גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏2/12/09.

1. wings Member

איזה רגשי אתה. מי דיבר בכלל על אירופה והגרלות משנים קודמות. דיברתי על הגביע העונה שבינתיים יש לכם הגרלות מאוד נוחות. וכן, מכבי פ"ת בחוץ כרגע זה משחק יותר קשה מבית"ר בלי שחקני מפתח בבית. זו דעתי, אני ממש לא מנסה למכור לך שום דבר. אם אני הייתי בוחר הייתי בהחלט בוחר את בית"ר בבית. אפילו עכשיו שמדברים עליהם שהם בכושר וזה, לא ראיתי מהם שום דבר מיוחד מול מכבי ת"א בגביע. אפילו רחוק מזה. ואם אני לא טועה, עשיתם תיקו העונה עם מכבי פ"ת בבלומפילד וגם בחוץ. ודבר אחרון, שלא תרגיש שאני מנסה למכור לך משהו, כתבתי את זה שמכבי פ"ת בחוץ זו הגרלה יותר קשה עוד לפני שהוגרלתם בכלל מול בית"ר.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה או שאתה מנסה למכור או שאתה חסר הבנה כללית בכדורגל, זה הכול. ולהגיד "השנה קיבלתם הגרלות נוחות בגביע" כשקיבלנו עד כה את הפועל חיפה בקריית אליעזר(קשה יותר מכמעט כל האפשרויות שהיו לנו) ואת מכבי קביליו יפו, שזה סה"כ 2 משחקים זה מגוחך מאוד.

3. Igi Member

wings,

אני לא מבין למה העלית את זה דווקא עכשיו. זה לא משנה איזו הגרלה הפועל הייתה מקבלת(פייבוריטית בערך ב-5 רמות מעל כל הקבוצות האחרות בגביע), אבל אם נסתכל על קושי ההגרלה שהרי בית"ר זו הקבוצה היחידה שאפשר להחשיב להגרלה קשה מהקבוצות שנשארו.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהפועל תל אביב צריכים להיות שמחים שהם יארחו את ביתר ירושלים באצטדיון הביתי שלהם. נכון שאחרי שמכבי חיפה הודחה מול הפועל רמת גן לא ניתן להגיד ש"מתישהו זה היה חייב לקרות", כי בגביע כל קבוצה יכולה להדיח כל קבוצה. ובכל זאת, נראה שבמצב הנוכחי המפגש הזה היה בלתי נמנע. עדיף לאדומים לפגוש את המתחרה הקשה ביותר מול רוב מוחלט של האוהדים שלה מאשר לחכות למפגש באצטדיון רמת גן.

בני יהודה צריכה להתעלות ולהגיע לחצי גמר. זו תהיה הזדמנות נפלאה לאוהדים בכתום לצאת מהבתים כדי להזכיר לכולם כמה הכדורגל הישראלי מפסיד מכך שהם לא משחקים במגרש שהאוהדים בכתום ירגישו בו יותר בנוח.

ובטון קריאה: כן, מועדון ספורט אשדוד, הגיע הזמן. באמת שהגיע הזמן. תעשו כבר את הקפיצת מדרגה.

5. wings Member

בטח אני חסר מושג בכדורגל, רק תזכיר לי כמה פעמים הפועל ת"א ניצחה את מכבי פ"ת העונה? או כמה פעמים היא ניצחה באורווה העונה?
    lgi, אני לא מבין למה אתה מתכוון בזה שאני מעלה את זה עכשיו?
    אין ספק שבית"ר היא ההגרלה הכי קשה מהקבוצות שנשארו. אולי רק אשדוד משתווה לה. אבל לדעתי בגביע
    הבית נותן לך יתרון גדול יותר מאשר ההבדל הקטן בין הקבוצות. הפועל ר"ג בגביע זו דוגמא מצוינת.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/10
  6. נועם אסולין Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

יו"ר התאחדות לא יכל לבוא מתוך קבוצה מסויימת ובטח שלא המשפחה שלו מנהלת את אותה קבוצה.
    אני בטוח שחלק גדול מהקטע של הגדלת הליגות זה בגלל מכבי פ"ת ולדעתי לפחות גם ההגרלה הזאת הייתה מכורה..

לא מפחד מהפועל העובדה שזה בבלומפילד זה מקשה על זה הרבה יותר אבל במוקדם או מאוחר היינו צריכים לשחק נגדם.

מה שמאכזב זה שאנחנו הולכים לראות אצטדיון ר"ג חצי ריק ..

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטטיסטיקה יבשה זה חרטא. פעם אחת לא ניצחנו את מכבי פ"ת כשהקבוצה לא הייתה מחוברת ובלי הרכש החדש בינואר ופעם אחת זה היה באורווה עם המון חיסורים.

