גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Dec 2, 2009.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בליגה א' הוא יקבל אולי 500 במקום 300, ובעוד 2 עונות הוא כבר לא יהיה(בכל זאת מאוד מבוגר, אפילו לשוער). בכדורגל חופים לא מקבלים כסף למיטב ידיעתי, ואם כן(ואני די בטוח שלא) סכומים פעוטים. הוא לא יסתדר בלעדיה כי מ300 שקל הוא לא יכול לחיות, ואף קבוצה לא תמכור את המאמן שוערים שלה במיוחד בשבילו, בטח כשהוא בינוני ותו לא. מה זה נראה לך מנג'ר?

הוא יצא טמבל, לא גבר. תן לי סיבה אחת שבה היצור הבוגדני והמגעיל הזה יצא גבר. בזה שהוא שבר מילה של מי שמפרנס את משפחתו? בכך שהוא דפק את הקבוצה שלו למרות שהמצב היה ידוע מראש? בכך שהוא לא טרח להגיד כלום לקבוצה שתפטר אותו עוד לפני זה ותוכל אולי לשכור מאמן חדש למשחק הזה?

חתיכת אפס, זה מה שהוא. מקווה שלא נגיע למצב של פנדלים.

2. wings Member

אין לי בעיה עם ההחלטה של בורשטיין לעמוד בשער של יפו. כמובן אך ורק אם הוא יעשה זאת שהוא
    כבר לא חלק מהפועל ת"א. אפשר להתווכח שהמהלך שלו לא חכם, אבל זו החלטה שלו והיא לגיטימית.
    יכול להיות שהפועל יובילו 5-0 במחצית. יכול להיות (בסבירות מאוד נמוכה) שב 0-0 דקה 90 הוא יעצור פנדל ויזכור את המשחק הזה כל החיים. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נגמרה הדקה וחצי תהילה של גבי בורשטיין, עכשיו שיישא בתוצאות עם הרבה מאוד אכזבה וכאב לב. המשחק גמור, אם הפועל ת"א רוצה היא מנצחת בתוצאה אסטרונומית.

4. wings Member

יש למשהו לינק לשידור המשחק? (לא ערוץ הספורט)

5. שגיא Guest

בשביל זה הוא רצה לעלות לשחק? יכל לחסוך את כל הסיפור מסביב, ואת כל הבושה עבורו. זה הולך להיות כואב.

6. שלו Guest

לא חושב שגבי בורשטיין עלה לשחק בידיעה שהם יביסו את הפועל ת"א או משהו כזה, העניין יותר עקרוני מאשר מקצועי. בכל מקרה, יפו לא בליגה של הפועל ת"א ואני מקווה בשביל המארחים שהמשחק לא יגמר באסון מבחינתם כי על-פניו נראה שזה מה שהולך לקרות.

7. wings Member

הוא לא ידע את זה מראש. בכל מקרה כל המקרה הזה עשה לו קצת פרסום. בחיים לא שמעתי עליו
    לפני.

8. wings Member

אסון? זו קבוצת אוהדים מליגה ב'. גם לחטוף עשירייה זה לא נורא מבחינתם.

9. שלו Guest

לא הייתי מציג אותם ככה. יש להם תקציב גדול מאוד יחסית לליגה בה הם משחקים, יש להם שחקנים מוכשרים מאוד לדעתי והם הגיעו למשחק הזה בידיעה שהם יכולים לעשות את זה. ירימי, זה שהבקיע נגד ק"ש והעלה את יפו לשמינית הגמר יצא בהצהרה לאתרי הספורט ששם אמר כי הם מסוגלים להביס את הפועל ת"א, לא יודע עד כמה הוא התכוון לזה אבל בכל זאת, יהיה כואב מאוד לראות אותם מובסים הערב.

:aa1: אשקלון יצאו פשוט פראיירים. יכלו לגמור את המשחק במחצית הראשונה, למחצית השנייה הם עלו עייפים וחבל, שער מדהים של גלבאן מבעיטה חופשית העלה את בני יהודה לרבע הגמר.
    הפועל פ"ת ונצרת עילית הולכות כרגע להארכה לאחר 0-0 נטול מצבים במחצית הראשונה. במחצית השנייה ארמון בן-נעים ואיברהים בסיט יכלו לגמור את העניין אבל אבי איבגי כיכב בשני הצלות מדהימות.

