תבריזי לא אמור לעשות חשבונאות, עפ"י החוקה זה אדום וזה הכל. מה שכן, לדעתי היה לו הרבה יותר קל להרחיק אותו בגלל שהשוער הניגרי היה בצד הכתום ולא האדום...
אני לא חושב שאם המצב היה הפוך אז אניימה לא היה מורחק, בטח שכל עוד זה לא קרה זה סתם ולחנת מים. כך או כך אי אפשר להגיד שעד הפנדל הפועל לא היתה טובה או שבני יהודה שלטה... מה שכן האווירה באיצטדיון רמת גן - בית קברות
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx לא שזה אמור להפריע להפועל. בינתיים עטר מוכיח שוב כמה הוא שכונה בכל מה שקשור ללהתעלות על עצמו נגד/אצל(בהקשר למעבר אפשרי לחיפה) הגדולות. גול גדול של ורמוט!
הוא לא הוכיח כלום, תפסיקו לבלבל את המוח זה מצב לא קל בכלל, קנדה עשה עבודה גדולה. אני מאוהב בקנדה, לדעתי הוא המגן הימני הכי טוב בארץ, יש לו יכולת התקפית מדהימה וגם הגנתית הוא מצויין, מאוהב בו וכל כך לא מגיע לו מה שעשו לו. 3-1. יאללה גביע!
אלירן עטר מצד אחד מכניס גולים מטורפים (גם זה כבר בקושי), מצד שני מחמיץ החמצות מזעזעות, ולא מעט, אסור היה לו להחמיץ את המצב, גמר לקבוצה שלו את המשחק.
העטר הזה נראה לי סוג של רפאלוב. אוי לא. דווקא מול איינדהובן זכור לי שהוא היה נראה טוב. מאז לא ממש עקבתי אחריו.
אם היית יודע על מה אתה מדבר במקום לזרוק 'לבלבל את השכל' לכל עבר כמו שאתה תמיד אוהב, היית רואה שעטר בבני יהודה כמעט תמיד חכם במשחקים מול הקטנות ונכשל בלהרשים במשחקים יותר מכריעים מול הגדולות
עטר זה שחקן עם פוטנציאל לא קטן שזקוק לליטוש באופי, אחרת הוא יגמור כמו ראובן עובד וחבל, כי כישרון כולם יודעים שיש לו.
הוא נראה מסוג השחקנים שמאוהבים בדריבל שלהם. עונה שעברה כתבתי על רפאלוב שהוא משחק על מוד דריבל - קודם מכדררים אח"כ חושבים מה לעשות. רפאלוב השתפר בנושא הזה, עטר כנראה עדיין לא.
אתה עושים צחוק?זה לא אדום?איינוגבה עצר את שכטר משער ודאי.זה אדום ע"פ החוקה לא בישראל הקטנה אלא בעולם כולו.
כל הקבוצה שלו חלשה נגד הקבוצות הגדולות, זה לא אומר כלום. עטר הוא כשרון יוצא מן הכלל, שכמו שאמרו פה צריך ליטוש, גומרים אותו פה בגלל החמצה שהיא בכלל לא החמצה, פשוט בלמו אותו, הוא עשה הכל נכון. הוא יגיע למועדון גדול הוא יתפתח להיות שחקן גדול, אין ספק בכלל.
בני יהודה שיחקה לא רע, אבל זה לא הספיק לה מול הפועל תל אביב, שניצחה את המשחק בצדק. בשער הראשון של הפועל תל אביב הכתומים היו רכים מדי עם גילי ורמוט, שבין 4 שחקנים הוציא בעיטה בלי שום הפרעה. אני חושב שכבר אז גיא לוזון היה צריך להוציא את דין מורי, שלא הראה בשום דקה שהוא רוצה לקחת את המשחק. גיא לוזון ספסל אותו במחזורים האחרונים בליגה וכנראה ידע למה. השווין של בני יהודה הגיע מטעות קשה של עמרי קנדה, שלא יצא כמו כל החברים שלו למלכודת הנבדל ואילץ את דגלס דה סילבה לחזור במהירות לכיוון קו השער, כדי למנוע מלירוי צעירי לכבוש מול שער חשוף. כשחוזרים בצורה כזו, זה לא מפליא שקורים תאונות שכאלה. בני יהודה הייתה זכאית לשער בזכות לחץ טוב שלה באותן דקות. אז הגיע המהלך שהשפיע יותר מכל על המשחק. דין מורי, בעוד טעות מטופשת, החליט שהוא נותן גוף לאיתי שכטר ושמי שצריך להרחיק את הכדור הוא דווקא אביב חדד, שמצידו גם יכל לעשות יותר ולתת לאחר מכן גוף לאיתי שכטר כדי לאפשר לדלה איינוגבה זמן רב יותר לנסות ולהגיע לכדור. הפנדל והכרטיס האדום היו מוצדקים. תודה לאל שאין שיקול לדעת לשופטים במצב כזה ושהם צריכים לשפוט לפי החוקה. אגב, שלמה שרף התרעם על כך שהשוער הניגרי לא ניסה לקחת את הכדור ביד. שמישהו יזכיר לו שאסור לשוער לתפוס כדור שנבעט אליו משחקן לקבוצתו. אלירן עטר יכל לאזן את המשחק, אך כמו בהמון רגעים העונה במשחקים חשובים, הוא הראה שאין לו את זה באופי. אסור לשום קבוצה עם שאיפות לקחת אותו לקראת השנה הבאה ואני מקווה שבני יהודה לא תתפתה להשאיר אותו בכל מחיר. זו סתם מלכודת דבש. אפשר להחמיא לעמרי קנדה על הצלה גדולה, אבל למה אלירן עטר, שהוא שחקן מהיר, היה צריך להשהות את התנועה שלו רק כדי להחליף רגל? הוא היה מוכרח להגיע לאחד על אחד עם וינסנט אניימה, גם אם זה אומר להגיע ברגל שמאל.
אני לא מבין למה הפועל ת"א צריך החל מדקה 85 לשיר שתהיה שואה למכבי, אומרים מכבי נאצים, שמעון מזרחי תתאבד כבר ועוד במקום לשיר תודה רבה להפועל ושירי הלל לשחקנים, כאילו מה 45 דקות במחצית השניה לא היו גארבג' טיים בשביל זה? בכל אופן קנדה ממש לא המגן הימני הכי טוב בארץ, אין מגן ימני ישראלי טוב, לא בארץ ולא בחו"ל בואו נגיד את האמת ונהיה ישרים. מה שכן - קנדה - המשחק הכי גדול שלו בקריירה. ביי פאר. הפועל היתה יותר טובה מבני יהודה ב-45 דקות עד להרחקה וניצחה בצדק, אחרי ההרחקה זה היה גארבג' טיים אחד גדול.
על עומרי קנדה תמיד אני אומר מילים בעיקר שליליות, עדיין אני רחוק מלחבב את השחקן הזה, אבל אין ספק שהיום נתן משחק גדול, גם בהגנה, גם בהתקפה, היה מצויין.