גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Dec 2, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה 12,000 זו הפרזה מוגזמת של סעיד חסנין הפרשן...א. ביציע של סכנין לא מלא ואלי ביטון אמר שיש שם 3000 מקומות (כיסאות) ואמרו שיש 1000 אוהדים מסכנין, ובצד שני הוא די מלא ועוד המאחורי השער שממתמלא אני מאמין שיש עוד 6-7 גג, אני לא מאמין שיש שם 12 אלף, שמהשטרה תיתןו אומדן רשמי.

בנוגע למשחק אל תשכחו שהמגרש בליגה א' מבחינ ת המשטח זה לא דוחא, והוא יותר דומה לאורווה...וגם א.א.פאחם מצופפת, אז קשה לסכנין...וגם לכל קבוצה שהיתה משחקת על המגרש הזה

Last edited: Feb 9, 2010
  2. איגור .פ. Member

גם אין 12 אלף גם אם יש פחות בחצי זה דבר יפה מאוד.

והרבה קבוצות בליגת העל היו רוצים קהל כמו של אום אל פאחם.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיים שלי לא ראיתי שחקן כל כך מלוכלך ומטומטם כמו אסף בן מוחא הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

סמיר עיסא אני מקווה כשיראה את השידור החוזר יעיף את השחקן מהקבוצה, פשוט בושה שהגועל נפש הזה נקרא "ספורטאי"

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראית, קוראים לו חאלד חלאיילה, וחבר שלו זה עבאס סואן. אבל במקרה הזה יאמר שחאלד הוא באמת הקורבן והאמת היום הוא ממש לא משחק מלוכלך, זה נראה שכבר הרבה זמן הוא עצמו מנסה להתנער מהתווית הזאת ולשחק יותר כדורגל...

גם אם יש רק 6,000 זה מכובד ויפה, שנה הבאה נוכל לאמוד יותר את מקומות המגרש מאחר ואחת מהקבוצות של אום אל פאחם תעלה ליגה ואחת מהדרישות של המשטרה ב-2 הליגות הבכירות זה הנמכת הגדרות (בגלל צפי הקהל) והתקנת כיסאות בכל היציעים.

5. Raulito Madridista

במקום כמה דקות של פרסומות מיותרות, הקרינו באחד מערוצי הספורט כל מיני קטעים מהעבר על סנסציות בגביע - הפועל רמת-גן מדיחה את מכבי ת"א שהוליכה את הטבלה, בחצי הגמר וזוכה בסוף במפעל, בני-סכנין שהגיעה לגמר, אשקלון, שמשון ועוד. היה טוב להיזכר, זה הקסם של הגביע.

כמה טוב היה לראות אתמול את החגיגות והשמחה האדירה בקרב שחקני מכבי יפו, טיבעי שהם ירגישו על פני גג העולם, הרי ק"ש יכולה להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל הנוכחית כי יש לה מאמן טוב על הקווים ומספר שחקנים לא רעים בכלל, וגם הטבלה בליגה הלאומית כלל לא משקרת. אבל בן-שמעון טעה אתמול כשעלה עם הרכב משני והוא שילם על כך ביוקר. הקבוצה שלו לא עשתה כמעט כלום לאורך כל המשחק. זו לא הפעם הראשונה שק"ש מודחת מהגביע על ידי יריבה נחותה משמעותית, ובמשחק בית - מי שירענן את הזיכרון שלו כמו שצריך, יזכר בך שגם שמשון העיפה את ק"ש מהגביע לפני שנתיים. המושג סינדרלה הוא טוב עבור קבוצה שמגיעה לשלבים גבוהים באמת, ושמינית הגמר זה עדיין לא מספיק קרוב לסוף על-מנת להרגיש את התחושה האמיתית של הגביע, כך שנראה האם הקבוצה תתקדם הלאה. מעניין מה יקרה אם היא תפגוש את הפועל - גם אבוקסיס יפגוש את הקבוצה אותה הוא מאמן וגם מאמן השוערים של הפועל, עומד בשער של קביליו יפו.

