גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏31/1/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מחצית פשוט מתסכלת, פשוט מתסכלת!!!
    קבוצה עם לא מעט כישרון ופוטנציאל, אבל מאמן עם מעט מאוד שכל!
    אלישע ממשיך במגמה של שחקן אחד בחוד, הפעם זה ראנספורד, ארבייטמן משחק באגף,
    די די, אני שואל - למה?! מה נתן לך המערך הזה במשחקים האחרונים שאתה ממשיך בו?
    ועוד שיש לנו ארבעה חלוצים בבוגרים; ראנספורד, ארבייטמן, פאנטיני ואני לוקח בחשבון גם את גדיר.

משחק לא טוב בכללי, לא יפה לעין, המצבים המעטים הטובים
    לשתי הקבוצות הגיעו ממצב נייח, משחק לא זורם, עצבני, אגרסיבי ופשוט מגעיל.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 מחצית בגבעתיים...
    אגב לפני המשחק דיברו על עזיבת הפועל רמת גן את איצטדיונה 'המכתש', אבל דבר לא מובן לי. שלמה שרף מדבר על ההיסטוריה, על הזכרונות היפים, אבל איך קבוצה בשם הפועל רמת גן משחקת באיצטדיון שממוקם דווקא בגבעתיים?

לגבי המשחק, אני רואה אותו בהפרעות דרך האינטרנט, אבל מתקשה להבין למה הקבוצה שלי משחקת כל כך חלש. הפועל רמת גן עושה כמיטב יכולתה, אבל אם זה ממשיך כך אני אפילו לא הייתי פוסל הארכה ואולי הפתעה מקומית נוספת.

הקטע של אלישע לוי עם ארבייטמן על הקו גם לא ברור לי. שחק פשוט 4-4-2 עם ראנספורד וארבייטמן אחד ליד השני וקטן מאחוריהם. למה הפחדנות הזאת?

בכל מקרה השידור שלי בפעם המיליון נפל כך שאני לא ממש אופטימי לקראת המחצית השנייה...בוא נקווה שלפחות מכבי חיפה תנצח...

3. Igi Member

איציק זוהר: "לדעתי משחק על החוזה של לותר מתיאוס. מכבי נתניה כבר לא תזכה באליפות ואם היא תעוף גם מהגביע אין שום סיבה להשאיר אותו."

4. oFiRzZz Member

מישהו באמת מקשיב לתת רמה הזה ?
    שנה שעברה הוא עשה לעצמו פאדיחות בכל הנושא של הפרשון שאני לא מבין איך מעסיקים אותו ..

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני באמת מצטער שרכשתי את הערוץ הזה וראיתי את המשחק במכתש, מאוד מאוד מאוד מצטער.
    אז 90 דקות ללא הכרעה, הקבוצות הולכות להארכה, מאוד מקווה שהירוקים ישכילו להבקיע,
    כבר נשבר לי מהמערך הפתאטי של אלישע והרוטציות המוזרות.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השם של הקבוצה זה הפועל רמת גן גבעתיים זה השם המלא לחפחות : )

היתה כמעט הפתעה בטמרה, דימונה הובילה 1:0 עד הדקה ה-88 אבל צמד של שחקן מטמרה עשה מהפך. חבל.

נתיבות קיבלה 3 מעכו בבית.

היכן תהיה ההפתעה?

מה שכן המכתש עדיין לא מוכן לליגת העל לפחות לא מהעניין של היציעים, ספסלים, יציע כבוד ותאורה שאין במגרש.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/09
  7. אבי סנדור Member

רעננה היום הוכיחה שהיא יכולה לשחק בליגת העל אחרי שכמעט לאורך כל המשחק היא שלטה
    טל חן עם גול יפה מאוד מ כמעט 30 מטר עשה את ההבדל הקטן
    אלי כהן בחר לשחק עם רז כהן חסר הניסיון במקום דודו ביטון וזה גרם לחולשה בהתקפה לדעתי זאת הייתה טעות קריטית
    הזר השוויצרי החדש דושאן פבלוביץ' נכנס במחצית השנייה ונראה שיש לו מה להציא וסוףסוף אולי יש לנו מרים קרנות רציני
    גם קראבליו הפתיע לטוב שניהל את המשחק לא רע ועשה תרגילים יפים להגנת סכנין רק חבל שהוא ממש איתי(מזכיר קצת את דודו אברהם).
    המשחק הזה נתן לי הרגשה שהסיכוי לעלות ליגה הוא לא רע בכלל נקווה לטוב... :aaarse:

