גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Dec 2, 2009.

1. Number 8 Member

אכזבה... קודם כל לא היה אכפת לי לקבל כל קבוצה כל עוד המשחק בבלומפילד. אבל אם כבר לא בבית אז מול קבוצה בינונית ולא נגד בית"ר בטדי. אם המשחק היה בתקופתו של שומי, לא הייתי בלחץ כי בית"ר שלו נראתה זוועה אבל סביר להניח שהחל מהמחזור הקרוב בית"ר כבר תיראה אחרת עם דוד אמסלם והמשימה לעלות לרבע תהיה קשה מאוד, אבל עדיין אני מאמין שנעבור.

מכבי חיפה והפועל ת"א(הסיפור עם אבוקסיס ובורשטיין פשוט מצחיק... או עצוב) יטיילו בלי בעיות.

2. רון עמיקם Member

או יד אלוהים או יד מכוונת

3. שלו Guest

בלי שום קשר לשומי, בית"ר של השנה היא קבוצה מאוד בינונית, גם בטדי.

Last edited: Feb 26, 2010
  4. eran levy Member

כמו שמכבי נראית העונה המשחק בטדי אמור אמנם להיות קשה אבל בהחלט אפשרי. הנסיון להקטין את מכבי דווקא מצד האוהדים שלה מעט מוזר. בית"ר קבוצה בינונית השנה בלשון המעטה, ועובדת היותם קבוצת גביע "טיפוסית" אינה אמורה לתת להם סיכויים שונים מאלה של מכבי, שיותר טובה מהם העונה. הצניעות המגוזמת של נמני יכולה לעתים להיות דווקא בעוכריהם של שחקניו. דברים כאלה מחלחלים. קשה לי להאמין שאוהד הפועל היה אומר אותם דברים, ואם יש משמעות כלשהי לטבלה אז מכבי קרובה להפועל יותר מאשר לבית"ר. אז משחק בטדי? אז מה?

5. Number 8 Member

איפה בדיוק ראית שהקטנתי את מכבי?

הפיטורים של שומי, המינוי של אמסלם למאמן, החזרה של האוהדים לעודד לאחר שהשיגו את מטרתם ובגלל שהמשחק בטדי, אמור לשנות את בית"ר ירושלים מזו של שומי. אמנם השחקנים הם אותם שחקנים אבל בתוך המועדון הכל משתנה.

אבל יחד עם הכל, אנחנו קבוצה טובה יותר ולמרות שהמשחק בטדי והולך להיות קשה מאוד, אני מאמין שנעבור.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקנים הם אותם שחקנים נכון, אבל אלו שחקנים ששווים הרבה יותר מאשר המיקום והיכולת שהם מראים השנה.
    אצל שום השמן כולם היו עם הפנים למטה ועכשיו חזר להם הצבע לפנים, אני בטוח שעם ניצחונות על נתניה ועכו הביטחון יחזור ונסיים את העונה הזאת בכבוד.
    אבל מכבי ת"א היא קבוצה מאומנת וטובה אבל במשחק גביע ובטח שהוא בטדי ויש לבית"ר את אפקט הביתיות עם יותר מ10,000 אוהדים מאחוריה וגם סגל שחקנים מבחינה התקפית שהוא יותר מוכשר מזה של מכבי(עם כל הכבוד ליבוריאן, שיבחון ושות') לדעתי אנחנו יכולים בהחלט לנצח את המשחק הזה וזה גם מה שיקרה כי אני לא רואה מצב שמכבי ת"א עוברת אותנו בטדי.

7. eran levy Member

דחילכ, איפה ראית שהתייחסת אליך ישירות? אמרתי שאתה מקטין את מכבי? אמרתי "הנסיון להקטין את מכבי דווקא מצד האוהדים שלה מעט מוזר", לא הנסיון שלך. די לחפש מתחת לאדמה.