משחק מעניין מאוד צפוי היום בין מכבי ת"א למכבי נתניה. הקבוצה של נמני פוגשת את הנאחס הגדול שלה - בשלוש השנים האחרונות לא הצליחה מכבי להבקיע שער לרשת של מכבי נתניה אם אני לא טועה, ונתניה ניצחה את מכבי בארבעת משחקי הליגה האחרונים(כלומר השלימה טרבל מטורף עלייה בשנה שעברה). נתניה גם השנה קבוצה לא רעה בכלל והיא לא בנויה על שחקן אחד. נתניה הוכיחה שהיא יודעת להסתדר גם בסגל חסר. מדובר בקבוצה יציבה מאוד שמוציאה את המיץ מהיריב, ומכבי מנגד עדיין בלי אילייב וראלדס וזה מבחן גדול עבורה. טוב עושה נמני כשהוא ממשיך לשחק עם שני חלוצים.

חיפה צריכה לעבור בקלילות את הפועל כפר-סבא. השאלה המרכזית במשחק הזה תיהיה יכולתו של החלוץ החדש סאדאת בוקארי. אני רק לא מבין מדוע ארבייטמן לא משחק על חשבון דבאלשווילי? - הגיאורגי טוב מאוד לאחרונה, אבל בטח שארבייטמן עושה את שלו, והוא ראוי לקרדיט. חיפה תשחק היום בלי אף קשר אחורי טיבעי, אבל אני לא מאמין שמול יריבה חלשה כמו כפר-סבא - תיהיה לכך משמעות.

אני חושב שסנסציה שתביא היום להדחתה של הפועל באר-שבע מהגביע(אם וכאשר) - לא רק תבזה את המועדון והביקורות יהיו בשמיים - אלא גם יהיו לכך השלכות אחרות - גיא עזורי יסיים את תפקידו בקבוצה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שאם זה באמת אכן התרחיש שיקרה, כלל אוהדי הפועל ב"ש מייחליםמלכך, אני האמת רוצה שתהיה עוד סינדרלה ואני אשמח אם זו תהיה נתיבות, והלוואי באמת שגם הם ינצחו ויהיו סינדרלה וגם יעיפו את עזורי, יש מאמן שרמסו לו את הכבוד, ואת האמת, מגיע לו לשקם אותו בנגב, קוראים לו דרור קשטן, בתקציב של 30 מיליון שקל, הוא מסוגל לקחת את ב"ש למקומות 1-4 ולמאבק אמיתי בצמרת, אבל רק אם יתנו לו את השקט לעבוד, כי עדיין למרות הכישלון בנבחרת, כמאמן ליגה, הוא הכי טוב שיש והכי טוב שאי פעם היה, קלח אליפויות עם בית"ר, מכבי, הפועל, כפ"ס...והרבה גביעים הייתי לוקח אותו שיהיה עם נמני גם היום במכבי.

7. alexshw Member

קשטן צריך לפרוש לפנסיה.
    עבר זמנו.

אולי נחזיר את אמציה? יש לו 3 אליפויות ברזומה.

8. ENGLAND Member

הפועל רמת גן עולה לשלב הבא אחרי ניצחון מינימלי על צפת.
    חבר שנסע למשחק הודיע כי חצי משחק היה בונקר מרמת גן.

יובל נעים מה יהיה -זה ליגה א רבאק.

9. איגור .פ. Member

2 משחקים עם ההארכה זה מדהים .שבאחד מהם ערד מובילה על נצרת עילית.

נצרת עילית לא מצליחה לכבוש מול ערד ,כל הכבוד לבחורים בערד ,וחבל שאין לנו איך לראות מה הולך שם ,אלא יותר מאוחר תקציר.

בדרבי של המגזר בני סכנין פריירים 40 דקות מול 10 שחקנים של אום אל פאחם לא מצליחים לכבוש ,אני מאמין שאם עד סוף ההארכה לא יכבש שער לטובת סכנין ,אום אל פאחם עם סנסציה נוספת ותדיח את בני סכנין בפנדלים. אום אל פאחם הגיע הזמן לניצחון בפנדלים במידה ונגיע לזה.
    עוד דבר לאום אל פאחם מגיע לה כל הכבוד שבעשרה שחקנים מצליחים לשמור על רשת נקייה ,למרות שסכנין קופחה פעמים היום ,פעמים הגיע לה פנדל.