Last edited: Mar 24, 2010
  10. wings Member

איזה גלגלון... אפשר לשלוח אותו לאולמפיאדה.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רחמים על בורשטיין, זו לא ההופעה שהוא ציפה לה, לספוג שלושה שערים כאשר השלישי בא מפנדל שהוא ביצע (ורוצ'ינה הוסיף כמובן לנפילה אך היה מגע, סיטואציה דומה לזו של קטן), אני בטוח שהוא מאוד מתוסכל. הבדלי הרמות מדברים בעד עצמם.

Last edited: Mar 24, 2010
  12. נועם אסולין Member

כ"כ צפוי, יותר מידי רעש עשו סביב המשחק הזה..
    4-0 ועדיין לא מחצית.

הסיפור היותר כואב של השמינית גמר עד עכשיו לדעתי הפועל אשקלון ששלטה כמעט כל המשחק בבלומפילד ובני יהודה ממש גנבה שער לקראת הסיום וניצחה 1-0.
    כמה שחיפשנו סינדרלה כניראה שלא נמצא אותה ..

13. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-300/725830-18.Xxx

ציפיתי שיהיה קל, לא חשבתי עד כמה. והכל בזכות השער המהיר של איתי שכטר, כל-כך נכון היה לא לבעוט ישר כי אז הבלם של יפו היה עוצר את הכדור עם גליץ', ושכטר עשה את הבחירה הנכונה והעלה אותנו ליתרון מהיר שעשה את הכל ליותר קל. אני קצת מרחם על בורשטיין, לא לזה הוא פילל והשער של באדיר לפי דעתי באשמתו. מה שכן, הוא כיפר על כך בהצלה נהדרת אחרי בעיטה של שכטר מקרוב. אני מרוצה מכך שכבשנו ארבעה שערים ובמחצית הזאת אפשר לנוח ואכן ננוח. אם אני גוטמן, אני מוציא מהר את ורמוט ושכטר כדי שלא יספגו איזה תאקל מיותר - יפו מכסחים מידי פעם ונגמר להם האוויר. לא צריך את ורמוט ושכטר על המגרש כעת. הייתי משאיר את אבוטבול למשחק שלם, אבל הוא עדיין רך ורגיש ואני חושש שהוא ייפצע. בינתיים אבוטבול טוב ואני מרוצה, הוא מכניס הרבה כדורים חכמים לקנדה, ואני מקווה ששי יסיים את המשחק עם בעיטה אחת מעניינת לשער. גם וורוניצ'ה בסדר. הוא אירגן את הפנדל, עשה מהלך טוב על הקווים וגם התחיל את המהלך בדרך לשער הרביעי(יופי זהבי). ההחלטה לתת לו לבעוט את הפנדל הייתה נכונה ואני מקווה שהכל יהיה יותר קל מבחינתו. הוא לא חתול בשק, אבל השאלה אם הוא חלוץ שמתאים לרמה של הפועל.

14. wings Member

משעמם.

משהו לגבי יפו. זה נחמד מאוד קבוצת אוהדים וזה, אני כמובן בעד. נשאלת השאלה מי יעמוד
    מאחורי יפו בשנים שיבואו? יש קבוצות אוהדים כמו הפועל י-ם בכדורגל והפועל אוסישקין בכדורסל
    שיש להן בהחלט מקום וצורך בעירן. לא נראה לי שזה המצב ביפו של היום. אבל הדיון הזה יותר מתאים בנושא של מכבי יפו.

15. נועם אסולין Member

זה מה שקורה בכל קבוצת האוהדים לדעתי גם באוסישקין וקטמון..
    שהם יעלו לליגות הבכירות מה הם יעשו? שהם יצטרכו תקציב מינימום של מיליונים והם יצטרכו ספונסר אז יהיה להם המבחן האמיתי כי בליגות הנמוכות זה שטויות
    להביא כמה צעירים ושחקני עבר שישחקו שם בשביל הכיף בלי משכורת וכניסה חינם לאוהדים אבל המבחן האמיתי הוא בליגות הגבוהות יותר.