אני לא צופה לנו סינדרלה כלשהי השנה, פרט להפועל אשקלון שלדעתי תוכל לעשות את זה ולעבור שלב על חשבונה של בני יהודה. המשחק בין רמה"ש להפועל ב"ש לא יהיה קל עבור האדומים מבירת הנגב כמו שחושבים. דור דוידי יפתח בפעם הראשונה העונה ועוד במשחק גביע ואין לדעת כיצד הוא יתפקד בין הקורות, צריך לשכוח מההפסד בפתח-תקווה ולהתרכז במשחק עצמו בכדי להעפיל לרבע הגמר שמשם הדרך לר"ג יכולה להיות קצרה מאוד. אני מקווה שויקו יפתח עם קדוסי או פדידה יחד עם בדש בחוד ולא כמו שפתח באורווה עם חלוץ אחד, כי אנחנו לא צריכים לשחק במערך הזה. לפי מה שהבנתי מליקסון כנראה יהיה כשיר. אין כמו הגביע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא מבין מה רוצים ממנו. אז הוא מאמן השוערים של הפועל ת"א, אז מה? שיתנו לו לשחק וליהנות מהרגע, כי הרי ידוע לכולם שהפועל ת"א ינצחו את המשחק הזה בכל מצב, בלי לזלזל ביפו כמובן, או שהפועל ת"א מפחדים מסינדרלה? תנו לו לשחק ולנצל את החוויה, מה העקשנות הזו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
שלמה שרף כותב פה בפורום ולא ידעתי? מילה למילה מה שאמר כרגע בחדשות הספורט (אבל צודקים שנייכם - או שמא אותו אחד)
בדיוק מה שבאתי לכתוב שקראתי את התגובה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני לא כזה תופס צד בנושא הזה, אבל הבנאדם עובד במועדון מסויים אני לא חושב שהוא צריך לשחק בקבוצה אחרת שששתי הקבוצות נפגשות מהסיבה לדעתי לפחות זה מראה על חוסר מקצועניות. אבל בכדורגל שלנו המקצועניות שואפת לאפס אז איכשהוא אפשר לתת לו לשחק (למרות שאני לא מאלה שחושבים שיפו תעשה חיים קלים להפועל.) בקיצור אפשר להבין את שתי הצדדים אבל לא צריך לקחת את זה לקיצוניות כמו שגוטמן לקח. ואבוקסיס לא ישחק...
שרף מלכתחילה לא שיחק בשום משחק גביע. לא יודע לגבי מקרים דומים בעולם. באחד מאתרי האוהדים של באר שבע, אחד היוזרים כתב כמה סיבות טובות למה צריך למחוק את החיוך שעלה בהגרלה לקראת יום רביעי. מליקסון לא כשיר ב100%, השעה הנאחסית, המגרש הקשה, הקבוצה הנאחסית, המוטיביצה של רמה"ש, המוטביציה הגבוהה של אורן ניסים (הוא כבש בסה"כ 3 שערים מתחילת 2010 והוא משחק בקביעות בכל משחק, ככה שעברו לא מעט משחקים), הזלזול שלנו, הבעיה בהגנה, דוידי בשער. פתאום הדרך לרבע הגמר לא נראית כל כך קלה. למרות זאת, מקווה להיות נוכח ברמה"ש, ומקווה שלא נפשל. צריך לפתוח ב4-4-2, לקרוע את הדשא, לעמוד טוב בהגנה (טפו טפו השתפרה לאחרונה), לטווח אותם מרחוק ובעיקר לפתוח בבליץ' שיעניק יתרון מבטיח כבר בהתחלה. כל משחק אני אומר את זה ואף משחק זה לא קורה..מעצבן..אולי הפעם..
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שמעתי מה שהוא אמר וזו גם הדעה שלי בלי שום קשר אליו. אין סיבה אחרת לכך שהפועל ת"א לא יתנו לו לשחק אלא אם כן הם מםחדים ממשהו לא צפוי. וחוץ מזה, למה שלא יתנו לו לשחק וליהנות? לא מובן... הייתי אומר שהעניין הזה תפס יותר מידי כותרת וזכה ללהתנפחות ענקית, שיחמם את אניימה - וישחק, לא יקרה כלום.
למה בורשטיין צריך לשחק? הוא עובד בהפועל ת"א? היא משלמת לו משכורת? אז אין שום היגיון ששוער כזה ישחק במשחק, אני לא מטיל דופי באמינות שלו, אבל יש לזה טעם מאוד מאוד מוזר וחמוץ עם יהיה מקרה כזה.
