גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏2/12/09.

1. המבין Member

הפועל באמת שיחקה יפה מאוד, אבל אם איינוגבה לא היה מורחק, ואם עטר היה מבקיע במקום להחמיץ בטמטום, יכול להיות שהגמר לא היה נגמר ככה. בסך הכל היה גמר מהנה מאוד עם כדורגל מצויין והרבה מצבים. דרך אגב, ראיתם שפרס בא עם עניבה אדומה? איפה האובייקטיביות איפה...

2. Igi Member

ריקלמה1, שמתי לב שאתה נוטה להלל ולגמור שחקנים וקבוצות יתר על המידה בהתלהבות של הרגע. אמרת הרגע שגמרתי את עטר בגלל החמצה אחת שלו(מה שלא נכון,כבר הבעתי פה מס' פעמים שעטר לא מצליח להרשים ולהתעלות מול הגדולות ויש לי סימן שאלה גדול לגבי היכולת שלו להצליח בקבוצה גדולה)...אז מה בדיוק אתה עשית עם הקביעה שאחרי גליץ' אחד, שבכלל היה כתוצאה מפעולה והשתהות מיותרת של עטר, קנדה הפך למגן הימני הטוב בארץ? עזוב, עטר הוא פוטנציאל, אבל הוא מאד לא בשל ויש לו מנטאליות מאד לא מתאימה לקבוצות גדולות. אתה יכול להביא את שכטר כדוגמה, אבל שכטר לעומתו לא היה שחקן שנעלם בקביעות במשחקים הללו... כמובן שיש סיכוי שעם קצת ליטוש עטר יכול להפוך לשחקן גדול, אבל כרגע זה נראה רחוק.

3. Fanatic Member

אלירן עטר הראה היום וגם במשחק הקודם נגד הפועל כמה הוא אוברייטד. שחקן עם קצת יכולת כדרור וזהו.
    פראייר מי שישלם עליו מיליון דולר.

מזל טוב להפועל על הגביע, ונאחל לבני יהודה הפסד בשבת.
    ד"א, גוטמן גם אחרי שהוא בוכה בגביע בוכה יש גבול

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה כאילו גל סוקולבסקי כתב את הכותרת של הנושא הזה, קצת פחות התלהבות יותר אובייקטיביות תועיל כאן.
    את המחצית השניה לא ראיתי כי ממש לא היה צורך, מה שכן הגמר הזה היה אחד הפחות המעניינים במפעל בשנים האחרונות, רק מראה כמה עניין בית"ר מוסיפה למעמדים הגדולים ועד כמה בני יהודה זה מועדון בינוני-קטן, תואר ראשון לאניימה בישראל והוא היחיד מחבורת האדומים היבבנים שמגיע לו התואר הזה.

5. riquelme1 Member

אז אתה שוב טועה, לא טענתי שקנדה המגן הכי טוב בארץ בגלל המשחק היום, בגלל מה שראיתי מהמגן הזה כל העונה, הוא פשוט מגן תוקף ברמה גבוה ביותר, וגם הגנתית הוא מעולה, אני מאוהב בבחור הזה, וכל כך כעסתי שרצו להעיף אותו מהקבוצה, מדובר גם בבחור טוב בלי שום אגו. ואני ישאל, איזה מגן ימני טוב מימנו בארץ?

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת שברגע שראיתי את עטר פורץ ומוריד את הראש ומתחיל לזוז ימינה שמאלה במקום לבעוט ישר אמרתי שהך הכדור...

