איזה לילה מתוק...פשוט אושר עילאי שהשכיח ממני את כל החרא שספגתי מבית"ר העונה אחרי כל ההפסדים ורגעי השפל, הייתי בטוח שאנחנו הולכים לעוף כי בד"כ הקבוצה הפחות טובה על המגרש מפסידה גם בפנדלים אבל אריאל הרוש הציל אותנו בהדיפת פנדל קריטית וגם במהלך כל המשחק. קודם כל משחק חלש מאוד שלנו, אולי עשינו 3 התקפות טובות ולא יותר, מכבי ת"א עם 4 קשרים באמצע ו-2 חלוצים מהירים כמו אבידור שלטה לחלוטין במה שקורה על הדשא ואנחנו עם יום חלש מאוד של עידן טל וקובי מויאל לא יכלנו להניע כדור, ברוכיאן עוד ניסה שנכנס כמה פעמים אריאל הרוש עם ערב גדול, לקח 3 כדורים קשים, פנדל מכריע בדיוק אחרי ההחמצה של ואסקז החייזר שהחזיר את הפנים לשחקנים ולאוהדים, אריאל הרוש הוא המלך החדש של טדי ושחקן העונה שלנו בה' הידיעה. העובדה שסיימנו 120 דקות ב1-1 בעיקר בגלל שמכבי ת"א פשוט לא העיזה מספיק, ראו שבית"ר לא טובה ומאוד עייפה אבל גם פחדו לקבל שער ולא שלחו יותר מדי כדורים קדימה, גם לא הבנתי למה בוזגלו לא נכנס בשלב מוקדם יותר, הוא השחקן שהכי פחדתי ממנו כי במסירה נכונה או בעיטה מרחוק הוא יכל להכריע את ההתמודדות הזאת אבל נימני והאופי החרא של בוזגלו מנעו ממנו להיפגש איתנו(כל פעם שהוא רואה אותנו הוא מבקיע). היתרון בכישרון שלנו בחלק הקדמי עזר לנו כי מהמצב היחיד שהגענו אליו הברקה של יצחקי מצאה את ברוכיאן במצב שגם אלעד יעקובי לא היה מצליח להחמיץ, לעומת זאת ההחמצות של אבידור פשוט מזעזעות. הפנדלים היו כ"כ מותחים, קשה לתאר עד כמה ושחקנים כמו בנאדו, עזריאל ודנין שהייתי בטוח שהם מחמיצים הבקיעו וכל פנדל של מכבי הלך דוך לרשת אבל בסוף הצדק (לא) נעשה ואנחנו עלינו שלב למרות שמכבי ת"א היו יותר טובים אבל זה הגביע ואין מה לעשות. עכשיו אני מקווה לקבל את רמה"ש או נצרת-עילית בטדי ובעצם כל קבוצה שהיא לא הפועל ת"א רק שיהיה בטדי.
אכזבה אבל לא נורא. היינו יותר טובים, הגענו ליותר הזדמנויות אבל הרוש הענק מנע מאיתנו להבקיע. בית"ר היו חלשים ואם היינו קצת יותר מעיזים, היינו מנצחים. בכל מקרה,שוב לא נורא, אמנם נסיים עונה בלי תואר אבל לפעמים זה שווה את ההתבגרות של השחקנים, איך שחקנים צעירים כמו קפילוטו, ייני, שפונגין וליאור ז'אן תפסו ביצים ובעטו פנדלים גדולים, פשוט כל הכבוד להם. תיקו מול בית"ר בטדי מלא זה לא כל כך נורא, הגענו לפנדלים ובפנדלים זה הרבה עניין של מזל. אריאל הרוש היה גדול כבר אמרתי, ולירן שטראובר פיספס 2-3 הזדמנויות בטוחות לעצור פנדלים של שחקני בית"ר. בסופו של דבר הוא הלך לבעוט את הפנדל האחרון והחמיץ(היה לו גם חלק לא קטן בגול של בית"ר). צריך להרים את הראש, זה לא שהפסדנו במשך 90 דקות או 120 אלא רק בפנדלים ששם זה הרבה עניין של מזל, אפילו היינו טובים יותר והילדים שלנו התבגרו. המטרה שלנו נשארה להשיג מקום באירופה ולשם נמשיך לשאוף. המון מילים טובות לקהל שלנו, לשמוע אותם כל כך חזק בטדי מלא באוהדי בית"ר עשה לנו מצויין. למרות המצב של הקבוצה, עדיין כל הקהל הולך עם השחקנים לכל מקום... שקהלים אחרים ילמדו.
הפועל ת"א - בית"ר י-ם הפועל ר"ג - בני יהודה מ.ס. אשדוד - הפועל נצרת-עילית עירוני רמה"ש - מכבי פ"ת מילא לקבל את הפועל אבל בבלומפילד?!! זה היה כ"כ ברור שנקבל את הפועל ת"א וחבל לאוהדי הכדורגל שתהיה רק קבוצה אחת גדולה בחצי הגמר. אבל כנראה בשביל לשמור על הגביע שנה שלישית ברציפות צריך לעבור את הפועל בבלומפילד ובלי ברוכיאן ועידן ורד, מבאס אבל אפשר לעבור. אפשר לומר גם שהמנצחת במשחק הזה תהיה ב80% גם הזוכה. אני מאמין.
איכס כל הזמן מההגרלות האלה עולה ריח רקוב ומכור :/ רמת גן/בני יהודה אשדוד/נצרת עילית רמת השרון/פתח תקווה 3 מהקבוצות האלה (ככל הנראה בני יהודה, אשדוד ופתח תקווה) יאיישו את רמת גן. ממש חגיגה ברמת גן.