א.פאיטיטו רודריגז אתה צודק. ב. הוא גם עובד במכבי יפו, גם הם מביאים לו משכורת וזה פשוט עתקעשות טיפשית של גוטמן, אלב אם כן הוא מפחד מהפתעה ואז הוא סתם אידיוטי, אם הייתי גבי בורשטיין הייתי שם לגוטמן אצבע משולשת ועולה לשחק כמו מלך, שיפטרו אותו, הוא גם שוער בקביליו יפו שבעונה הבאה תהיה בליגה א מה שאומר שהמשכורת שלו תגדל ובנוסף הוא שוער כדורגל חופים וגם שם הוא מקבל משכורת וגם מי הבטיח שלא יחטפו אותו, הוא מטאמן שוערים מצויין לפני מה שהבנתי(יחסית לארץ) ג.לי נראה שלגוטמן פשוט יש עניין של עיקרון, הוא מאוד אוהב משמעת ואחרי שהוא ביקש ממנו יפה לא לשחק והוא אמר שהוא רוצה לשחק אז הוא התעצבן עליו וחטף קריזה ילדותית.
מי שחושב שגבי בורשטיין חייב לשחק ושגוטמן מפחד לא מבין את הסיטואציה. מה יקרה אם הוא ימנע מהפועל לעלות לשלב הבא? איך הוא יחזור יום אחרי זה למתחם חודורוב ויסתכל בעיניים לשחקנים שאותם הוא הדיח יום לפני? מה יקרה אם הוא יבזבז זמן? יעשה פרובוקציות לקהל? איך הקהל יקבל אותו אחרי זה בקבוצה שלהם? ולי אין בעיה שהוא ישחק, אבל אני מבין ב100% את גוטמן, במיוחד כשזה היה ידוע מתחילת העונה שהוא ואבוקסיס לא יוכלו לשחק במידה והם ייפגשו את הפועל.
אני לא מבין מה הבעיה שבורשטין ידיח את הפועל?(זה לא יקרה אבל בכל זאת) בורשטיין הוא שוער במכבי יפו בדיוק כמו שהוא מאמן שוערים בהפועל וזכותו המלאה לשחק, הוא צריך לתת 100% בשביל הקבוצה שלו, בדיוק כמו שהוא צריך לתת 100% בשביל להכין את אניימה, והאוהדים צריכים לקבל את זה ובעיקר גוטמן, בנוסף רק אבוקסיס אמר שהוא לא ישחק בגביע, לא רק שבורשטיין שיחק בגביע עד עכשיו אלא שמיד אחרי ההגרלה הוא אמר שהוא רוצה לשחק, אבל מה גוטמן ביקש שלא וגוטמן לא אוהב שאומרים לו לא, אז הוא התעצבן וניצל את כוחו כדי לנסות לשכנע את בורשטיין לעשות את מה שהוא רוצה, ונראה מה בורשטיין יעשה בנוגע לזה(אם אני הייתי בורשטיין הייתי עכשיו עולה נגדם רק כדי לעצבן את גוטמן אבל זה האופי שלי).
כל ההתעסקות הזאת סביב גבי בורשטיין קצת משכיחה את העובדה שמכבי יפו, עם גבי בורשטיין או בלעדיו, היא קבוצה מאוד שאפתנית עם שחקנים מוכשרים, שהדיחו את קריית שמונה, מוליכת הליגה הלאומית, במגרשם הביתי. אני די חושש מהמשחק הזה. הדחה מול מכבי יפו עלולה להיות הביזיון הכי גדול בכדורגל הישראלי, לא פחות מההפסד של מכבי תל אביב להפועל עכו (שהייתה אז בתחתית הליגה הלאומית) 4:0 בבלומפילד. זה כמו להפסיד לקבוצה מסאן מרינו. אותי הכי מפחיד לא אם גבי בורשטיין ישחק, אלא מה יקרה אם יהיה פנדל להפועל ואניימה יבעט מול המאמן שוערים שלו, שבוודאי יודע לאיזו פינה הוא אוהב לבעוט? לא רוצה לחשוב מה יעבור לאניימה באותו רגע בראש. על דו-קרב פנדלים בסיטואציה הזאת אני בכלל לא מעוניין לדבר. בנאדם שיודע איך השחקנים של הפועל בועטים פנדלים הולך למנוע מהם לעלות לשלב הבא? זה ממש מפחיד ועדיף שאני אעצור את המחשבות הללו כאן. בכל זאת, יאללה הפועל.
תשמעו, אם מאמן השוערים של הפועל ת"א הולך לעמוד בשער של היריבה שלה במשחק גביע, זה עוד ביזיון לכדורגל הישראלי.