בושה וחרפה. שחקנים שמרוויחים המון כסף ונראים כמו הצרות שלי, אני נגעל מהם. הלך הסיכוי לדאבל, מאוד מאכזב.
קטן נקרא מנהיג במכבי חיפה. מספר הנגיעות שלו בכדור בהארכה לא עלו על 2, הפחדן הזה ברח מהכדור ולא ניסה אפילו להציל את הקבוצה שלו. אומלל.
מסכים עם כל מילה. קטן כבר חודש לא מגיע למשחקים. הבעיה היא שאלישע בנה קבוצה שמושתת על הקפטן שלו במאה אחוז ולכן כבר חודש היא נראית כקבוצה מנוונת. כל הכבוד לרמת גן, הכבשה השחורה של הגביע עבור מכבי חיפה. בכלל, סיבוב עם לא מעט הפתעות.
אש בוינטר. מכבי חיפה חשבה שהיא באה לטייל, חשבה. הגביע השנה סיפק לנו סנסציות על ימין ועל שמאל, מעניין יהיה לראות את השלבים הבאים ללא מכבי חיפה, הפועל פ"ת, הפועל ב"ש ובית"ר או מכבי ת"א. ר"ג גילו אופי וניצחו ניצחון גדול, אני לא ראיתי סרט בו מכבי חיפה לא עולה, אבל לגביע חוקים משלו. הקרב האמיתי של ר"ג הוא בשבת נגד רעננה. מכבי ת"א עולה כרגע ליתרון על בית"ר ירושלים משער של עמנואל מאיוקה. יהיה מעניין לראות איך יתפתח המשחק.
או, מעניין שמכבי חיפה לא מנצחת 2 משחקים, פתאום "בושה וחרפה", פתאום ירידות על קטן. ואחרי משחקים גרועים של הפועל באר שבע-בה אנחנו קוראים לקבוצה בושה, ומקללים חלק מהשחקנים-אז פתאום זה הקהל הבאר שבעי, ואלה הדרומיים. תעשו לי טובה-כולכם ככה ותפסיקו כבר עם ההכללות המטופשות. למכבי חיפה יש את קהל ההצלחות הגדול במדינה. אם הם ממשיכים ככה עד סוף העונה-אין שום ספק שנשמע קללות מכוערות לעבר שחקנים (מה שבטח כבר קרה) ואולי אפילו לעבר אלישע לוי. ולנושא גביע המדינה, העולות לרבע הגמר: מכבי פתח תקווה בני יהודה הפועל נצרת עילית הפועל תל אביב עירוני רמת השרון מ.ס אשדוד הפועל רמת גן בית"ר ירושלים/מכבי תל אביב. -אף- קומבינציה לא תוכל לתת לנו את חווית גביע המדינה שכולנו רוצים לראות בחצי הגמר ברמת גן. אם כבר-אז בני יהודה, מכבי והפועל תל אביב ואני מניח שהקבוצה הנוספת שתגיע תגייס את כל העיר כדי שתבוא וכל עיר לדעתי תדפוק נוכחות במעמד שכזה. רק נקווה שהתל אביביות לא יפגשו ברבע..
קטן לא אשם. היו לו תקופות מצוינות ועכשיו הוא בתקופה פחות טובה. לא היה קורה כלום אם אלישע היה סומך על שחקנים כמו זגורי, מימון וטאלב, ולא מחזיק אותם כנערי פוסטר. אז אולי לא היינו מגיעים למצב הזה.
ואוו. מכבי חיפה מודחת במשחק על כל הקופה מול יריבה נחותה בהרבה וזה מפתיע מאוד אם לוקחים בחשבון את החוסן המנטלי שהקבוצה הזו מפגינה העונה. זה יהיה חבל אם עונה גדולה של המועדון תתפורר בגלל הדחה (אין ספק שמדובר באכזבה על גבול הבושה) בשלב מוקדם מהצפוי בגביע. באמת שלא חשבתי שמכבי חיפה תיכלל ברשימת המודחות שיכולות להביא קהל. ואני לרגע לא מזלזל בקהל הנפלא של הפועל רמת גן.