אני לא מבין מה אתם רוצים. זה גביע וזה כל הכיף. חוץ ממכבי פ"ת שבאמת יהיה מבאס אם היא תעלה (אבל זה לא משנה כי רמת השרון זה גם בדיחה), כל שאר הקבוצות יכולות להוסיף הרבה צבע. בטח שבני יהודה, אשדוד, והפועל ר"ג.
הניחוחות של הגמר המבאס נגד הפועל בשנת 05-06 חוזרים.. שוב אותה הרגשה...!! אבל לפני הכל צריך לעבור את הפועל רמת גן זה לא משחק קל לבני יהודה ואסור ליהיות שאננים... בהתחשב בזה שהראש של השחקנים נמצא כבר בחוף הילטון..
לאיזו הגרלה ציפיתם בידיוק כשכמעט כל הקבוצות האטרקטיביות הודחו לפני כן? אפשר ליהנות מהמשחק בין הפועל ת"א לבית"ר י-ם ולצפות לחצאי גמר וגמר משעממים במיוחד, כשר"ג לא צפוי להיות מלא...
חבל לי שבית"ר לא תזכה בגביע כי כמעט ואין לה סיכוי לנצח את הפועל ועוד בבלומפילד... אני מחזיק לה אצבעות שתעבור אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה. מלבד זה צפויים לנו משחקי חצאי גמר די משעממים, ככל הנראה עם הפועל, בני יהודה, אשדוד ומכבי פתח תקווה. הפועל מן הסתם יביאו המון אוהדים, בני יהודה גם פחות או יותר אבל אין למה לצםות מאשדוד וממכבי פתח תקווה. שוב הולך להיות משעמם... איכס.
חבר'ה, זה מה יש, זו הגרלה. זה שהמשחק הזה בא עכשיו זה חבל, אבל במקרה הצורך אפשר גם לקיים גמר בבלומפילד. בסה"כ זה נחמד שקבוצה קטנה יכולה עכשיו לעשות היסטוריה ואם לקבוצה אין קהל אז אולי היא צריכה לחשוב על חיבור עם קבוצה אחרת בעיר או באזור... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
בשביל ההתאחדות אני מקווה ששאר העולות יהיו מכבי פ"ת, בני יהודה ומ.ס. אשדוד. מהזווית האישית אני מקווה שבית"ר תצטרף אליהן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אחרת אפשר להעביר את משחקי חצי גמר גביע המדינה לטדי (אם בית"ר לא תעלה, אחרי הכל 21 אלף צופים יספיקו להפועל וכל השאר).
אני מאוד מאוכזב מההגרלה. כשחזרתי ממפגש אייסוקר יחד עם שאר החברים, משה עד שאמרתי לו 'תבדוק מהן תוצאות הגרלת הגביע, רק שלא קיבלנו את בית"ר'. בשנתיים האחרונות הפועל זוכה להגרלות רצחניות - מכבי ת"א בסיבוב ט', מכבי חיפה בשמינית הגמר בשנה שעברה, השנה קיבלנו את בית"ר כמובן ופתחנו את משחקי הגביע עם משחק חוץ לא קל מול הפועל חיפה. אני חושב שהפועל קבוצה טובה יותר מבית"ר בכל עמדה על המגרש, אבל אני מאוד חושש מהם בגלל שהקבוצה במצב טוב מאוד, יש רוח חדשה בקרב השחקנים, ובית"ר מצטיירת כקבוצה עם תשע נשמות. בגביע מול מכבי היה לה המון מזל גם במהלך המשחק וגם בפנדלים, בית"ר בשנים האחרונות היא קבוצת גביע טיפוסית. בית"ר, שפעם הייתה עושה במכנסיים בנקודה הלבנה - למדה לנצח בפנדלים. העובדה כי המשחק בבלומפילד תקל מאוד על הפועל, אבל יהיה קשה מאוד להגיע לחצי הגמר. משחק כזה צריך להיות גמר וכבר היינו עדים לדרמות אדירות שהתרחשו בין שתי הקבוצות האלו, כשהשיא היה בשנת 2000. זה אולי ישמע מוגזם - אבל לדעתי הגמר באותה עונה היה גמר הגביע הגדול ביותר בתולדות המפעל. אין מתחרים למאבק בין שתי יריבות מרות, כדורגל איכותי, שערים בדקות האחרונות, דרמה אדירה בפנדלים ועוד. דבר נוסף - חבל שרק קבוצה אחת מארבע הגדולות תיהיה ברמת-גן בחצי הגמר. המשחקים האלו צריכים להיות חוויה של כדורגל, ולשש הקבוצות שנותרו אין את האנרגיות האלו - אולי רק לבני-יהודה. אני חושב שבני-יהודה תדיח את הפועל רמת-גן - בני-יהודה לא תזלזל אחרי שהפועל רמת-גן העיפה את האלופה שבדרך, וברור שהיא קבוצה טובה יותר. גם הדרך של אשדוד ומכבי פ"ת לחצי הגמר נראית סלולה, אולם לגבי אשדוד - אסור אף פעם לפסול אף הזדמנות. אני עוד זוכר את ההדחה שלה מול הכח בשנה שעברה בניגוד לכל התחזיות.
חרא הגרלה, במגרש הכי נאחס בארץ מול הקבוצה הכי נאחסית בארץ ובינתיים בלי אבירם ברוכיאן, עידן ורד ופאולו דה לה האסה ולכו תדעו מי עוד, יהיה קשה מאוד לעבור אבל מה יש לבן אדם אם לא האמונה? שום דבר.