גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Dec 2, 2009.

1. שלו Guest

אוי לבושה. אוי לבושה!!! לא יכול לתאר את הרגשת האכזבה הנוראית הזאת. אין לי טענות, ויקו עשה מה שצריך, מחצית שנייה נכנסו טוב למשחק אבל לא נזהרנו מהמתפרצות של רמת השרון. כואב לי הלב על מה שקרה להפועל ב"ש השנה, אין לי עוד מה להוסיף...

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל באר שבע הודחה מול עירוני רמת השרון. מכבי נתניה, הפועל פתח תקווה והפועל חיפה כבר בחוץ. היום לפחות אחת מביתר ירושלים או מכבי תל אביב תודח.

אצטדיון רמת גן יראה עצוב מאוד כשיגיע שלב חצי הגמר.

3. שלו Guest

משעמם זו לא מילה. לדעתי רמה"ש או נצרת עילית יפתיעו ויעלו גם לחצי הגמר במידה ולא יפגשו אחת עם השנייה. כמה חבל, עצוב וכואב שהקבוצה שלך נפלה קרבן לסינדרלה, קשה לי לתאר את ההגרשה הזאת, באמת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה אם זה באינטרנט/טלוויזיה/עיתון כולם יודעים שהאיש המרכזי של בית"ר היום על המגרש יהיה ברק יצחקי, יום טוב/יום לא טוב שלו יקבע אם בסיום המשחק 15 אלף אוהדי בית"ר יצאו מחויכים או הפנים למטה בסיום המשחק.
    ברק מחזיק במאזן מצוין נגד מכבי ת"א, יש לו 7 שערים נגדם וחלקם שערי ניצחון גם בטדי וגם בבלומפילד והוא מגיע למשחק אחרי שלושער שני בתוך חודש אבל עדיין יש את הסיכוי שהוא יחמיץ מצבים קורצים מול שער ריק ואנחנו נאכל את הלב, לצערי זה קרה לו כ"כ הרבה פעמים בשנה וחצי האחרונות.
    אנחנו הקבוצה המוכשרת יותר, אנחנו עם יתרון הביתיות, אנחנו מגיעים בתקופה טובה יותר, הלוואי שכל זה ישתלם ואל אפם וחמתם של כל שונאי בית"ר אנחנו נעשה צעד גדול לעבר זכייה שלישית ברציפות ושמינית בהיסטוריה.
    יאללה בית"ר!

5. נועם אסולין Member

כמה שהמשחק שלנו חשוב היום..
    הפסד פה ואפשר ללכת לים חייבים לשמור על הגביע זה הדבר האחרון שנשאר, עם 17 אלף בית"רים ביציעים חייבים להביא ניצחון.
    עוד מעט אני יוצא לירושלים ות'אמת הרבה זמן לא התרגשתי ככה לפני משחק ..

Last edited by a moderator: Mar 25, 2010
  6. wings Member

אל תשלח את השחקנים שלך לים מהר כל כך. עדיין אתם חזק בתמונה בקרב על המקום השלישי. ובמיוחד לבית"ר כדאי מאוד להשיג אותו. אם תצליחו להגיע
    לשלב הבתים של הליגה האירופית בעונה הבאה זה יפתור לכם הרבה בעיות תקצביות. וזה גם קריטי למכבי ת"א. אמנם אני מניח שזה לא יהיה קל בגלל הדירוג הנמוך, אבל זה אפשרי ובכל מקרה אתם צריכים לצבור קצת נצחונות כדי לשפר את הדירוג.

7. AmitHBS Member

איזה בושה המשחק שלנו היום ברמת השרון, לא הגענו למשחק, זילזלנו וקיבלנו בראש.
    ויקו חדד אמר אחרי המשחק שלנו נגד מכבי שהמטרות הן פליאוף עליון וגמר גביע, השבוע האחרון כמעט גמר לנו את הסיכויים להשיג אותן.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ויקו חדד ניסה לשדר אופטימיות, בפועל לא צריך להיות גאון כדי להבין שזו קבוצה שלא שווה פלייאוף עליון ובטח לא שווה זכייה בגביע. הכאב לב היחיד שלי הוא העובדה שלא נזכה להגיע לחגיגה בחצי גמר ולצבוע את רמת גן באדום ובטירוף שלנו, כואב לי שעוד שנה אין לנו שום סיבה אמיתית לחגוג במרכז הבמה של הכדורגל.