איזה קהל נפלא ואיזה נעליים... המקסימום שהם יכולים להביא זה 3,000 אוהדים. הולך להיות משמים בחצי הגמר... לכו תדעו מה ההגרלה תניב ברבע הגמר... משעמם.
כפיות טובה? חוסר תמיכה? הגעת רק בדקה ה 70 או שישבת שם כל המשחק? האוהדים עודדו את הקבוצה גם בפיגור אבל ככל שהזמן עבר והעלייה לשלב הבא נראיתה אבודה איזו סיבה תיהיה לקהל לעודד ולמחוא כפיים אחרי הפסד והדחה כואבת ע"י קבוצה מהליגה השניה כשרק הגביע נשאר בשביל להמתיק את הגלולה של העונה שעברנו? לא ציפית שאחרי תבוסה כזאת שבנס לא נגמרה ב 4 שערים ברשת של דוידי לאחר הפנדל הקהל יעמוד ויריע לשחקנים כאילו זכינו באליפות.
מה שאני רוצה זה משחק נגד בני יהודה או מכבי תל אביב ובקשה שהמשחק יהיה בבלומפילד, מקווה שההתאחדות תוותר על "ההצגה המשולבת" שגם ככה באיצטדיון רמת גן שווה לאפס.
לא צריך להגזים. העונה הם בקושי מגיעים בגלל שהקבוצה מופיעה במשחקים ביתיים באצטדיון של היריבה העירונית השנואה. נכון שאין להם קהל כמו למועדונים הגדולים (רק השנה הם מקבלים חשיפה בליגה הראשונה וסוף כל סוף נוטלים את הבכורה בעיר), אבל את הכמה אלפים שצריך להביא לחצי גמר הם יביאו.
אני חושב שבנצרת עילית, רמה"ש, רמת גן, אשדוד ופ"ת ירימו חגיגה לאוהדים שלהם במקרה ואחת הקבוצות האלה תגיע לחצי גמר (וסביר להניח שאחת מהן תגיע). לא יהיה עד כדי כך משמים בבלומפילד, אבל ברור שיכל להיות יותר יפה, צבעוני ורועש.
מסכים. לקרוא בפורומים של חיפה(או יותר נכון ציטוטים משם) ולצחוק. מציעים שם להרביץ לשחקנים, כמובן מקללים כל אחד מהם ואת אלישע. מביך.
ועכשיו או בית"ר או מכבי תעוף מהגביע. החצאי גמר ואולי גם הגמר הולך להיות אומלל. הפועל ת"א, ועוד 3 קבוצות מסכנות שלא יכולות להביא ביחד 10 אלף צופים(כי זה ברור שמכבי תעשה פדיחות מול קבוצה יותר חלשה ממנו בסיבוב הבא)
כל החיים הם מדברים על להביא את יצחקי ועטר ועוד שחקנים כדי להחליף את דבלשווילי(שנראה יותר גרוע מהצרות שלי), אבל עדיין עולים לכל משחק עם 9.5 שחקנים. משומר לא נחשב ורפאלוב חצי שחקן, כשבא לו לשחק. חוץ מאיזה קשר אמצע איכותי שסביר להניח שלא יבוא, רפאלוב הוא ללא ספק הבעיה הגדולה ביותר שקיימת היום במכבי חיפה. אנחנו חייבים שחקן הרבה יותר איכותי בהרכב בעמדה שלו...אי אפשר להמשיך לסמוך על זה שמול הנמושות של הליגה הוא יככב, צריך שיהיה בעמדה שלו שחקן איכותי ויציב(שלא יתעלה רק מול הקטנות וגם זה רק כשהקבוצה רצה יפה) ברמה גבוהה. אפילו שגולסה יחזור זה כבר יראה יותר טוב.