללא ספק למה הוא משחק בקבוצה המובילה בגיאורגיה כל טאץ שלו בכדור זה אומנות ועליו אני יכול בפה מלא וב45 דקות יחידות שראיתי אותו שמדובר ברכש ענק! כל יושבי היציע התפעלו ממנו ואני מקווה שהוא ימשיך ככה ויש לנו קשר קדמי טכני חכם עם טאץ ענק בכדור. השאר היסטוריה... שרפנו תמגרש כל מטאטא יורה והחמצנו בלי סוף 3 והם יצאו בזול... אני לוקח מהמשחק הזה לא את ההעפלה אלה את היכולת ואת הזרים החדשים של הקבוצה. פשוט חוויה! נס ציונה קבוצה שתאבק עד הסוף בלאומית.
הפועל בלדי אום אלפאחם בשלב הבא אחרי שביעייה לרשת של נצרת עילית נקווה לקבל קבוצה גדולה בבית כדי לתייק עוד חוויה כמו במשחק נגד נתניה
לדעתי היו חייבים לעשות שבסיבוב הבא ספציפית 16 הקטנות צריכות לארח את 16 מליגת העל ומי שיעלה הלאה זה הגרלה עיוורת ככה זה היה עוזר להן תקציבית...בטח שיותר מלקבוצות ליגת העל. לדעתי גם היו צריכים לעשות שבסיבוב הזה בגלחל שמדובר בקבוצות ליגת העל הכנסות הקבוצות הולכות לקבוצות הקטנות...
עוד שנה עברה וכלום לא השתנה, שנה רביעית ברציפות שמכבי הרצליה עפה מהגביע כבר בסיבוב הראשון. איגור קוסטרוב שיחק ככל הנראה את משחקו האחרון במדי מכבי הרצליה.
אריאל אתה לא מגלה לי את אמריקה, בטח לא לי... את מה שהיה לי להגיד על בת ים אמרתי ולא פעם אחת. אבל אתה יודע הם באו בפוזה של מקום שני וקיבלו שלוש כשאנחנו עם עשרה שחקנים. בכל זאת אומרים שבת ים מקום שני... מה שהיה בקרית שמונה למשל לא דומה למה שהיה היום, הם פשוט עשו במכנסיים אבלח לא איכפת לי מהם כבר אמרתי, זה היכולת שלנו, בשישי בלי קאדר עשינו בית ספר להרצליה והיום גם בלי קאדר! עשינו בית ספר לבת ים אני אמרתי מבחינתי היום זו היכולת והזרים כל השאר לא מעניין אותי, ההעפלה זה הבונוס, אני שמח ששידרו חלק מההצגה הזו בטלויזיה כדי שיבינו על מה אני מדבר. בכל אופן הפנים הם לשכונה, לשכונת התקווה אם לא ננצח את שמשון בשישי, לא עשינו כלום!
כמה החמצות... כמה החמצות היו היום במשחק. קרדיט מגיע גם לשוער של השקמה רוזנוביץ' שמנע לפחות ארבעה שערים בטוחים!! הבדלי הרמות הורגשו במהלך כל המשחק. השקמה התבססה רק על מתפרצות פה ושם. ואיך אפשר בלי הפצצה של דודו אזולאי מ-45 מטר !! וכל מילה נוספת מיותרת...
תשמע גול יפייפה היה היום לאשקלון. פשוט אדיר. הוא עוד יותר מתוק כשהוא נכבש מול השקמה רמת חן, היריבה המרה בליגה (משחק האורות, גולים מנבדלים, פסק הדין). אני מקווה שהשבוע הזה יסתיים עוד יותר מתוק עם נצחון של חדרההה ומתחילים לחשוב את מי מקבלים בליגת העל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
מוזר! אחרי שנקבע כמשחק המרכזי של הסיבוב, המפגש בין הפועל כפר סבא לעראבה לא מוזכר כאן כלל וגם לא בכותרות האתרים האחרים בעיקר או אולי רק בגלל ההיחלשות של עראבה בשבועות האחרונים.. כפר סבא מנצחת 0:1 ועולה לשלב הבא אחרי שער נהדר של טל משעלי בדקה ה-16. כפר סבא הציגה יכולת טובה מאוד במשחק, בעיקר במחצית הראשונה אך קיימת אכזבה מכמות האוהדים הנמוכה שהגיעה, בסביבות ה-700 איש. אבל מבחינתנו המשחק הזה הוא כבר הסטוריה והראש של כולם כרגע הוא אך ורק במשחק החשוב מול אשקלון בשבת, משחק אותו הקבוצה לוקחת ברצינות רבה ובידיעה שכל תוצאה פרט לניצחון תהווה אכזבה.
עם כל הכבוד, זה לא היה מעולם המשחק המרכזי של הסיבוב, אם כבר הסקציה מול בת-ים מבחינת הרמה. המשחק המרכזי בהא הידיעה יהיה ביום שישי בחדרה בגלל הקהל והרומנטיקה.
לאו מסי היהודי הלא הוא בריאן נגמן הארגנטיני כבש את שער הניצחון ב-0:1 על עמישב פ"ת, קבוצתו העפילה לראשונה ב-24 שנים לסיבוב ח' (אגב מי שקרא את העיתון ביום ראשון יודע למה מסי...) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3830198,00.html התקווה הגדולה בשלב הבא לא נתיבות בחוץ, לא ב"ש ולא אשקלון