לגבי אסף בן מוחא כל הקשר בינו לבין כדורגל מקרי ,אולי הוא בלם טוב אבל הוא שחקן מלוכלך ,לא סתם הוא לא הגיע רחוק.תתקנו אותי אם אני טועה הוא לא שחקן נוער לשעבר של אחת התלאביביות?

עוד תקווה שלי בתור דרומי זה שנתיבות תעיף את באר שבע.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בונקר, בונקר ועוד הפעם בונקר .

משחק באמת מגעיל של רמת גן כבשו גול בדקה הרביעית ומאז לא עשו כלום

בנתיים בני סכנין עולים ליתרון של 2-0

11. איגור .פ. Member

ובסוף נמנעה ההפתעה סכנין מנצחת ובצדק בסופו של דבר

12. eran levy Member

אסף בן מוחא היה שחקן נוער של מכבי נתניה עד שגוטמן שחרר אותו.

13. איגור .פ. Member

תודה על התיקון ידעתי שהשם שלו מוכר לי מהליגות הגבוהות

14. קובי ברייאנט Member

בסוף כרגע אין הפתעות וכל הקבוצות הפיבורטית ניצחו.אומ אל פאחם לא מתאימה לרמה של ליגת העל ולא לאומית כבר כמה שנים שהיא משחקת בגביע מול ליגה לאומית ותמיד מפסידה אז לא מגיע לה יותר מליגה א.מקווה שהיא לא תעלה.מחר משחק חשוב לקבוצתי ביתר בחוץ מול הפועל מכבי באר שבע .אם לא ננצח מחר ועוד ניצחון משכנע ב 2 שערים ומעלה אז יהיה מאוד לא שקט במועדון.לדעתי יגמר ב 2 שערים הפרש לטובתינו!

15. אלי ביטון Member

שלום חברה ,
    עכשיו חזרתי מהמגרש אחרי ההפסד המאכזב לבני סכנין , אנסה לעשות קצת סדר למי שרוצה .
    בהתחלה אדבר על הקהל :
    במשחק צפו כ 8500 איש ( 1000 מהם מסכנין ו 7500 מאום אלפאחם ) בלי להזכיר את אלה שצפו מהבתים והגדרות . חווית עידוד שלא רואים אותה הרבה אפילו בליגת העל . לא רוצה להיסחף אבל קשה לי לראות קבוצה אחרת ( חוץ מ 4 הגדולות) שיכולה להביא כמות כזו למשחק גביע ביום חול בצהריים .
    עכשיו למשחק :
    המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוהה לצערי , מההתחלה היה אפשר להרגיש את העצבנות של אסף בן מוחא והאדום כל הזמן היה באוויר .במחצית הראשונה הצליחו שחקני הפועל לשבש את המשחק של סכנין שכמעט לא הגיעה למצבים , מנגד טיל של ראאד ניהאד פגש רק את המשקוף .
    לצערי בהתחלת המחצית השנייה קיבל בן מוחא את האדום המובן מאליו והותיר את הקבוצה בעשרה שחקנים ! מה גם שרמי עאמר חשש כל הזמן מלקבל צהוב שימנע ממנו לשחק עוד שבועיים בדרבי ! מאותה דקה המטרה היתה לשמור על התיקו ולנסות להגיע לפנדלים . ראינו משחק הקרבה גדול מצד השחקנים שמגיע להם כל הכבוד על ההשקעה .
    להגיד את האמת אני מאד מתוסכל כי הרגשתי שהפעם אנחנו יכולים לעשות את זה אחרי ההדחות האכזריות נגד נתניה ובני יהודה .
    עכשיו צריך לחזור לעבודה ולעלות לליגה הלאומית ,נקווה תוך שלוש ארבע שנים להיות בליגת העל שתשמח לקבל את הקהל הנפלא שלנו בחיקה .