בשורה התחתונה אם לא היום אז היינו עפים במפגש הראשון עם מכבי חיפה/הפועל תל אביב/בית"ר ירושלים, כך שמבחינה מקצועית אין לי אכזבה יתר על המידה, רק בעניין שציינתי. שנסיים בפלייאוף האמצעי ונמשיך להפעיל לחץ על ברקת להישאר, זה חשוב מהכל.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אאוץ', היה כואב לעשות את הדרך מגרונדמן לב"ש /:

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי במשחק... ביציע של הפועל ב"ש, לא פחות ולא יותר (ואני רמת-שרוני). אל תשאלו אותי למה. מה שכן, אחרי שנתיים-שלוש שלא הייתי במשחק של קבוצות ישראליות, קיבלתי טעימה מהקהל הישראלי, ונזכרתי בדיוק למה הפסקתי ללכת למשחקים... איזה כפיות טובה, איזה חוסר תמיכה בשחקנים.

Last edited: Mar 25, 2010
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שוב אנחנו בועטים בדלי, שחקנים שמרוויחים עשרות אלפים ומשחקים כמו בשכונה, בושה.
    הצוות המקצועי שלנו לא יבחן לפי תארים, לא לפי תוצאות, אלא לפי מעשים והמצווה שהם יעשו למועדון הזה היא שהם ימכרו את משומר לקבוצה אחרת, התקדם יפה זה נכון אך הוא מגן נורא מוגבל שפשוט הורס לנו, עותמאן הרבה יותר טוב ממנו ולמרות זאת משומר מועדף על פניו. על רפאלוב אני לא רוצה להכביר במילים, הפוזה שלו נודפת מקילומטרים, תמיד ישאר שחקן בינוני לליגה הישראלית, תמיד התקשורת תצפה לקפיצת המדרגה שלו, תמיד האוהדים והצוות המקצועי יתאכזבו מחדש, כי לא חשוב רק הכישרון אלא גם השכל, איך נגיד את זה במילים עדינות? אין לו את זה וגם לא יהיה.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    הכי קל לבנאדם שלא עוקב אחרי קבוצה, לבוא ליציע שלה במשחק גביע המדינה - המפעל היחיד שנותר לקבוצה להלחם בו, לראות אותה לא משחקת ולא מצליחה לייצר מצבי הבקעה מול קבוצה מליגה שנייה ועוד בסופו של דבר לחטוף ממנה 3 גולים, ואז להתלונן "כמה כפיות טובה וחוסר תמיכה בשחקנים".

למה אתה סתם מסלף דברים? תגיד שלא היה עידוד מאסיבי בפיגור 1-0, ושבמחצית השנייה לא דחפנו את הקבוצה - עוד לפני הצימוק של מליקסון...

העיקר להרוג אותנו..למה לא?

13. G.B7 ירוק עולה

תשמעו אני מקווה שזה שחיפה לא נכנסה למשבר
    היא עכשיו מפסידה להפועל רמת גן, בליגת העל הפסדנו לבני סכנין ושבוע לפני זה ניצחנו בגלל פנדל במשחק לא הכי טוב
    אני מקווה שחיפה תצא מהמשבר הזה

14. שלו Guest

נראה כי מתבשלת לנו הפתעה נוספת והפעם בוינטר. כנראה שלמכבי חיפה תמיד יהיה קשה נגד הפועל רמת-גן בגביע. פנדל של גולן חרמון בדקה ה86 שלח את המשחק להארכה וג'ורג' דאטורו העלה את המארחים ליתרון בחלק הראשון של ההארכה (98). למכבי חיפה לא נשאר הרבה זמן להשוות והם לא ממש קרובים לזה. ג'ורג' טשיירה השאיר את הירוקים בעשרה שחקנים והוסיף כמה מילים כתגובה על ההרחקה. מיותר.

15. G.B7 ירוק עולה

זורע מלח על הפצעים