אבל עטר ממש לא אשם בואו נגיד את האמת ההרחקה רצחה את בני יהודה, כי ב-11 על 11 הם לא היו פחות טובים ממש מהפועל, בסך הכל היו לא רעים...אבל אין מה לעשות אלה חוקי המשחק.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קנדה קנה לעצמו מקום בהרכב בטדי, אני מאמין שלאחר התצוגה הערב גוטמן ירכיב אותו ב11 בשבת. בשביל להיות המגן הימני הכי טוב בארץ הוא צריך לשמור על יציבות, כשיעשה את זה הוא יהפוך למגן לגיטימי גם בנבחרת. לבוא למשחק אחד, גדול וחשוב ככל שיהיה, לא יהפוך שחקן בינוני לטוב כמו שזה לא יהפוך שחקן טוב לבינוני, החוכמה היא לשפוט שחקן לאורך זמן ועם כל הכבוד, אני לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן. הכתומים נשארו עם המחמאות, גיא יסיים את הקדנציה שלו בבני יהודה בלי גביע וכנראה גם בלי כרטיס לאירופה.

8. wings Member

הכרטיס לאירופה כבר בכיס. מקום רביעי.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

וואלה, צודק שכחתי, עקב הזכיה של הפועל ת"א, שתהיה באירופה בזכות הליגה, המקום הרביעי זוכה לכרטיס נוסף. גם אם במקרה האדומים יזכו בדאבל, בני יהודה תהיה באירופה עקב היותה סגנית מחזיקת הגביע.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל ברכות לאדומים על הזכייה בגביע.

עכשיו לפנדל...קשה לי לקבוע מהמצלמה שנמצאת כמה קילומטרים טובים מהמגרש (...) אם היה פנדל, אבל אם תבריזי היה נותן צהוב לאיינוגבה זה היה מספיק. למה? אני בספק אם שכטר היה מגיע לכדור...ברגע ההכשלה הכדור לא הלך לכיוון השער אלא היה כבר כמעט בחוץ...חבל שאין לנו פה שופט. אני משוכנע שאם זה היה הפוך אניימה לא היה מורחק, אבל עזבו את הויכוח הזה.

להפועל ת"א מגיעה השנה תואר, אבל בשום אופן לא דאבל פשוט כי מכבי חיפה הובילה למעשה בכל הדרך בליגה. זה לא ממש ישנה אם הקבוצה שלי לא מנצחת את הכתומים במחזור האחרון, אבל היות ש'אוהדי' בית"ר כבר התחילו עם ה'חגיגות' שלהם אני לא כל כך בטוח שהאדומים מנצחים בטדי.

בכל מקרה ברכות לשחם, דור ולאוהדי הפועל ת"א האחרים.

11. Sempre Inter Member

למה הקהל של הפועל דומם? השחקנים שרים ורוקדים והקהל רדום.. איפה ההתלהבות? הטירוף?
    עוד גביע.. התרגלו כנראה.

12. Igi Member

גוטמן אמר שבמידה והפועל לא הייתה זוכה בגביע ולא הייתה זוכה באליפות, העונה הזו לא הייתה כישלון. ניסיון די ברור להפגין אופטימיות, תקווה ואמונה בשחקנים שלו, אם הוא באמת מאמין בזה זה מאד תמוה לדעתי.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איגור, מה אתה רוצה שיעשה? יכתיר אותנו כאלופה? עד שזה לא גמור גוטמן משדר אופטימיות וכך צריך להיות. מכבי חיפה פייבוריטית ברורה גם בגלל שלנצח בטדי זה לא דבר של מה בכך, אבל עד שאנחנו לא אלופים הכל יכול לקרות. משחק הכדורגל לפעמים משחק מאד מוזר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/10
  14. wings Member

מאיפה אתה מביא את ההודעות האלה?

סליחה, נראה לי שבקריאה ראשונה לא הבנתי את ההודעה שלך. התכוונת שזה
    תמוה שהוא מאמין שהעונה לא היתה כישלון גם ללא תארים?
    אני דווקא חושב שגוטמן צודק בעניין הזה. תארים זה לא המדד היחיד להצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/10
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איציק זוהר עלה בזה הרגע למקום הראשון בטבלת ליגת הליקוקים לעונת 09/10, דני ענבר יורד למקום השני.

דני בתגובה:"יש קיזוז?"