אמנם שומי עזב, אמסלם הגיע ובית"ר תשחק עם יותר מוטיבציה (דבר שדי מראה את עליבות אופי השחקנים בה) אבל מכבי יותר טובה. אם בית"ר תנצח זו לא תהיה הפתעת העונה, אבל הסיכויים די שווים.

8. רון עמיקם Member

נכון לעכשיו המשחק של יפו נגד הפועל ת"א בחולון.
    2200 כרטיסים לאוהדי יפו
    300 כרטיסים לאוהדי הפועל.
    אם המשטרה תפשיר עוד 300, הם יימכרו באותו היחס.
    500 כרטיסי נוער, בחלוקה של 350 לאוהדי יפו, 150 לאוהדי הפועל.

אם ההתאחדות תאפשר, המשחק יעבור לאצטדיון גדול יותר, בין 6,000 ל-42,000 מקומות ישיבה (לא אפרט, אפשר לנחש לבד)

9. שלו Guest

אני לא מבין למה לא מאפשרים למשחק להתקיים בבלומפילד. אני בטוח ששני הצדדים יצאו מרוצים.

10. רון עמיקם Member

כי מבחינת ההתאחדות, בלומפילד הוא לא הבית שלנו.
    כמובן שזה אבסורד. אם היתה הצדקה - ובעונה שעברה היתה פעם אחת הצדקה - לקיים משחקי בית בבלומפילד, היינו עושים זאת.
    בלומפילד זה ביפו. אנחנו מיפו. בסיס קיומנו הוא ביפו.
    מבחינת ההתאחדות בלומפילד הוא ביתן של הפועל, מכבי ובני יהודה, לא של מכבי יפו.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבסורד רון? בוא נדבר מבחינה מקצועית, איפה הסיכוי שלכם (גם אם קטן) הוא יותר גדול לעבור שלב, בבלומפילד שהוא גם המגרש של הפועל ת"א או בחולון?
    אני מבין שבתור קבוצת אוהדים שרק מתפתחת משחק בבלמופילד יתן לכם הכנסה נאה, אבל אתם צריכים להבין שעבור ההתאחדות בשלב הזה אתם לא קבוצה חובבנית אלא קבוצה מקצועית לכל דבר, אחת עם סיכוי לעלות לשלב הבא ולכן אין שום סיבה להעביר את המשחק מהמגרש הביתי שלכם.

12. רון עמיקם Member

חולון הוא לא מגרש ביתי, אנחנו עושים בו תוצאות פחות טובות מאשר בחוץ. מסלול אתלטיקה, קהל רחוק מהמגרש.
    בלומפילד זה בית וגם יהיה הבית של יפו ברגע שתהיה הצדקה לכך. בשביל משחק מול מחנה יהודה לא משכירים את בלומפילד. בשביל דרבי תל-אביבי בהחלט. אנחנו ניתן להפועל פחות כרטיסים ממה שנשאיר לעצמנו.
    הם 5,000, אנחנו 7,000

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק 1,700 כרטיסים יוקצו לאוהדי מכבי ת"א למשחק הגביע בטדי, אוהדי מכבי יישבו ביציע הצפוני-מערבי.
    בבית"ר נמכרו כבר 2,500 כרטיסים והציפייה היא לכמות שבין 14-16 אלף אוהדים צהובים-שחורים בנוסף לאוהדי מכבי.
    אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קבוצה גדולה הגיעה לטדי למשחק גביע ונראה שאוהדים שלנו צמאים והעם הרוח החדשה של אמסלם יש הרגשה שאפשר לעשות משהו העונה בגביע, ניצחון על אשדוד בשבת יגדיל את המכירות.

14. Ariel Member

על סמך מה בלומפילד נחשב בית? מתי במהלך 51 שנותיה של מכבי יפו, בלומפילד היווה עבורה מגרש בית? למעט משחקים בודדים שגאון היה צר מלהכיל.

15. רון עמיקם Member

אם תחזיר לי את גאון, אני מבטיח לא לגעת בבלומפילד.
    בלומפילד זה ביפו. זו תשובה מספיק טובה?