8. Raulito Madridista

חיפה עוברת לשלב הבא. בגביע זה ממש לא חשוב איך עוברים, העיקר הוא לעבור. לדעתי שתי הקבוצות היו שוות פחות או יותר, למרות שרמת-גן החמיצה מצב מצויין מול דוידוביץ. בשורות הפועל רמת-גן, שהחזיקה מעמד יפה מאוד, אני רוצה לציין שני שחקנים: הראשון זהו קובי חסן, שעשה דברים יפים מאוד על המגרש וגם בדקה האחרונה לא הפסיק לרוץ, יש לו כושר גופני מעולה והוא שחקן ששווה מקום בליגת העל. השני זהו אסי דומב שהציג משחק הגנה טוב מאוד. הוא אומנם איטי, אבל יש לו הרבה ניסיון וגם משחק ראש מצויין. גם הקשר האחורי של הפועל רמת-גן היה מצויין. לדעתי קרלוס צ'אקנה היה צריך להיכנס יותר מוקדם.
    אני כבר חשבתי שנגיע לפנדלים. וכל ההארכה המשחק הזה היה רדום ובדקה ה-118 היו שני מצבים מצויינים, אחד לכל צד. שחקני חיפה הצילו מהקו אחרי קרן של הפועל רמת-גן, ומתפרצת מצויינת של חיפה כמעט הסתיימה בשער של גולסה, שבעט בצורה רשלנית על רפי כהן.
    יניב קטן שוב הוכיח שהוא ווינר. גם במשחק פחות טוב שלו הוא כבש וסיפק מספר כדורים טובים מאוד. במשחק לפני שנתיים לא הפסיקו לקטול אותו, והיום הוא זה שמעלה את חיפה לשלב הבא. ומנגד, ג'ון קולמה במשחק חלש מאוד, גולסה שנכנס לא תרם בכלום וגם מרנספורד ציפיתי ליותר.

9. Igi Member

כמו בליגה, גם הפעם, בגביע, יניב קטן הוא זה שעושה את ההבדל בין שתי מכבי חיפה ליריבה שלה על כר הדשא.

10. אלי מתחן Member

רק אני חושב שהמכתש זה אחד המגרשים הכי קלאסיים שיש בארץ?
    שיפוץ קל בלבד והוא יהיה איצטדיון שכיף לבקר בו.

11. הפועל_23 Member

משחק גביע קלאסי.
    ר"ג רוב הזמן מתגוננת ויוצאת למתפרצות, אבל דאטורו אוי דאטורו ,מספק לנו את ההחמצה האדירה הקבועה שלו.
    משחק מעולה של רפי כהן (איזה יכולת בגילן 38!תענוג!),דומב,סופר,סוארז.משחק טוב לחסן. כולם נלחמו מאוד והיה כיף לראות.
    חיפה ,הם די נראים זוועה אבל ככה זה בגביע וקשה לשחק נגד קבוצה מתגוננת, שורה תחתונה עלו לשלב הבא אז כל הכבוד.

למרות שלא היה מלא ,אווירה מדהימה במכתש,חייבים לאשר את המגרש הזה לליגת העל. הקהל על הדשא וזה יוצר אווירת כדורגל מדהימה ויוסיף המון צבע לליגת העל!

http://i.one.co.il/Images/Packages/7260/557_372/_MG_8603.Xxx

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

90 שקל כרטיס,איזה גנבה...ועוד על הזבל הזה..
    מה שכן כל הכבוד לקופים הירוקים על הדגלים וכל מה שהם אירגנו.

בקשר למשחק עצמו,משחק גרוע של כולם,פשוט גועל נפש.
    אני ממשיך לא להבין למה אנדרסון פה ולמה מסיללה עדיין נשאר.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את התקציר של המשחק ר"ג - חיפה ואני חייב לציין שהייתה אווירה מצוינת , המגרש הזה לא צריך להיות מאושר לליגת העל אבל אם הקופסא והאורווה מאושרים כבר 100 שנה למה שלא יאשרו את המכתש?
    כל הכבוד למכבי חיפה שהגיעה למשחק אחרי שבוע לא קל מבחינה תקשורתית , חיפה ידעה שיש לה מעט רק מה להפסיד מהמשחק הזה והיא בסופו של דבר עברה , אמנם בהארכה אבל מה זה משנה בגביע.
    אגב , אף אחד לא ציין את זה אבל בעונה הבאה כניסת שתי הליגות הבכירת תצטרך להשתנות כיוון שבליגת העל ובליגה הלאומית יהיו 16 קבוצות ומה שאומר שהם יכנסו כנראה לסיבוב של ה1/32 או שקבוצות הליגה הלאומית יכנסו קודם למשחקי הגביע.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ONE 350 צופים בלבד בקופסא במשחק בין מכבי נתניה למכבי פ"ת.
    איך קבוצה שנמצאת במקום ה-3 מרשה לעצמה להביא רק 350 צופים למשחק גביע ולא מול קבוצה מליגה נמוכה אלא קבוצת ליגת על , נתניה מוכיחה שהיא לא בין 4 הגדולות ולאוהדים שלה אין סיבה לומר שהם אנדרייטד.

15. ENGLAND Member

היה כיף במככתש, אחלה אוירה , היה סר מופתי בכניסה , שום תורות.
    חיפה משחקים מצויין, רמת גן הגיעו לכמה מצבים מסוכנים , הבולט מכולם ההחמצה של דאטורו החנטריש והאפס הזה מ10 מטר.
    בקיצור כל הכבוד לחיפה שהצליחו לנצח.