גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏31/1/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אההה, סוף סוף מישהו אומר משהו על האיש ש'הולך עם הראש בעננים' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    לא, אם מכבי חיפה מחזירה בקיץ את בנאדו היא עושה טעות גדולה. לא סתם האיש נכשל בעונה הזאת, קטן במחצית הראשונה פשוט עשה ממנו צחוק. אם מכבי חיפה רוצה להעלות לצ'מפיונס ליג אז אנא בלי מרכז הגנה עם קינן ובנאדו. אני כבר לא מתלהב מקינן, אבל אם בנאדו כבר לא יכול לעשות ספרינטים כמו שצריך אז אני משוכנע שמכבי חיפה עם בנאדו לא נעשית יותר טובה! (גם מה, באירופה בנאדו מול קבוצה אירופאית לא מרשימה היה מקבל היום אדום...)

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה יושב במקלט בביתו...אפילו בחוף דדו כבר מרביצים לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. חל יל Member

אני כאן ואני מאד מופתע מהתוצאה הסופית
    הגיע לביתר הערב
    החגיגות בחוף דדו יהיו מחר בשידורי הצמפיונס, עמכם הסליחה

4. Charlton Member

5. חל יל Member

חחחח
    הפועל בזקכל - אימפריה בכחול!

אבל בוא לא נסטה מהנושא, זהו דיון על הזכיה של ביתר בגביע! :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/09
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לביתר ירושלים הגיע לזכות בגביע. היא שיחקה טוב יותר במחצית הראשונה והגיעה לכמות גדולה של מצבים. במחצית השנייה היא אמנם התבטלה בחצי שלה ונתנה למכבי חיפה להתקרב, אבל לא יותר מזה. מגיע לראובן עטר לזכות בגביע, אחרי הרגעים הקשים שהוא עבר.

שיפוט רע של אלון יפת, שהיה צריך לשלוף כרטיסים אדומים לאריק בנאדו ודקל קינן.

התענגתי על כל טעות של ניר דוידוביץ'. חלאת האדם שבכלל לא היה צריך ליטול חלק במשחק הגמר. כיף לדעת שהרבה בגללו מכבי חיפה לא זוכה בדאבל. בכלל, זה היה לא צודק אם איזשהי קבוצה הייתה מצליחה לזכות השנה בשני התארים, כיוון שאף אחת לא גילתה עליונות מוחלטת על הליגה, כיאה לקבוצה דאבליסטית. בסך הכל, אני חושב שמדובר בחלוקת תארים הוגנת.

היה כואב בלב לראות את הירקת מתיישבים לנו ביציע שלנו, אבל לא נורא, בעזרת השם בשנה הבאה נחזור אליו ונעטוף אותו בצהוב-שחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

7. ori76 Member

בושה..דוידוביץ' חלאת אדם? מה קרה? כואב לך שזכינו אצלכם באליפות? שהדחנו אותכם בחצי? תתמודד יקנאי.
    אם כבר חלאת אדם, אז שטראובר הוא אחד השוערים הכי מציקים והכי מגעילים שראיתי.
    תשב בשקט, חיפה אלופה, חיפה יותר טובה מנתניה, אז די לקנאות.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ori76 - כמה דברים:

א. כואב לי שזכיתם אצלנו באליפות. אני לא חושב שאני צריך להסתיר את זה. כואב לי ואני לא מתבייש לדבר על זה. וגם כואב לי שהדחתם אותנו בחצי גמר. כאב לי גם כשביתר ירושלים הדיחה אותנו בשנה שעברה. ולמרות כל הכאב, אני לא מקנא במכבי חיפה. בשיא הכנות.