8. Telkiyski Member

העניין הוא,
    שאם הפועל לצורך העניין הייתה מקבלת כל קבוצה שהיא לא בית"ר (אולי חוץ מלשחק באשדוד ובאורווה), היא הייתה עולה לחצי הגמר
    העניין הוא שבית"ר לעומת זאת הייתה יכולה בסבירות גבוהה יותר לעוף לפני כן ולהביא למצב בו להפועל עד הגמר יהיו שלושה משחקים יחסית "קלים".
    מתוך 14 אפשרויות הגרלה שהיו לנו לנו, היו 4 "לא סימפטיות" (אשדוד, אורווה, ביתר בבלומפילד וטדי)ו10 כן.
    הסיכוי שהיינו מקבלים את אחת מה4 האלה הוא 2/7,
    ביננו,
    אם הפועל מקבלת למשל את הפועל ר"ג בוינטר ובית"R יוצאת למשחק חוץ מול בני יהודה או אפילו מארחת אותה בטדי, זה די ברור שיש סיכוי ששתי הקבוצות לא יפגשו בכלל במפעל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/10
  9. אלסנדרו דל פיירו Member

חברים תפרגנו קצת לאלה שכן עלו או לאלה שהתייחסו למשחקי הגביע יותר ברצינות תקראו לזה איך שבא לכם
    אבל זה לא פייר שגם אם עולים לרבע גמר קבוצות בלי אוהדים בסדר גודל כמו של חיפה אז ישר יש נטייה לזלל ולהגיד כמה משחקי רבע הגמר משעממים... זה לא כייף.. וזה מוציא את החשק
    כאילו באמת אומר לכם אורגינל... כשחיפה באירופה היא לא מייצגת רק את קריית את אליעזר או רק את העיר חיפה היא מייצגת את כולנו יחד כעם אחד ... אני שמח בשבילה על כל ניצון ומבואס כמו כל אוהד חיפה אחר כנ''ל גם לגבי הפועל ת''א.
    בגביע יש כאלה שבאים ומזלזלים 90 דקות מעבירים את הזמן ואם יפסידו זה לא נורא
    ויש כאלה שכן אכפת להם מהכסף,והמעמד חשוב להם זה נותן להם ביטחון
    ויש כאלה שהמעמד גם משפיע לרעה...
    אבל הגביע נועד בשביל הפתעות שגם קבוצות נחותות מחיפה הפועל ביתר ומכבי מבחינה כלכלית או מבחינת אהדה יזכו ל-90 דקות של תהילה...
    ותאמת גם אם בני יהודה לא תיקח גביע ואני יתאכזב כן הייתי רוצה שקבוצה קטנה תיקח ...יש משפט שאומר :
    "מי שלא שאף אבק דרכים לא יזכה לנשום אויר פסגות"

דרכו אנחנו בני יהודה התחלנו , בלי כסף , בלי משקיע , אבל עם הרבה רצון .. (לא גואל רצון חח..)
    זה המשפט שמאפיין אותי בכל אופן לא יודע מה עם שאר האוהדים..
    אבל באמת , אולי אחרי שנים של יובש של אבק דרכים וטלטולים , הגיע הזמן שנזכה מתי שהו לנשום אויר פסגות.

10. spurs229 Member

באיזה תאריך יתקיים השנה גמר הגביע?

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חצאי הגמר ב4.5 והגמר הגדול ב11.5.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פורסמו מועדי רבעי הגמר ב13.4 (שלישי) וב14.4 (רביעי) :

שלישי, 15:30: רמת השרון-מכבי פתח תקווה.
    שלישי, 21:00: הפועל תל אביב-בית"ר ירושלים (שידור ישיר בערוץ 22)
    רביעי, 19:00: מ.ס אשדוד-הפועל נצרת עילית.
    רביעי, 21:00: הפועל רמת גן-בני יהודה.
    * שלושת המשחקים האחרים ישודרו בערוץ הספורט.
    --

DAMM! מה הפואנטה בלפצל את ארבעת המשחקים? אני ממש לא מבין את זה!
    מה היה כואב להתאחדות להחליט שכל המשחקים יהיו ביום שלישי כאשר המשחק הראשון יהיה בגרונדמן בשעה 2, לאחריו אשדוד בשעה 5, לאחר מכן וינטר בשעה 7 ולקינוח המשחק המרכזי בשעה 9. הפועל רמת גן-בני יהודה בשעה 21:00 בערב??? על שום מה?

באמת שאני כבר לא מופתע מהשטויות שההתאחדות עושה בדרך להרוס לנו סופית את הכדורגל, אבל אני אשמח לשמוע הסבר הגיוני לביזיון הזה..

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכח מזה אין הסבר הגיוני לתחלואת הלוזון.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין בכלל למה לשחק בשעה 9 בערב באמצע שבוע?
    המשחק מסתיים ב-11 מינימום, אם למשל יהיה הארכה ופנדלים ותוסיפו לזה שהמשטרה מעקבת את קהל החוץ ביציאה מהמגרש אז יוצא שאוהדי בית"ר יצאו מבלומפילד אחרי 12 בלילה ויגיעו לירושלים(ואם הם לא ירושלמים אלא מהדרום/צפון אז יוצא יותר מאוחר) אחרי 1 בלילה וכל זה שיש לאנשים עבודה, צבא ולימודים יום אחרי, מקשה מאוד על הרבה אוהדים להגיע למשחק.

15. Don Joan Roman Member

מה נעשה שהם מטומטמים? ומה שקורה עם הכרטיסים זה בכלל בושה וכלימה.