ב"ש הביאה לוינטר יותר מ-500... בושה הכמות שמביאה סגנית האלופה שנתיים ברציפות ואחת המועמדות הגדולות לאליפות,וזה לא רק היא אלה רוב הקבוצות בליגת העל,המלאבסיות,הכח,קריית שמונה ועוד... חבל.. עריכה: הכח משווה ל1-1 בדקה ה-90..איזה פספוס יא אללה
2-1 להכח,עד לשנה הבאה אוהדי ב"ש יכולים להמשיך לחלום על קבוצה גדולה בוסרמיל או איזה מסע יפה בגביע.... עריכה: 3-1 גועל נפש
איזה שכונה :aaarofl: כדורגל ישראלי במיטבו, העיקר מפנטזים פה על מונדיאל... הקפטן מסרב לבעוט, אוי... כל העונה הזאת לא ראיתי את ענף הספורט המיוחד הזה שנקרא כדורגל ישראלי, היום משום מה כל הערוצים פתוחים אצלי, כנראה תקלה ביס או משהו, זיפזפתי ל5 לייב ולא נראה לי שפיספסתי הרבה.
ראיתי עכשיו את התקציר בערוץ הספורט ולדעתי פנדלים במכתש יכלו להיות אופצייה נחמדה לקבוע מי המנצחת במשחק הזה. אז נכון במשחקי גביע רואים הרבה שקבוצה הרבה יותר חלשה שוות כוחות לקבוצה גדולה, אבל לא ציפיתי שזה יקרה בצהריים. מכבי חיפה ממשיכה לזייף ולמרות הניצחון אני לא ממש מרוצה. הויכוח לקביעת 'מיהי הקבוצה הטובה בישראל' מיותרת כי אנחנו מובילות את הליגה ב-4 נק', אבל אין ספק שאני לא יכול להתלהב מהקבוצה שלי. יניב קטן כבש היום שער חשוב, אבל השער הזה היה יותר מקרי ממהלך כדורגל אמיתי. בכל מקרה הקבוצה עברה מוקש אמיתי ואני יודע מה קרה שם במשחק ההוא...אולי זה מה שחשוב עכשיו. בכל מקרה ככה לא מנצחים בנתניה, את זה אני אומר כבר עכשיו! לגבי המכתש, למה האורווה בפ"ת כן? הקופסא בנתניה? אפשר להמשיך ככה, לא? לדעתי המגרש הזה לא נופל מאלה שציינתי, אבל אני עדיין מחכה לתשובה: למה קבוצה מרמת גן משחקת בגבעתיים?
האמת? אני לא יודע איך יגמר המשחק, אבל אין ספק שכבר אפשר להכריז על המנצחים - הקהל. חשבתי שיגיעו 1000-1500 צופים, אלה שתמיד הולכים אחרי הקבוצה לכל מקום, אבל שמחתי לגלות שטעיתי. המרד הצליח ומבחינתי, הרבה מעל למצופה. 350 זו כמות שבחלומות השחורים ביותר של האנשים בהנהלה הם לא העיזו לחלום. הכדורגל שייך לעם והמחירים צריכים להיות בהתאם. אז בחישוב מהיר: 90 כפול 350 הם 31500. את זה תחלקו ב-2, משמע 15750. ברכות למליונרים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אם כך קצת סדר, העולות לשלב שמינית גמר גביע המדינה בני לוד - הפועל פ"ת 1-0 הפועל ר``ג-מכבי חיפה 1-0 (בהארכה) מכבי עירוני נתיבות-הפועל עכו 3-0 עירוני רמה``ש-מ.ע קרית אתא 1-0 הפועל עפולה-הפועל אשקלון 1-0 הפועל רעננה-בני סכנין 1-0 בני טמרה-מ.ס. דימונה 1-2 (בהארכה) בני-יהודה-הפועל א.א פחם 9-10 (0-0 אחרי 120 דקות) הפועל כפ``ס-מכבי הרצליה 2-3 (בהארכה) אחי נצרת-הפועל חיפה 1-2 הכח עמידר ר``ג-הפועל באר שבע 1-3 (בהארכה) סקציה נס ציונה-נצרת עילית 5-6 (1-1 אחרי 120 דקות) הפועל ירושלים-מ.ס. אשדוד 4-1 (בהארכה) מכבי נתניה-מכבי פ``ת 0-1 שאר המשחקים: קרית שמונה-בית``ר ירושלים א' 20:45 15.02.09 הפועל ת``א-מכבי ת``א ב' 20:45 16.02.09 אם כך אפשר לסכם את זה: גביע המדינה 2008/9 - עוד אין סינדרלה.
מסתבר שלמרות התחושה שלי, ניצחנו את המשחק ועברנו לשלב הבא. אז כמו שאמרתי בשנה שעברה: עברה שנה ושום דבר לא השתנה. דדי בן דיין ממשיך להיות האיש שלנו במפעל גביע המדינה. מעבר לנצחון, אני לא יכול להוריד את החיוך מהנצחון של האוהדים. 350 זה בלתי נתפס. משחק הבא בגביע, שאני מקווה מאוד שיצא לנו לארח, אין לי ספק שהמחירים יהיו אחרים. היום האוהדים של מכבי נתניה הרימו את הכפפה ואני מקווה שקהלים רבים יצטרפו אלינו. 95 שקלים למשחק גביע זה מעל ומעבר ואסור לתת להם לגבות מאיתנו סכום כסף שכזה, אחרת המחיר רק ילך ויגדל. 95 שקלים כשאפשר לראות באלויזיה ב-15 שקלים (ועוד הערוץ נשאר כל החודש), מבלי לשלם דלק ולדאוג לאוכל. מנקודת מבט של אנשים נורמלים ולא אוהדים שרופים, מה עדיף? כמה שאני מורעל ומנסה להגיע לכל משחק של מכבי נתניה, גם אם לפעמים אין לי מושג איך אני חוזר, הפעם החלטתי כבר בהתחלה שאני עם מחיר כזה לא הולך. שמחתי לשמוע שבני יהודה עלתה שלב, מאותה הסיבה שהתאכזבתי לשמוע על כשלונה של הפועל באר שבע - אני רוצה בחצי הגמר קבוצות עם קהל.
המכתש הוא ממש על גבול רמת גן וגבעתיים.אבל מסופח לגבעתיים. מי ישמע. לעומר אתה טועה, המועדון הוקם בשם הפועל רמת גן, ומעולם לא היה איחוד . גם לפי ההתאחדות אין גבעתיים בשם אבל אנחנו צריכים את עיריית גבעתיים שתתמוך אז לסמליות זה מופיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ועוד תמונה מהיום: http://www.hapoelrg-fc.co.il/_uploads/extraimg/pic1(3).Xxx
350 עלאק..רואים שONE ממשיכים בחרם על נתניה .. לפחות 1000 , וזה אחרי מרד .(הקהל לא עודד 5-10 דקות בערך מתחילת המשחק) אני עדיין תוהה אם פתח תקווה באו לשחק כדורגל או בושידו...
שזה קצת יותר משאפשר להגיד על מה שנתניה שיחקה היום (פרט למילה בושידו), כי נתניה כבר 3 שנים לא משחקת כדורגל באף משחק. המועמדות לסינדרלות: טמרה, עכו, קרית אתא, אשקלון, כפ"ס, נס ציונה, אחי נצרת.