ב. לירן שטראובר הוא גם שוער מהסוג המגעיל ביותר, אבל מה הוא קשור לדיון? בטח ראית תמונה של מוטל'ה שפיגלר, אז החלטת להפציץ מהכיוון שלו. משום מה יש לי תחושה שאם הייתה לי תמונה של סתו אלימלך, אז גם היית מחמיא לאסי רחמים (אגב, אתה מוזמן להיכנס לאשכול שנפתח עליו. אישיות גדולה).
    ניר דוידוביץ' לא היה צריך ליטול חלק במשחק הגמר, כי על מרפק מקבלים כרטיס אדום. נעשה צדק.

ג. מכבי חיפה מוכשרת יותר מאשר מכבי נתניה, אבל אם היא טובה יותר או לא כנראה שבחיים לא נדע. היא לבטח לא הוכיחה את זה במשחקים מולנו.

ד. אני יושב בשקט. כדי להעביר את המסר אני לא צריך יותר מלתקתק במקלדת.

9. אביעדדד Member

The Yellow Diamond

ניר דוידוביץ' לקח יותר אליפיות ממה שיש לקבוצה שלך.
    הפסדנו בגללו? יכול להיות, עדיין הוא מלך.

10. ori76 Member

מצטער, אבל דוידוביץ' הוא חלאת אדם בגלל המרפק הזה שאתה אומר שהוא נתן? זה בקושי היה מרפק, בקושי נגע בו, והוא עיצבן את דוידוביץ' מהתחלת המשחק. (לא זוכר איזה שחקן בדיוק). דוידוביץ' הוא שחקן הוגן, ובגלל מרפק אחד מסכן הוא חלאת אדם? בחייאת.
    יפה שאתה מודה, אבל זה לא נראה ככה בהודעות שלך, ונראה כאילו אתה מקנא, אבל אני מאמין לך שלא, ובכל מקרה, זה לא כזה משנה.
    מה שאביעד כתב מעלי- בדיוק. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, בלעדיו גם לא היינו מגיעים לגמר. שוער ענק.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ori76 - מקצועית ניר דוידוביץ' הוא השוער הישראלי הכי מוכשר שהכדורגל שלנו הצליח לייצר ב-15 השנים האחרונות. אני לא יודע אם הכי גדול, כי יש לו נטייה לעשות שטויות במשחקים מכריעים, אבל אין ספק שמדובר בעילוי רציני כשהוא תופס יום טוב.

אני לא אוהב את הטיפוס שלו לא רק בגלל המרפק. אני זוכר תמיד איך במשחקים נגדנו הוא היה אוהב לצעוק על השחקנים שלנו, גם אם סתם ניסו בתם לב להגיע לכדור קרן ולנסות להציל משהו מהמשחקים מול מכבי חיפה.
    ואגב, קשה לי להאמין שאת המרפק שהוא נתן לבוואן פרנסמן הוא היה מעז לתת לברק יצחקי בטדי.

אני חושב שנעשה צדק בכך שהוא טעה היום יותר מפעם אחת וכבר ציינתי מדוע.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נסכם שאתם מפסיקים לזרוק שטויות באויר, כי כבר כמה עמודים שאתם שולחים הודעות ריקות מתוכן. לא מתאים. היה אחלה משחק וצריך לדבר רק עליו.

13. Villarreal Member

ניר דווידוביץ' מבקר במעון לילדים מוכים בקביעות ומבלה עם הילדים גם שלא מצלמים אותו,אני אומר לך את זה ממקור ראשון,אז חלאת האדם הוא לא.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז חלאת ספורטאי. זה לא הדיון כאן. היה משחק וצריך לדבר רק עליו ואולי על דברים שקצת מעבר. סטינו לגמרי מהכיוון.

15. Villarreal Member

אתה צודק.
    אני חושב שהזכייה הזאת מסמלת תקופה יפה אצל אוהדי בית"ר,תקופת גאידאמק,אני ארחיב מחר בדיון של בית"ר כי אין לי כח עכשיו ואני גם מנסה לשנן את המילון של השחקן ה13 ( :aaarofl: ) אבל אני מאמין שהבנתם את כוונתי.